Mijn vriend terugwinnen

Mijn ex-vriend terugwinnen

Als je jezelf nu de vraag stelt “wil mijn ex-vriend mij terug?” dan ben je waarschijnlijk in de war door de signalen die hij afgeeft. Je zult eerst wat meer onderzoek moeten doen om de signalen dat hij je nog leuk vindt te kunnen ontdekken. Dit geeft je dan het benodigde zelfvertrouwen om verder te gaan met je vriend terugwinnen.

De reden van jullie relatiebreuk kan zijn dat hij niet meer van je houdt of dat zijn gevoelens helemaal zijn veranderd. Dit hoeft niet per se het einde te betekenen. Die gevoelens zijn ergens weggestopt. Je hoeft alleen maar te leren hoe ze weer naar boven te laten komen om hem terug te winnen. Daar gaat dit artikel over.

Mijn vriend terugwinnen.

Je bent niet het enige meisje dat dit meemaakt en je kunt je troosten met de gedachte dat je op de juiste plek bent. Het is mogelijk om je ex-vriend weer zover te krijgen dat hij je in een ander licht ziet en jou weer terug wil. Wanhoop niet, er is hoop in de ergste situaties en hier kun je de methodes ontdekken om hem terug te krijgen.

Leren omgaan met je emoties na de breuk

Om te beginnen is het belangrijk dat je omgaat met je emotionele toestand om te voorkomen dat je fouten maakt met je ex. Natuurlijk zijn je emoties hoog opgelopen na een relatiebreuk en natuurlijk ben je erg boos en verdrietig. Het is alleen erg belangrijk om je te realiseren dat je jouw emoties onder controle moet krijgen, omdat je jezelf anders belachelijk maakt.

Het ergste wat je kunt doen is helemaal overstuur naar je vriend gaan en hem uitschelden dat hij jou zo’n pijn heeft gedaan. Als je schreeuwt, gilt en drama maakt, dan jaag je hem voorgoed van je weg. Mannen kunnen niet met emoties omgaan, dus ze gaan er meestal voor op de vlucht.

Laat hem niet merken dat je boos of verdrietig bent, want dit zal hij erg onaantrekkelijk vinden. Je wilt ook geen medelijden van hem. Je wilt dat hij verbaasd is hoe goed je om lijkt te gaan met jullie breuk. Als hij respect heeft voor je, dan is dat het beste signaal dat je kunt krijgen in dit stadium. Het is een fantastische basis om verder op te bouwen. Het zal er uiteindelijk toe leiden dat hij je in een ander licht zal zien. Dan gaat hij twijfelen aan zijn beslissing om het uit te maken.

Waarom je afstand van je vriend moet nemen als je hem wilt terugwinnen

Het kan heel goed dat je jezelf in dit vroege stadium niet onder controle hebt, als hij voor je staat. Het is dus verstandig om gewoon uit zijn buurt te blijven.

Een afkoelperiode is aan te raden om twee redenen.

Ten eerste helpt het jou om je gedachten te ordenen en je emoties onder controle te krijgen. Daarna kun je een stappenplan maken hoe je zijn gevoelens weer terug kunt laten komen.

Ten tweede geef je hem tijd om na te denken en om jou te missen en dat is cruciaal bij het terugwinnen van je vriend.

Hopelijk gaat hij zich afvragen waar je naartoe bent en verwacht hij dat je toch naar hem uithaalt of wat tekens van wanhoop laat zien. Dit plezier moet je hem niet geven. Als hij denkt dat je goed omgaat met de relatiebreuk, dan zal hij verbaasd zijn en zich van alles gaan afvragen. Dit is wat je wil bereiken, een beetje verwarring zaaien en je anders gedragen dan wat hij verwacht.

Verander eerst je zelfbeeld

Het is heel belangrijk om je goed te realiseren dat je geen waardeloos, lelijk persoon bent, ook al heeft hij het met je uitgemaakt. Daar moet je echt van doordrongen zijn als je hem ooit zover wilt krijgen dat hij je terug wil. Je hebt hem heel veel te bieden. Eigenlijk weet je dat zelf ook wel, dus praat jezelf geen negatief zelfbeeld aan.

Denk terug aan waarom dat hij ooit verliefd op je is geworden. Hopelijk zie je dan in hoe bijzonder en uniek of je bent en wat voor geluksvogel een jongen is dat hij jouw vriend mag zijn. Het is ook niet dat je geen sprankelende persoon meer bent, het is nu alleen even niet zichtbaar. Als je wilt dat hij anders naar je kijkt, dan moet je eerst je zelfbeeld veranderen. Als je jezelf niet de moeite waard vindt, dan vindt hij dat zeker niet. Het komt er op neer dat je zelfvertrouwen hebt en wel een flink zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen vinden mannen heel sexy, dus laat hem maar zien wat hij misloopt!

Kom erachter waarom hij het uit heeft gemaakt

In dit stadium is het ontzettend belangrijk om erachter te komen waarom hij de relatie echt heeft beëindigd. Mannen zijn vaak niet eerlijk als ze het uitmaken, omdat ze geen zin hebben in drama. Ze zoeken hun woorden zorgvuldig uit en zeggen iets als “het ligt niet aan jou, het ligt aan mij”. Je weet zelf ook wel dat dit eigenlijk nooit het geval is, maar hij probeert je gevoelens te sparen om er maar snel vandoor te kunnen.

Daarom is het jouw taak om je relatie te analyseren, vooral de laatste paar weken, en op die manier erachter te komen wat er mis ging. Dit zal erg verhelderend werken voor je, want je zult dingen ontdekken, waar je normaal geen aandacht aan schonk. We worden ongevoelig voor de behoeften van de ander als we ons meer op ons gemak voelen en we doen ook veel minder moeite. Dit is heel normaal, dus maak jezelf geen verwijten hierover. Het belangrijkste is dat je het nu goed gaat doen. Vraag jezelf af of je minder aandacht aan je uiterlijk besteedde, of je hem slecht behandelde, of je niet meer zo interessant was, of jullie weinig gemeenschappelijk hadden enz. Dat zal je helpen om de juiste dingen te doen bij het terugwinnen van je ex-vriend.

Word weer aantrekkelijk voor je vriend als je hem wilt terugwinnen

Waarschijnlijk ben je als persoon veranderd sinds jullie elkaar hadden ontmoet en dat moet je jezelf niet kwalijk nemen. We realiseren ons vaak niet dat een relatie net als een plant is. Die moet je ook verzorgen om hem te laten bloeien. Hou jezelf voor ogen dat je nog steeds alles in huis hebt om je ex-vriend aan te trekken. Je moet al die dingen alleen weer vinden en eraan werken. Je gevoel voor humor kan een van deze dingen zijn, leer hoe je weer grappig, gevat en sarcastisch kan zijn. Mannen zijn dol op een vrouw met gevoel voor humor.

Mijn vriend terugwinnen.

Ik hoop dat je je realiseert dat er verschillende redenen zijn waarom hij tot jou werd aangetrokken. Aantrekkingskracht is niet alleen fysiek. Denk terug aan hoe je was toen jullie elkaar leerden kennen en zorg dat je weer zo wordt. Als je dat doet, zal het bij hem een schok teweegbrengen. Daardoor zal hij zich de fijne dingen weer herinneren.

Ga erop uit en amuseer je

Een goede tip voor een periode als deze is om uit je kamer te komen en weer mensen op te zoeken. Je vrienden en vriendinnen helpen je erbij om je weer goed over jezelf te voelen en ze zullen ook op je letten. Je moet dingen weer van een andere kant bekijken en zo weer interesse in het leven krijgen. Ga bijvoorbeeld shoppen en jezelf verwennen. Doe een make over, ga naar de sauna, neem een massage, een dagje wellness. Verwen jezelf na de rottijd die je hebt gehad. Je ex-vriend zal de veranderingen bij je zien en zal op een hele andere manier tegen je aan gaan kijken. Sieraden, kleren of schoenen zijn vaak de beste therapie, dus amuseer je!

Wat als je ex-vriend contact met je opneemt

Als hij weer contact zoekt met je, moet je op een aantal dingen letten om het in je voordeel te laten werken. Het heeft tijd nodig om over het liefdesverdriet van een gebroken hart heen te komen, maar zet je negatieve gevoelens opzij en begin opnieuw. Het is erg verleidelijk om allemaal positieve verwachtingen te krijgen over de ontmoeting als je ex contact heeft gezocht met je.

Toch moet je zonder verwachtingen ernaartoe gaan en ervandaan komen. Je kunt hem namelijk afschrikken als te veel hoop uitstraalt. Als hij de eerste stap heeft gezet om weer in contact te komen en het ging niet helemaal zo goed als je had gehoopt, laat het dan maar even rusten. Als je het advies van hierboven hebt opgevolgd, krijg je opnieuw een kans om elkaar te ontmoeten. Elke ontmoeting daarna zal je een beetje dichter bij je doel brengen om weer samen te zijn. Maar tot die tijd is het belangrijk dat je onthoudt dat dit tijd nodig heeft en dat je het niet moet overhaasten.

Dit artikel behandelt een deel van de technieken om ervoor te zorgen dat je ex-vriend aan je gaat denken en dat hij weer naar je gaat verlangen. Er zijn veel meer dingen die je moet weten voordat je probeert om je ex-vriend weer tot jou aan te trekken.

Je volgende stap: Win hem terug

Je begint te begrijpen wat je moet doen om je ex-vriend weer terug te krijgen. Een heel goed idee daarbij is om je door een expert te laten helpen. Er zijn dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt bij het terugwinnen van je ex-vriend. Het is een compleet pakket dat je onmiddellijk kunt downloaden en waar je dus direct mee aan de slag kunt.

Je leert onder andere:

  • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex-vriend verder en verder van je weg duwen.
  • Hoe je je ex-vriend kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex-vriend terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om de “Ex Terug Strategie” risicovrij uit te proberen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *