Signalen dat je ex over je heen is

Ontdek hoe je de signalen juist interpreteert. Schijn kan bedriegen!

Als een relatie wordt verbroken, is het heel normaal dat je wilt weten of je ex nog in jou geïnteresseerd is of dat je ex al helemaal over je heen is. Als je de signalen dat je ex over je heen is, kunt herkennen, dan kun je je eigen situatie veel beter inschatten.

Je moet er toch niet aan denken dat je probeert om een ex terug te winnen, die zijn of haar leven allang weer heeft opgepakt! Dat is heel erg vernederend.

Bewapen je daarom met zoveel mogelijk kennis. Zo kun je de signalen zelf herkennen en kun je deze pijnlijke vernedering voorkomen.

Signalen dat je ex over je heen is.Als je wilt weten wat je ex echt denkt en voelt, dan moet je de situatie grondig onderzoeken. In dit artikel ga je ontdekken waar je op moet letten. Ook ga je leren waarom niet alles is wat het lijkt.

Het is dus heel erg belangrijk dat je eerst de signalen kunt herkennen, voordat je aan de slag gaat. Zo voorkom je dat je jezelf compleet belachelijk maakt en dat je je ex nog veel verder wegduwt.

Dus lees snel verder en onthoud dat een relatie pas echt voorbij is als beide partijen er klaar mee zijn!

Signaal 1 dat je ex over je heen is: Je ex wil niet meer met je praten

Als je ex nog overweegt om terug bij elkaar te komen, dan wil je ex blijven communiceren. Als je ex er namelijk zeker van is dat hij of zij jou niet terug wil, dan is de kans groot dat je ex niet meer met je wil praten en dat je ex jou gaat negeren.

Toch is negeren niet altijd een slecht teken. Het hangt ervan af wanneer de relatiebreuk plaatsvond. Als het vrij kort geleden is, heeft jouw ex gewoon misschien nog steeds liefdesverdriet.

Jouw ex zal je dan op elke mogelijke manier terug willen pakken om maar een reactie van je te krijgen. De beste manier om wraak te nemen, is dan om te weigeren met jou te praten. Het betekent niet per se dat alle gevoelens zijn verdwenen. Kijk goed naar je eigen situatie om te weten hoe je dit gedrag van je ex moet opvatten.

Misschien is je ex boos dat je bent vreemdgegaan. Misschien wil je ex jou op deze manier een lesje leren. Of misschien weet je ex niet wat hij of zij tegen je moet zeggen. Een relatiebreuk leidt tot een ongemakkelijke situatie. Het kan verwarrend zijn om te moeten wennen aan een nieuwe, platonische relatie. Misschien moet je ex daarmee leren omgaan voordat er weer gecommuniceerd kan worden.

Bekijk eens hoe lang de relatie al is verbroken. Zo kun je inschatten of je ex wel of niet over je heen is. Als het al langer uit is en je ex praat nog steeds niet met je, dan is het een duidelijk signaal dat hij of zij over je heen is, of jou in elk geval niet meer in zijn of haar leven wenst.

Signaal 2 dat je ex over je heen is: De lichaamstaal van je ex

Bekijk de lichaamstaal van je ex als jullie elkaar zien. Zelfs als je ex niks zegt, zijn er manieren om erachter te komen of je ex over je heen is of niet. Positieve signalen zijn als je ex richting jou hangt en een “open houding” heeft.

Let ook op of je ex naar je staart of je aandacht probeert te trekken. Negatieve signalen zijn als je ex de armen over elkaar doet in jouw bijzijn. Dit is een “gesloten houding”. Dat kan betekenen dat je ex enigszins vijandig is naar jou. Het kan echter ook betekenen dat je ex zichzelf probeert te beschermen.

Lees haar lichaamstaal

Als een meisje een jongen leuk vindt, dan zal ze flirterig doen en giechelen. Dit is misschien subtiel, maar let er toch op als je haar weer ziet. Een vrouw probeert aantrekkelijker voor je te zijn als ze knippert met haar oogleden, met haar haar speelt, of pruilt.

Andere signalen zijn of ze je aanraakt, of dicht bij je komt zitten.

Het kan ook zijn dat het haar niet uitmaakt hoe ze eruit ziet bij jou. Dan lijkt het erop dat ze geen indruk op je probeert te maken.

Als ze vermijdt om in jouw buurt te zijn of zo ver mogelijk van je af gaat zitten, dan betekent dit vaak dat ze niet met je wil omgaan.

Lees zijn lichaamstaal

Mannen maken zich normaal groot en breed om hun mannelijke kant te benadrukken, als ze interesse in je hebben.

Let op of hij nog net zo beschermend richting jou is als toen jullie een relatie hadden. Schuift hij bijvoorbeeld de stoel voor je aan of slaat hij een arm om je heen? Zo ja, dan geeft hij nog steeds om je.

Hij kan ook stoer gaan doen om je aandacht te trekken. Dit is een erg mannelijk trekje, bijna een paringsdans. Hij probeert op die manier bij je in de smaak te vallen. Let hier op.

Als je ex-vriend daarentegen geen aandacht aan je besteedt, continu naar andere dames kijkt of afgeleid is, dan is dat een duidelijk teken dat hij over je heen is.

Signaal 3 dat je ex over je heen is: Je ex heeft een ander

Ook dit hangt weer af van hoe lang geleden de relatie werd verbroken. Als het een lange tijd geleden is en je ex heeft een andere relatie, dan is je ex waarschijnlijk verder gegaan met zijn of haar leven.

Als je echter pas uit elkaar bent en je ex heeft zich opeens in een nieuwe relatie gestort, dan is de kans juist enorm groot dat dit een rebound-relatie is.

Je ex probeert continu om over jou heen te komen. En deze rebound-relatie is ook weer zo’n wanhopige poging van je ex om over je heen te komen. Het kan ook zijn dat je ex jou een lesje wil leren. Je ex is gekwetst dus je ex wil jou net zo hard terugkwetsen.

Signalen dat je ex over je heen is.
Je hart breekt als je ontdekt dat je ex een ander heeft. Toch moet je de situatie goed blijven onderzoeken, want schijn kan bedriegen. Het hoeft echt niet zo te zijn dat je ex over je heen is. Het kan namelijk ook de bedoeling zijn om een reactie bij je uit te lokken. Deze manier werkt dan behoorlijk effectief.

Je kunt ervoor zorgen dat je ex anders (beter) over jou gaat denken. Ook kun je ervoor zorgen je ex zich realiseert dat zijn of haar nieuwe vlam niet de juiste persoon is. Dat is verrassend eenvoudig om te doen. Je hoeft alleen maar de juiste psychologische technieken toe te passen. Daarover verderop meer.

Signaal 4 dat je ex over je heen is: Al maanden geen contact meer

Ook hier weer de vraag: Hoe lang is het al uit? Is het een paar dagen geleden? Dan is geen contact geen teken dat je ex al over je heen is. Je ex is met zijn of haar gevoelens bezig en probeert de relatiebreuk te verwerken.

De beste manier hiervoor is om het contact te verbreken. Je ex heeft jou op dit moment niks te melden. Je ex zal ook bang zijn om een negatieve reactie bij jou uit te lokken.

Misschien probeert je ex je wel uit te dagen. Misschien probeert hij of zij jou iets duidelijk te maken of te bewijzen door geen contact te zoeken.

Als jij het had uitgemaakt, dan zal je ex jou ook pijn willen doen. Ook je ex heeft trots en wil dus niet wanhopig overkomen. Je ex heeft ook geen zin om contact te zoeken om vervolgens opnieuw door jou te worden afgewezen.

Als je ex het heeft uitgemaakt, dan wil hij of zij gewoon de ruimte. Die ruimte moet je in het begin toch geven.

Hoe langer er geen contact is, hoe zorgwekkender het is. Als er al maanden totaal geen contact meer is met je ex, dan is dat zeker een slecht teken.

Als je ex nog steeds gevoelens had, dan had je ex toch op zijn minst wel willen weten hoe het met je gaat. Misschien is je ex wel gewoon ontzettend koppig en eigenwijs. Het kan ook zijn dat je ex zijn of haar leven weer heeft opgepakt. Je ex heeft dan geen behoefte meer aan contact met jou.

Let op signalen dat je ex zich vermaakt en zijn of haar leven weer heeft opgepakt. Als je ex niet met warme gevoelens terugkijkt naar jou en naar de mooie tijden samen, dan heeft je ex alles achter zich gelaten. Dan is het afgelopen wat je ex betreft.

Geef het nog niet op, onthoud dat een relatie pas echt voorbij is als beide partners het hebben opgegeven.

Hoe breng je hier verandering in en hoe wek je de interesse van je ex weer op?

Er zijn verschillende manieren om deze situatie te veranderen en om de interesse van je ex weer op te wekken.

Een van die manieren is om erop uit te gaan en je leven weer te leven. Je ex zal dat door hebben. Misschien wordt je ex dan angstig of jaloers. Los daarvan is het ook erg aantrekkelijk en het zal bij je ex ook onbewust weer meer gevoelens voor jou aanwakkeren.

Als je in het verleden blijft hangen, bij je ex en de breuk, dan staat je leven stil. Je werkt dan niet op een positieve manier aan je eigen toekomst en geluk.

Je hebt niet onder controle wat je ex denkt en voelt voor jou. Toch zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen om je ex weer positief over jou te laten denken. En om jou weer als mogelijke partner te zien.

Het is belangrijk om te weten welke psychologische knoppen je moet indrukken om ervoor te zorgen dat je ex jou weer terug wil.

Als je iets af weet van psychologie van de man en van de vrouw dan heb je een grote voorsprong. Je hebt dan een goede kans dat je kunt zorgen dat je ex jou weer wil en dat hij of zij weer achter je aan gaat.

Zelfs als je ex alle bovenstaande signalen vertoont, dan nog is het niet per se te laat om er iets aan te doen. Er zijn gelukkig nog dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken.

Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Het is de tot nummer 1 verkozen Ex Terug Methode en je kunt er bovendien direct mee aan de slag!

Ontdek:

 • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
 • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
 • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
 • Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
 • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
 • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
 • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
 • En nog heel veel meer…

Stappenplan om je ex terug te winnen >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 reacties op “Signalen dat je ex over je heen is

 1. Hallo het is nu sinds woensdag uit met mijn vriend we hebben het gezamenlijk uitgemaakt ik zit hier best mee en wil hem terug ik had besloten nu even een paar weken geen contact meer met hem op te nemen kon het toch niet laten en heb hem een lief smsje gestuurd geen reactie gekregen erop hij heeft ook gezegd dat hij echt vrijgezel wil blijven ik mis hem en vindt eigenlijk dat we het te snel hebben uitgemaakt ik heb het er heel moeilijk mee mijn ex zegt wel dat het goed met hem gaat maar ik vraag mij ook af of dat wel echt zo is ik voel mij eenzaam en leeg van binnen er is heel veel gebeurt tussen ons wat niet leuk was en het is al een keer eerder aan en ook weer uit geweest tussen ons wat moet ik nu doen? We wonen ook in deze plaats ik twijfel erg of we de goede keuze hadden gemaakt om het uit te maken eigenlijk ik weet ook dat de kans niet groot is dat hij mij terug wil iemand tips wat ik nu moet doen? Ik dacht echt dat hij de ware was voor mij

  • Hi, ik zit zelfde situatie ik heb uit conflict het uitgemaakt en dat doe ik wel vaker onmacht voel me vaak aangevallen.
   Weet ik hardleers.
   Maar wij zijn zp gek op elkaar gewoon niet normaal.
   Maar deze keer heb ik hem wel echt pijn gedaan meer dan de andere keren ik was zo boos.
   En achteraf spijt van mijn actie.

   Ik heb hem met rust gelaten maar wel gezegd dat ik op hem wacht.

   Nu gelukkig zoek hij zelf weer contact met mij en wil praten.
   Maar in jou situatie als een man zegt ik wil vrijgezel blijven dat zal ik heel eng vinden.
   Hoe was de gevoelens van jullie samen denk je dat hij niet meer van jou houdt?

 2. Mijn realatie is sinds 3 weken uit het was haar keuze ik wou nog veder we hadden 2 jaar een verhouding maar zij kon niet intiem met mij worden waardoor ik uiteindelijk plezier nrs moest gaan bellen om aan me trekken te komen toen na wat gespreken en een time out waar we in besproken elkaar alles eerlijik te zeggen en ik eindelijk de moed had om dit toe te geven voelde zij zich zo vernederd en was zo geschrokken dat ze me niet meer ziet staan dat heeft ze me geschreven en dat het echt beter is zo maar ik wordt gek ik wil het graag bij leggen met haar en haar familie het is namelijk nooit mijn bedoeling geweest om haar zo pijn te doen help

 3. Hey, mijn ex heeft het 5 weken geleden gedaan gemaakt. Ondanks we maar 14 maanden samen waren, had ik echt het gevoel dat het een serieuze relatie was waaruit een toekomst kon voortbloeien. Zo zouden we normaal gezien volgend jaar gaan samenwonen, spraken we over kinderen enz… Tot 5 weken geleden hij plots zei dat hij geen toekomst meer met mij zag. De reden die gaf was dat hij al een tijdje aan het twijfelen was, geen rationele reden kon geven, maar zijn gevoel zei dat dit het beste was. Voor mij kwam dit heel onverwacht omdat hij me tot dan altijd heeft laten merken dat hij me graag zag.
  Ondertussen heb ik heb een week geleden (dus na 4 weken geen contact) gebeld met de vraag om eens een laatste keer samen te zitten en een eerlijk open gesprek te hebben. Maar dit ziet hij niet zitten. Voor hem is het een afgesloten hoofdstuk en hij voelt zich nu goed. Of dat zegt hij toch…
  Ik weet dat ik zo moet laten, maar ik kan moeilijk loslaten.
  Hij was voor mij echt de persoon bij wie ik mij nog nooit zo goed heb gevoeld. En tijdens onze relatie heb ik altijd het gevoel gehad dat hij dit ook bij mij had. Maar nu weet ik eigenlijk helemaal niet meer wat onze relatie voor hem heeft betekend.
  Ik wil zo graag een eerlijk gesprek over zijn beweegredenen om bij me weg te gaan. Ik denk dat hij dit niet wil omdat hij schrik heeft dat hij me nog meer zal kwetsen. Maar ergens vind ik dat ik het recht heb om dat te weten…
  Nu weet ik dus niet meer wat ik nog kan/wil doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *