Zo wil je ex jou

Zo zorg je ervoor dat je ex jou wil in 5 stappen

Weer bij elkaar komen na een relatiebreuk is niet iets dat je zomaar voor elkaar krijgt. Het is geen makkelijke beslissing en het is ook niet iets dat je zomaar eventjes doet. Weer bij elkaar komen na een relatiebreuk is een lang (en soms vervelend) proces dat tijd, geduld en moeite kost.

Je zult behoorlijk wat uitdagingen tegenkomen waar je iets mee moet doen, voordat je verder kunt. Maar voordat je er iets mee kunt doen, moet je natuurlijk wel weten welke uitdagingen het zijn. Geef het niet zomaar op. Houd in je achterhoofd dat de situatie lang niet zo hopeloos is, als deze misschien lijkt. Het is mogelijk om weer bij elkaar te komen en het is waarschijnlijk minder moeilijk dan je denkt.Zo wil je ex jou.

Een van de eerste hindernissen die je moet nemen, is dat je ex je weg zal duwen. Je ex zal een enorme afstand tussen jullie willen creëren uit veiligheid. Je ex wil niet geconfronteerd worden met schuldgevoel dat hij of zij jou in de steek heeft gelaten en ook niet met de relatie die jullie ooit hadden. Maar vooral wil je ex niet geconfronteerd worden met zijn of haar gevoelens voor jou. Als jij steeds in beeld bent, dan zullen die gevoelens bij je ex naar boven komen.

Ook al heeft je ex zich lichamelijk en emotioneel van je verwijderd, het gevoel speelt nog duidelijk parten. Wat de aanleiding van de breuk ook is, je ex twijfelt nog steeds aan de beslissing om de relatie te beëindigen. Hij of zij beleeft het elke keer opnieuw. Deze twijfel, samen met al jouw pogingen om in contact met je ex te komen, geeft hem of haar een gevoel van veiligheid waar hij of zij de komende weken op rekent. Instinctief weet jouw ex dat hij of zij je makkelijk terug kan krijgen, als hij of zij van gedachten verandert. Je ex is absoluut niet van plan om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Weten dat deze mogelijkheid er is, is genoeg. Het maakt het voor je ex makkelijker om vooruit te kijken en jou uiteindelijk voorgoed achter zich te laten.

Psychologisch gegeven: willen wat je niet kunt krijgen

Probeer je eens te verplaatsen in je ex. Jij bent wanhopig en gestrest, omdat jouw relatie voorbij is. Jouw hersenen maken overuren in hun zoektocht naar een oplossing om je relatie terug te krijgen. Je ex lijkt kalm, koel en bedaard. Hoe denk je dat dat komt?Zo wil je ex jou.

Heel eerlijk, omdat je ex dat verlies niet ervaart, ook al heeft hij of zij de relatie beëindigd. Je ex weet dat je er nog steeds bent. Jij geeft je ex alle aandacht die hij of zij wenst. Daardoor voelt je ex zich goed over zichzelf en de beslissing om de relatie te beëindigen. Je ex weet dondersgoed wat jouw gevoelens zijn. Hij of zij heeft daardoor het gevoel dat hij of zij jou in zijn of haar zak heeft. Grof gezegd weet jouw ex dat hij of zij jou terug kan krijgen, zodra hij of zij dat wil.

Door dat gevoel van zekerheid, heeft je ex niet echt het verlies hoeven ervaren zoals jij dat hebt ervaren. De druk en wanhoop, zoals jij die ervaart, is niet van toepassing op je ex. Je ex nam de controle over de relatie toen hij of zij deze verbrak. Daardoor heeft je ex het idee dat hij of zij de controle nog steeds heeft. Hij of zij zal daaraan vasthouden tot de tijd daar is gekomen om helemaal los te laten.

Om weer terug te komen bij je ex, moet deze veiligheid die hij of zij nu ervaart, worden afgenomen. Je ex moet worden geconfronteerd met de mogelijkheid dat jij verder gaat met je leven en dat hij of zij jou dan dus voorgoed kwijt is. Tot die tijd, heeft je ex geen reden om iets te doen. Je ex heeft de absolute macht en er is geen reden om die vrijwillig op te geven. Je ex zal niet hetzelfde verlies voelen als jij, tot jij de controle terugneemt, tot je ex de realiteit onder ogen ziet dat de relatie voorbij is en tot jij laat zien dat je verder gaat met je leven. Let op signalen dat je ex over je heen is om zeker te weten wat je ex nu echt voelt voor je.

Zorg dat je ex jou weer als een potentiële partner ziet

Door de relatiebreuk bevind je je in een wirwar van gevoelens en gedachten. Je kunt eigenlijk aan niks anders meer denken. Je bent zo ontzettend bezig met je verlangen om je ex weer terug te winnen. Het lukt je gewoon niet om afstand van de situatie te nemen. Die afstand heb je nodig om te ontdekken wat je ex echt zoekt en wat jij op dit moment te bieden hebt.

Het is misschien vrij hard als je je realiseert dat je op dit moment misschien geen ideale match bent. Vraag jezelf eerlijk af, zou jij nu een relatie met jezelf willen? Waarschijnlijk niet. Je zult dus iets moeten veranderen. Zie jezelf als verkoper. Je moet jezelf op de juiste manier aanprijzen voordat iemand in jou wil investeren, dus ook je ex.Zo wil je ex jou.

Laat deze gouden kans niet voorbij gaan. Ga jezelf niet in allerlei bochten wringen om precies te worden wat jij denkt dat je ex echt wil. Je kunt geen verbroken relatie terugkrijgen op basis van beloftes die uit angst zijn gemaakt. Je ex kent deze tactiek dondersgoed en het zal jullie beiden geen goed doen. Als jij belooft om jezelf helemaal te veranderen, alleen maar om iemand anders gelukkig te maken, dan is dat gedoemd te mislukken. Je gaat een steeds grotere afkeer voor die persoon krijgen en dat maakt een succesvolle relatie onmogelijk.

Kijk eens goed, oprecht en eerlijk naar jezelf. Er zullen vast dingen zijn waar iets aan te verbeteren valt. Misschien dingen als scherpe randjes van je persoonlijkheid aanpakken, hoe je reageert in bepaalde omstandigheden, temperament of impulsen. Richt je daarop in plaats van op gebieden waarvan jij denkt dat je ex ze graag anders ziet.

Denk nog eens terug aan het begin. Je ex kon geen genoeg van jou krijgen. Je ex vond je aantrekkelijk, interessant, grappig en interessant. Er zijn simpele manieren om de vonkjes van het begin terug te krijgen. Als je dat lukt, dat kun je de manier veranderen waarop je ex naar je kijkt. Je ex begint je weer als potentiële partner te zien. Op dat moment zal je ex het verlangen naar jou weer terugvinden. Dat is het moment dat de kans het grootste is om jullie relatie weer nieuw leven in te blazen. Als je de top 10 trucs kan leren om de vonk uit het begin weer te laten overslaan, dan kun je opnieuw een langdurige, gezonde relatie krijgen, die goed is voor jullie allebei.

Simpele stappen om opnieuw aantrekkingskracht te creëren

Terwijl je ex het druk heeft om maar zo veel afstand tussen jullie te creëren als mogelijk, heb jij een gouden kans om flink wat werk te verzetten. Vergooi deze kans niet door te proberen om iemand anders te worden. Probeer om weer te worden zoals je ooit was: de persoon met wie je ex dolgraag tijd doorbracht toen jullie elkaar pas kenden. Het is daarna misgegaan, maar het is niet te laat. Je ex werd verliefd op je om een reden.

Deze stappen bieden je de mogelijkheid om het verloop van je relatie in eigen hand te nemen. In een hoekje gaan zitten en niks doen, zal je geen steek dichterbij je doel brengen. Je moet in actie komen als je je droom van een hereniging wilt laten uitkomen.

Stap 1: Word weer een individu

Stellen vormen vaak een eenheid als ze in een relatie zitten. In plaats van dat jullie twee unieke onafhankelijke individuen zijn, worden jullie uiteindelijk een eenheid van twee, “wij” met andere woorden. Je vrienden en bekenden noemen jullie in een adem en de familie ook. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat bepaalde individuele eigenschappen zo verdwijnen. Om weer iemand te worden in wie je ex geïnteresseerd is, is het belangrijk om erachter te komen wat jou een uniek individu maakt en om weer zelfstandig te worden.

Gedurende een lange periode heb je waarschijnlijk al je vrije tijd met je ex doorgebracht. Het is dan ook niet vreemd dat je bij je ex wilt zijn en naar je ex toe wilt als je je alleen voelt. Voor veel mensen verandert alleen zijn in eenzaamheid. In een wanhopige poging om de ex van gedachten te doen veranderen, gaan ze in een obsessie achter hun ex aan lopen. Dit is een hele grote fout. Wanhoop is nooit aantrekkelijk en als je eraan toegeeft, dan duw je je ex alleen maar verder van je weg.

Toen jullie elkaar leerden kennen, werd je ex waarschijnlijk aangetrokken door jouw unieke eigenschappen als individu. Hij of zij genoot van wie je was, je had de controle over je leven en was helemaal zelfstandig. Om de aandacht van je ex weer te krijgen, moet je dit zelfvertrouwen en deze onafhankelijkheid terugkrijgen en uitstralen. Je groeit dan weer richting de persoon voor wie je ex ooit viel. Je komt dan niet meer behoeftig en gebroken over. Dit zorgt er meteen voor dat je ex jou interessant vindt. Het helpt jou bovendien bij je missie om je ex voorgoed te terug te winnen.

Stap 2: Krijg zelfvertrouwen

Zowel mannen als vrouwen worden aangetrokken door mensen die zelfvertrouwen uitstralen zonder arrogant over te komen. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je dingen bereikt en dat je zelfs de meest uitzichtloze situaties weet te veranderen. Alleen al het weten dat iets mogelijk is in plaats van twijfelen of het wel mogelijk is, kan het verschil maken tussen slagen of falen. Als je kunt leren hoe je zelfvertrouwen kunt hebben zonder egoïstisch of arrogant te worden, dan is er weinig wat je niet kunt bereiken.
Door een relatiebreuk loopt je zelfvertrouwen een enorme deuk op. Het kan best moeilijk zijn om dat weer terug te krijgen. Toch moet je proberen om daar niet al te lang last van te hebben. Benader de situatie kalm en zelfverzekerd. Dan heb je een veel grotere kans op succes dan wanneer je jouw onzekerheid in de weg laat zitten.

Stap 3: Zorg voor groei, zowel uiterlijk als innerlijk

Een van meest vanzelfsprekende zaken in een relatie is, dat je je meer en meer op je gemak voelt bij elkaar. Hoe meer je je op je gemak voelt, des te gemakkelijker is het om zelf ook wat gemakkelijker te worden. Misschien ben je wel gestopt met regelmatig sporten om op tijd thuis te kunnen zijn voor het eten. Misschien ben je wel met een dieet gestopt, omdat jullie meestal samen aten.

Gelukkig kun je hier iets aan doen zo lang je ruimte hebt om te groeien. Sporten zorgt er ook voor dat je je beter voelt. Het kan je helpen om je hoofd helder te krijgen. Tijdens deze periode van weinig of geen contact, is het belangrijk dat je je op jezelf richt en jezelf opnieuw lichamelijk en geestelijk in vorm krijgt.Zo wil je ex jou.Als je op deze manier aan jezelf werkt en realistische doelen stelt, zal jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgen. Je steekt beter in je vel, je zelfbeeld verbetert en je begint je weer jezelf te voelen. Je kunt bijvoorbeeld elke dag een stuk rennen. Met je vrienden gaan voetballen na het werk kan natuurlijk ook. Mogelijkheden genoeg.

Ga flink bewegen en kijk wat voor reacties je van je omgeving krijgt. Ze zullen een flinke verandering zien aan je uiterlijk en je houding. Je ex zal dat dus ook in de gaten hebben. Doe gewoon je best om goed voor jezelf te zorgen en actief te bewegen en daarin je doelen te bereiken. Jouw innerlijke verandering zal iedereen dan opvallen. Je ex zal weer de aantrekkingskracht richting jou beginnen te voelen, zoals in het begin van jullie relatie. Het zal steeds moeilijker worden voor je ex om dat te negeren. Je bent op het goede pad en je vergroot je kansen met elke stap die je zet.

Stap 4: Geniet van het leven

Hoe lang ben je al aan het kniezen? Hoe lang is het geleden dat je iets leuks hebt gedaan? Op de bank zitten te wachten tot de telefoon gaat, is niet leuk en dat weet jij ook. Eropuit gaan en genieten van je leven, is een van de snelste manieren om de aandacht van je ex terug te krijgen en om het balletje in de goede richting te laten rollen.

Als je ex ziet dat je met je vrienden praat, lacht en ziet dat je het naar je zin hebt, dan gaat hij of zij aan zichzelf twijfelen. Dat gaat vanzelf. Je ex denkt tenslotte dat hij of zij nog steeds de controle over de situatie heeft. Jij bent plan B voor het geval dat je ex zich bedenkt. Als plan B niet lijdzaam afwacht maar verder gaat met zijn of haar leven, dan loopt het zelfvertrouwen van je ex een deuk op. Opeens wordt je ex geconfronteerd met iets wat hij of zij niet verwacht had. Wat als jij je leven oppakt zonder je ex en hij of zij is nog steeds alleen?Zo wil je ex jou.

Tip voor aantrekkingskracht: Jouw ex zal je alleen maar willen als hij of zij denkt dat je de moeite waard bent. Als je ex jou maar wat verdrietig ziet rondhangen, zal je ex daar geen deel van willen uitmaken. We worden aangetrokken door mensen van wie we blij worden. Als je ex iets mist in het leven, dan zal hij of zij dat graag opgevuld zien. Jij kunt dat ontbrekende puzzelstukje zijn. Wees positief en ga zoveel mogelijk leuke dingen doen. Je zult je niet alleen beter voelen en een beter zelfbeeld krijgen. Je ex gaat je tegelijkertijd in een heel ander licht zien en zal jou weer willen.

Waarschijnlijk is je ex er heilig van overtuigd dat hij of zij de bron van jouw geluk was. Jullie deden altijd van alles samen. Je ex kreeg al je leuke verhalen te horen en hij of zij kon je altijd aan het lachen maken. Door te laten zien dat je jezelf prima kan vermaken zonder je ex, gaat je ex anders tegen de zaken aankijken. Niet alleen ga je weer met vrienden om met wie je lang weinig contact hebt gehad, maar je hebt ook nog een geweldig leuk leven. Je vermaakt je met anderen en bent sociaal goed bezig. Bovendien word jij weer meer en meer de persoon voor wie je ex ooit is gevallen. Je bent goed bezig en begint nu echt de overhand te krijgen.

Als je ex ziet hoe sociaal je bent en al helemaal als je aan het praten bent met iemand van het andere geslacht, dan kan je ex alleen maar jaloers worden, of je ex nu wil of niet. Je bent misschien nog helemaal niet aan een andere relatie toe, maar dat weet je ex niet. Je ex ziet je praten met iemand anders en zal zich realiseren wat voor fout hij of zij heeft gemaakt. Jij ligt duidelijk nog goed in de markt en je weet duidelijk goed hoe je daarmee om moet gaan. Je wordt steeds aantrekkelijker en je ex kan er niet meer omheen. Je ex is ooit voor die persoon gevallen en die persoon is er plotseling weer!

Het goede nieuws is dat je niet eens iets hoeft te proberen. Jezelf vermaken is al genoeg om je ex jaloers te maken. Als je je ex met opzet jaloers probeert te maken, zal dat averechts werken. Zorg er dus voor dat je jouw bedoelingen niet duidelijk maakt. Ga jezelf gewoon vermaken en ontmoet nieuwe mensen. Je verzet veel werk zonder dat je er hard voor hoeft te werken. Bovendien begint al jouw moeite bijna zijn vruchten af te werpen.

Stap 5: Creëer verlangen – Gebruik de Ex Terug Strategie

Je hebt al hard gewerkt om te komen waar je nu bent. Het laatste wat je wilt, is het verprutsen door het verkeerde te zeggen, waardoor je weer terug bij af bent. Je moet weten wat je zegt en wanneer je het zegt, om je kansen op een hereniging te vergroten en onbedoelde fouten te voorkomen.

Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Het is een compleet pakket dat je onmiddellijk kunt downloaden en waar je dus direct mee aan de slag kunt.

Ontdek:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • En nog heel veel meer…

Klik hier om direct naar de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *