Signalen dat je ex over je heen is

Leer hoe je de signalen juist interpreteert. Schijn kan bedriegen!

Als een relatie wordt verbroken, is het heel normaal dat je wilt weten of je ex nog in jou in geïnteresseerd of dat je ex er helemaal klaar mee is. Als je weet hoe je de signalen kunt herkennen, dan kun je je eigen situatie veel beter inschatten.

Er is weinig dat erger is dan proberen om je ex terug te winnen, terwijl je ex al is verder gegaan met zijn of haar leven. Dat is heel erg vernederend.

Daarom is het goed idee om je te bewapenen met zoveel mogelijk kennis. Zo kun je de signalen zelf herkennen en kun je deze pijnlijke vernedering voorkomen.

Signalen Dat Je Ex Over Je Heen IsOp deze informatiepagina ga je ontdekken waar je op moet letten. Je leert ook waarom niet alles is wat het lijkt.Als je echt wilt weten wat je ex echt denkt en voelt, dan moet je de situatie grondig onderzoeken.

Het is dus heel erg belangrijk dat je niet als een sneltrein aan de slag gaat, voordat je de signalen kunt herkennen. Je kunt jezelf anders volslagen belachelijk maken en je ex nog veel verder weg duwen.

Dus lees verder en onthoud dat een relatie pas echt voorbij is als beide partijen er klaar mee zijn!

Signaal 1: Je ex wil niet meer met je praten

Als je ex nog overweegt om terug bij elkaar te komen, dan zal je ex de communicatie in stand houden. Het kan ook zijn dat jouw ex er zeker van is dat hij of zij jou niet terug wil. Dan is de kans groot dat je ex niet meer met je wil praten en jou gaat negeren.

Toch is negeren niet altijd een slecht teken. Het hangt ervan af wanneer de relatiebreuk plaatsvond. Als het vrij kort geleden is, heeft jouw ex misschien nog steeds liefdesverdriet.

Jouw ex zal je dan op elke mogelijke manier terug willen pakken om maar een reactie van je te krijgen. De beste manier om wraak te nemen, is dan om te weigeren met jou te praten. Het betekent niet per se dat alle gevoelens zijn verdwenen. Je zult je eigen situatie zelf moeten beoordelen om te weten hoe je dit gedrag moet opvatten.

Misschien is je ex boos dat je bent vreemdgegaan en wil je ex jou op deze manier een lesje leren. Misschien weet je ex niet wat hij of zij tegen je moet zeggen. Een relatiebreuk leidt tot een ongemakkelijke situatie. Misschien is het wel verwarrend om te wennen aan een nieuwe platonische relatie. Misschien moet je ex daaraan wennen voordat er weer communicatie kan zijn.

Kijk naar hoe lang het geleden is dat de relatie is verbroken. Zo kun je inschatten of je ex wel of niet over je heen is. Als het al langer uit is en je ex praat nog steeds niet met je, dan is het een duidelijk signaal dat hij of zij over je heen is. Of je in elk geval niet in zijn of haar leven meer wenst.

Signaal 2: De lichaamstaal van je ex

Bekijk de lichaamstaal van je ex als jullie elkaar zien. Zelfs als je ex niks zegt, zijn er manieren om erachter te komen of je ex over je heen is of niet. Positieve signalen zijn als je ex richting jou hangt en een “open houding” heeft.

Let ook op of je ex naar je staart of je aandacht probeert te trekken. Negatieve signalen zijn als je ex de armen over elkaar doet in jouw bijzijn. Dit is een “gesloten houding”. Dat betekent dat je ex een beetje vijandig is naar jou. Het kan echter ook betekenen dat jouw ex zichzelf probeert te beschermen.

Lees haar lichaamstaal

Als een meisje een jongen leuk vindt, dan zal ze flirterig doen en giechelen. Dit is misschien subtiel, maar let erop als je haar weer ziet. Op dezelfde manier probeert een meisje aantrekkelijker voor je te zijn als ze knippert met haar oogleden, met haar haar speelt, of pruilt.

Andere signalen om op te letten, zijn of ze je aanraakt, of dichtbij je komt zitten.

Het kan ook zijn dat het haar niet uitmaakt hoe ze eruit ziet bij jou. Dat betekent dan normaal dat ze geen indruk op je probeert te maken.

Als ze vermijdt om in jouw buurt te zijn of zover mogelijk van je af gaat zitten, dan betekent dit vaak dat ze niet met je om wil gaan.

Lees zijn lichaamstaal

Mannen maken zich normaal groot en breed om de mannelijke kant van hun persoon te benadrukken als ze jou zien zitten.

Let op of hij nog net zo beschermend is naar jou toe als toen jullie een relatie hadden. Schuift hij bijvoorbeeld de stoel aan voor je of slaat hij een arm om je heen? Zo ja, dan geeft hij nog steeds om je.

Hij kan ook stoer gaan doen om je aandacht te trekken. Dit is een erg mannelijk trekje, bijna een paringsdans. Hij probeert op die manier bij je in de smaak te vallen. Let hier op.

Als je ex-vriend daarentegen geen aandacht aan je besteedt, continu naar andere meisjes kijkt of afgeleid is, dan is dat een duidelijk teken dat hij over je heen is.

Signaal 3: Je ex heeft een ander

Ook dit hangt weer af van hoe lang geleden de relatie werd verbroken. Als het een lange tijd geleden is en je ex heeft een andere relatie, dan is je ex waarschijnlijk verder gegaan met zijn of haar leven.

Als je echter pas uit elkaar bent en je ex heeft zich opeens in een nieuwe relatie gestort, dan is de kans enorm groot dat dit een rebound-relatie is.

Je ex probeert continu om over jou heen te komen. Dit is ook weer een wanhopige poging van je ex. Het kan ook zijn dat het is om jou een lesje te leren. Jouw ex wil jou even hard kwetsen als wat jij bij je ex hebt gedaan.

Signalen Dat Je Ex Over Je Heen IsSchijn kan bedriegen in dit geval. Je hart kan breken als je erachter komt dat je ex een ander heeft.

Toch moet je de situatie goed blijven onderzoeken. Het hoeft niet te betekenen dat je ex over je heen is. Het kan namelijk ook zijn bedoeld om een reactie bij je uit te lokken. Dit is dan een vrij effectieve manier.

Je kunt ervoor zorgen dat je ex anders (beter) over jou gaat denken. Ook kun je ervoor zorgen je ex zich realiseert dat zijn of haar nieuwe vlam niet de juiste persoon is. Het is verrassend eenvoudig om te doen. Je hoeft alleen maar de juiste psychologische technieken toe te passen.

Signaal 4: Al maanden geen contact meer

Ook hier weer de vraag, hoe lang is het al uit. Is het een paar dagen geleden? Dan is geen contact geen teken dat je ex al over je heen is. Je ex is met zijn of haar gevoelens bezig en zal op zijn of haar manier bezig zijn met het verwerken van de breuk.

De beste manier hiervoor is om het contact te verbreken. Je ex zal ook niet weten wat te zeggen en bang zijn om een negatieve reactie bij jou uit te lokken.

Het kan ook zijn dat je ex je probeert uit te dagen of iets probeert duidelijk te maken of te bewijzen door geen contact te zoeken.

Als jij het had uitgemaakt, dan zal je ex jou ook pijn willen doen. Ook je ex heeft trots, en wil dus niet wanhopig overkomen. je ex heeft ook geen zin om contact te zoeken om vervolgens opnieuw door jou te worden afgewezen.

Als je ex het heeft uitgemaakt, dan wil hij of zij gewoon de ruimte. Die ruimte moet je in het begin toch geven.

Hoe langer er geen contact is, hoe meer je je zorgen zou moeten maken. Als er al maanden totaal geen contact meer is met je ex, dan is dat zeker een slecht teken.

Als je ex nog steeds gevoelens had, dan had hij of zij toch wel willen zien hoe het met je gaat. Je ex had op zijn minst wel iets van contact willen hebben. Jouw ex kan ook ongelofelijk koppig en eigenwijs zijn. Het kan ook zijn dat je ex is verder gegaan met zijn of haar leven. Hij of zij heeft dan geen behoefte meer aan contact met jou.

Let op signalen dat je ex zich vermaakt en verder is gegaan met het leven. Als je ex niet terugkijkt naar jou. Als je ex niet met warme gevoelens terugkijkt naar de mooie tijden samen, dan heeft je ex alles achter zich gelaten. Dan is het afgelopen wat je ex betreft.

Laat dit jou niet ontmoedigen, een relatie is pas echt voorbij als beide partners het hebben opgegeven.

Hoe breng je hierin verandering en wek je de interesse van je ex weer op?

Er zijn verschillende manieren om deze situatie te veranderen en om de interesse van je ex weer op te wekken.

Een manier is om erop uit te gaan en je leven weer te leven. Je ex zal dat door hebben. Misschien wordt je ex dan angstig of jaloers. Los daarvan is het ook erg aantrekkelijk als je dat doet. Het zal bij je ex ook onbewust weer meer gevoelens voor jou aanwakkeren.

Als je in de breuk en je ex blijft hangen, dan neem je geen stappen vooruit naar je eigen toekomst en geluk. Je hebt niet onder controle wat je ex denkt en voelt voor jou.

Er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen om je ex weer positief over jou te laten denken. En om jou weer als mogelijke partner te zien.

Het is belangrijk om te weten welke knoppen je moet raken om ervoor te zorgen dat jou ex jou weer terug wil.

Als je iets af weet van psychologie van de man en van de vrouw dan heb je een grote voorsprong. Je hebt dan een goede kans dat je jervoor kunt zorgen dat je ex jou weer wil en dat hij of zij weer achter je aan gaat.

Zelfs als je ex alle bovenstaande signalen vertoont, dan nog is het niet per se te laat om er iets aan te doen.

Er zijn gelukkig nog dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken.

Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Je kunt er bovendien direct mee aan de slag!

Je leert onder andere:

 • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
 • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
 • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
 • Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
 • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
 • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
 • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
 • En nog heel veel meer…

Klik daarom hier om direct naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s:

 1. David Castillo Dominici at FreeDigitalPhotos.net
 2. t0zz at FreeDigitalPhotos.net

2 reacties op “Signalen dat je ex over je heen is

 1. Hallo het is nu sinds woensdag uit met mijn vriend we hebben het gezamenlijk uitgemaakt ik zit hier best mee en wil hem terug ik had besloten nu even een paar weken geen contact meer met hem op te nemen kon het toch niet laten en heb hem een lief smsje gestuurd geen reactie gekregen erop hij heeft ook gezegd dat hij echt vrijgezel wil blijven ik mis hem en vindt eigenlijk dat we het te snel hebben uitgemaakt ik heb het er heel moeilijk mee mijn ex zegt wel dat het goed met hem gaat maar ik vraag mij ook af of dat wel echt zo is ik voel mij eenzaam en leeg van binnen er is heel veel gebeurt tussen ons wat niet leuk was en het is al een keer eerder aan en ook weer uit geweest tussen ons wat moet ik nu doen? We wonen ook in deze plaats ik twijfel erg of we de goede keuze hadden gemaakt om het uit te maken eigenlijk ik weet ook dat de kans niet groot is dat hij mij terug wil iemand tips wat ik nu moet doen? Ik dacht echt dat hij de ware was voor mij

  • Hi, ik zit zelfde situatie ik heb uit conflict het uitgemaakt en dat doe ik wel vaker onmacht voel me vaak aangevallen.
   Weet ik hardleers.
   Maar wij zijn zp gek op elkaar gewoon niet normaal.
   Maar deze keer heb ik hem wel echt pijn gedaan meer dan de andere keren ik was zo boos.
   En achteraf spijt van mijn actie.

   Ik heb hem met rust gelaten maar wel gezegd dat ik op hem wacht.

   Nu gelukkig zoek hij zelf weer contact met mij en wil praten.
   Maar in jou situatie als een man zegt ik wil vrijgezel blijven dat zal ik heel eng vinden.
   Hoe was de gevoelens van jullie samen denk je dat hij niet meer van jou houdt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *