20 signalen dat je ex je terugwil

Als een relatie stukloopt, dan doet dat pijn, heel veel pijn. Door een relatiebreuk kom je vaak in een emotionele achtbaan terecht. Boosheid, verdriet, verwarring. Je voelt je verraden, noem maar op. Het is moeilijk om het verleden achter je te laten en verder te gaan met je leven. Maar wat als je signalen ziet dat je ex je terugwil?

Hoe kun je weten je of je ex je mist? Je ex stuurt je misschien een bericht en vraagt je om hulp. Of je ex probeert in contact met je te blijven. Hoe kun je nu zeker weten dat je ex weer een relatie met je wil?

In dit artikel krijg je 20 signalen waaraan je kunt zien of je ex je terugwil. Doe er je voordeel mee!

signalen dat je ex je terugwil uitgelicht

Signaal 1 dat je ex je terugwil: Je ex probeert contact te houden

Als je ex nog steeds belt, appt of mailt om te vragen hoe het met je gaat, dat kan dat een signaal zijn dat hij of zij je mist. Na een relatiebreuk is het altijd verstandig om tijd en ruimte voor jezelf te hebben. Dat je ex continu contact met je zoekt, is een teken dat hij of zij nog steeds om je geeft. Het laat ook zien dat je ex nog niet is verdergegaan met zijn of haar leven.

Als je ex contact met je blijft zoeken voor een echt gesprek over hoe het met je gaat en oprecht geïnteresseerd is in wat je hebt te zeggen, dan is dat een signaal dat je ex je terugwil.

signalen dat je ex je terugwil 1

Signaal 2: Je ex houdt je op de hoogte

Heeft je ex je verteld over zijn of haar nieuwe huisdier? Of jou gebeld om het te hebben over die film die je ex heeft gezien die jij altijd al had aangeraden? Deelt je ex keer op keer persoonlijke dingen met je? Is je ex open over zijn of haar leven? Dan is de kans groot dat hij of zij weer een romantische connectie met jou zoekt.

Contact met jou blijven houden na de relatiebreuk, betekent dat je ex niet verder is gegaan met zijn of haar leven. Het is een signaal dat je ex aan je denkt en jou graag in zijn of haar leven terugwil.

Signaal 3: Je ex wordt jaloers en probeert jou jaloers te maken

Als je ex alleen maar vrienden met je wil blijven, dan zou het hem of haar niet uitmaken als jij verder bent gegaan met je leven en met anderen aan het daten bent. Dan zou je ex blij voor je zijn en je het beste toewensen. Als het je ex jaloers maakt,dan is de kans groot dat hij of zij nog steeds gevoelens heeft voor jou. De kans is zelfs aanwezig dat hij of zij hoopt dat jullie weer bij elkaar komen.

Als je ex van alles post op social media over zijn of haar leven, over alle feesten waar hij of zij naartoe gaat en doet alsof hij of zij gelukkig is zonder jou, dan kan dit een manier zijn om jou jaloers te maken. Dit is een van de belangrijkste signalen dat je ex je terugwil.

signalen dat je ex je terugwil 3

Signaal 4: Je ex doet alsof hij of zij jouw hulp nodig heeft

Een ex om hulp vragen, is op zichzelf geen signaal dat je ex je terugwil na een relatiebreuk. Het is een ander verhaal als je ex doet alsof hij of zij je hulp bij de onnozelste dingen vraagt, alleen maar om je te kunnen zien.

Dan kun je je ex daarmee confronteren en vragen wat hij of zij nu wil. Het kan dan zo maar zijn dat hij of zij jou heel erg mist en graag weer een relatie met jou wil.

Signaal 5: Je ex blijft herinneringen van jullie samen ophalen

Als je ex het blijft hebben over jullie mooie herinneringen samen, dan kan dat een signaal zijn dat je ex je terugwil en dat hij of zij daar op deze manier op aan het hinten is.

Als je ex je bijvoorbeeld berichten stuurt over de mooie tijden die jullie samen hebben gehad, dan is dat een overduidelijk signaal dat hij of zij aan je denkt. Zeker als dit laat op de avond gebeurt. Je ex heeft zich duidelijk nog niet emotioneel van je losgemaakt.

Je ex zal ook graag dingen met je delen. Of je nu een boek nodig hebt of zijn of haar auto voor een noodgeval, je ex zal je maar al te graag helpen. Dit kan een manier zijn voor je ex om weer het gevoel te krijgen dat jullie een stel zijn.

signalen dat je ex je terugwil 5

Signaal 6: Je ex vertelt wat hij of zij heeft bereikt

Er is niks mis mee dat je ex vertelt over wat hij of zij bereikt heeft in het leven en als persoon. Als je ex dat echter doet door middel van subtiele hints, dan probeert hij of zij jou misschien wel duidelijk te maken dat hij of zij volwassener is geworden, een beter mens is geworden en het goed doet in alle aspecten van het leven.

Dit kan een duidelijk signaal zijn dat je ex graag wil dat jij weet hoe hij of zij is gegroeid en een betere partner zal zijn voor het geval dat de relatie hersteld wordt.

Signaal 7: Je ex blijft vragen aan gemeenschappelijke vrienden hoe het met je gaat

Als je ex nog steeds geïnteresseerd is in hoe het met je gaat en naar je blijft vragen aan gemeenschappelijke vrienden, dan is dit weer een belangrijk signaal dat je ex je terugwil. Dit geldt vooral als jullie lange tijd samen zijn geweest en een gemeenschappelijke vriendenkring hebben.

Dit soort vriendschappen kunnen weliswaar nog een tijd blijven bestaan, maar iemand die verder is gegaan met zijn leven, laat deze waarschijnlijk verwateren. Als je ex nog steeds contact houdt met jouw naasten, dan laat dit zien dat hij of zij het moeilijk vindt om los te laten. Zelfs als je ex jouw naam niet noemt, hoopt hij of zij toch wat wijzer te worden over jouw gaan en staan.

Het maakt niet uit wat voor gesprekken er gevoerd worden. Als je ex contact blijft houden met jouw naasten, dan is dat een signaal dat hij of zij de romantiek weer wil aanwakkeren.

Signaal 8: Je ex erkent zijn of haar aandeel in de relatiebreuk

Als je ex zijn of haar aandeel erkent en toegeeft waar hij of zij de fout in is gegaan of jouw vertrouwen heeft beschaamd, dan kan dat twee dingen betekenen. Het kan betekenen dat je ex nog niet over de relatie heen is en niet wil dat het voorbij is. Het kan ook betekenen dat je ex nog steeds vooruitkijkt naar een toekomst waar jullie weer samen kunnen zijn.

Signaal 9: Je ex heeft nog steeds spullen bij jou staan

Als je ex de relatie wilde beëindigen, dan zou hij of zij al zijn of haar spullen bij je weghalen. Als dat echter niet is gebeurd, dan kan dat een excuus zijn om met jou in contact te blijven en de relatie niet helemaal te beëindigen.

Signaal 10: Je ex grijpt alles aan om contact met je te zoeken

Als je ex met je wil praten en alles aangrijpt om contact met je te zoeken, dan is dat een duidelijk signaal dat je ex je terugwil. Denk hierbij aan berichten van je ex om te vragen naar de namen van allerlei plekken waar jullie zijn geweest, of tips waar je het beste boodschappen kunt doen, noem maar op.

Signaal 11: Je ex toont te veel belangstelling in je liefdesleven

Als exen met elkaar praten, hebben ze het meestal over belangrijke gebeurtenissen. Of ze hebben het over de tijd dat ze samen waren. Er worden normaal geen nieuwe liefdes besproken. Als je ex dus wat te veel belangstelling toont voor je liefdesleven of een nieuw iemand in je leven, dan kan dat zijn dat hij of zij wil weten wat jij voor je nieuwe liefde voelt. Dit kan ook betekenen dat je ex probeert te ontdekken of hij of zij nog een kans maakt om weer bij jou te zijn.

Een van de belangrijkste signalen dat je ex je terugwil, is als je ex maar erover door blijft gaan dat hij of zij single is. Je ex laat geen mogelijkheid onbenut om duidelijk te maken dat hij of zij beschikbaar is.

Signaal 12 dat je ex je terugwil: Je ex belt je dronken op

Van alcohol kunnen mensen eerlijker en opener worden over hun gevoelens. Dus als je ex je in een dronken bui belt of appt, dan is de kans groot dat hij of zij jou terugwil. Als dit vaker gebeurt, kun je er zeker van zijn dat je ex je terugwil, maar dat niet kan zeggen als hij of zij nuchter is.

Als je ex je allerlei liefdesberichten verstuurt in dronken buien, dan mist hij of zij jou stiekem. Dan is de kans groot dat hij of zij jou terugwil, maar dat niet durft toe te geven.

Signaal 13: Je ex geeft je nog steeds complimenten

Iemand die weer verliefd wordt op zijn of haar ex, gaat zich ook vaak weer verliefd gedragen. Je merkt vaak dat je subtiele complimenten van je ex krijgt. Het kan gaan om je kledingstijl, subtiele veranderingen in je kapsel, of unieke kenmerken van je persoonlijkheid. Als je ex zulke dingen opmerkt en je een compliment erover geeft, dan betekent dat dat je de aandacht van je ex hebt en dat hij of zij nog steeds om je geeft.

Je ex kan grappen maken over dat hij of zij jou weer leuk vindt. Voordat je ex echt in actie komt, wil hij of zij eerst zeker weten wat jij voelt. Daarom zegt je ex dat hij of zij je leuk vindt, maar op zo’n manier dat hij of zij kan doen alsof het een grap was als jij negatief reageert.

Signaal 14: Je ex heeft niet met anderen gedate sinds jullie uit elkaar zijn

Een relatiebreuk kan moeilijk zijn en iedereen moet even op adem komen na zo’n zware tijd. Aan de ene kant is het best moeilijk om meteen verder te gaan met een nieuwe partner. Aan de andere kant is helemaal niet daten ook een teken dat er iets aan de hand is.

Als jullie relatie al lang geleden verbroken is en je ex heeft sindsdien nog nooit gedate, dan is dat een signaal dat hij of zij je mist. Dit gebeurt vaak als je ex jullie relatie als ideaal zag, waardoor het buitengewoon moeilijk is om opnieuw te beginnen. Het kan ook betekenen dat je ex hoopt dat jullie relatie weer opbloeit.

Signaal 15: Je ex zegt wel heel vaak dat het hem of haar spijt

Sommige mensen nemen geen verantwoordelijkheid voor hun daden, zeker na een relatiebreuk. Ze zijn onverschillig of geven de ander de schuld van alles wat er misging in de relatie. Maar als je voormalige partner zijn of haar excuses aanbiedt en zich schuldig voelt over wat hij of zij heeft gedaan, dan wil je ex waarschijnlijk koste wat kost weer samen met jou zijn.

signalen dat je ex je terugwil 15

Signaal 16: Je ex is niet gelukkig na de relatiebreuk

Als het je ex ook na een lange tijd niet lukt om zijn of haar leven weer op te pakken, dan denkt hij of zij waarschijnlijk nog steeds aan jou. Waarschijnlijk kan je ex niet accepteren dat de relatie voorbij is. Je kunt dit bijvoorbeeld zien aan het soort berichten dat je ex op social media plaatst. Misschien benaderen gemeenschappelijke vrienden jou met de vraag om eens met je ex te praten. Of misschien zeggen familieleden van je ex tegen je hoe erg hij of zij jou mist.

Als familie van je ex jou gaat benaderen om je te laten weten hoe ellendig je ex zich voelt zonder jou, dan kan het zijn dat je ex bij je terugkeert als je hem of haar de kans geeft.

Signaal 17: Je komt je ex vaak tegen

De kans dat je je ex tegenkomt, is normaal niet zo groot, of je moet al op dezelfde school zitten, collega’s zijn of in dezelfde buurt wonen. Maar als je ex nog steeds verliefd is op je, dan is de kans aanwezig dat hij of zij probeert uit te vissen waar je allemaal naartoe gaat.

Als je je ex vaak tegenkomt, onthoud dan dat dit vaak geen toeval is en dat je ex misschien naar een manier zoekt om weer samen te komen.

Ook al zijn jullie uit elkaar, toch heeft je ex dan de neiging om je aan te raken als hij of zij jou ziet. Je ex kan het discreter aanpakken, maar het lukt toch om je lichtjes aan te raken. Het is duidelijk dat er nog steeds een connectie is en waarschijnlijk probeert je ex het vuur weer aan te wakkeren dat er ooit tussen jullie brandde.

signalen dat je ex je terugwil 17

Signaal 18: Je ex werkt een beetje te veel aan zichzelf

Als je ex opeens fanatiek aan zichzelf begint te werken, dan is dat een signaal dat je ex weer samen wil zijn en erop gericht is om een beter mens te worden. Het betekent ook dat je ex weet wat hij of zij fout heeft gedaan, er spijt van heeft en er alles aan wil doen om die fouten niet nog een keer te maken.

Als er fouten of problemen zijn geweest waar je ex nooit zijn of haar excuses voor heeft aangeboden, dan doet je ex dat nu misschien wel. Je ex zal proberen om al jouw twijfels weg te halen, al jouw klachten op te lossen en al jouw verzoeken in te willigen die je had toen jullie nog samen waren.

Signaal 19: Je ex heeft het ineens in elk gesprek over een toekomst samen

Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste signalen dat je ex je terugwil. Als je ex blijft praten over een toekomst met jou, dan betekent dat dat hij of zij nog steeds verliefd op je is en weer een relatie met jou wil.

Signaal 20: Je ex is overactief op al jouw social media

Misschien zijn jullie als vrienden uit elkaar gegaan en zijn jullie elkaar blijven volgen op social media. Als je echter merkt dat je je ex op al je social media accounts tegenkomt, dan is de kans aanwezig dat hij of zij jou terugwil.

Als je te veel likes krijgt, of reacties op al je berichten, ziet dat je ex al jouw verhalen op instagram bekijkt of als je je ex in al je notificaties ziet verschijnen, dan is het overduidelijk dat je ex contact probeert met je te zoeken. Het is ook een van de duidelijkste signalen dat je ex je terugwil.

signalen dat je ex je terugwil 20

Zijn geen van de signalen dat je ex je terugwil duidelijk aanwezig? Kom dan in actie voor het te laat is!

Misschien laat je ex op dit moment (nog) geen van deze signalen zien dat hij of zij jou terugwil. Gelukkig betekent dat niet dat je ex niet langer in jou is geïnteresseerd. Het kan namelijk heel goed dat je ex al zijn of haar gevoelens voor jou verbergt.

Als je je ex op de juiste manier weet te raken, wordt de kans een stuk groter dat je ex zijn of haar ware gevoelens laat zien. Er zijn dingen die je kunt zeggen om een reactie bij je ex uit te lokken. Dan weet jij precies waar je aan toe bent.

Zelfs als het erop lijkt dat je ex is verdergegaan met zijn of haar leven, dan nog zijn er manieren om de belangstelling van je ex weer aan te wakkeren. Je moet alleen weten hoe je dat moet aanpakken.

Wakker de belangstelling van je ex weer aan

Je kunt de belangstelling van je ex weer opwekken door niet te doen wat je ex verwacht. Gedraag je dus niet als een standaard ex. In plaats daarvan moet je op een andere, slimmere manier te werk gaan om je ex op een positieve manier terug te winnen.

Richt je op je doel en besef dat alles wat jij doet, heel anders bij je ex overkomt dan jij bedoelt. Bedenk goed hoe jouw gedrag overkomt op je ex. Zorg dat jouw gedrag je steeds dichter bij je ex brengt in plaats van andersom.

Vermijd koste wat kost om te emotioneel over te komen. Probeer juist om de dingen positief te benaderen en positief over te komen. Jouw positieve instelling zal je ex aantrekkelijk vinden. Zo zal je ex veel eerder geneigd zijn om wél positief op je te reageren.

Zorg dat je de juiste knoppen raakt

Het is nog belangrijker om te weten welke knoppen je moet raken zodat je ex jou weer terugwil. Als je dat goed aanpakt, is de kans groot dat je je ex terugwint. Zelfs als je ex geen van de signalen vertoont dat hij of zij je terugwil, dan nog hoeft het niet te laat te zijn om er iets aan te doen.

Het probleem is natuurlijk dat je ex ook echt verder kan gaan met zijn of haar leven. Als je ex echt over je heen wil komen, dan gaat dat je ex ook lukken. Je kunt je ex overstelpen met berichten of zelfs gaan smeken, maar dat helpt je allemaal niet.

Je hebt een feilloze manier nodig om je ex weer in je leven te krijgen, voordat het te laat is. Anders ben je je ex voorgoed kwijt. Natuurlijk mag je ex niet doorhebben wat je probeert te bereiken. Je ex weer belangstelling in jou laten krijgen, is een subtiele vorm van kunst.

Jouw volgende stap: zorg dat je ex je terugwil

Je ontdekt geen van de signalen dat je ex je terugwil. Hier moet je snel iets aan doen, voordat hij of zij verdergaat met zijn of haar leven!

Of je ex geeft wel een of meer signalen af dat hij of zij je terugwil. Dan wil je natuurlijk geen fouten maken waardoor je je ex voorgoed kwijt bent. Je wilt je kans op succes juist zo groot mogelijk maken. En dat is heel verstandig.

Gelukkig kun je een heleboel doen. Deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Wat het nog extra mooi maakt, is dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar wel wel langzaam maar zeker opnieuw door jou wordt aangetrokken. Het enige wat jij hoeft te doen, is weten wat je doet en een bewezen ex terug strategie volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Het is een duidelijk stappenplan om je ex terug te winnen en de tot nummer 1 verkozen Ex Terug Methode. Je kunt er bovendien direct mee aan de slag!

Ontdek:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je je ex onmiddellijk als een magneet aantrekt.
  • Hoe je je ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik hier om alles te weten te komen over de Ex Terug Strategie >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *