Hoe zorg je dat je ex-vriendin jou gaat missen? Volg deze stappen!

Hoe zorg ik dat mijn ex-vriendin mij gaat missen?

Het is gelukkig veel gemakkelijker dan je denkt om te zorgen dat je ex-vriendin jou gaat missen. Niets van wat je tot nu toe hebt gedaan, heeft gewerkt. Het is dus de hoogste tijd dat je het anders gaat aanpakken. Voordat je ervoor kunt zorgen dat ze jou gaat missen, moet je eerst begrijpen hoe het vrouwelijke brein in elkaar steekt, hoe het vrouwelijke brein werkt. Het is compleet zinloos de situatie vanuit het mannelijke standpunt te bekijken. Dat gaat gewoon niet werken. Vrouwen zijn ingewikkelde wezens. Ze zeggen niet altijd wat ze bedoelen en dat kan behoorlijk verwarrend zijn. Als je de signalen leert herkennen en strategieën toepast waar ze op reageert, dan zal ze jou sneller gaan missen dan je ooit had gedacht.

Hoe zorg je dat je ex-vriendin jou gaat missen uitgelicht

Er zijn een aantal dingen die je ABSOLUUT NIET mag doen als je wilt dat jouw ex-vriendin jou gaat missen en naar jou gaat verlangen. Deze rampzalige fatale gedragingen zorgen er namelijk voor dat ze je op een negatieve manier gaat bekijken en dat je erg onaantrekkelijk wordt voor haar. Je wilt precies het omgekeerde bereiken. Ze moet weer naar je kijken zoals eerst. Dus vermijd deze fatale fouten alsof je leven ervan afhangt. Je zult dan heel snel een verandering merken in haar gedrag naar jou toe.

Veel te vaak contact met haar zoeken

Dit is waarschijnlijk de fout die het meest voor de hand ligt. Denk er maar eens over na. Hoe kan jouw ex-vriendin jou gaan missen als je continu contact met haar zoekt? Misschien verwacht je wel dat ze weer aan alle goede tijden gaat denken en naar jou gaat verlangen, als je haar maar de hele tijd aan jou herinnert door contact te zoeken. Ik ben bang dat dit niet zo werkt. Het heeft juist het omgekeerde effect op haar. Wees niet bang dat ze jou vergeet als je geen contact blijft houden. Ze heeft immers niet de hersenen van een vis. Ze denkt aan jou nadat de relatie verbroken is. Dat is een normale menselijke reactie.

Als je merkt dat je haar continu bestookt met sms, apps, e-mails, snapchats, Facebookberichten, dan ben je helemaal verkeerd bezig. STOP DAAR NU MEE! Ze reageert duidelijk niet positief op deze tactiek, dus het is tijd voor iets anders. Hoe meer berichten ze van jou ontvangt, hoe vanzelfsprekender ze jou vindt. Dat is vrouwelijke psychologie. Als iets of iemand te makkelijk beschikbaar is voor haar, dan zal ze het niet bijzonder of belangrijk gaan vinden. Onbewust weet ze dat het gemakkelijk te krijgen is en dus wordt het voor haar minder waardevol. Triest, toch? Je wilt niet als vanzelfsprekend worden gezien of waardeloos of onbelangrijk. Dat is niet goed voor je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Bekijk jouw gedrag eens van de andere kant. Als je jezelf zou kunnen zien, zou je je heel anders gaan gedragen. Stel je eens voor dat jouw ex-vriendin je continu berichten stuurde, waarin ze je smeekte om het nog een kans te geven of waarin ze je allerlei vragen stelde waar het antwoord al in was opgesloten. Het zou je vrij snel op je zenuwen gaan werken, of niet? Je zou haar zien als een stalker, gestoord en onaantrekkelijk. Misschien zou je wel denken dat ze het niet accepteert dat het voorbij is en probeert om jou terug te krijgen door smeken, manipuleren en een schuldgevoel aanpraten. Hoe aantrekkelijk zou je dit vinden? Het is gewoon ronduit zielig.

DIT IS HOE JOUW EX-VRIENDIN JOU ZIET op dit moment. Het spijt me, maar dit is de keiharde waarheid. Deze moet je heel snel onder ogen zien als je ook maar enige kans wilt maken om haar terug te krijgen en dat ze jou gaat missen.

Hoe zorg je dat je ex-vriendin jou gaat missen 1

Elke keer als ze een bericht van je krijgt, rolt ze met haar ogen en denkt ze bij zichzelf “niet alweer”. Helaas, hoe langer dit aanhoudt, hoe meer ze jou als afhankelijk en zielig gaat zien. Ze krijgt medelijden met je en zoekt naar manieren om jou uit haar leven te krijgen. Je begint misschien al snel te merken dat ze jouw berichten en mails begint te negeren in een wanhopige poging dat de hint doordringt: ze heeft gewoon geen interesse.

Het hoeft natuurlijk niet zo te eindigen. De situatie ziet er nu wel niet goed uit, maar je kunt deze veranderen door te begrijpen hoe jouw gedrag bij haar overkomt. Op dit moment, is het beste wat je kunt doen, gewoon stoppen. Ja echt, STOPPEN. Geen sms, apps, e-mails, snapchats, of je ex-vriendin toevallig tegenkomen. Dit heeft een enorm effect op je ex-vriendin. Ze zal wakkergeschud worden en jou weer opmerken. Of beter, ze gaat zich afvragen waar je bent gebleven. Ze ging er vanuit dat ze elke dag iets van je zou horen. Niet meer dus. Nu mag zij in actie komen. Zij is nu degene die emotioneel en verward is en niet weet waar ze staat.

Continu Facebook updaten

Het is een veelgemaakte fout om na een verbroken relatie, continu je Facebook te updaten met een eindeloze stroom aan selfies waarop je je aan het vermaken bent met vrienden. Je ex zal deze updates zien, sterker nog, ze gaat ernaar op zoek, omdat ze wil weten wat jij nu allemaal aan het doen bent, nu het uit is.

Als je dit op Facebook doet, dan lijk je wanhopig. Zij weet dat jouw wanhopige pogingen om te doen alsof je het druk hebt met allerlei leuke dingen, bedoeld zijn dat zij ze ziet. De wanhoop druipt er vanaf en het lijkt alsof je veel te hard je best doet om te doen of alles goed gaat, terwijl het helemaal niet goed gaat. Soms kun je gewoon maar beter niks doen, dat heeft een sterker effect op je ex-vriendin.

Facebook achterwege laten als je ervoor wilt zorgen dat jouw ex-vriendin jou gaat missen.

Als het lijkt alsof je niet de moeite neemt om dingen op Facebook te zetten, dan kan het je vast niet schelen wat zij allemaal denkt. Ook krijgt ze de indruk dat je het erg druk moet hebben. Als je continu tijd hebt om je Facebook te updaten, dan heb je het vast veel minder druk met al die leuke dingen, dan je zegt. Bovendien als je de sociale media met rust laat, dan haal je meer uit het leven dan dat je continu achter een scherm zit. Ze gaat dan haar eigen invulling eraan geven. Je bent vast op stap met vrienden, of met een ander? Ze gaat zich nu van alles in haar hoofd halen. Dit is het moment dat ze in paniek raakt en contact gaat zoeken met jou.

De meest voor de hand liggende reden om social media met rust te laten, is om jouw ex-vriendin de kans te geven om jou te gaan missen. Als je nog steeds actief bent op de social media, dan kan ze nog steeds meekijken in jouw leven. In feite alsof jullie niet uit elkaar zijn. Ze weet wat je denkt, met wie je praat, waar je geweest bent, wat voor plannen je hebt. Als je haar alle info geeft die ze nodig heeft, dan zal ze nooit de moeite nemen om contact met je te zoeken. Pas als je deze informatie weghoudt bij haar, dan zal ze een lege plek in haar leven zien. Ze zal je missen als ze niet weet wat je aan het doen bent. Ze zal allemaal onbeantwoorde vragen hebben waar ze een antwoord op wil.

Je hebt er veel zelfbeheersing voor nodig, maar de beloning is groot. Het is een ongelofelijk krachtige manier om ervoor te zorgen dat jouw ex-vriendin jou heel snel en heel erg gaat missen. Je zult er nog van staan te kijken hoe snel ze de telefoon oppakt om jou te spreken om jou te vragen hoe het met je gaat. Wacht maar af.

Kansloze pogingen om haar jaloers te maken

Je hebt vast wel eens gehoord dat je een reactie van je ex-vriendin kunt uitlokken door haar jaloers maken. Dat klopt, maar niet de reactie waar jij op hoopte. Wil je dat zij je ziet als een lompe rotzak die geen rekening houdt met haar en gewoon over haar gevoelens heen walst? Zo zal ze over je denken als jij haar met een nieuwe vlam jaloers probeert te maken. Hoe kan ze jou ooit gaan missen als je zoiets doet? Misschien verwacht je wel dat ze zich opeens realiseert wat ze allemaal misloopt. Niet echt. Ze ziet alleen maar een ongevoelige rotzak van wie ze blij is dat ze van hem verlost is. In plaats van dat ze jou gaat missen, zal ze blij zijn dat jullie uit elkaar zijn en ze zal haar best gaan doen om jou koste wat kost te vermijden.

Je moet heel anders te werk gaan als je wilt dat ze jou gaat missen. Hier valt in elk geval onder dat je je gedraagt als degene op wie ze ooit verliefd is geworden, zodat ze weer aan de goede tijden gaat denken. Onthoud dat ze op een positieve manier naar jou moet kijken als het de bedoeling is dat ze jou gaat missen en dat ze jou weer terug wil. Je wilt een emotionele reactie bij haar uitlokken, maar geen negatieve. Ze moet je niet gaan haten. Het beste is om het zeker te spelen en geen jaloezie te gebruiken, tenzij je precies weet waar je mee bezig bent. Jaloezie moet subtiel worden toegepast om een positieve reactie bij je ex-vriendin te kunnen uitlokken.

Geef haar tijd en ruimte

Jij zit er klaar voor om weer bij elkaar te komen, je mist haar vreselijk en je wilt dat zij hetzelfde voelt. Zo werkt het alleen niet. Je moet haar de tijd geven om de relatiebreuk te verwerken en om haar gevoelens op een rijtje te zetten. Eisen dat ze bepaalde gevoelens heeft of je frustraties uiten dat ze niet hetzelfde voelt als jij, werkt uiteindelijk alleen maar averechts. Je zult geduld moeten hebben en haar wens voor ruimte moeten respecteren. Je kunt haar niet onder druk zetten om jou te missen, dat zal vanzelf moeten gebeuren.

Als ze merkt dat je begripvol bent en lief en gevoelig, dan ziet het er goed uit voor je. Ze zal zich weer herinneren waarom ze ooit verliefd op je is geworden en ze zal dat missen. Het zijn aantrekkelijke eigenschappen voor haar en ze zal erop letten hoe jij je naar haar toe gedraagt na de relatiebreuk. De uitspraak “afwezigheid versterkt de liefde” klopt helemaal. Je moet even uit haar leven verdwijnen zodat ze jou gaat missen en jou weer terug wil. Het is heel moeilijk om dat te doen terwijl je haar vreselijk mist en als het enige wat je wilt, is om met haar te praten en haar weer in je armen te sluiten. Je moet nu even aan het grote geheel denken. Iets wat de moeite waard is om te hebben, is ook de moeite waard om op te wachten. Blijf je doel voor ogen houden.

Wat je nu moet doen

Ervoor zorgen dat je ex-vriendin jou gaat missen, is slechts een stukje van de puzzel. Er zijn hele veel meer dingen die je nu moet doen om ervoor te zorgen dat je ex-vriendin naar je gaat smachten en dat ze jou terug wil. Je kunt hierbij niet op je gevoel afgaan en ook niet op advies van vrienden. Je kunt hierbij het beste afgaan op bewezen psychologische technieken die hun effect keer op keer hebben bewezen. Als je succes wilt hebben, zul je je in deze technieken moeten verdiepen, zodat je ze succesvol kunt toepassen.

Stel je eens voor dat het een maand of 2 verder is en dat je weer samen met je ex geniet van een liefdevolle relatie samen. Zou het niet helemaal geweldig zijn als dat mogelijk zou zijn? Gelukkig is er de “Ex Terug Strategie”. Deze strategie bevat een heldere en duidelijke manier om alles tot een goed einde te kunnen brengen.

Je leert onder andere:

  • Hoe je jouw ex weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je ex continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex.
  • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 3: © Ikwilmijnexterug.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *