Je ex-vriend bellen? Lees dit voor je hem opbelt!

Dus je wilt je ex-vriend bellen, omdat je hem mist. Je mist zijn stem. Je mist hoe het tussen jullie was voor het fout ging.

Eigenlijk denk je veel meer aan hem dan je wilt. Meer dan goed voor je is. Dat is begrijpelijk. Je was eraan gewend om hem meer keren per dag te spreken en dat is opeens afgelopen. Dat doet pijn…

Het is niet gemakkelijk om de communicatie weer op gang te krijgen. Je weet niet precies wat je moet zeggen zodat hij antwoord geeft. Je maakt je misschien druk dat hij je helemaal negeert en dat doet nog meer pijn.

Om de kans kleiner te maken dat hij je negeert, moet je een aantal dingen doen. Ik ben bang dat zo maar gaan bellen als de spreekwoordelijke kip zonder kop, niet het gewenste resultaat gaat opleveren. Je hebt nog wat werk te verzetten voordat je gaat bellen.

Soms wordt het verlangen om met hem te praten je even te veel. Je zit bij je telefoon te wachten of hij je een bericht stuurt. Waarom stuurt hij niks meer zoals vroeger? Waarom is hij zo maar verdwenen?

Ex-vriend bellen uitgelicht

De truc is, om ervoor te zorgen dat je ex-vriend zich net zo gaat voelen als jij. Je wilt dat hij ook naar zijn telefoon zit te wachten of je hem een bericht stuurt of dat je hem opbelt. Hij moet net zo gaan verlangen om jouw stem te horen als dat jij zijn stem wilt horen.

Je vraagt je misschien af of het een goed idee is om dan zelf maar de eerste stap te zetten. Of misschien ben je net zo koppig als hij en wacht je tot hij het initiatief neemt.

Er spoken allemaal vragen door je hoofd. Wat als hij me nooit meer gaat bellen? Wat als hij met een ander aan het flirten is? Voordat je van het ergste uit gaat, haal even diep adem, kalmeer en gaan we bekijken wat je moet doen.

Hoe lang moet je wachten voor je je ex-vriend gaat bellen?

Als het pas uit is, is het helemaal normaal dat je bij de telefoon zit te wachten in de hoop dat hij overgaat. Dat geldt ook voor social media. Je hebt het gevoel dat je elke paar minuten kijkt of er al een bericht van hem is. Deze berichten en telefoontjes gaan alleen niet gebeuren.

Ex-vriend bellen 1

Op zo’n moment kun je gemakkelijk in paniek raken en domme dingen doen. Misschien heb je hem in een dronken bui wanhopig opgebeld en berichten ingesproken hoe veel spijt je hebt en hoe erg je hem mist.

Wat je situatie ook is, het is tijd om het anders aan te pakken. Het is tijd om je genante fouten te vergeten en om een nieuwe start te maken.

Hoe lang je na de breuk moet wachten voordat je het contact met je ex-vriend opbouwt, hangt af van de situatie. Als het een nare breuk was, als je gemene dingen tegen hem hebt gezegd en zijn hart hebt gebroken, dan kun je niet verwachten dat je hem een dag later belt, of zelfs een week later, en dat het dan leuk en gezellig wordt.

Hij heeft tijd nodig om de breuk te verwerken en om alles een plekje te geven. Hij voelt nog steeds pijn en boosheid. Een telefoontje van jou is dan wel het laatste waar hij op zit te wachten.

Wees eens eerlijk. Hoe verwacht je dat het gesprek zal gaan als je hem opbelt? Stiekem hoop je dat hij gaat zeggen dat hij je mist en dat hij weer samen met jou wil zijn.

Dat is niet echt realistisch. Sterker nog hij zal precies het tegenovergestelde doen van wat hij voelt, omdat hij niet weer door jou wil worden gekwetst.

Zijn ego heeft al een deuk opgelopen, dus hij zal zichzelf uit alle macht beschermen door niet toe te geven dat hij nog steeds van je houdt. Hij zal een flinke muur om zich heen hebben gebouwd. Om die muur weer af te breken, moet je geduld hebben en weten wat je moet doen.

Je moet je realiseren dat je ex-vriend opbellen nu geen goed plan is. Eigenlijk zal geen enkel contact door hem op prijs worden gesteld. Hij moet er eerst klaar voor zijn en ervoor open staan.

Stel je eens voor hoe ongemakkelijk een telefoongesprek nu zou zijn. Hij weet niet wat hij ervan moet denken. Hij zal ook behoorlijk achterdochtig zijn en zich afvragen wat erachter zit. Natuurlijk zal hij ook heel erg afstandelijk zijn en weinig te vertellen hebben.

Als je al het geluk hebt dat je een vriendelijke reactie krijgt van je ex-vriend, waar gaan jullie het dan over hebben? Het is natuurlijk vreemd als je hem zonder duidelijk doel opbelt, alleen maar om te kletsen.

Telefoongesprekken kunnen zelfs vrij gevaarlijk zijn. Je wordt nerveus en voor je het weet struikel je over je eigen woorden en begin je te ratelen en zet je jezelf voor schut. Of je vertelt wat je allemaal voor hem voelt. Dat is op dit moment te riskant.

Voordat je je ex-vriend kunt bellen, moet je eerst zorgen dat hij je mist. Dit kan dagen of weken duren, afhankelijk van de situatie. Als hij je mist,staat hij veel positiever tegenover een telefoontje van jou. Hij zal er zelfs blij mee zijn, omdat hij hoopte dat hij nog eens wat van je zou horen. Zo gaat het gesprek een stuk soepeler en kunnen jullie genieten van elkaars gezelschap.

Laat hem zien dat je je leven opgepakt hebt

Het eerste wat je moet doen, is accepteren dat je ex-vriend jou niet gaat bellen, omdat jij dat graag wilt. Je droomt misschien van die lange intieme gesprekken die jullie ooit hadden, maar dat is verleden tijd. Hoe eerder je zit inziet, hoe beter het voor je is.

Als je achter iemand aanzit die niet in je is geïnteresseerd, dan duw je diegene alleen maar verder en verder weg. Zodra je daarmee stopt en goed naar je eigen gedrag gaat kijken, dan pas kan de situatie beter worden. Als je zijn aandacht terug wilt en wilt dat hij weer contact met je wil, dan ligt de eerste stap bij jezelf.

Dit houdt in dat je je best moet doen om zo goed mogelijk je leven weer op te pakken. De wereld blijft niet stilstaan, omdat je relatie verbroken is. Als je bij de pakken neer gaat zitten, wordt het alleen maar nog moeilijker om je beter te gaan voelen. Je denkt dat je ex-vriend het tovermiddel is tegen jouw ellende, maar de waarheid is dat je zelf de oplossing bent. Er is maar een persoon die kan zorgen dat jij je beter gaat voelen en die jouw situatie kan verbeteren. Die persoon ben jij zelf.

Ga naar de kapper en kies een nieuw kapsel of ga naar de schoonheidsspecialiste. Doe iets positiefs voor jezelf, waardoor je beter en zelfverzekerder voelt. Zelfs door meidendingen te doen met vriendinnen kun je je ineens veel beter gaan voelen. Lachen en de laatste roddels uitwisselen is misschien wel precies wat je nodig hebt om niet meer continu aan je ex-vriend te denken.

Het is ook verstandig om in jezelf en je toekomst te investeren. Blijf zo veel mogelijk bezig. Zelfs als dit betekent dat je een tijdje extra diensten moet draaien op je werk. Zo krijg je de tijd. Je hebt het dan bovendien te druk om je ex de hele tijd te bellen.

Je kunt ook een nieuwe hobby oppakken of een abonnement nemen op de sportschool. De endorfine die daarbij vrijkomt, zorgt dat je een positievere en gezondere kijk op alles krijgt. Je gaat je zo ook beter voelen over jezelf.

Zoek dus een doel in je leven en richt je daarop. Je staat er nog van te kijken wat voor positieve invloed dat heeft op je geestelijke gezondheid en hoe motiverend het werkt.

Als je meer tijd aan jezelf begint te besteden en minder tijd besteed aan jezelf druk te maken over je ex-vriend, dan ga je merken dat er iets interessants gaat gebeuren.

Hij is eraan gewend geraakt dat jij achter hem aanzit en dat je hem bestookt met berichten en mails. Als dit allemaal stopt, dan zal hij zich vanzelf gaan afvragen waar je naartoe bent. Dit geeft jou de leiding terug en zorgt dat hij opnieuw over alles gaat nadenken.

Als hij begint rond te neuzen op je social media, laat hem dan duidelijk zien dat je niet thuis hebt zitten treuren. Laat hem zien dat je geniet van je leven als vrijgezel en dat je jezelf en je interesses opnieuw ontdekt hebt. Leg het er alleen niet te dik bovenop, anders ontmoedig je hem juist om contact met jou te gaan zoeken.

Zodra hij ziet hoe jij veranderd bent, zal hij zichzelf niet lang in bedwang kunnen houden. Zijn verlangen om contact met jou te zoeken, zal steeds groter worden, terwijl hij zich tegelijkertijd zorgen maakt dat jij helemaal geen interesse meer in hem hebt. Daarvan raakt hij in paniek en wordt hij wanhopig. Zo wanhopig dat hij zijn best gaat doen om de communicatie met jou weer op gang te brengen.

Ga je ex-vriend niet bellen, neem geen contact met hem op en zijn verlangen naar jou gaat pieken

Hij is eraan gewend geraakt dat je als een hondje achter hem aan liep. Stiekem vond hij dat wel leuk, want het streelde zijn ego. Als je daar ineens mee stopt, dan kan hij daar flink van wakker schrikken. Hij mist de aandacht die hij van je kreeg. Hierdoor wordt de kans veel groter dat hij contact gaat zoeken en vraagt of alles goed is met je. Hij is degene die nu moeite zal gaan doen.

Sommige spelregels van het daten, gelden hier nog steeds, zelfs als de relatie verbroken is. Hard-to-get spelen, is een krachtige, effectieve strategie die je nu kunt gebruiken. Als je volledig afstand neemt van je ex-vriend, dan heeft dat een enorme impact op hem, meer dan jij of hij voor mogelijk hielden.

Dit houdt in dat je stopt met elke vorm van contact met hem, volledige radiostilte dus. Als je nog steeds met hem communiceert, via berichten of sociale media, dan is het tijd om daarmee te stoppen, althans voor nu. Beantwoord zijn berichten niet, lees zijn berichten niet en zet ook niks op Facebook neer.

Hij mag geen informatie krijgen over jou of wat je allemaal doet via Facebook. Hij mag niets weten over jou, wat je doet, waar je dat doet, met wie je dat doet of wat je denkt en voelt. HELEMAAL NIETS!

Dit heeft allemaal ermee te maken dat mannen jagers zijn. Als hij weet dat je niet slaafs doet wat hij wil en dat je andere opties hebt, dan stijgt je waarde voor hem onmiddellijk. Hard-to-get spelen, betekent niet dat je je als een heks naar hem moet gedragen. Je hoeft hem alleen niet op zijn wenken te bedienen.

Jouw verdwijning zal hem niet onberoerd laten. Hij zal een schrikreactie krijgen dat je er niet bent als hij dat verwacht. Je haalt zijn gevoel van veiligheid bij hem weg en dat maakt hem kwetsbaar.

Hij gaat zich heel snel realiseren dat hij zijn best moet gaan doen als hij jou in zijn leven wil houden. Dat is het moment dat hij weer contact met je gaat zoeken. Voordat hij dat doet, moet jij zorgen dat je precies weet wat je moet doen.

Tijd om contact te zoeken; wat kun je verwachten?

Je ex-vriend is bang dat hij alles verpest als hij jou gaat bellen terwijl hij er nog niet aan toe is of niet weet wat hij moet zeggen. Daarom moet jij bereid zijn om de leiding te nemen in het gesprek en er een positieve draai aan te geven op het moment dat hij wel belt. Alleen dan is er een kans op meer contact. Als dit eerste telefoongesprek echt slecht gaat, dan is het erg waarschijnlijk dat je ex-vriend je nooit meer durft te bellen. Houd dit in je achterhoofd.

Ex-vriend bellen 4

Waarschijnlijk maakt hij zich druk dat het telefoongesprek al snel uitmondt in een scheldpartij, waarin jij alles oprakelt wat hij jou heeft aangedaan. Het laatste wat je ex-vriend wil, is jou bellen en dat jij hem dan van alles en nog wat beschuldigt, hem een schuldgevoel aanpraat over de relatiebreuk en in feite gewoon de dramaqueen uithangt.

Je wilt vast een heleboel tegen hem zeggen en hem duidelijk maken hoe veel pijn hij jou heeft gedaan, maar dit is niet het juiste moment.

Een telefoontje van je ex-vriend loopt waarschijnlijk altijd anders dan gepland. Hij kan erg nerveus en terughoudend zijn. Het gesprek kan moeizaam gaan en er kunnen veel ongemakkelijke stiltes vallen.

Je kunt niet verwachten dat het allemaal als vanzelf gaat alsof er niets is gebeurd. Het is nog steeds pijnlijk en verwarrend voor jullie allebei. Het heeft tijd nodig voordat jullie weer normaal met elkaar kunnen communiceren.

Er zijn wel dingen die je kunt doen om je ex-vriend zich beter en meer ontspannen te laten voelen. Dat komt er vooral op neer dat je het helemaal niet gaat hebben over de relatiebreuk. Nu niet en de komende tijd ook niet. Het eerste gesprek is juist een kans om weer vertrouwen en respect voor elkaar te krijgen, dus ontspan en doe rustig aan.

Het is ook goed om je ex-vriend aan te moedigen om open tegen je te zijn. Dit betekent niet dat je de ene na de andere vraag op hem af moet vuren. Hij heeft echt geen zin in een kruisverhoor. Je komt bovendien nieuwsgierig en agressief over. Hij zal erg terughoudend zijn met zijn gevoelens en bezigheden na de breuk. Wees respectvol en probeer niet te opdringerig te zijn.

Je kunt het eerste gesprek het beste vrij kort houden. 10 minuten is een goede richtlijn. Dat wil niet zeggen dat jet het gesprek moet afkappen, omdat je het druk hebt. Dat geeft het verkeerde signaal af en hij gaat je dan echt niet nog een keer bellen.

Je wilt gewoon niet dat het gesprek maar duurt en duurt. Je wilt dat hij verlangt naar meer. Dus als het gesprek goed gaat, zeg je kalm dat iemand aan de deur staat, of dat je moeder/vader/noem maar op je belt en dat je echt moet aannemen. Dan lijkt het op een onderbreking die niet te voorkomen was.

Als jullie samen kunnen lachen, is dat helemaal geweldig. Dan stelt hij zichzelf meer open en herinnert hij zich weer hoe goed hij zich bij jou voelde.

Neem wel kleine stapjes tegelijkertijd. Dit is niet het moment om je moppentrommel open te maken en te hopen dat hij stikt van het lachen. Je komt al heel snel over alsof je niet goed wijs bent of dat je te veel je best aan het doen bent.

In plaats daarvan kunnen jullie beter lachen om iets wat jou kortgeleden is overkomen. Bijvoorbeeld een genante situatie die jou of je vrienden was overkomen.

Het beste is als het gesprek vanzelf gaat. Word alleen niet intiem en ga het niet over gevoelens hebben. Als je het oppervlakkig en niet-confronterend houdt, dan gaat je ex-vriend open staan voor meer van zulke gesprekken in de toekomst.

Als je ex-vriend doorheeft dat je geen vuur gaat spugen, of door het lint gaat, dan ligt het voor de hand dat hij meer en meer met jou wil praten. Hij moet een verbetering in je gedrag zien sinds de breuk. Hij moet zien dat je gegroeid ben in de tussentijd.

Maak je niet druk als het eerste gesprek niet helemaal volgens plan verloopt. Dingen hebben tijd nodig. Het begin is meestal het moeilijkste. Je kunt de dag na het bellen een bericht sturen naar je ex-vriend dat je het fijn vond om hem weer te horen en dat je blij bent dat het zo goed met hem gaat. Dit houdt de communicatie open en laat hem zien dat je open staat voor meer contact.

Niets aan het toeval overlaten? Lees dit dan ook!

Met bellen alleen ga je natuurlijk je ex-vriend niet terugwinnen, daarvoor zul je je ex in het echt moeten zien.

Aantrekkingskracht is een complex gebeuren en het is meestal meer dan alleen maar je uiterlijk. Als je weer aantrekkelijk wilt zijn voor je ex-vriend, dan moet je echt leren hoe je dat precies aanpakt. Je kunt niets aan het toeval overlaten, anders zal hij snel verveeld zijn en ervandoor gaan.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts en zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Deze strategie gaat in op het bellen naar je ex-vriend, maar nog veel meer dan dat. Het is een volledige strategie waarmee jij je ex terug kunt winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om de Ex Terug Strategie te ontwikkelen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met haar man die ook een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren? Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *