Ex Terug Methode: 8 beste methoden om je relatie te herstellen

Als je je ex terug wilt, moet je uiterst voorzichtig te werk gaan. Je kunt je ex namelijk op heel veel manieren voorgoed kwijtraken. Slechts enkele methoden gaan ervoor zorgen dat je samen een toekomst hebt. Het is dus belangrijk dat je de juiste ex terug methode gebruikt.

Ex Terug Methode

In dit artikel geef ik je 8 van de beste methoden, strategieën en technieken die jou gaan helpen om de relatie met je ex te herstellen. Zo kun jij gemakkelijk jouw beste ex terug methode uitkiezen.

Methode 1: Niet de wanhopige ex uithangen

Als je je ex terug wilt, dan moet je dat niet aan je ex laten merken. Het beste is, als je je ex laat denken dat je er snel met een ander vandoor gaat als hij of zij zich niet snel bedenkt.

Je moet dus niet te gretig overkomen naar je ex. Je moet niet de indruk afgeven dat je bij je telefoon zit te wachten tot hij of zij jou eindelijk gaat bellen of sms-en of app-en. Hang met andere woorden niet de wanhopige ex uit.

Hoe zorg je ervoor dat je niet de wanhopige ex uithangt?

  1. Laat je ex altijd wachten op een antwoord als hij of zij contact zoekt. Als je overdag een bericht krijgt, wacht dan tot in de avond voordat je antwoordt. Zeg gewoon dat het je spijt, maar dat je het vanmiddag druk had met vrienden, of iets anders wat geloofwaardig is.
  2. Als je ex belt, neem dan niet altijd op. Laat je ex inspreken op je voicemail en bel later terug, of de dag erna, of zelfs helemaal niet.

Als je niet per se een telefoontje of een bericht hoeft te beantwoorden, is het soms het beste om dat ook gewoon niet te doen. Als je dat wel doet, doe het dan niet meteen. Doe alsof je het heel druk hebt en niet veel tijd meer hebt voor je ex, zo lang het je ex is.

Methode 2: Maak gebruik van “open eindes” als je met je ex praat

Uit psychologisch onderzoek is gebleken dat mensen geprogrammeerd zijn om onafgeronde taken te onthouden, terwijl afgeronde taken sneller worden vergeten. Denk maar eens aan de icoontjes met een bolletje met cijfer erin op je smartphone: zo veel ongelezen mails, zo veel updates staan te wachten, noem maar op. Daar “moet” je gewoon iets mee doen!

Wat heeft dit nu te maken met het terugwinnen van je ex?

Door “open eindes” te gebruiken hou je je ex met andere woorden aan het lijntje. In plaats van dat jullie interacties aanvoelen als afgeronde taken, zorg je dat ze aanvoelen als onafgeronde taken. Zo zorg je dat je ex de komende uren en dagen blijft denken aan jou en aan het gesprek dat nog niet is afgerond.

Hoe pas je deze ex terug methode toe?

Een gemakkelijke methode daarvoor is om te zorgen dat jij (dus niet je ex) het gesprek beëindigt. Dat doe je door gewoon niet meer te antwoorden op het laatste bericht van je ex. Zo creëer je dan een open einde.

Ex terug Methode 2

Methode 3: Bel je ex op als je zeker weet dat hij of zij niet kan opnemen

Je ex opbellen kan best moeilijk zijn en doet vaak meer kwaad dan goed als je onvoorbereid te werk gaat.

Wat is de beste methode om je ex op te bellen na een periode van radiostilte of geen-contact-regel?

Gewoon bellen als je weet dat hij of zij de telefoon eigenlijk niet kan opnemen. Zo kun je een bericht inspreken waar je goed over hebt nagedacht en voorkom je dat je iets doet dat relatieherstel in de weg staat.

Net zo belangrijk is het om te weten wat je gaat zeggen. Zorg dus dat je een goede reden hebt om je bellen en iets in te spreken. Dus niet zo maar bellen om te kletsen of omdat je de stem van je ex wilt horen.

Methode 4: Concentreer je alleen op wat je kunt veranderen

Veel mensen die hun ex terug willen, maken zich veel te druk om wat hun ex allemaal doet of zegt, in plaats van dat ze zich concentreren op wat wel belangrijk is.

Ga je je ex sneller terugkrijgen als je je druk maakt om zijn of haar laatste bericht op instagram? Of als je jullie wederzijdse vrienden gaat ondervragen, omdat je gehoord hebt dat je ex een ander heeft. Hoe gaat jou dat helpen om de relatie met je ex te herstellen?

Kort antwoord: Helemaal niet! Richt je dus op zaken waar je wel iets aan kunt veranderen.

Methode 5: Ga geduldig en zorgvuldig te werk

Je kunt niet gehaast te werk gaan als je je ex terug wilt. Als je dat toch probeert, dan maak je alles alleen maar erger.

Ga dus geduldig en zorgvuldig te werk. Overhaast te werk gaan, maakt meestal meer kapot dan je lief is.

Ex Terug Methode 5

Methode 6: Geef je ex een goede reden om met je af te spreken

Als je probeert af te spreken met je ex, vraag jezelf dan elke keer af waarom je ex dat zou willen.

Spreek dus niet af om koffie te drinken om “bij te praten”. Dat zal je ex niet aantrekkelijk genoeg vinden om daarvoor met jou af te spreken. Maar als je ex nu een fan van een bepaalde schrijver is die toevallig binnenkort boeken gaat signeren, dan kun je voorstellen om er samen heen te gaan.

Geef je ex dus een reden om met je af te spreken, anders dan alleen maar “bijkletsen”, omdat dat vaak niet genoeg reden is voor je ex.

Methode 7: Flirten met je ex om de aantrekkingskracht weer op te bouwen

Als je weer met je ex begint om te gaan, is het belangrijk om de aantrekkingskracht weer op te bouwen.

Hoe bouw je de aantrekkingskracht weer op?

Flirten met je ex! Bouw spanning op, maak je ex aan het lachen, en flirten natuurlijk!

Het is cruciaal om aantrekkingskracht op te bouwen met je ex. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel.

Zorg dat je ex bij jou in de buurt wil zijn, herinner hem of haar eraan waarom hij of zij jou ooit zo leuk vond. Dit is heel erg belangrijk en flirten is de gemakkelijkste manier om daarmee te beginnen.

Wacht het juiste moment af tot je ex ervoor openstaat en raak hem of haar af en toe aan. Een beetje plagen mag best. Kom wat dichterbij als je praat en doe al die simpele dingen die jullie ook tijdens jullie eerste date deden.

Ex Terug Methode 7

Ga niet ongemakkelijk doen, maar wees ontspannen en bouw het flirten langzaam op. Onthoud dat je probeert om weer een intieme relatie aan te gaan, emotioneel en lichamelijk.

Methode 8: Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts

Met ex terug methode 1 tot en met 7 kom je al een heel eind. Als je echt niets aan het toeval over wilt laten, dan is de tot nummer 1 verkozen methode om je ex terug te winnen, de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts, jou op het lijf geschreven.

De Ex Terug Strategie staat boordevol methoden en strategieën om je ex gek te maken van verlangen naar jou. Sommigen van die methoden kunnen best tegen je intuïtie ingaan. Al deze methoden, technieken en strategieën komen uit de praktijk van relatieherstel en hebben zich reeds talloze keren bewezen. Ze kunnen gebruikt worden om je ex weer achter je aan te krijgen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je moet alleen weten wat je doet om er effectief gebruik van te kunnen maken.

Natuurlijk staat de Ex Terug Strategie boordevol informatie hoe jij al deze technieken op de juiste manier toepast. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts is een ervaringsdeskundige. Ze heeft in het verleden vaak relatiebreuken meegemaakt en is nu getrouwd met een man die eerst haar ex was. Al haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in haar geniale ex terug methode, Ex Terug Strategie.

Ze laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij of zij uit vrije wil doet wat jij graag wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ik ga ervan uit dat je echt je ex terug wilt, anders had je immers nooit naar iets gezocht als “beste ex terug methode” en was je hier ook nooit terechtgekomen. Als je echt je ex terug wil kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen.

Klik direct hier voor de tot nummer 1 verkozen Ex Terug Strategie

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met je ex!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *