Mijn ex denkt negatief over me. Hoe win ik mijn ex nu terug?

Zo zorg je dat je ex weer positief over jou denkt

Je ex heeft een negatief beeld van je. Voordat je dat negatieve beeld kunt veranderen, moet je je een aantal pijnlijke dingen realiseren. Het is een feit dat je ex nu anders tegen je aankijkt dan toen jullie nog een relatie hadden. Daar kun je vrij weinig aan doen. Als je door jouw gedrag aan dit negatieve beeld hebt bijgedragen, dan heeft je ex een extra negatief beeld van jou. Jouw ex had bepaalde negatieve verwachtingen toen de relatie werd beëindigd. Missschien heb jij wel aan een aantal van die verwachtingen voldaan, zonder dat je er erg in had. Je bent ook maar een mens tenslotte en iets als een relatiebreuk gaat niet in je koude kleren zitten.

mijn ex denkt negatief over me uitgelicht

Hoe je ex nu over jou denkt, lijkt wel in beton te zijn gegoten. Daar verander je niet zo maar iets aan. Je hebt vast al gemerkt dat hoe meer je er iets aan probeert te veranderen, hoe erger het wordt. Alsof je in drijfzand zit. Hoe meer je tegenstribbelt, hoe vaster of je komt te zitten.

Beeldvorming is van cruciaal belang in deze situatie. Als je je ex terug wilt winnen, dan moet je ex jou op een positieve manier gaan zien. Je kunt niet afdwingen dat je ex anders tegen je aan gaat kijken, maar je kunt wel een aantal technieken toepassen die de situatie de geleidelijk de goede kant op sturen.

Als je je op een negatieve manier blijft gedragen, dan kun je negatieve reacties verwachten. Jouw ex ziet jou op de manier zoals je nu bent: plakkerig, niet los willen laten en vooral zwak. Jouw gedrag laat waarschijnlijk helemaal niets zien van hoe je was toen jullie elkaar pas hadden ontmoet. Als je het negatieve gedrag achterwege laat en je meer richt op het positieve, dan kun je ook positievere reacties verwachten. Je wilt dat je ex jou weer als aantrekkelijk ziet. Om dat te bereiken, moet je je aantrekkelijk gedragen.

Kijk eerlijk naar je eigen gedrag

Als je eerlijk naar de situatie wilt kijken, dan moet je eerst heel goed in de spiegel kijken. Kijk naar je eigen gedrag en verander wat nodig is daaraan. Wat heeft jouw gedrag tot nu toe over jou gezegd? Als jouw gedrag een nare bijsmaak heeft gegeven aan je ex, dan is het duidelijk dat je nog eens goed moet nadenken over jouw aanpak.

Sommige gedragingen lijken misschien wel onschuldig voor jou, toch gaan ze je niet helpen. Je kunt niet blijven proberen om contact met je ex te zoeken en hopen dat de situatie verandert als je het nog één extra keer probeert. Als je gaat verzwelgen in zelfmedelijden, dan levert je dat geen respect op. In plaats daarvan moet je een positieve indruk gaan maken.

Mijn ex denkt negatief over me, eerlijk naar mij eigen gedrag kijken

Doe iets wat je ex niet verwacht

De enige manier dat je ex een ander beeld van jou krijgt, is als je ervoor zorgt dat je ex niet anders kan dan een positiever beeld van jou krijgen. De enige manier dat je dat voor elkaar kunt krijgen, is door iets te doen dat je ex nooit had zien aankomen. Je ex denkt dat hij of zij jou compleet in een hoek heeft gedreven. Je ex denkt dat hij of zij alle troeven in handen heeft. Laat je ex zien dat hij of zij het helemaal mis heeft. Doe iets totaal onverwachts. Doe je best en ga ervoor met een lach op je gezicht. Je ex zal niet weten wat hem of haar overkomt en zal niet weten wat te doen, behalve gaan nadenken over alles wat hij of zei dacht te weten over relatiebreuken en over jou.

Verbreek het contact met je ex

Inderdaad, verbreek het contact en laat je ex met rust na alle gemene dingen die je hebt gezegd, zodat je weer met een schone lei van start kunt gaan. Je moet wat afstand nemen van je ex als je verandering wilt aanbrengen in de manier waarop hij of zij naar jou kijkt. Natuurlijk is dit geen knop die zo maar even omgezet kan worden. Helaas is het nooit zo gemakkelijk. De situatie met je ex is geleidelijk bergafwaarts gegaan, zijn of haar gevoelens zijn ook geleidelijk veranderd. Het is dus ook niet 1-2-3- weer opgelost allemaal. Je kunt gigantische sprongen maken in het veranderen van hoe je ex naar je kijkt, maar je moet wel slim te werk gaan. Je moet ook vooral heel subtiel te werk gaan. Natuurlijk wil je niet dat je ex doorheeft waar je mee bezig bent. Dat zou namelijk echt een ramp zijn.

Het beste wat je nu kunt doen, is dat je een stapje terug doet en dat je een plan maakt wat je volgende stappen zijn. Het is vaak moeilijk om goed na te denken als je emotioneel bent. De kans is groot dat je uiteindelijk boze en emotionele berichten gaat sturen naar je ex. Dit maakt alleen maar nog meer kapot. Onthoud dat je probeert te veranderen hoe jouw ex naar je kijkt sinds de relatie verbroken is en niet om je ex te laten zien dat hij of zij gelijk had over jou.

De veiligste manier om dit te bereiken is om zoveel afstand te nemen als mogelijk is. Als je geen berichten meer naar je ex stuurt, verklein je de kans dat je iets zegt waar je later spijt van krijgt. Houd het hoofd koel en geef je ex geen reden om jou nog meer te gaan haten. Als je het beeld wilt veranderen dat je ex van je heeft, dan moet je eerst afstand nemen. Je ex weet dan dat je tijd neemt om na te denken en om je gedrag te veranderen. Dit kan alleen maar positief zijn. Je zult nog verbaasd staan te kijken wat voor effect dit heeft op hoe je ex naar jou zal kijken.

Mijn ex denkt negatief over me, verbreek het contact

Geen woorden maar daden

Hoe meer jij je ex ervan probeert te overtuigen dat je bent veranderd of hoe meer je je excuses aanbiedt, hoe minder je ex jou normaal gesproken zal geloven. Als je je ex continu vertelt dat de zaken nu anders liggen en dat je het nooit meer zal doen en dat je bent veranderd, dan werkt dat averechts. Jouw ex kijkt op een negatieve manier naar je en je komt over als wanhopig en zielig. Je wilt niet dat je ex op deze manier naar jou kijkt of medelijden met jou krijgt. Het is de bedoeling dat je ex weer op een positieve manier naar je gaat kijken.

Waarschijnlijk heeft je ex de laatste tijd geleerd om alles wat jij zegt met een korreltje zout te nemen. Je zegt iets en je doet vervolgens iets heel anders. Kun je het je ex kwalijk nemen dat hij of zij niet naar je luistert en je niet serieus neemt? Je woorden zijn leeg als je het een zegt en het ander doet.

Als je wilt dat je ex jou serieus neemt en echt verandering ziet, dan moet je laten ZIEN dat je wilt veranderen. Laat je ex ZIEN dat je je negatieve gedrag hebt afgeleerd. Dit kan soms al door iets simpels door geen negatieve dingen meer tegen je ex te zeggen. Wat het ook is waardoor je ex op een andere manier naar jou is gaan kijken, je kunt het herstellen. Je moet wel geduld hebben en onthouden dat excuses prima zijn, maar dat je je ex moet laten ZIEN door jouw daden, dat je bent veranderd. Praatjes vullen geen gaatjes.

Zorg dat je ex weer respect voor je krijgt

Op het moment dat jullie relatie werd beëindigd, heeft jouw ex tijdelijk een flink deel van zijn of haar respect voor jouw verloren. Dit is een fundamenteel onderdeel van de psychologie van relatiebreuken. Je moet hiermee aan de slag als je het verloren respect en de verloren aantrekking terug wilt krijgen.

Op een gegeven moment voelde je ex zich niet langer tot je aangetrokken. Je ex begon anders tegen je aan te kijken dan toen jullie elkaar pas kenden. Dat verlies van aantrekkingskracht heeft bijgedragen aan zijn of haar beslissing om de relatie met jou te beëindigen, of jij dat nu wilde of niet. Het is heel goed mogelijk dat jij dit proces van geleidelijke verandering niet door hebt gehad. Vaak gebeurt het vrij onopvallend als je er niet op let. Voel jezelf niet schuldig, het is gemakkelijk over het hoofd te zien en het betekent zeker niet dat deze gebeurtenis allemaal jouw schuld is.

Doe je best en voorkom dat je het veelvoorkomende negatieve gedrag vertoont dat anderen vertonen bij een relatiebreuk. Als je je eigen acties gaat analyseren, moet je nog naar een ander dingen kijken, voordat je vooruitgang kunt boeken. Heeft je zelfvertrouwen een deuk opgelopen door de relatiebreuk? Kijk jij nu ook anders tegen jezelf aan? Zo ja, dan moet je ook aan je eigenwaarde werken. Je kunt niet iemands respect terugwinnen als je niet eerst jezelf respecteert. Zoek dingen waar je blij van wordt en richt je daarop. Richt je op de positieve dingen in plaats van op de negatieve. Het kan heel moeilijk zijn om jezelf weer gelukkig te voelen na een relatiebreuk. Toch is het een belangrijke stap om je eigenwaarde weer op te krikken. Daardoor gaat jouw ex ook weer anders tegen jou aan kijken.

Wat je nu zou moeten doen

Helaas is dit slechts het topje van de ijsberg over hoe jij weer aantrekkelijk wordt in de ogen van je ex. Ik ga ervan uit dat je serieus je ex terug wilt winnen, anders was je hier immers niet. Er is veel meer wat je nog moet doen om je ex terug te winnen. Er zijn beproefde psychologische strategieën die jouw ex ertoe brengen dat hij of zij de telefoon pakt om weer met jou in contact te komen, ongeacht wat er mis is gegaan in het verleden of wat je ex allemaal tegen jou heeft verteld.

Zorgen dat jouw ex jou weer wil, is een cruciaal onderdeel van dit proces. Maar hoe doe je dat? Gelukkig biedt De Ex Terug Strategie jou alle gereedschappen die je nodig hebt, niet alleen om je ex terug te winnen, maar ook om te zorgen dat jullie relatie blijvend hersteld wordt.

Je leert onder andere:

  • Hoe je jouw ex weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je ex continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex.
  • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *