Zo mist je ex jou

Psychologische technieken dat je ex je gaat missen

Een relatiebreuk kan je het gevoel geven alsof de wereld vergaat. Je bent zo wanhopig omdat je je ex terug wilt. Hoe erg je je ex mist, is met geen pen te beschrijven. Je moet gewoon iets doen, wat dan ook, om hem of haar terug te krijgen. Zonder dat je er iets tegen kon doen, maakte je ex het uit. Je voelt je machteloos en je wilt gewoon ergens de controle over hebben om de pijn van je gebroken hart zo snel mogelijk kwijt te raken.Zo mist je ex jou.

Niet alles wat je doet, zal je helpen. Soms maak je zelfs fatale fouten. Het is belangrijk dat je het rustig aan doet en dat je niet alleen maar op je gevoel of instinct af gaat. Als je je ex wilt terugwinnen, moet er iets heel belangrijks veranderen. Die verandering moet plaatsvinden bij je ex. Voordat je ex weer kan verlangen naar jou, zal hij of zij jou eerst moeten missen.

Maak deze veel voorkomende fatale fouten niet

Er is een heel scala van fouten dat je kunt maken bij een relatiebreuk. Achteraf is het allemaal heel makkelijk in te zien, maar niet als je er nog middenin zit. In deze situatie lukt het de meeste mensen niet om eerst te denken en dan te doen. Ze maken dan ook veelvoorkomende maar daarom niet minder fatale fouten.

Zodra mensen door hebben ze hun ex met geen enkel argument van gedachten kunnen laten veranderen (in elk geval op het moment dat de breuk plaatsvindt), dan raken ze helemaal in paniek. Ze beginnen dan te smeken om een tweede kans of allerlei beloftes te maken. Daarna gooien ze het over een andere boeg. Dan gaan ze liefdesbrieven, bloemen of allemaal cadeaus sturen.

Maar helaas, hoe meer ze proberen, des te meer zal de ex overtuigd raken van zijn of haar gelijk. Uiteindelijk gaan ze maar rondhangen bij het huis of het werk van de ex. Ze hopen dan dat hij of zij wel van gedachten verandert als ze elkaar weer in het echt zien. Alle pogingen falen jammerlijk en uiteindelijk is de hele waslijst van ideeën afgewerkt.

Verplaats je in je ex

Van alle gedachten, ideeën en plannen die in je omgaan, ontbreekt er één gedachte volledig. Je hebt je helemaal op jezelf gericht en wie kan jou dat kwalijk nemen? Jouw tunnelvisie weerhoudt je echter om tot een belangrijk besef te komen: je ex heeft ook wensen en behoeftes. De kans is groot dat jij met deze behoeftes geen rekening hebt gehouden in alles wat je hebt gedaan. Je zult geen vooruitgang boeken, totdat je wel rekening houdt met de behoeftes van je ex. En in de tussentijd blijft de frustratie van je ex groeien en groeien tot een kritiek punt is bereikt.

Het is natuurlijk heel gemakkelijk om alleen te zien hoe de relatiebreuk jezelf raakt, hoe je gekwetst bent en hoe wanhopig je je voelt. Dit is normaal, maar een grote fout als je je ex terug wilt. Je duwt je ex alleen maar steeds verder weg, als je geen rekening houdt met zijn of haar gevoelens. Je moet je inleven in je ex. Dan en alleen dan kun je de werkelijke oorzaak vinden waarom het uitgemaakt is. Je zult zien wat je verkeerd doet, wat je tot nu toe voor fouten hebt gemaakt en wat je ex echt wil en zoekt in jou.

Zoek dus eerst een antwoord op al deze vragen. Daarna kun je pas aan de slag om de problemen op te lossen die tot de relatiebreuk hebben geleid. Natuurlijk moet je je niet alleen bezig houden met wat je ex wil, jij moet ook gelukkig zijn. Het is alleen zo dat er iemand de eerste stap moet zetten. Iemand moet zich inhouden in dit prille stadium, om de relatie te herstellen. Je zult zelfstandig je eigen problemen en frustraties moeten oplossen. Het eerste wat je echter moet doen, is erachter komen hoe je ex tegen jou aankijkt na jullie relatiebreuk.

Dit zorgt ervoor dat je voorkomt dat je onhandige en ongemakkelijke fouten maakt tegenover je ex. Het zorgt er ook voor dat je ex jou in een positief licht ziet en je weer begint te respecteren. Onthoud dat je hoofddoel is om ervoor te zorgen dat je ex jou gaat missen. Daarom moet je proberen om iemand te worden die hij of zij zal missen. Dus niet een of andere egoïstische, veeleisende, dramatische, wanhopige of behoeftige persoon. Daarom moet je nu letten op je gedrag voordat je ex besluit dat het verbreken van de relatie de juiste stap was en verdergaat met zijn of haar leven.

Zorg dat je ex jou gaat missen door begrip te hebben voor zijn of haar behoefte aan ruimte

Na de relatiebreuk begon je ex-vriend of ex-vriendin jou waarschijnlijk meteen weg te duwen. Dat zal ook niet al te zachtzinnig zijn gegaan. De reden voor deze onmiddellijke afstand is, dat er meer emoties bij komen kijken dan alleen die van jou. Je ex moet ook met zijn of haar eigen emoties omgaan. Je ex heeft dan wel de keuze gemaakt. Toch wil dat niet zeggen dat hij of zij meteen helemaal gelukkig is en zonder twijfels verder gaat met zijn of haar leven.

Al die gevoelens verdwijnen niet zomaar, ook al zou je ex dat graag willen. Je ex heeft het daar al druk genoeg mee. Daarom wil je ex jouw emoties daar niet bij hebben. Je ex moet zich een tijdje op zichzelf kunnen concentreren. Het beste wat je voor hem of haar (en ook voor jezelf) kunt doen, is je terug te trekken. Geef je ex de ruimte om een en ander te verwerken. Ga jezelf niet zinloos aan je ex opdringen.

Je kunt iemand alleen maar missen als diegene er niet is en niet continu contact zoekt met je. Dit is precies waar je je nu op moet richten. Niemand gaat zeggen dat dit makkelijk of leuk is. Het is wel absoluut een must als je op termijn je ex terug wilt. Het is noodzakelijk dat je ex het verlies voelt en merkt hoe het is om zonder jou te leven. Dit heeft tijd nodig, misschien wel weken. Je kunt niet verwachten dat je ex al na een paar dagen met hangende pootjes naar je terug komt. Dit gebeurt echt bijna nooit. Mensen zijn over het algemeen extra koppig na een relatiebreuk. Ze bouwen een muur om zich heen. Ze gaan dus niet zomaar overstag. Het zal behoorlijk wat wilskracht en geduld van jou vragen om dat te bereiken.

Zo mist je ex jou.

Als je je ex mist, is de kans groot dat je ex jou ook mist. Het werkt twee kanten op. Realiseer je dit goed. Als je de neiging krijgt om een bericht naar je ex te sturen of om je ex te bellen, geef daar dan niet aan toe! Je komt dan zwak over. Als je continu contact zoekt, dan geef je een heel duidelijk signaal af aan je ex: Als je ex dat wil, kan hij of zij jou gemakkelijk terug krijgen.

Het is dan duidelijk dat je niet verder bent gegaan met je leven. Je koestert overduidelijk nog steeds gevoelens voor hem of haar. Dit mag dus absoluut niet gebeuren. Het is noodzakelijk dat je je ex laat denken dat hij of zij jou voorgoed kwijt is. Je ex moet denken dat je niet zomaar terug te winnen bent. Dat zorgt voor geheimzinnigheid, verlangen en wanhoop bij je ex. Zodra je ex dit gevoel van paniek krijgt dat hij of zij je kwijt is, dan zal je ex in actie komen en jou proberen terug te winnen. Dat is het geheim.

Het is een soort van terug naar het begin van jullie relatie. Niet weten wat de ander voelt, ernaar uitkijken om de ander weer te zien, je afvragen waar de ander mee bezig is, hoe hij of zij denkt over jou. Deze situatie moet je opnieuw creëren en zorgen voor geheimzinnigheid en verlangen. Als je dit goed doet, zal je ex jou vreselijk gaan missen. Je ex zal zich afvragen waarom hij of zij jou ooit heeft laten gaan. Nu gaat hij of zij aan de slag om jou terug te krijgen.

Doe het anders dan de rest: loop de andere kant op

Wat als je met succes weer herenigd zou kunnen worden met je ex, zonder jezelf voor gek te zetten? Dat kan heel goed. Het komt erop neer dat je de verwachtingen van je ex doorhebt en het spelletje niet meespeelt. Je ex houdt jouw gedrag nauwkeurig in de gaten. Je ex speurt naar gedragingen die erop kunnen wijzen dat je de gevreesde “gestoorde ex” bent geworden. De ex die iedereen na een relatiebreuk kan missen als kiespijn. De ex die naar je werk of je huis komt of je vrienden en familieleden ondervraagt. Jouw ex heeft geen zin in zo’n ex en jij hebt er net zo weinig zin in om zo’n ex te worden. Het goede nieuws is dat, je niet zo’n ex hoeft te zijn.

Ga niet proberen binnen te dringen in het leven van je ex, op geen enkele manier dan. Je bent veel beter af als je met opgeheven hoofd de andere kant op loopt. Je hoeft niet voorgoed weg te lopen, maar je moet wel een pauze nemen. Niet alleen kun jij dan omgaan met de situatie en de emoties, maar je geeft je ex zo de kans om hetzelfde te doen. Alleen dan kunnen jullie allebei met een redelijk schone lei beginnen om de scherven te lijmen. Jullie zullen allebei je best moeten doen als jullie de relatie willen laten werken. Als jij de enige bent die zijn of haar best doet, dan put je jezelf volledig uit. Het resultaat is dan dat je alsnog alleen achter blijft.

De volgende stappen: je ex terug krijgen en zorgen dat hij of zij verlangt naar jou

Je hebt nu enkele manieren geleerd hoe je je zorgt dat je ex je gaat missen. Er zijn alleen veel meer dingen die je nu moet doen om het herenigingsproces te versnellen. Er zijn zo veel meer psychologische handigheidjes die je vandaag al kunt gebruiken, waarmee je de manier verandert, waarop je ex jou behandelt, met je omgaat en wat je ex voor je voelt.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Je kunt er direct mee aan de slag!

Ontdek:

 • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
 • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
 • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
 • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
 • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
 • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
 • En nog heel veel meer…

Klik hier om direct naar de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 reacties op “Zo mist je ex jou

 1. Met mijn ex is het al bijna twee jaar uit, we hadden 1,5 jaar samen, ik heb geen makkelijke tijd gehad, ging namelijk uit door problemen vanuit mij waar ik niks aan kon doen, was niet gelukkig en niet mezelf, toen het ui was had mijn ex vrij snel al een ander, wat niet lang duurde en toen zat ik in mijn liefdesverdriet, ze hadden vooral een aan en uit relatie, en nam mijn ex weer contact met mij op en wou me weer eens zien, we waren vrienden en dat zijn we nu steeds 1 jaar, ik heb nog steeds gevoelens voor hem en dat was toen al met de stap vrienden zijn, had er niet makkelijk mee in proces, ik voelde meer dan vrienden en hij hield van mij al vriend zijn de, we spraken wel regelmatig af bioscoopje of tv avondje, zei er wel altijd bij zie het niet als een date maar als vrienden, ik heb nu al 3x gezegd in die tijd dat ik het moeilijk vindt om vrienden te zijn vanwege gevoelens, hij wilt graag mij nog in zn leven hebben, en trok niet om geen vrienden te zijn en ben toch vrienden met hem gebleven wel altijd die hoop gehad, tijdens elkaar zien kwam er mij nog wel eens wanhopigheid en paniek en dat ik vaker zelfde deed herhalen dit zijn dingen wat hij niet fijn vindt en welleens voorkwamen in de relatie dat was ook de reden dat het uit was tussen ons, nu heb ik een tijdje ruimte genomen en sporten en merk dat ik gelukkig met mezelf ben en dat ik veel meer zelfvertrouwen heb, maar als ik hem wel eens zie word ik wel onzeker tussendoor, ik denk dat ik het liefdesverdriet niet te snel heb laten verwerken en niet goed dat er tussen de vriendschap nog wat verdriet en ongelukkigheid is onstaan, ik mis hem hoe hij is en wie hij is, kun je ex nog terug krijgen als het langer uit is en wat is daar beste strategie voor?

  Vriendelijke groet

 2. Hallo het is nu sinds 2 weken uit met mijn ex vriendin maar 2 weken daarvoor al waren de tekens er dat ze worstelde met haar gevoelens. Ik heb tijdens deze periode helaas ook paar fouten gemaakt om haar terug te krijgen. Ze zei dat haar gevoelens weg waren en dat ze het momenteel alleen zag als vriendschap. Ik heb haar meteen duidelijk gemaakt dat vriendschap niet gaat werken want ik wil alles of niks en geen tussenweg als vriendschap en aangegeven dat ik geen of miniem contact wil alleen als ze me nodig heeft want heb wel gezegd dat ik er voor haar za blijven zijn als het nodig is. Ze zei gelijk “ik ga maar slapen dit voelt heel gek” ik heb daarna alle contact vermeden maar ze blijft om de paar dagen wel app sturen met “hoe gaat het nu met je” en dat ze zich wel schuldig voelt. Ik reageer dan meestal wel eventjes kort dat het wel oke gaat en dat ik lekker druk bezig ben met sporten enzo dat vind de dan wel fijn om te horen. Maar om de paar dagen blijft ze toch wel vragen hoe het met me gaat met als reden dat ze zich wel zorgen maakt. Is dit nou omdat ze me stiekem toch wel mist of gevoelens heeft of omdat ze zich gewoon echt zorgen maakt? Want ze zei immers dat haar gevoelens weg waren. Wij hadden een relatie op afstand uur van elkaar en zagen elkaar meestal of iedere week en soms eens per 2 weken we waren heel verliefd op elkaar en hadden het heel leuk samen en ik wil niks anders dan haar terugwinnen. Ik probeer radiostilte in te lassen zodat ze me gaat missen maar ze blijft om de 2 of 3 dagen wel weer appen hoe het gaat. Hoe kan ik het beste met deze appjes omgaan? Groet Bilal

 3. Beste, ik had een kortstondige relatie(6 weken) met een pracht van een vrouw. Voor onze relatie had ze gedurend 2j een relatie met haar baas. Terwijl we net samen waren had ze dan ook een einde gemaakt aan deze relatie. Het was toen voor haar een uitgemaakte zaak. Na verlof kwam ze (logisch) regelmatig in contact met haar baas en op de koop toe zat hij haar iedere dag te bellen/sturen. Hij had haar verwijten naar haar hoofd geslingerd. Ze is een grote twijfelaar en in die laatste week is ze dan ook meer en meer gaan twijfelen over onze relatie en ook om hem(haar baas) nog een kans te geven. Op een bepaalde dag was er tot 14u geen vuiltje aan de lucht maar tegen ’s avonds kwam haar berichtje/telefoon. Ze wil hem dus een 2de kans geven. Het is nu een goeie week dat het uit is tussen ons maar zit met zoveel vragen. Ik heb vorige week verkeerde dingen gedaan door te veel sturen. Ze zegt, “laat me die kans hem nog geven, zodat ik het definitief kan afsluiten met hem indien het terug verkeerd zou gaan” Moet ik dan aan de zijkant blijven staan? Ik moet dit aanvaarden maar hoe kan ik haar aandacht nog houden? Hoe kan ze die liefde voor me onderdrukken? Zou ze eventueel na breuk met hem terug contact zoeken met me? Dat zijn allemaal vragen die nu in mijn hoofd omgaan. Kan jij hierin me helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *