Mijn vriendin terugwinnen

Mijn ex-vriendin terugwinnen, verplaats je in haar

Je relatiebreuk was vreselijk en alles ging verkeerd. Zo gaat het bijna altijd. Hoe erg de breuk ook was en waardoor het ook kwam, er zijn manieren om je wens van “mijn vriendin terugwinnen” uit te laten komen. Als je namelijk de juiste dingen op het juiste moment doet, dan kan het zijn dat je sneller weer bij elkaar bent dan je gedacht had. Het komt er eenvoudigweg op neer dat je weet wat je moet doen en wanneer.Mijn vriendin terugwinnen.

Toen jullie pas bij elkaar waren, was waarschijnlijk alles geweldig. Jullie kregen een diepe emotionele band en alles voelde goed. Jullie konden niet wachten om elkaar weer te zien. Alleen de gedachte aan haar, gaf je al vlinders in je buik. Het is niet moeilijk om deze gevoelens terug te krijgen. Je kunt je ex-vriendin zo ver krijgen dat ze een fijn gevoel krijgt bij de herinneringen aan het verleden. Je kunt haar ook zo ver krijgen dat ze dat allemaal weer terug wil. Nu kun je alles beter doen en samen verder gaan in een gezonde, positieve relatie.

Kan ik mijn vriendin snel terugwinnen?

De waarheid is dat je een verbroken relatie niet bij toverslag kunt herstellen. Het is niet zo dat je even een paar dingen thuis kan doen zodat ze opeens wakker wordt en zich realiseert dat ze een fout heeft gemaakt. Je kunt niet even wat zeggen en hocus pocus een rookwolk en ze is weer terug in je leven. Zo werkt het niet. Je kunt nu beginnen, maar je hebt geduld nodig. Sommige dingen hebben gewoon tijd nodig en daar is niks mis mee.

Lijst van wat je moet doen voordat je ex-vriendin terug zal komen

 • Onderzoek de breuk eerlijk en kom erachter waarom ze het heeft uitgemaakt.
 • Kijk naar je eigen gedrag en stop met alles dat haar verder van je weg duwt.
 • Verbeter jezelf op een positieve manier om haar aandacht terug te krijgen.
 • Kom erachter hoe je de energie die jullie relatie in het begin had, weer terug kunt herstellen.
 • Leer hoe je moet communiceren met je ex en wat je niet moet zeggen.
 • Verander het beeld dat ze van jou heeft en zorg dat ze je gaat missen.

Hoe sneller dat je de dingen op bovenstaande lijst voor elkaar krijgt, des te sneller dat je kunt proberen om je relatie nieuw leven in te blazen. Je moet vooruitgang boeken in de juiste richting. Gewoon maar lukraak iets doen, is niet genoeg. Je moet de juiste dingen op het juiste moment doen om je resultaat maximaal te maken.

Kan ik het beter maar opgeven als ze al een ander heeft?

Als je ziet dat je ex-vriendin verder is gegaan met haar leven door een nieuwe relatie aan te gaan, dan zal dat een enorme klap zijn. Je kunt dan denken dat je kans is verkeken. Dat hoeft gelukkig niet zo te zijn. Een “rebound-relatie” komt vaak voor als iemand niet wil werken aan de dingen die kwamen kijken bij de relatiebreuk. “Rebound-relaties” zijn over het algemeen ook geen lang leven beschoren. Door zich te storten in een nieuwe relatie, probeert je ex haar gevoelens voor jou te onderdrukken. De nieuwe relatie kan zich simpelweg niet meten aan de relatie die jullie hadden.

Als je haar met een ander ziet, kan dat zelfs een teken zijn dat je vriendin terugwinnen een goede kans van slagen heeft. Het is mogelijk om haar nieuwe relatie in je voordeel te laten werken. Het is niet moeilijk om de belangstelling, die jou ex-vriendin heeft voor haar nieuwe vriend, op jou te richten. Als je zorgt dat je weer in haar leven komt, dan sta jij klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten, als het misgaat.

Het betekent niet dat je bent afgeschreven, alleen maar omdat ze een ander heeft. Je bent nog steeds in haar gedachten, ook al ontkent ze dat keihard. Je er zonder al te veel moeite voor zorgen dat je ex weer positief denkt over jou en jullie relatie.

Ze belt me niet terug

Haal diep adem en raak vooral niet in paniek. Er zijn veel redenen waarom je ex je niet terugbelt of niet reageert op je berichtjes. Geen enkele situatie is helemaal hopeloos zo lang als je er moeite voor wilt doen. Je moet je richten op je eigen gedrag en bepaalde veelvoorkomende fouten vermijden die vaak voorkomen bij een relatiebreuk. Je moet er ook voor zorgen dat je doet wat je moet doen en dat je dat op het juiste moment doet.Mijn vriendin terugwinnen.

Als je merkt dat je ex minder interesse heeft in jou of minder zin heeft om met je te praten, doorgaat met haar leven en jullie relatie meer en meer achter zich laat, jouw telefoontjes ontwijkt, altijd te druk is om te praten of nooit thuis lijkt als je belt, dan ga je je best ongemakkelijk voelen. Deze signalen betekenen niet per se dat haar beslissing helemaal vast staat. Er zijn wat technieken die buiten de geijkte paden gaan. Die technieken kunnen zelfs werken in de meest hopeloze situaties. Je hoeft alleen maar het beeld te veranderen, dat ze van je heeft. Dat is niet zo moeilijk als het lijkt.

Zij wil vriendschap, wat kan ik het beste doen?

Realiseer je dat je ex-vriendin je graag in haar leven heeft als ze vraagt om vriendschap. Ze wil niet helemaal weglopen en dat kan een positief teken zijn. Trap niet in de valkuilen die vaak samengaan met vrienden blijven. Je ex moet je blijven zien als een potentiële kandidaat voor een relatie.

Als je al een platonische vriendschap hebt met je ex-vriendin, dan kun je de situatie weer veranderen in je voordeel. Het belangrijkste is dat je jezelf begint terug te trekken. Je wilt bereiken dat je ex het gevoel krijgt dat ze je de grip op jou kwijtraakt. Dat ze het gevoel krijgt dat je ben begonnen met zonder haar verder te gaan met je leven. Op dit moment rekent ze op jouw vriendschap. Ze heeft dan ook geen rekening gehouden met de mogelijkheid dat je ooit geen deel meer van haar leven zou uitmaken.. Er zijn specifieke dingen die je nu kunt doen om het idee van een relatie aantrekkelijker te maken. Bij het terugwinnen van je vriendin moet je zorgen dat ze jou weer als potentiële partner ziet. Dan zullen haar gevoelens voor jou snel veranderen.

Ik ben vreemdgegaan, kan ik mijn vriendin nog steeds terugwinnen?

In het geval van ontrouw kunnen de gebruikelijke manieren om een relatie te herstellen minder succesvol zijn. Er zijn wel andere methodes die je kunnen helpen. Je ex voelt zich niet alleen verraden en gekwetst, maar ze voelt zich ook onzeker over zichzelf en haar plaats. Deze situatie hoeft niet per se het definitieve einde te betekenen. Soms is het gemakkelijker om je ex terug te krijgen na vreemdgaan dan als het om een andere reden is uitgemaakt. Haar gevoelens voor jou zijn dan namelijk niet veranderd. Ze is alleen te boos om toe te geven dat haar gevoelens er nog zijn.Mijn vriendin terugwinnen.

Het vertrouwen herstellen dat je hebt beschaamd door de misstap, is de sleutel om je relatie terug te krijgen. Als je dat vertrouwen niet kunt herstellen, dan is er geen hoop meer op een langdurige, succesvolle relatie. Na een misstap is het noodzakelijk dat beide partijen vergeven en vooruitkijken naar de toekomst, zonder het verleden mee te dragen.

Geen enkel meisje maakt het uit zonder enige twijfels te hebben. Ze wil zien wat de breuk doet met de jongen die ze achterliet. Dat is om zichzelf beter te voelen en dat heeft niks met jou te maken.

Kom NU in actie als je je vriendin wilt terugwinnen

Je kunt met een pizza op de bank hangen en computerspelletjes doen, films of voetbal kijken. Daar ga je alleen je vriendin niet mee terugwinnen. Als je oprecht jullie relatie nieuw leven wilt inblazen, dan moet je van de bank af komen en iets eraan doen. Je moet alleen niet doen wat zij verwacht. Je ex wil jouw gebroken hart zien. Ze verwacht dat je schreeuwt, scheldt, met dingen gooit, ruzie zoekt en de meest drastische dingen doet om te proberen haar terug te winnen. Ze zoekt bewijs dat je om haar geeft. Waarschijnlijk zoekt ze ook bewijs dat ze de juiste stap heeft gezet door het uit te maken.

Als je haar laat merken dat je liefdesverdriet hebt, dan laat je zien dat je om haar gaf. Als ze jou ziet huilen, dan weet ze dat de breuk een effect op je heeft gehad. Ze wil weten dat ze geliefd was, ook al heeft ze nu absoluut geen interesse om bij je te zijn. Dit bewijst voor haar dat je geen verspilling van haar tijd was en dat jij net zoveel in de relatie hebt geïnvesteerd als zijzelf.

Denk eraan dat zij een reden heeft dat ze jou verlaat. Voor haar zijn dit goede redenen, ook al lijken ze voor jou of voor een ander ronduit onnozel. Als je jezelf aan haar voeten werpt en smeekt om een tweede kans, dan krijgt zij het gevoel dat haar reden correct was en dat ze de juiste beslissing heeft gemaakt. Het laatste wat je wilt, is dat je haar het idee geeft dat ze beter kan krijgen.

Als een jongen zich na een relatiebreuk wanhopig of impulsief gedraagt, dan is dat een afknapper. Hoe meer je tegen haar in gaat, des te zekerder ze wordt van haar besluit. Ze wordt niet aangetrokken door een jongen die meer is geïnteresseerd in haar dan dat zij in hem was geïnteresseerd. Daardoor denkt ze dat ze in een machtspositie zit en de overhand heeft. Ze weet dat je achter haar aan komt, omdat je haar terug wilt. Hoe meer je probeert haar te overtuigen om je nog een kans te geven, des te minder respect zal ze voor je hebben. Hoe meer je haar pusht, des te meer ze zich zal terugtrekken.

Het maakt niet uit wat je doet op dit moment. Je speelt haar in de kaart. Je draait in kringetjes zonder dat het eind in zicht is. Kom in actie en realiseer je dat alles wat je doet een effect heeft.

Wat je meteen moet doen als je je vriendin wilt terugwinnen

Als de relatiebreuk compleet onverwacht was en je het niet aan zag komen, dan raakt het je ongetwijfeld vreselijk hard. Je moet weer overeind krabbelen, het mes uit je hart trekken en erachter komen wat je nu moet doen. Meteen na de breuk is een cruciaal moment waar je heel goed op je tellen moet passen. Verzwelgen in zelfmedelijden heeft geen zin. Een krat bier of een fles whisky achteroverslaan, helpt je ook niet om het hoofd helder te krijgen. Je moet aan de slag. Je moet de juiste stappen zetten voor het terugwinnen van je vriendin. Daar moet je nu mee beginnen.

Verzet je niet als ze het uitmaakt

Het allerbeste wat je bij een relatiebreuk kan doen, is om het gewoon te laten gebeuren. Ga geen discussie aan over haar keus om te vertrekken. Ze slingert ongetwijfeld van alles naar je hoofd als ze het uitmaakt. Het maakt niet uit wat er dan allemaal in je opkomt, hou het voor jezelf. Ze heeft haar besluit op dit moment genomen en je kunt haar niet dwingen om dat besluit te herzien. Het laatste wat je wilt, is een flinke ruzie hierover. Hou je zelf in tot ze weg is, voordat je door het lint gaat.

Dit advies gaat in tegen elk instinct dat je hebt en het is echt wel moeilijk. Op dit moment heb je de neiging om een weerwoord te verzinnen op alles wat ze zegt. Je wilt haar laten zien dat ze het vreselijk mis heeft. Je wilt een tweede kans of je belooft al je fouten te herstellen. De hele tijd, blijf je jouw opmerkingen herhalen. Omdat ze niet op de gewenste manier reageert, denk je dat je niet tot haar doordringt. Dat klopt ook. Je geeft haar alleen maar een ongemakkelijk gevoel. En je zorgt ervoor dat je zwak en behoeftig lijkt. Dat gedrag zal je vriendin niet zijn vergeten op het moment dat je haar probeert terug te winnen.

Geef haar gelijk

Het beste wat je op dit moment kunt doen, behalve totaal geen ruzie zoeken, is om haar gewoon gelijk te geven. Ze zal deze reactie niet verwachten. Ze heeft alle scenario’s geoefend, voordat ze het uitmaakte. Alleen ging ze er in geen enkel scenario van uit dat jij het met haar eens was. Je speelt haar spelletje gewoon mee. Ze zal aan de relatie gaan terugdenken. Dan zal ze zich afvragen waarom ze nooit in de gaten heeft gehad dat jij ook niet tevreden was over jullie relatie.

Geen enkele vrouw, ongeacht haar leeftijd, wil het gevoel hebben dat ze haar vriend ongelukkig heeft gemaakt. Ze vindt het prima dat ze zelf weggaat uit ontevredenheid, maar ze wil niet horen dat jij dat ook was. Ze zal geschokt zijn en alles wat ze over jou dacht, voordat ze het uitmaakte, zal op zijn kop staan. Nu gaat ze twijfelen aan een heleboel dingen. Waar ze nu het meest aan twijfelt, is haar beslissing om het uit te maken.

Wat zeg je als ze het uitmaakt?

Onthoud dat hoe minder je zegt, hoe beter het is. Je wil niet beginnen te praten om je vervolgens te realiseren dat je niet meer kunt stoppen. Voordat je het weet, heb je veel en veel te veel gezegd. Als je per se iets wilt zeggen, hou het kort.

“Ik ben het met je eens dat het de laatste tijd niet goed meer zat tussen ons. We hebben dit gesprek allebei uitgesteld, maar een tijd zonder elkaar, zal ons allebei goed doen.”

Laat je daarna niet meeslepen in een ellenlange discussie. Probeer geen dingen op te lossen. Wens haar het beste, geef haar een knuffel, beëindig het gesprek en verlaat de kamer. Het kan heel goed dat ze je achterna loopt om te proberen om het gesprek op gang te houden. Misschien stelt ze vragen of verlangt ze antwoorden. Geef daar niet aan toe. Je bent niet meer verplicht om haar wat voor antwoorden dan ook te geven. Zij heeft de relatie tenslotte beëindigd. Jij hebt de regels van het spel veranderd en je hebt elke mogelijke discussie in de kiem gesmoord.

Tips voor na de breuk

Als de relatie al verbroken is en je wist niet hoe je moest reageren, dan moet je jezelf niet al te druk maken. Er is nog steeds hoop. Er zijn bepaalde dingen die je in bijna elke situatie kunt doen. Daarmee laat je haar zien dat je de situatie accepteert en dat je jouw leven weer aan het oppakken bent.

Om dit in gang te zetten, moet je bereid zijn om een tijdje helemaal geen contact te hebben. Doordat je helemaal geen contact hebt, zal dat een normale reactie bij je ex uitlokken. Ze gaat zich afvragen waarom je geen contact zoekt, en wat je dan wel aan het doen bent.

Terwijl ze nu al aan je denkt, kun je haar een kort briefje sturen. Voor het meeste effect, schrijf je het, dus niet typen. Probeer om er minder dan 3 zinnen van te maken. Zeg eenvoudig dat ze toch gelijk had, dat het beëindigen van de relatie het beste was om te doen. Daarna verstuur je het met de post. Hoe verleidelijk het ook is om het ergens voor haar achter te laten, of om het in haar brievenbus te stoppen, doe dat niet. Daarna laat je het los.

Dat geeft bij je ex-vriendin meteen hetzelfde effect alsof je meteen de breuk zou hebben geaccepteerd. Ze zal willen weten waarom je van gedachten bent veranderd. Ze wil weten of je wel of niet verder bent gegaan met je leven. Je ex rekent erop dat je haar achterna zit, ook al wil ze nu geen relatie met jou. Je draait de rollen om en zorgt ervoor dat zij nu achter jou aan wil zitten.

Zorg dat je vriendin jou weer wil als je haar wilt terugwinnen

Je hoeft geen Einstein te zijn om een ex terug te krijgen. Je hoeft ook geen ondergronds laboratorium te hebben of jaren zorgvuldig te plannen. Hoe minder je doet om je doel werkelijkheid te laten worden, des te beter af ben je. Hoe vaak mis je de mensen die je elke dag ziet? Waarschijnlijk niet zo vaak? Mis je je collega’s als je naar huis gaat en ze de dag daarna weer ziet? Waarschijnlijk niet. Om iemand te missen, moet diegene afwezig zijn. Dus als er geen sprake is van afwezigheid, dan kun je iemand niet missen.

Als je even uit het zicht bent, dan zal je ex je vanzelf gaan missen. Daar hoef je verder niks voor te doen. Misschien niet de eerste paar dagen, maar ze zal je gaan missen. Haar zelfvertrouwen rekent op jouw hernieuwde interesse, ook al is de relatie beëindigd. Voordat je er erg in hebt, zal ze naar je op zoek gaan.

Wat nu: Win haar terug

Als je ex-vriendin weer contact met je zoekt, is het belangrijk om te weten hoe je moet reageren om haar interesse vast te houden en om haar nog meer naar jou te laten verlangen. Als je dit niet goed doet, dan zal ze zich weer terugtrekken van jou en verder gaan met haar leven. Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen. Deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt bij het terugwinnen van je vriendin. Je kunt er bovendien direct mee aan de slag!

Je ontdekt onder andere:

 • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
 • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex-vriendin verder en verder van je weg duwen.
 • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
 • Hoe je je ex-vriendin als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
 • Hoe je je ex-vriendin het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
 • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
 • En nog heel veel meer…

Klik hier om direct naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *