Vermijd deze fouten als je je ex-vriend terug wilt

Als je relatie pas is verbroken, loopt je hoofd over van alle gedachten en emoties. Het is normaal dat je je wanhopig en depressief voelt, maar blijf wel met beide benen op de grond, anders wordt de kans een stuk kleiner dat je je ex-vriend terug gaat krijgen.

Het is normaal dat je ex-vriend koud of onverschillig tegen je doet na de relatiebreuk. Helaas ga jij je daar alleen maar slechter door voelen, omdat hij zich gedraagt op een manier die jij niet van hem gewend bent.

Maar wat moet je nu doen, nu hij je negeert, je telefoontjes niet beantwoordt en de indruk geeft dat hij al verder is gegaan met zijn leven zonder jou? Dat is een goeie vraag en hier ga ik in dit artikel op in. Ik ga het hebben over wat je niet moet doen, omdat je hem daarmee wegjaagt. Je gaat ook een aantal bewezen strategieën ontdekken waardoor je zijn belangstelling en de aantrekkingskracht weer opwekt.

vermijd deze fouten als je je ex-vriend terugwilt uitgelicht

Als jij je net zo voelt als zij, geloof me, je bent niet alleen. Natuurlijk is het gezond om wat tijd voor jezelf te nemen en toe te geven aan je verdriet. Je bent geen robot en je moet een plekje geven aan wat er is gebeurd. Blijf er alleen niet te lang in hangen, omdat dat een negatief effect heeft op je kansen om hem terug te winnen.

Statistieken laten zien dat 95% van de relaties kan worden gered

Je kunt hoop putten uit het feit dat er elke dag duizenden stellen over de hele wereld hun relatie verbreken en dat heel veel van deze stellen weer samen komen. Natuurlijk komt er wat geluk bij kijken, maar andere vrouwen weten instinctief wat ze moeten zeggen en doen om hun ex-vriend spijt te laten krijgen van zijn beslissing. Zij zijn bekend met de psychologe van de mens en wat ervoor zorgt dat hij weer naar haar verlangt en weer achter haar aan gaat. Dit zijn de vrouwen die hun vriend terugkrijgen. Jij kunt precies hetzelfde doen als je het juiste advies opvolgt.

Het goede nieuws

Er is ook goed nieuws Er zijn een aantal manieren waarop je je ex-vriend terug kunt krijgen, ongeacht wat er in de relatie is gebeurd. Je moet het alleen graag genoeg willen en de motivatie hebben om er wat moeite in te stoppen. Ik ga niet tegen je liegen en zeggen dat je hem morgen al terug hebt, want het zit er dik in dat dat niet gaat gebeuren. Het kan een paar weken duren. Het hang allemaal af van jouw situatie.

Je kunt het proces wel versnellen door bepaalde technieken te gebruiken. Als je ziet dat deze technieken effect op hem hebben, dan is dat mooi om te zien. Je ziet dan gewoon een verandering in hoe hij tegen je doet en hoe hij naar je kijkt. Houd moed, er is hoop.

Jij hebt een groot voordeel nu en dat is kennis. Hoe meer je over het mannelijke brein weet en over hoe mannen zich gedragen na een relatiebreuk, hoe meer je je eigen situatie correct beoordeelt en de juiste dingen zegt en doet zodat hij weer naar je gaat verlangen.

Zie het zo. Je bent goed in bepaalde dingen, omdat je er veel op hebt geoefend, of omdat je er veel over weet. Net als dat je een geweldige flirt kunt zijn, kunt je ook goed worden in een relatiebreuk herstellen. De meeste mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen. Dit leer je namelijk niet op school of waar dan ook. Vrienden en familie kunnen je zelfs ontzettend schadelijk advies geven. Daar kunnen ze ook niks aan doen. Ook zij hebben hier niks over geleerd.

Het belang van timing

Zelfs al ben je op de goede weg en boek je vooruitgang met je ex-vriend, dan is het trieste feit dat als je te lang op deze manier doorgaat, dat je hem toch kunt wegduwen. Je moet namelijk heel goed het belang van timing begrijpen. Mannen kunnen ongeduldig zijn en geven het snel op als ze door te veel hoepels moeten springen om je terug te krijgen. Op dezelfde manier kunnen ze hun belangstelling verliezen als je niet snel genoeg bent.

Er is een bepaalde juiste snelheid om hem terug te krijgen. Als je op volle kracht vooruit gaat, dan duw je hem voorgoed weg en wil hij zo ver mogelijk bij je vandaan blijven. Er is een smal gebied waar je in moet blijven om succes te hebben. Maak je niet druk, je gaat ontdekken wat je moet doen en welke fouten je moet vermijden.

Je moet eerst weten waar je moet starten, dus laten we eerst kijken naar fouten die vrouwen vaak maken als ze hem terug proberen te krijgen. Deze fouten moet je koste wat kost vermijden. Als je al enkele van deze fouten hebt gemaakt, maak je dan niet druk. Er zijn specifieke dingen die je kunt doen om hem deze fouten allemaal te laten vergeten en waardoor hij jou weer in een positief licht gaat zien. Bekijk de tips in dit artikel voordat je iets anders doet. Het is je eerste stap in maken dat hij jou terug wil.

Vermijd deze veelgemaakte fouten na jullie relatiebreuk

Dit is waarschijnlijke de meest cruciale periode na de relatiebreuk. Wat je nu zegt en doet, bepaalt wat er gaat gebeuren op het gebied van weer samen komen. je kunt dingen zeggen en doen waardoor je hem wegduwt en waardoor hij jou als labiel gaat zien. Ik ben bang dat veel vrouwen dit doen in de eerste periode na de relatiebreuk omdat de emoties zo hoog oplopen.

Het probleem is dat veel vrouwen niet inzien hoe belangrijk deze fase is. Ze gaan tekeer tegen hun ex-vriend, omdat ze boos en gekwetst zijn. Ze hebben vaak het gevoel dat ze iets moeten doen om zijn liefde terug te winnen en maken hierdoor flinke fouten. De wanhoop overheerst en hoe harder ze proberen om hem terug te winnen, hoe erger hun situatie wordt.

De reden hiervan is timing. Je kunt niet verwachten dat je ex-vriend je meteen terugneemt nadat hij het met je heeft uitgemaakt. Dit is niet logisch omdat hij blijkbaar goede redenen heeft om dit te doen. Je moet hem wat ruimte geven zodat hij kan ontdekken wat hij wil. Als jij wanhopig en opvliegend gaat doen, dan bevestigt dat voor hem alleen maar dat hij de juiste beslissing heeft gemaakt.

Let op je woorden na de relatiebreuk

Onthoud dat hij alles wat je zegt en doet na de relatiebreuk onder een vergrootglas legt. Dit komt omdat het een emotionele tijd is. Hij zal alles onthouden wat je tegen hem zegt, omdat hij gevoelig is voor wat jij van hem denkt. Wees dus voorzichtig met dingen eruit flappen waar je later spijt van krijgt.

vermijd deze fouten als je je ex-vriend terugwilt let op je woorden

Eerst denken en dan doen. Dit is een goed advies en kan veel pijn voorkomen. Misschien heb je deze fout al gemaakt, maar dat betekent niet dat het het einde is voor jou.

Dit is een tijd waarin je emotioneel op je zwakst bent. Er gaat zo veel door je hoofd heen, dat het soms gemakkelijk is om de grip op de realiteit te verliezen. Leg je erbij neer dat dit een fase is waar je doorheen moet na de relatiebreuk. ga er op een volwassen manier mee om en zorg dat hij niet merkt dat je het er moeilijk mee hebt.

Ga niet stalken

Alsof akelige en gemene dingen zeggen tegen je ex-vriend nog niet erg genoeg was, zal stalken echt al je kansen om hem terug te krijgen verpesten. Ik praat niet over stalken waarbij je hem achtervolgt en voor zijn huis zit met een verrekijker en in de gaten houdt wat hij doet (laat dit ook maar achterwege). Ik heb het over cyberstalken of stalken via zijn vrienden.

Vrouwen gebruiken deze methode vaak als ze zijn gedumpt om te bekijken wat hij doet en hoe hij zich voelt na de relatiebreuk. Het is heel menselijk dat je wilt weten wat hij aan het doen is en met wie. Hij nam immers een belangrijke plaats in je leven in en ineens is hij er niet meer.

Onthoud wel dat je dit geen goed doet. Het kan al snel een obsessie worden en een groot deel van je leven gaan uitmaken. Je kunt ook veel te veel achter dingen gaan zoeken en dan doet het alleen maar nog meer pijn. Er zijn genoeg volwassen vrouwen geweest die hun hele zelfrespect kwijt zijn geraakt hierdoor. Langer dan een jaar na de breuk zijn Facebook in de gaten houden, op zoek naar aanwijzingen. Ze bleven erin hangen en konden niet verder met hun leven.

Je moet je echt realiseren dat wat je ex-vriend op Facebook plaatst, heel anders is dan hoe hij zich voelt. Denk maar na. Op Facebook zet je dingen neer zoals je graag wilt dat ze zijn. Je stort zelden of nooit je hart uit op Facebook waar iedereen het kan zien. Dat geldt nog meer voor mannen. Hij zal een beeld creëren voor de buitenwereld en voor jou dat hij perfect gelukkig is. Mannelijke trots zal hem niet toestaan dat hij laat merken dat hij jou mist.

Nooit smeken dat hij je terugneemt

Veel vrouwen doen dit. Ze worden verteerd door verdriet en kunnen zich geen leven zonder hem voorstellen. Bekijk het echter eens van zijn kant. Hoe komt het op hem over als jij continu vraagt om het nog een kans te geven? Als je voor zijn neus begint te huilen en hem een schuldgevoel probeert te geven om hem zo terug te krijgen, dan krijgt hij alleen maar een nog grotere afkeer van jou en hij gaat je zielig vinden.

vermijd deze fouten als je je ex-vriend terugwilt niet smeken

Als jij wanhopig en ellendig bent, dan is dat buitengewoon onaantrekkelijk voor hem. Waarom zou hij iets willen met een vrouw die geen zelfrespect heeft? Ik weet dat ik hard klinkt, maar mannen hebben een hele andere kijk op relaties en op gedrag. Ze hebben andere prioriteiten en willen ene vrouw die stabiel is weet wat ze waard is. Als jij niet weet hoe bijzonder je bent en wat je verdient in een relatie, hoe moet hij dat dan weten?

Als je op deze destructieve manier bezig blijft, dan berokken je jezelf alleen maar meer schade en maak je het bijna onmogelijk dat je ex-vriend jou ooit nog in een positief licht gaat zien. Laten we eens kijken wat mannen normaal denken na een relatiebreuk. Dat verduidelijkt wat er in een mannelijk brein omgaat en wat je niet moet doen.

Wat hij denkt nadat hij jou heeft gedumpt

Als ik het uitmaak, dan wil ik de ruimte. Ik wil niet keer op keer uitleggen waarom ik het wilde uitmaken. Dat is zo ongemakkelijk.

Toen ik het had uitgemaakt met mijn vriendin, vond ik het makkelijker om haar gewoon maar te negeren. Ik wist echt niet wat ik tegen haar moest zeggen. Ik dacht dat ik haar alleen maar meer pijn deed als ik vriendelijk was. Elke keer als we elkaar spraken, wilde ze afspreken en vroeg ze of ik haar terugnam. Daar kon ik niet tegen.

Ik haat de drama van een relatiebreuk. Als een vrouw vol afkeer en bitter tegen ja gaat doen, dan wil je haar echt niet om je heen hebben. Het ergste is nog wel dat schuldgevoel aanpraten. Vrouwen hebben een talent om je je rot te laten voelen over de relatiebreuk en om iedereen tegen je op te zetten.

Zie je nu dat dit soort gedrag ertoe leidt dat hij zich blij en opgelucht gaat voelen dat hij het met jou heeft uitgemaakt? Je wilt dus echt niet dat hij dit voor jou gaat voelen.

Het beste wat je nu kunt doen is om niets te forceren. Je kunt het beste vermijden om de ongemakkelijke situaties tussen jullie te creëren. Dat zorgt er namelijk voor dat hij niet meer met je wil praten. Geef jezelf en hem in het begin wat ruimte zodat jij je emoties onder controle kunt krijgen en kunt werken aan je volgende zetten.

Nu dat je weet wat je niet moet doen, is het logisch dat je nu gaat ontdekken wat je wel moet doen om te zorgen dat hij je weer wil en om de verzoening te versnellen. Klik hier voor meer advies wat je nu zou moeten doen.

Wat als ik deze fouten al heb gemaakt?

Gelukkig is het niet te laat. Nu je weet wat je tot nu toe verkeerd hebt gedaan, dan kun je beginnen om het te herstellen en dat is echt mogelijk!

Als je je ex-vriend terug wilt, moet je een stapje terug doen, begrijpen wat je verkeerd hebt gedaan en je verdiepen in het mannelijke brein. Als je ontdekt wat er daadwerkelijk in zijn hoofd omgaat, dan gaat er een wereld voor je open. Van daaruit kun je weer controle over de situatie nemen en een bewezen plan volgen om zijn belangstelling terug te winnen en te zorgen dat hij jou begint te missen.
Het is niet te laat om in actie te komen. Er zijn technieken die je kunt toepassen om je ex-vriend te laten weten dat je de relatiebreuk accepteert en je er bij neerlegt.

Zelfs als je al een tijd niet met je ex-vriend hebt gesproken dan is dit nog steeds een erg effectieve techniek, omdat je hem laat zien dat je je leven zonder hem oppakt. Dit roept een schrikreactie bij hem op en zorgt dat hij weer interesse in je gaat krijgen. Dit kan uiteindelijk zorgen voor een verzoening, als hij zich realiseert dat hij je misschien voorgoed aan het kwijtraken is.

De Ex Terug Strategie gaat hier veel dieper op in en geeft je de benodigde technieken om zijn aandacht en verlangen naar jou weer op te wekken.

Jouw volgende stap

Als je ex-vriend weer contact met je zoekt, dan is het cruciaal dat je weet hoe je moet reageren op zo’n manier dat je zijn interesse weer opwekt, net als zijn verlangen naar jou. Als je dit niet goed aanpakt, zal hij zich terugtrekken en verder gaan met zijn leven.

Annemarie Alberts heeft een bewezen strategie ontwikkeld waarmee je zijn belangstelling weer opwekt en die jou precies vertelt wat je moet zeggen en doen zodat hij jou weer terug wil. Al jarenlang heeft de Ex Terug Strategie stellen weer bij elkaar gebracht. Je kunt er direct mee aan de slag.

Klik hier om alles te weten te komen over de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts >>

Ik wens je alvast heel veel succes en geluk toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *