Zo komt je ex-vriend opnieuw achter je aan

Hoe zorg ik ervoor dat mijn ex-vriend weer achter mij aankomt?

Het lijkt moeilijk om ervoor te zorgen dat je ex-vriend weer achter jou aan komt, zeker als je net uit elkaar bent en je ex-vriend totaal ongeïnteresseerd is.

Het is erg belangrijk dat je één ding helemaal achterwege laat, als je de liefde van je ex-vriend terug wilt. Je kunt hem niet dwingen om jullie relatie nog een kans te geven. Je moet het veel subtieler aanpakken. Waar je je nu op moet concentreren, zijn tips en trucs die zorgen dat je ex weer achter JOU aan komt. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar het kan wel degelijk. Wel is het cruciaal dat je weet hoe je je moet gedragen na de relatiebreuk.

zo komt je ex-vriend opnieuw achter je aan uitgelicht

Als je ooit een ontsnapt huisdier hebt geprobeerd te vangen, dan weet je hoe zinloos het kan zijn om erachteraan te rennen. Hoe meer je erachteraan zit, des te sneller zal hij waarschijnlijk van je weg rennen. Pas als je stopt met erachteraan te gaan, dan gaat het dier dat je probeert te vangen, rondkijken waar je bent, en zal zonder al te veel problemen naar je toe komen. Dit komt misschien erg simpel over, maar het is wel erg effectief.

Je denkt misschien dat je nu van alles tegen je ex moet vertellen, maar er is niets dat niet kan wachten tot later. Stop met denken aan wat je had willen of moeten zeggen. Daardoor groeit alleen maar de drang om contact te gaan zoeken. Als je jullie relatie echt terug wilt, dan moet je dit soort impulsen koste wat kost onderdrukken. In plaats daarvan richt je je op methodes die je wel een kans op succes geven.

Contact onderhouden nadat de relatie is verbroken

Één van de grootste fouten die je kunt maken als de relatie is verbroken, is om je continu aan je ex-vriend proberen op te dringen. Het is heel hard, maar de relatie was voorbij op het moment dat je ex-vriend er een punt achter gezet heeft.

zo komt je ex-vriend opnieuw achter je aan 1

Emotioneel gezien, duurt een relatiebreuk veel langer. Het ligt voor de hand dat jullie allebei in een soort negatieve spiraal zitten na de breuk. Dat blijft ook nog wel even zo. Als je dit inziet, dan heb je de eerste stap gezet om hier iets aan te doen. Je kunt er alleen niet meteen mee aan de slag om het op te lossen.

Voor alles is een tijd en plaats en op dit moment moeten jij en je ex allebei afstand nemen om tot rust te komen. Dit heb je nodig om te helen. Helen is absoluut noodzakelijk, voordat een verzoening mogelijk is.

Afstand creëren tot je ex-vriend is van cruciaal belang

Dit ga je vast niet leuk vinden, maar je moet totaal geen contact zoeken met je ex op het moment dat de relatie voorbij is. Dit is niet alleen voor jouw bestwil maar ook voor die van je ex-vriend. Deze afstand zorgt ervoor dat er twee belangrijke dingen gaan gebeuren. Zonder deze twee dingen is er geen realistische mogelijkheid om de verbroken relatie te redden.

Op de eerste plaats zorgt deze afstand ervoor dat jullie elkaar echt gaan missen. Jij mist je ex natuurlijk al, maar bij hem ligt dat waarschijnlijk anders. Hij zal niet zomaar gaan toegeven dat hij je mist, ook niet tegen zichzelf. Hier is tijd voor nodig. Het is ook noodzakelijk dat jij compleet uit de picture bent. Als jij er altijd bent, hoeft hij je niet te missen. Hij heeft jou tenslotte nog gewoon in de buurt.

Op de tweede plaats zullen de negativiteit en de pijn wat afnemen. Het lijkt nu misschien vreselijk moeilijk, maar het zal je kansen enorm doen toenemen.

Het gaat hier niet alleen om lichamelijk afstand nemen van je ex-vriend. Het is noodzakelijk dat je alle vormen van contact verbreekt. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende mogelijkheden om snel en makkelijk te communiceren. Laat je Facebook een paar weken met rust. Plaats dus ook even geen berichten in de hoop dat je ex-vriend gaat inzien wat hij misloopt. Het werkt heel anders dan wat jij hoopt. Het lijkt al snel op wanhopige aandachttrekkerij. Het allerlaatste wat je wil, is dat je ex denkt dat je zijn aandacht probeert te krijgen. Dat zou pas echt vernederend zijn, toch?

Het beste dat je in deze situatie kunt doen, is gewoon even verdwijnen. Dan zal hij zich gaan afvragen waar je bent. Als je niet op de chat bent, geen opmerkingen of likes plaatst bij berichten van vrienden, dan zal hij onzeker worden en zich afvragen wat er aan de hand is. Dat is het moment dat hij hoogstwaarschijnlijk contact met jou zal gaan zoeken uit nieuwsgierigheid.

Hij zal jouw Facebook in de gaten houden na de breuk, ongeacht hoe erg deze was. Het is normaal om nieuwsgierig te zijn naar je ex. Hij gaat ervan uit dat hij jou in de gaten kan houden via Facebook. Hij weet dat hij op die manier geen moeite hoeft te doen om met jou in contact te blijven. Maak het hem niet gemakkelijk en gun hem dit plezier niet.

Als je wilt dat een ex-vriend weer achter jou aan komt, dan moet je jezelf in de hand houden. Wegblijven van Facebook lijkt een onmogelijke taak, maar je zal er blij om zijn dat je het hebt gedaan. Je gaat elk bericht analyseren en je maakt jezelf alleen maar van de wijs. Doe jezelf een plezier en laat Facebook een tijdje met rust.

Accepteer dat het uit is en geef hem gelijk

Er zijn twee dingen belangrijk voor een succesvolle hereniging. Je moet zorgen dat je ex-vriend bij de les blijft. Ook moet je niet voldoen aan de verwachtingen die hij heeft. Het laatste wat hij verwacht als hij jullie relatie verbreekt, is namelijk dat jij het eens bent met waarom hij de relatie heeft verbroken. Hij verwacht dat je ertegenin gaat en ruzie gaat maken. Als je hem gelijk geeft waarom hij de relatie verbreekt, dan breng je hem in verwarring. Hij weet niet meer wat hij moet zeggen en hij zal vrij snel gaan twijfelen over alle redenen waar hij eerst zo zeker van was.

Nu gaat hij de hele situatie opnieuw bekijken. Hij is niet meer degene die het initiatief nam om de relatie te beëindigen. Hij krijgt nu juist de drang om jullie relatie te verdedigen, tegenover jou. In plaats van dat hij zich nu gaat richten op alles waarom deze relatie niet goed meer was, zal hij zich gaan richten op alle positieve dingen van jullie relatie. Dit is erg vreemd en dit zal hem niet eerder overkomen zijn.

Hoe vreemd het ook klinkt, hij krijgt veel meer respect voor jou als je niet smeekt om de relatie nog een kans te geven. Jij komt dan onafhankelijk over en hij zal zich realiseren dat er meer op de wereld is voor jou, dan alleen maar hij. Dit is erg aantrekkelijk en je moet ervoor zorgen dat je dat altijd uitstraalt.

Je ex-vriend denkt dat hij jou door en door kent. In zijn hoofd heeft hij keer op keer bedacht hoe jij zou reageren als hij de relatie verbrak. Hij dacht dat jij een open boek voor hem was. Laat hem maar zien dat hij het mis heeft. Laat hem maar zien dat jouw persoonlijkheid veel dieper en krachtiger is dan hij zich ooit heeft kunnen voorstellen. Dit zorgt ervoor dat hij jou meteen weer opmerkt en dat hij nog eens gaat nadenken over zijn beslissing om de relatie met jou te verbreken.

Je hebt nog meer mogelijkheden

Ook al hebben al deze methodes zich in de praktijk bewezen, het zijn niet de enige mogelijkheden waar je je op moet richten. Sterker nog, je zou zoveel mogelijk verzoeningstechnieken moeten leren. Op die manier ben je voorbereid op wat je allemaal kunt verwachten. Je doet meer kennis op te waardoor je alle mogelijke obstakels kunt overwinnen. Op deze manier kun je verder gaan in het herenigingsproces en alles in jouw voordeel laten werken.

Heel belangrijk: Speel hard to get

Het lijkt er misschien op dat je spelletjes speelt met je ex-vriend, maar dit is onderdeel van de hofmakerij of het flirten. Dit is belangrijk om te weten als je in de toekomst mannelijke aandacht aan wilt trekken. In het dierenrijk gaat het er net zo aan toe. Het is niets anders dan psychologie. Je hebt vast vrouwen gezien die niet grappig, intelligent of knap zijn, maar wel heel veel mannen aantrekken. Misschien heb je je wel eens afgevraagd wat zij wel hebben wat jij niet hebt?

De waarheid is dat deze vrouwen een bepaalde uitstraling of charme hebben waardoor mannen bij de bosjes op ze afkomen. Dat kun jij ook. Er is geen enkele reden waarom jij niet als hen kunt zijn. En het is makkelijk te leren.zo komt je ex-vriend opnieuw achter je aan 2Tijdens het flirten is er in zekere zin sprake van aantrekken en wegduwen. Een man zal moeite voor jou doen als je hem niet alles op een zilveren schaal aanbiedt. Je moet jezelf in het begin niet helemaal geven om ervoor te zorgen dat hij jou beter wil leren kennen. Als een vrouw mysterieus is, krijgt ze vanzelf meer aandacht van mannen.

Kijk eens naar de vrouwen om je heen. Je kent die types wel die heel makkelijk zijn en zich uitdagend kleden voor mannen, omdat dat het voornaamste doel is in hun leven. Ze hebben een man niet veel te bieden op het gebied van persoonlijkheid of intellect, dus gebruiken ze hun lichaam en uiterlijk om de aandacht van de mannen te krijgen. Ze zullen behoorlijk wat oppervlakkige belangstelling van mannen krijgen in het begin, maar een man die de moeite waard is, zal verder niets met zo’n vrouw willen. Dit soort relaties kunnen alleen maar fout aflopen en zijn meestal ook snel afgelopen. Dat komt, omdat een man geen respect heeft voor zo’n vrouw. Ze zijn lustobjecten en het nieuwtje is er zo af. Jij wilt hem veel meer kunnen bieden, zodat zijn interesse in jou blijvend is.

Het is heel belangrijk dat je je dit blijft realiseren, als je wilt dat je ex-vriend weer achter je aankomt, net als toen jullie elkaar pas kenden. Als jij geen respect voor jezelf hebt, dan heeft hij dat ook niet. Je wilt echt niet zijn als de oppervlakkige vrouwen die alleen maar uitgaan om mannelijke aandacht te krijgen. Dat verveelt snel en als hij hersens in zijn hoofd heeft, zal hij hierdoorheen weten te prikken.

Het is heel aantrekkelijk als je wat terughoudend bent en hem niet meteen alles geeft. Hij wordt wakker geschud en merkt jou weer op. Hij gaat zich afvragen of het wel zo slim was om de relatie te verbreken. Als jij niet langer achter hem aanzit, niet langer zijn sms-en, appjes, telefoontjes, mailtjes meteen beantwoordt, dan wil hij moeite voor jou gaan doen. Aantrekkingskracht is iets vreemds. Als je geen interesse lijkt te hebben of een druk leven hebt, dan stijgt onmiddellijk zijn waardering voor jou. Hij wil dan tijd met je doorbrengen en je beter leren kennen. Mannen zijn snel verveeld als ze geen moeite voor je hoeven te doen. Mannen zijn jagers, ze willen jagen vanwege de adrenalinekick die het ze geeft. Dit moet je ook toelaten. Jouw ex-vriend wil achter jou aan komen en niet andersom.

Zorg dat hij weer achter je aan komt

Het belangrijkste is dat je ex-vriend jou weer ziet zoals hij jou zag toen jullie elkaar pas kenden. Ergens zijn jullie elkaar te vanzelfsprekend gaan vinden en verdween de passie, het verlangen en het respect. Het is niet te laat om zijn gedachten over jou te veranderen. Het is niet eens zo heel moeilijk om ervoor te zorgen dat je ex-vriend jou weer gaat zien zoals eerst en om hem zover te krijgen dat hij weer achter je aan komt.

De kans is groot dat allemaal verkeerde dingen hebt gedaan tijdens de laatste weken van de relatie en na de relatiebreuk. Gelukkig kun je dit ook weer herstellen, maar dan moet je wel in actie komen.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts en zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om een strategie te ontwikkelen om je ex terug te winnen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren? Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *