Je ex-vriend jaloers maken? 3 Manieren om je ex-vriend jaloers te maken!

Hoe maak je je ex-vriend jaloers als de relatie is verbroken?

Je zit er helemaal doorheen. Het doet pijn dat de relatie verbroken is. Vooral als het lijkt dat hij verder is gegaan met zijn leven terwijl jij nog steeds helemaal stapel op hem bent. Het lijkt dat jouw ex-vriend al zijn belangstelling in jou heeft verloren. Hij negeert je gewoon. Jij wil niets liever dan contact zoeken en een reactie van hem uitlokken.

Je wordt helemaal gek van die onzekerheid. Het is nu erg belangrijk dat je jezelf onder controle houdt. Hoe jij overkomt bij je ex is namelijk van cruciaal belang om je ex jaloers te maken en terug te winnen.

Je ex-vriend jaloers makenJe moet je aanpak gaan veranderen als je zijn aandacht wilt trekken. Een van de beste manieren om dit te doen is door hem jaloers te maken. Inderdaad, laat hem maar groen worden van jaloezie. Deze mooie kleur gaat jou helpen om een reactie van je ex-vriend te krijgen. Wil je weten hoe? Dan moeten we eerst bekijken waarom je ex-vriend zich gedraagt zoals hij zich nu gedraagt.

Zijn gedrag na het verbreken van de relatie

Na de relatiebreuk voelt je vriend zich opgelucht, of het doet hem pijn. Het laatste wat hij nu waarschijnlijk wil, is contact hebben met jou. Hij wil geen gezichtsverlies, dat komt door het mannelijke ego. Dat betekent niet dat hij verder is gegaan met zijn leven en dat hij geen gevoelens meer heeft voor jou. Het kan heel goed omgekeerd zijn. Misschien wacht hij wel tot jij de eerste stap zet. Of misschien is hij nog steeds boos op jou en wil hij dat jij dezelfde pijn voelt en dat je hem mist. Misschien probeert hij ook wel een reactie bij jou uit te lokken. Een relatiebreuk veroorzaakt een wirwar van allerlei emoties. Mensen doen soms de gekste dingen als ze overweldigd zijn door emoties.

Misschien is je ex-vriend net zo bang voor afwijzing als jijzelf. Daarom houdt hij zich gedeisd en wacht hij op signalen dat jij nog steeds in hem bent geïnteresseerd. Misschien wil hij ook wel niet zwak overkomen richting jou. Als de relatiebreuk zijn hart heeft gebroken, dan wil hij echt niet nog meer pijn riskeren. Dus bij jou uit de buurt blijven en doen alsof het hem niks interesseert, is misschien wel het veiligste voor hem om op dit moment te doen.

Waarom is jaloezie zo effectief?

Er is een reden waarom veel mensen zo graag jaloezie gebruiken als middel om een ex terug te krijgen. Het werkt namelijk erg goed. Dat komt omdat jaloezie een sterke emotionele reactie bij je ex uitlokt. Hij krijgt ook het gevoel dat hij zich moet haasten, omdat hij jou misschien kan kwijtraken. De adrenaline raast door zijn lijf en hij raakt in paniek. Dit is het moment waarop hij waarschijnlijk in actie zal komen en contact gaat zoeken met jou, of hij nu boos is of zijn excuses aan wil bieden.

Het is ook een eeuwenoude strategie die miljoenen mensen voor jou al hebben gebruikt om erachter te komen of je ex-vriend nog steeds gevoelens voor jou heeft. Als er geen reactie van hem komt, dan kun je er vrij zeker van zijn dat hij verder is gegaan met zijn leven en over je heen is. Als hij in de verdediging schiet, geïrriteerd raakt, boos wordt, of weer contact zoekt en vragen begint te stellen, dan ligt het erg voor de hand dat hij nog gevoelens heeft voor jou.

Het is een veel effectievere strategie dan emotionele liefdesbrieven naar hem sturen, continue sms-en of appen en hem nalopen als een verdwaalde puppy. Het zorgt voor onmiddellijke aantrekkingskracht en het verandert het negatieve beeld dat hij van jou heeft. Het motiveert hem ook om voor jou te vechten. Bovendien voelt hij de dreiging dat hij jou voorgoed aan iemand anders kwijtraakt of dat je de relatie sneller loslaat dan hij.

Als je een emotionele reactie bij hem kunt uitlokken, dan herinnert hij zich alle mooie momenten van jullie relatie weer. Dan zal hij ook meer open staan voor een hereniging.

Er zijn verschillende manieren waarop je jaloezie in je voordeel kunt gebruiken. Sommige manieren zijn drastischer en duidelijker dan andere manieren. Het hangt er vanaf hoe je het spel wilt spelen. Je kunt helemaal los gaan en zorgen dat hij jou met een ander ziet, of je kunt het subtieler aanpakken, zodat hij niet eens doorheeft dat je hem jaloers probeert te maken. En dat werkt vele malen beter.

Een waarschuwing vooraf: Hoe jaloezie ook meer kapot kan maken dan je lief is

Het laatste wat je wilt, is dat je vriend achterdochtig wordt en doorheeft dat je hem jaloers probeert te maken. Dan is het echt helemaal mislukt en jij lijkt dan wanhopig, dom en manipulatief. Dit zijn nare en onaantrekkelijke eigenschappen. Je probeert ervoor te zorgen dat jouw vriend jou weer wil, weet je nog?

Je ex-vriend jaloers maken waarschuwing

Daarom moet je de situatie benaderen met een goed plan van aanpak. Je moet goed nadenken hoe je hem jaloers gaat maken en hoe je ervoor zorgt dat het lijkt dat je helemaal niks doet. Subtiliteit is het sleutelwoord hier.

Als je selfies van jezelf met je nieuwe lover rondstrooit op Facebook en Instagram, dan ligt het erg duimendik bovenop wat je aan het doen bent. Hoe meer je een reactie van hem probeert af te dwingen, hoe meer dat je hem van je wegduwt.

Het is ook een gevaarlijke strategie, omdat je vriend op een negatieve manier naar jou gaat kijken. Je wilt echt niet dat hij jou begint te haten. Wil je soms achterbaks en manipulatief overkomen? Je wilt toch dat hij je vertrouwt, of niet? Je wilt dat hij het nog een kans wil geven. Dus als hij vindt dat je sletterig bent en dat je veel te snel een ander hebt, of dat je geen rekening houdt met zijn gevoelens, dan zijn je kansen met hem voorgoed verkeken.

Te overduidelijk is dus een grote nee. Je lijkt kinderachtig, onvolwassen en oneerlijk. Je wilt de communicatie weer herstellen en niet voorgoed verbreken. Dus wat zijn nu de beste manieren om jaloezie te gebruiken?

Jaloezie, Tactiek 1: Geduld

Soms is de beste manier om je ex-vriend jaloers te maken, gewoon een tijdje verdwijnen. Twijfel zorgt voor jaloezie. Als hij niet weet waar je bent, als je niet op Facebook bent te vinden, als hij geen sms’jes of app’jes van je krijgt, wat hij eigenlijk wel had verwacht, dan kan dit al heel snel leiden tot een allesverterende jaloezie bij hem. Hij zal zich gaan afvragen waarom hij niks van je hoort. In zijn hoofd gaan zich allerlei scenario’s afspelen wat er aan de hand kan zijn. Natuurlijk zal hij denken dat je er met een ander vandoor bent, of dat je al over hem heen bent.

Dit is een briljante manier om jaloezie op een subtiele manier in te zetten. In feite doe je weinig anders dan jezelf in bedwang houden. Als je verdwijnt, dan wordt hij achterdochtig. Het mooiste is dat hij geen idee heeft waar je mee bezig bent en al helemaal niet dat dat ook jouw bedoeling was. Je begint weer aantrekkelijk en mysterieus voor hem te worden en je behoudt je waardigheid. Deze tactiek zorgt er ook voor dat hij gedwongen wordt om de eerste stap te zetten en om contact met jou te gaan zoeken.

Het is absoluut noodzakelijk om weg te blijven bij de social media. Dus geen updates op Facebook, geen cryptische tweets die voor hem zijn bedoeld, geen selfies om hem te laten zien wat hij mist, geen likes, helemaal niks. Het moet erop lijken dat je bent verdwenen. Als je wilt dat het effect heeft, dan moet je geduldig zijn. Hoe beter je dit volhoudt, deste sneller zal hij opmerken dat je bent verdwenen en zijn hoofd zal op hol slaan.

Geduldig afwachten dat hij je gaat missen. Niets overhaasten. Het kan even duren voordat hij jaloers wordt. Bovendien zal hij niet verwacht hebben dat hij jaloers zou zijn na de relatiebreuk.

Jaloezie, Tactiek 2: Doe alsof je verder bent gegaan met je leven

Niets zal je ex-vriend zo jaloers maken als hem laten zien dat je verder bent gegaan met je leven. Waarschijnlijk hoopt hij dat hij de eerste zal zijn die dat lukt. Hij heeft er niet op gerekend dat jij je leven weer zou oppakken en weer gelukkig zou zijn, alsof er geen relatiebreuk geweest is.

Je ex-vriend jaloers maken, tactiek 2Plaats berichten op Facebook over op stap gaan met vrienden en plezier maken. Je hoeft niet te overdrijven of elke dag allerlei activiteiten te ondernemen, maar je moet wel proberen om verder te gaan met je leven en hem te laten zien dat je dat aan het doen bent. Als je positief overkomt en overkomt dat je alles weer op de rails hebt, dan is dat erg aantrekkelijk. Dat is veel aantrekkelijker dan verzwelgen in zelfmedelijden op je slaapkamer en de ene doos tissues na de andere volsnotteren.

Als hij ziet dat je het veel beter doet dan hij verwacht had, dan kan hij niet anders dan jaloers worden. Hij zal jaloers worden omdat hij er veel minder goed mee om kan gaan dan jij. Hij gaat zich afvragen hoe dat kan en raakt vervolgens in paniek als hij zich van alles in zijn hoofd begint te halen. Als hij denkt dat hij je kwijt is en dat je over hem heen bent, dan is de kans groot dat hij niet anders kan dan contact met je zoeken.

Jaloezie, Tactiek 3: Start weer met daten

Even voor de duidelijkheid, weer gaan daten betekent niet dat je allerlei foto’s op social media gaat rondstrooien waarbij je jezelf opwerpt aan allerlei mannen! Het is veel beter om wat subtieler te werk te gaan. Je staat er nog van te kijken hoe snel zulk nieuws zich verspreidt. Jij hoeft niet degene te zijn die tegen jouw ex-vriend zegt dat je weer aan het daten bent. Het is veel beter als hij dat van iemand anders hoort. Zijn vrienden letten op voor hem en zij zullen het nieuws snel aan hem vertellen. Ook jouw ex-vriend zelf zal je na de breuk goed in de gaten houden. Hij zal er dus heel goed zelf achterkomen dat je een ander hebt, ook als je dat niet tegen hem vertelt.

Zodra je ex-vriend doorheeft dat je met een ander bent, dan heeft dat een grote impact op zijn niveau van jaloezie. Hij raakt in paniek en hij zal overhaaste dingen doen. wees niet verbaasd als hij boos wordt of dat je ineens weer iets van hem hoort.

Ga alleen geen zout in de wond strooien. Als je het er allemaal te dik bovenop legt, dan sla jij een slecht figuur. Jouw ex-vriend zal je zien als onbetrouwbaar en stiekem en hij zal voorgoed van jou genezen zijn. Blijf netjes en houd rekening met zijn gevoelens. Houd ook rekening met de gevoelens van degene met wie je aan het daten bent. Wees heel duidelijk dat je niets serieus wil. Of beter nog zoek wat nieuwe mannelijke vrienden en amuseer je met hen. Op die manier hou je niemand voor de gek en je ex-vriend die kan denken wat hij wil.

Je volgende stap: Win hem voorgoed terug

Er zijn andere technieken die je nu al kunt gebruiken om je ex-vriend jaloers te maken en om hem nog eens te laten nadenken over de relatiebreuk. Niet alleen dat, maar er zijn nog veel meer technieken die je kunt gebruiken om hem weer in vuur en vlam te laten staan van jou. Zelfs als ontkent hij dat hij nog gevoelens heeft voor jou. De taak is aan jou om deze verborgen gevoelens weer naar boven te brengen. Daarbij is het belangrijk om te weten wat je doet als je echt succes wilt hebben.

Ik ga ervan uit dat je echt succes wilt hebben, anders was je hier immers niet. Als je je ex echt succesvol terug wilt winnen, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen. Je leert hierin hoe je jouw ex op een succesvolle manier kunt terugwinnen.

Je leert onder andere:

  • Hoe je jouw ex weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je ex continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex.
  • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *