In 5 stappen zorgen dat je ex-vriend jou weer wil en 1 fout om te vermijden

Het probleem is dat de meeste vrouwen zich op de verkeerde dingen concentreren als ze hun vriend terug willen. Ze concentreren zich op zichzelf. Dit is misschien wel het ergste wat je kunt doen. Je houdt zo geen rekening met wat hij wil. Je gaat ook helemaal voorbij aan de mannelijke psychologie.

Dit is de reden dat zo veel vrouwen continu tegen een muur aanlopen als ze gedumpt zijn. Als je je concentreert op wat jij denkt dat hem bij je terug zal brengen, dan ben je verkeerd bezig. Dit komt omdat mannen en vrouwen hele andere opvattingen hebben over relaties en wat aantrekkelijk is.

Je hebt veel meer succes als je door zijn ogen kijkt. Als je je verdiept in de mannelijke psychologie dan zie je meteen in wat je tot nu toe fout hebt gedaan. Dan kun je meteen zorgen dat je toekomstige acties meer effect hebben.

In dit artikel ga ik je vertellen wat je absoluut niet moet doen als je wilt dat hij weer naar je gaat verlangen. Daarna laat ik je 5 stappen zien die ervoor zorgen dat hij jou weer in een positief licht gaan zien en die zijn passie voor jou weer aanwakkeren.

in 5 stappen zorgen dat jouw ex-vriend jou weer wil en 1 fout om te vermijden

Hoe je vriend jou ziet na de relatiebreuk

Het is echt pijnlijk om te horen dat je ex-vriend je na de relatiebreuk niet wil zien en niet met je wil praten. Toch moet je dit accepteren, zeker als hij degene is die de relatie verbroken heeft. Het laatste waar hij zin in heeft, is wel dat jij contact zoekt en begint te vragen wat er mis is gegaan of probeert hem van gedachten te laten veranderen. Zo werkt het helaas niet.

Als je continu probeert om hem tegen te komen, smoezen verzint om contact met hem te zoeken of hem zelfs begint te stalken, dan maak je het er echt niet beter op. Integendeel, je duwt hem alleen maar verder en verder van je weg.

Denk even na en verplaats je in hem. Dat doen de meeste vrouwen niet, omdat ze al hun energie richten op weer bij elkaar komen. Zo zien ze niet het grote geheel. Ook zien ze niet wat hun gedrag voor invloed heeft op de kans dat hij haar terug wil.

Je emotioneel gedragen? Doe het niet!

Je hebt elk recht om verdrietig te zijn en je ellendig te voelen als je gedumpt bent. Het zou vreemd zijn als dat niet zo was. Daarom moet je even tijd voor jezelf nemen. Even tijd om te rouwen over het eind van je relatie voordat je overhaaste dingen doet waar je spijt van krijgt.

Je wilt echt niet dat hij je depressief ziet of dat hij je ziet huilen. Dat komt op hem alleen maar zielig en onaantrekkelijk over. Dit betekent natuurlijk wel dat je flink toneel moet gaan spelen, maar het is voor je eigen bestwil. Overdrijf het alleen niet, want dan heeft hij door dat je hem iets duidelijk probeert te maken.

Neem afstand

Probeer om altijd even afstand te nemen en jezelf af te vragen of je wanhopig of afhankelijk overkomt. Je hebt hiervoor wel wat zelfbeheersing nodig. Je moet niet toegeven aan de neiging om contact met hem op te nemen of over de relatiebreuk te beginnen. Probeer je emoties onder controle te houden als je bij hem in de buurt bent en laat zien dat je zelfrespect hebt. Als hij ziet dat je goed met de breuk omgaat, dan heeft hij veel meer bewondering voor jou.

Vermijd gedrag waardoor je labiel, bitter of haatdragend overkomt. Dat betekent dat je hem niet ondervraagt over de relatiebreuk, maar het gewoon accepteert en kalm wegloopt. Hetzelfde geldt ook wat je na de breuk tegen je ex-vriend zegt. Als je boos tegen hem bent of lelijke dingen zegt, dan gaat hij op een hele negatieve manier naar jou kijken.

Onthoud dat hij ook gevoelig is na de relatiebreuk. Dus alles wat je zegt, kan later tegen je worden gebruikt.

Schat jezelf eerst op waarde

Als je hem probeert te overtuigen om je terug te nemen, is dat niet alleen slecht voor je eigenwaarde, ook hij zal je lager inschatten. Mannen zitten anders in elkaar dan vrouwen. Mannen zijn jagers en willen niet dat er op ze wordt gejaagd. Als je achter hem aan zit en smeekt voor nog een kans, dan neem je zijn mannelijkheid af en word je in zijn ogen goedkoop.

schat jezelf eerst op waarde

Als je hem iets aansmeert wat hij niet wil, dan werkt dat later alleen maar averechts. Zo lang hij nog niet naar jou verlangt, zal niks van wat je zegt of doet effect hebben op hem. Dus steek je energie liever in ervoor zorgen dat hij weer tot je aangetrokken wordt. Dat is veel zinvoller.

Dit komt misschien heel hard over, maar zo gaat hij tegen je aan kijken als jij jezelf zo laag inschat. Je weet dat je hier te goed voor bent. Het kan niet gezond zijn om iemand te overtuigen om bij jou te zijn. De ander moet het ook willen. En dat is wat jij probeert te bereiken: zorgen dat hij jou wil, helemaal uit zichzelf, zonder dat jij daar merkbaar invloed op hebt gehad.

Mannen willen niet gedwongen of gemanipuleerd worden om de relatie te herstellen

Onthoud dat mannen zelf dingen willen beslissen. Als je hem iets opdringt, slaat hij alleen maar dicht en trekt hij zich terug. Het laatste wat je wilt doen is om hem een schuldgevoel aan te praten om hem terug te krijgen. Dat is rampzalig voor jullie toekomst samen. Hij gaat zich verstikt voelen en hij gaat een hekel aan je krijgen. Uiteindelijk zal hij je weer verlaten, omdat hij ongelukkig is.

Je hebt een andere aanpak nodig die wel werkt en die hem niet het gevoel geeft dat hij gedwongen of omgepraat is. A je wilt dat hij jou weer wil, is het cruciaal dat het allemaal van hem uit komt. Je kunt hem daar wel subtiel in sturen. Daar gaan we het nu over hebben, hoe je ervoor zorgt dat hij jou terug wil.

Hoe je ervoor zorgt dat hij jou terug wil

Om ervoor te zorgen dat hij jou terug wil, moet je de vrouw worden op wie hij verliefd is geworden. Je bent nog steeds diezelfde vrouw, maar er is iets veranderd waardoor hij dit is vergeten of waardoor hij anders naar je is gaan kijken. Probeer te ontdekken wat dat is en maak het weer in orde. Het lijkt misschien wel heel erg gemakkelijk: word weer de vrouw op wie hij verliefd is geworden. Je moet alleen wel beseffen dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan, door je huidige emotionele toestand.

Als je wordt gedumpt dan is het normaal dat je gedachten helemaal op hol slaan met de wildste ideeën over waarom hij het heeft uitgemaakt. Je gaat alles overanalyseren wat hij de laatste dagen en weken heeft gezegd om te zoeken naar aanwijzingen. Je denkt niet helder op dit moment. Dat heeft tot gevolg dat alles wat je zegt en doet beladen is met emoties en daar krijg je later spijt van.

Als je je blijft concentreren op je relatie zoals die was en al je energie verspilt aan hem proberen terug te krijgen, dan vergeet je een cruciaal detail: hij wil jou niet. Nu niet in elk geval. Dit moet je accepteren, hoe hard het ook is.

Je kunt je tijd beter nuttig besteden. Probeer negatieve gedachten uit te bannen en probeer weer rationeel naar de dingen te kijken. Als je je emoties onder controle hebt, zie je alles anders en kun je een plan maken om zijn gevoelens weer aan te wakkeren en maken dat hij spijt krijgt dat hij jullie relatie heeft verbroken.

Je moet de timing precies goed hebben. Je moet jezelf de tijd geven om te helen en om je huidige situatie te accepteren. Als je overhaast en ondoordacht te werk gaat, ben je weer terug bij af. Hoe weet je dan of je er klaar voor bent om hem terug te winnen? Je hoofd is een stuk helderder, je hebt een positievere kijk op alles en je bent niet meer continu aan het huilen. Natuurlijk voel je je nog steeds kwetsbaar, maar je hebt weer een doel voor ogen en je voelt je vastberaden om te zorgen dat hij je weer aantrekkelijk gaat vinden. Dan weet je dat het het juiste moment is.

Breng de magische sfeer terug en maak hem weer verliefd op je

Toen jullie elkaar pas leerden kennen, spatten de vonken er waarschijnlijk vanaf. Er was chemie, magie en passie. Dit is een geweldige tijd en de meeste stellen denken met warme gevoelens terug aan die periode. Soms wordt dit op den duur minder in een relatie, vooral als jullie al lang samen zijn. Dit is de oorzaak van veel relatiebreuken. Een van de partners mist de spanning van het begin en heeft het gevoel dat er iets mis is als dit er niet meer is.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Zodra je weet hoe je deze spanning weer terug kunt krijgen, dan kun je hem weer helemaal verliefd op je laten worden. Als je weer de sfeer kunt oproepen van toen jullie elkaar pas kenden, dan kun je alles terugbrengen wat hij miste toen hij het heeft uitgemaakt met jou. Trek zijn aandacht weer en hij zal het heel graag opnieuw met je willen proberen.

breng de magische sfeer terug en maak hem weer verliefd op je

Hoe doe je dit?

De beste strategie die vrouwen gebruiken om passie en aantrekkingskracht terug te krijgen, is afstand. Dit gaat op dit moment waarschijnlijk geheel tegen je gevoel in. Als je niet met hem omgaat, dan gaat hij je gewoon vergeten, toch?

Niets is minder waar. Als je bedenkt dat mensen willen hebben wat ze niet kunnen krijgen, dan snap je ook waarom afstand nemen van je ex-vriend zo effectief kan zijn. Hier moet je ook mee beginnen als je ook maar enige kans wilt maken dat je ex-vriend weer naar je gaat verlangen. Deze periode van geen contact kun je dan gebruiken om een plan te maken hoe je hem weer verliefd gaat maken. Het is de tijd om je op jezelf te concentreren.

Volg de volgende eenvoudige stappen om te zorgen dat je ex-vriend op een andere manier naar je gaat kijken. Als je zijn respect en bewondering terug wint, dan begint hij zich ook weer tot je aangetrokken te voelen. Als je het goed doet, gaan deze vier stappen hem laten twijfelen over zijn beslissing om de relatie met jou te verbreken. Hoe beter je je best doet, hoe beter je kansen worden. Werk aan de winkel dus.

Stap 1: De sleutel is zelfvertrouwen

Als je aan mannen zou vragen wat ze het aantrekkelijkste vinden in een vrouw, dan valt 9 van de tien keer het woord zelfvertrouwen. Mannen houden van vrouwen die weten wat ze waard zijn en een eigen mening hebben. Dit is heel erg aantrekkelijk om te hebben. Het trekt ook mannen aan omdat het ze intrigeert.

Vergelijk dit eens met nerveuze vrouwen die continu bevestiging vragen en gemakkelijk te manipuleren zijn. Mannen hebben geen respect voor dit type vrouwen. Dit type vrouwen trekt vaak foute mannen aan die deze zwakheid zien en er misbruik van willen maken.

Als jij onzeker over jezelf bent, dan wordt hij ook onzeker over jou en daar knapt hij op af. Vol zelfvertrouwen is iets anders dan arrogant. Arrogantie is heel erg onaantrekkelijk en kan ervoor zorgen dat een man nou niet wil benaderen. Kijk dus niet op hem neer en heb ook geen air om je heen, want dan rent hij heel hard de andere kant op. Als het je lukt om zelfvertrouwen uit te stralen, dan denkt hij meteen dat je niet afhankelijk bent en dat hij iets waardevols kwijt is.

Zelfvertrouwen is waarschijnlijk wel het laatste wat je op dit moment voelt, zeker als hij jou gedumpt heeft. Waarschijnlijk is je zelfvertrouwen zelfs nog nooit zo laag geweest als nu. Je moet jezelf toch bij elkaar pakken en je niet laten tegenhouden door dat irritante gevoel in je achterhoofd dat je niet goed genoeg zou zijn. Sta jezelf niet toe om niet in jezelf te geloven, want dit heeft ook invloed op andere gebieden in je leven. Gedumpt worden hoort bij het leven. Het kan er zelfs voor zorgen dat je inziet wat je al die tijd verkeerd hebt gedaan en het verbetert, waardoor je je nieuwe relatie heel veel beter maakt dan je laatste relatie.

Stap 2: Wees onafhankelijk

Dit is nog zo’n belangrijke eigenschap die mannen aantrekkelijk vinden in een vrouw. Je denkt misschien wel dat je onafhankelijk bent, maar kijk nog eens goed naar jezelf. Hoe komt jouw gedrag over op je ex-vriend? In relaties kunnen vrouwen een onderdanige rol innemen en schreeuwen om aandacht. Misschien vinden sommige mannen dit wel schattig, maar hoe kijken ze op lange termijn tegen zo’n vrouw aan?

Geen enkele man zal een toekomst zien met een vrouw die afhankelijk en veeleisend is. Ze hebben daar op de lange termijn geen zin in. Je raakt ook nog eens je zelfrespect kwijt als je je zo gedraagt. Helaas hebben de meeste vrouwen niet eens door dat ze fout bezig zijn en dat is het begin van een relatiebreuk of scheiding.

Bekijk nog eens of je hem de ruimte gaf en of je normaal kon functioneren zonder hem. Als je hem continu vroeg om dingen samen te doen of zijn vrije tijd opgaf om jou een plezier te doen, dan was je helemaal niet zo onafhankelijk. Onafhankelijk wil zeggen dat je zelfstandig kon functioneren en dat je je ook in je eentje kon amuseren. Zulke vrouwen laten hun geluk niet afhangen van een man en kunnen ook zelf hun behoeftes vervullen. Dit zien mannen graag in een vrouw.

Na de relatiebreuk moet je onafhankelijk zijn, of op zijn minst doen alsof. Je ex-vriend zal opletten hoe je omgaat met de relatiebreuk. Als hij ziet dat je je leven gewoon oppakt, dan wordt hij deste meer tot je aangetrokken.

Als je het duidelijk niet zonder hem redt en depressief naar hem smacht, dan heeft hij medelijden met je en probeert hij je te ontwijken om ongemakkelijke situaties te vermijden. Dit is natuurlijk niet de situatie waar je in wilt zitten. Als je jezelf bent en hem laat zien dat je prima zonder hem kunt, dan gaat hij meteen twijfelen aan de relatiebreuk. De kans is dan veel groter dat hij contact met je opneemt en weer achter je aan komt.

Stap 3: Laat hem zien dat je je vermaakt

Je ex-vriend verwacht dat je je terugtrekt en gaat treuren dat je hem kwijt bent. Het laatste wat hij verwacht, is wel dat je eropuit gaat, plezier maakt met vrienden en verder gaat met leven. Dus dit is precies wat je moet doen!

Laat hem zien dat je je amuseert.

Gun hem het plezier niet dat hij weet dat je nog steeds naar hem verlangt. Dit geeft hem een machtspositie en het streelt zijn ego. Als hij denkt dat hij je elk moment terug kan krijgen dat hij maar wil, dan heeft hij geen reden om in actie te komen.

Maar, als hij ziet dat de kans bestaat dat je je leven oppakt zonder hem, dan geeft dat een enorm schrikeffect, waardoor hij achter je aankomt om je terug te krijgen. Zijn grootste angst is namelijk dat jij eerder je leven oppakt dan hij.

Dat is gunstig voor jou, omdat hij hierdoor zijn best voor jou wil gaan doen, in plaats van dat jij er bij hem op aan het aandringen bent. Je ex-vriend wil er niet aan denken dat jij weer begint te daten, hooguit pas als het al heel lang uit is. Hij heeft liever dat hij je terug kan krijgen als hij zich bedenkt. Hij wil graag dat je in zijn wachtkamer zit. Dit is egoïstisch, klopt helemaal, maar op dit moment is hij alleen maar met zichzelf bezig.

Door precies het tegenovergestelde te doen van wat hij verwacht, wakker je zijn verlangen voor jou weer aan, omdat je mysterieus en aantrekkelijk wordt. Daarom moet je je tijd na de relatiebreuk vullen met leuke dingen.

Omring jezelf met familie en vrienden, ga eropuit en doe dingen die je heel graag doet. Als je ex-vriend jou ziet, wordt hij weer herinnerd aan wie je was toen hij verliefd op je werd. Als hij ziet dat je je vermaakt zonder hem, zal hij jaloers worden. Dat komt omdat hij graag het gevoel had dat hij de belangrijkste reden voor jouw geluk was tijdens jullie relatie. Het doet hem pijn dat hij ziet dat dat niet klopt en dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Dit klinkt misschien vreemd, maar zo zal hij zich voelen, zelfs als hij degene is die de relatie heeft verbroken.

Stap 4: Wees gelukkig (dan schrikt hij wakker)

Waarschijnlijk de beste manier om te zorgen dat je ex-vriend je terugwil, is om uit te stralen dat je gelukkig bent. Hoe gelukkiger jij lijkt, hoe liever je ex-vriend wil weten waarom je zo gelukkig bent. Zoals je misschien al weet, is gelukkig zijn een ontzettend aantrekkelijke eigenschap. Mensen worden aangetrokken door mensen bij wie ze zich goed voelen over zichzelf. Dat geldt ook voor je ex-vriend. Hij wil graag een vrouw om zich heen bij wie hij zich gelukkig voelt en die een fijne sfeer schept.

Als je je rot voelt, heeft dat het tegenovergestelde effect. Dan zal hij snel de andere kant op lopen. Denk hier eens over na. Het heeft alles te maken met menselijk gedrag en wat mannen denken dat ze zoeken in een mogelijke partner.

Misschien heb je wel eens gehoord dat het gras altijd groener is bij de buren. Dat is precies wat je ex-vriend zal denken als hij jou gelukkig ziet. Hij wil ook wat van wat jij hebt. Hij zal zich afvragen wat de oorzaak is van deze verandering bij jou.

Als mens willen we allemaal wat we niet kunnen krijgen, dat is een psychologische eigenschap. Als hij zich ineens realiseert dat hij je niet kan hebben, terwijl hij dat wel eerst dacht, dan groeit zijn verlangen naar jou en hij gaat er alles aan doen om je aandacht terug te winnen.

We hechten allemaal waarde aan dingen die zeldzaam zijn. Dus als je jezelf onbeschikbaar maakt en doet alsof je gelukkig bent zonder hem, dan gaat hij je waarde hoger inschatten. Mensen zijn vreemde wezens.

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je ex-vriend waarschijnlijk net zo eenzaam is als jij sinds de relatiebreuk. Er is een grote leegte in zijn leven die hij waarschijnlijk niet had verwacht. Bovendien is het waarschijnlijk allemaal niet zo rooskleurig als hij had verwacht.

Dit is de perfecte kans voor jou om jezelf en je leven aantrekkelijk voor hem te maken. laat hem zien wat hij misloopt door hem eraan te herinneren hoe bijzonder jij bent. Dan komt hij vanzelf.

Stap 5: Zorg dat hij spijt krijgt van de relatiebreuk en maak dat hij jou weer wil

De enige manier waarop je je ex-vriend spijt kunt laten krijgen van de relatiebreuk en kunt maken dat hij jou weer wil, is als je precies weet wat je moet doen en op welk moment. Wat je zegt en doet na de relatiebreuk bepalen hoe jouw ex-vriend jou ziet na de relatiebreuk.

Het is cruciaal dat je de gevoelens van je ex weer aanwakkert. Dit is niet zo moeilijk als je misschien denkt. De populairste strategie op internet om je relatie te herstellen staat vol met tips hoe jij al deze gevoelens bij je ex weer naar boven kunt krijgen en hoe je ervoor zorgt dat hij jou weer wil. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij uit vrije wil doet wat jij wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ga grondig door alle stappen heen. Begin vandaag nog met het gebruiken van de strategie om de houding van je ex-vriend ten opzichte van jou te veranderen en om ervoor te zorgen dat hij jou weer wil en dat hij je weer als relatiemateriaal gaat zien.

Klik direct hier voor de beste strategie om je ex terug te winnen >>

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met hem!


 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *