Seks met je ex om je ex terug te winnen?

Seks met je ex om je ex terug te krijgen? Werkt dat eigenlijk wel?

Het zit er dik in dat je het actieve seksleven mist dat je had met je ex. In je fantasieën beleef je ongetwijfeld alle intieme momenten keer op keer opnieuw. Misschien is het in je herinneringen zelfs beter dan het echt is geweest. Dat komt omdat je je ex door een enorme roze bril bekijkt.

Van een actief seksleven naar zomaar ineens totaal geen seksleven meer hebben, is vaak moeilijk. Sommige mensen kunnen deze overgang helemaal niet verwerken. Ze gaan dan keer op keer terug naar hun ex om hun lichamelijke behoeften te bevredigen. Het komt vrij veel voor, maar is het wel gezond?  En wil je ex daardoor echt wel weer bij jou zijn?seks met je ex om je ex terug te winnen uitgelicht

Soms verliezen mensen al hun remmingen na een relatiebreuk. Ze duiken met jan en alleman het bed in om zich weer een beetje gewild of aantrekkelijk te voelen. Je hebt seksuele behoeften die bevredigd moeten worden. Het is dus niet meer dan normaal dat je je geliefd en gewild wilt voelen.

Van de ene naar de andere fladderen om de liefde weer te voelen die je met je ex had, brengt je alleen maar ellende. Je zult jezelf nooit helemaal geliefd voelen en je emotionele behoeften zullen nooit echt vervuld worden. Uiteindelijk blijf je een leegte voelen en voel je je nog slechter dan ervoor.

Diep van binnen weet je dat je alleen maar je ex wilt. Je ex is de enige die deze leegte kan opvullen. Dus even pas op de plaats. Haal diep adem en denk goed na, voordat je besluit om je in allemaal one night stands te gaan storten om je beter te voelen.

Waarom gaan mensen naar bed met hun ex?

Het komt best vaak voor dat mensen het bed delen met hun ex na de relatiebreuk. Dit komt zelfs nog meer voor als jullie een knipperlichtrelatie hadden. Als er geen duidelijke streep onder is gezet en je bent eraan gewend dat jullie enorme ruzies hadden om een paar dagen later weer alles te vergeven en vergeten, dan is de seks gewoon een deel van het proces. Dit gebeurt vaak in passievolle relaties waarin een sterke seksuele band is en veel lust. Soms kunnen jullie gewoon niet van elkaar afblijven, ook al weten jullie dat jullie op een heleboel gebieden niet de juiste zijn voor elkaar.

Dit soort relaties kunnen enorm obsessief zijn en ongezond. Het hoort er gewoon bij om af en toe flink ruzie te maken en daarna weer samen verder te gaan. Misschien houden jullie allebei wel van deze emotionele hoogtepunten en dieptepunten, omdat het dan voelt alsof je pas echt leeft. Toch moet je jezelf afvragen of zo’n relatie op de lange termijn wel is vol te houden. Natuurlijk, de seks is geweldig en in bed vormen jullie een geweldig stel, maar wat doet het allemaal met je emotionele en geestelijke gezondheid?

Een andere reden waarom mensen met hun ex in bed duiken, is dat ze zich eenzaam voelen sinds de relatiebreuk. Als je altijd iemand gehad hebt om ’s nachts tegenaan te kruipen of die je warmte en liefde gaf, dan is het een enorme schok als dat opeens van je afgepakt wordt. Je ex zal precies hetzelfde voelen. Het is een enorme verandering. Het kan heel goed dat jullie om elkaar heen draaien en niet weten welke kant jullie op moeten.

De emotionele band die jullie samen hebben, verdwijnt niet zomaar in een keer. Je wordt door je ex seksueel aangetrokken. Dat kan nog weken of maanden duren na het verbreken van de relatie. Seks brengt twee mensen dichter bij elkaar. Het is dan ook normaal om te verlangen naar intimiteit met iemand voor wie je nog steeds gevoelens hebt. Het is niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel.seks met je ex om te ex terug te winnen 1

Heb je ooit gehoord van “friends with benefits”? Vast wel. Zo’n seksrelatie kan geschikt zijn voor jullie allebei. Het is wel vereist dat jullie allebei heel goed weten waar jullie mee bezig zijn. Jullie mogen dan allebei geen gevoelens meer voor elkaar hebben. Je kent je ex goed en het kan vertrouwder aanvoelen om met je ex naar bed te gaan, dan om erop uit te gaan en one night stands met onbekenden te hebben. Voor sommige mensen is het de perfecte oplossing als je zin hebt in seks. Je moet ook hier weer niet te licht over denken. Heel vaak levert het een of zelfs beiden toch een bittere nasmaak op. Dit komt omdat het erg moeilijk is om te weten wat de ander denkt of verwacht.

Waarschuwing: Waarom je geen seks met je ex moet hebben

Misschien heeft je ex geopperd om het nog eens te doen zoals in de goede oude tijd. Een vluggertje kan toch geen kwaad of wel soms? Op dat moment zal het best prettig zijn, maar wat gebeurt er daarna? Dan komt dat gesprek over hoe nu verder. Dat zou best eens erg ongemakkelijk kunnen zijn?

Seks met iemand voor wie je ooit gevoelens had, of zelfs nog hebt, is een enorme fout. Dat is al helemaal zo als de gevoelens niet wederzijds zijn. Misschien heeft je ex duidelijk laten merken, dat het alleen maar seks is en een pleziertje. Dan kun je niet ineens emotioneel en aanhankelijk worden als hij of zij afstandelijk en ongeïnteresseerd is na afloop. Seks wordt dan niet de pleister die de relatiebreuk heelt en jullie weer herenigt. Ja, het is intiem en het kan ervoor zorgen dat jij je weer meer verbonden voelt met je ex. Stel jezelf toch de vraag waarom je jezelf in iets zou storten dat jou uiteindelijk alleen maar pijn doet, omdat je ex geen echte relatie met je wil?

Op het moment zelf zul je je aantrekkelijk voelen en intens genieten. Na afloop zul je je waarschijnlijk al snel gebruikt voelen, ook al waren jullie allebei heel duidelijk over hoe jullie erin stonden. Seks zorgt ervoor dat je je emotioneel verbonden voelt met iemand. Het is dan ook heel erg moeilijk om je gevoelens uit te schakelen als je geen kille robot bent. Dat weet je zelf natuurlijk ook wel.

Seks met je ex kan je ex laten denken dat je makkelijk bent. Voordat je ex jou terug wil en weer echt naar je verlangt, moet je ex eerst respect voor je hebben. Als je ex het gevoel heeft dat hij of zij maar met de vingers hoeft te knippen om jou in bed te krijgen, dan zal je ex je ex in elk geval GEEN respect voor je hebben.

Wees eerlijk tegen jezelf. Je wilt dat je ex van je houdt en dat hij of zijn jou speciaal vindt. Je wilt dat je ex jou de moeite waard vindt om te verleiden om romantisch te doen. Als je wilt dat je ex jou behandelt zoals jij behandeld wilt worden, moet je hem of haar laten inzien dat je meer bent dan een snelle wip of een one night stand.

Je wil een relatie met je ex toch? Dan moet je aan het grote geheel denken en niet alleen aan het plezier van een vluggertje. Iets wat de moeite waard is, is ook de moeite waard om op te wachten. Laat je ex moeite doen om intiem met je te worden. Dan krijgt je ex veel meer waardering voor je.

Als je je ex een verkeerd beeld van jezelf geeft, dan is dan funest in je missie om hem of haar terug te winnen. Je ex zal denken dat hij of zij kan krijgen wat hij of zij wil zonder de verantwoordelijkheid van een echte relatie. In feite is het kiezen EN delen voor je ex.

Seks op verzoek met een bekende die je niet hoeft te verleiden. Geen verwachtingen en verplichtingen is gewoon win win voor je ex. Eigenlijk ben je je ex aan het trainen om je op een bepaalde manier te behandelen. Dit negatieve gedrag is lastig af te leren.

Je laat je ex zien hoe je door het stof wil gaan om hem of haar in je leven te houden, op welke manier dan ook. Hoe kan je ex naar jou verlangen of jou als mogelijke partner zien als je zelf al niet eens vindt dat je beter verdient dan zoiets? Hard maar waar: dat zal ook niet gaan gebeuren.

Vooral meisjes denken dat seks er uiteindelijk voor zal zorgen dat ze met hun ex herenigd worden. ONTERECHT natuurlijk! Voor vrouwen komen er veel meer emoties bij kijken dan voor mannen. Het is erg pijnlijk als je ontdekt dat je ex-vriend seks met jou niet ziet als een manier om een band met jou op te bouwen. Trap er niet in! Het kan jou mentaal en emotioneel schaden. Bovendien kan het de kans om je ex terug te winnen volledig verpesten.

Er is nog een andere reden waarom het geen goed idee is om met je ex naar bed te gaan. Je raakt ervan door de war, omdat de breuk nog vers in. Het kan heel goed dat je veel over je ex fantaseert als het net uit is. Het is heel normaal om terug te kijken naar alle goede tijden en om te romantiseren hoe passievol en bevredigend jullie seksleven was. Je mist de intimiteit met je ex en je bent bereid om alles te doen, om dat maar weer terug te krijgen. Uiteindelijk betekent dit dat je allerlei overhaaste, emotionele beslissingen maakt, zonder dat je er goed over nadenkt en de gevolgen ervan inziet.

De situatie kan snel uit de hand lopen als je bij je ex bent. Opeens zijn jullie aan het kussen en knuffelen. Geef niet toe aan de verleiding als je een langdurige hereniging wilt met je ex. Als je het gevoel hebt dat je jezelf niet onder controle hebt bij je ex, dan is het beter om niet in elkaars buurt te komen. Zorg eerst dat je goed over alles hebt nagedacht en dat je je gevoelens onder controle hebt. Realiseer je heel goed dat je het niet meer ongedaan kunt maken, als je iets doet. Denk dus heel goed na.

Voordelen van seks met je ex

Toch werkt het soms voor sommigen om wel seks met je ex te hebben. Misschien ben jij wel één van de gelukkigen. Genoeg exen slagen erin om het bed met elkaar te delen in de weken en maanden nadat de relatie werd verbroken. Zij doen dit in een poging om lichamelijke en emotionele behoeftes te bevredigen met iemand die ze goed kennen en bij wie ze op hun gemak zijn.seks met je ex om je ex terug te winnen 2

Seks met je ex kan eigenlijk altijd wel gebeuren. Als je vindt dat jullie het vaak uitmaken en toch weer goedmaken, dan lijkt seks met je ex niet alleen heel normaal, maar ook de snelste manier om weer met je ex te worden herenigd. Het gebeurt ook vaker als je elkaar weken niet hebt gezien en je je ex ontzettend mist en naar hem of haar verlangt. Soms is het verlangen naar intimiteit en verbondenheid sterker dan gezond verstand en zoek je contact met je ex uit nostalgie.

Los van of het wel of niet hoort, zijn er voordelen aan seks met je ex. Er is een emotionele band tussen jullie en allerlei gevoelens komen weer terug als jullie seks hebben. Seks is niet alleen iets lichamelijks en je kunt snel weer helemaal ondergedompeld worden in het romantische aspect van intimiteit.

Als je hoopt op een verzoening met je ex, dan kan seks helpen om dit te bereiken. Soms kan het verlangen naar een ex zo sterk zijn dat seks kan aanvoelen alsof het weer de eerste keer seks met elkaar is. De magie en passie kunnen overweldigend zijn. Als je ex nog steeds met jou naar bed wil, dan is er een goede kans dat je ex nog steeds fysiek tot je wordt aangetrokken. Je moet echter juist werken aan de emotionele band als je toewijding wilt van je ex en weer een serieuze relatie wilt opbouwen.

Als je te snel na de relatiebreuk weer met elkaar naar bed gaat, dan kan dat je kansen op een hereniging saboteren. Je moet er in elk geval mee wachten tot jullie allebei elkaar én de lichamelijke intimiteit tussen jullie missen. Weer het bed in duiken met een ex is altijd een slecht idee als het gebeurt zonder na te denken over de mogelijke gevolgen ervan.

Aan te snel weer samen naar bed gaan, kleeft nog een ander gevaar. Als je met je ex naar bed gaat, kan het je ex een gevoel van veiligheid, geruststelling en emotionele bevrediging geven. Dit zijn geen zaken die je je ex kort na de relatiebreuk wilt geven. Je ex krijgt dat niet het gevoel dat er door de breuk iets is veranderd. Deze nieuwe gang van zaken zal je ex best bevallen. Het laatste wat je ex dan zal willen is zijn of haar best doen om dingen te veranderen en om zich aan jou te binden. Je geeft toch al alles wat je ex wil. Heb zelfrespect en realiseer je dat je de moeite waard bent.

Als je je ex echt terug wilt, dan is seks niet de juiste manier. Seks zou moeten zijn voor mensen die al emotioneel, intellectueel en spiritueel verbonden zijn. Als je daaraan vasthoudt, dan laat je je ex zien dat er geen seks zonder verbintenis is. Zo zou het in een gezonde “normale” relatie moeten zijn.

De twee soorten seks met je ex

In feite bestaan er maar twee soorten seks met je ex.

Nummer een is, seks puur en alleen voor het plezier. Dit is als “friends with benefits” en kan weken duren of slechts eenmalig zijn. Eigenlijk gebruiken jullie elkaar, omdat het gewoon gemakkelijk is om te doen. Het is vertrouwd en veilig. Je hoeft geen tijd en energie erin te steken om iemand te ontmoeten en te leren kennen voordat je een seksuele relatie kunt aangaan, alles is er al. Je denkt dat er geen kwaad in zo’n regeling zit en dat het geen pijn kan doen.

De werkelijkheid is niet alleen dat het wel pijn kan doen, maar ook dat het een van jullie of jullie allebei pijn gaat doen. Het heeft voordelen en nadelen. Je moet volwassen genoeg zijn om te weten waar je aan begint. Een van de nadelen van een seksrelatie met een ex is, dat een van beiden hoop op hereniging heeft en denkt dat seks de beste manier daarvoor is. Als jij degene bent die gedumpt is en je wilt een hereniging, dan is naar bed gaan met je ex waarschijnlijk niet de beste manier om dat voor elkaar te krijgen.

De tweede soort seks met je ex is goedmaakseks. Dit is als je eerst lichamelijk intiem bent voordat je eraan gaat werken om je relatie weer in goede banen te leiden. Als je allebei naar elkaar verlangt en elkaar mist, dan kan deze vorm van seks zo overweldigend en passievol zijn dat het genoeg is om de breuk te herstellen. Je moet weten welke soort seks het is voordat je eraan begint. Je kunt anders een enorme klap in je gezicht krijgen als je ex niet hetzelfde voelt.

Zorgt seks met je ex ervoor dat je ex jou terug wil?

Een van de grootste misvattingen die mensen hebben, is waarschijnlijk dat ze automatisch weer op de goede weg zijn als ze seks met hun ex hebben. Ik vrees dat het zo niet werkt. Het laatste wat je wilt, is dat je overkomt als te gemakkelijk of dat je geen zelfrespect hebt.

Seks is niet altijd hetzelfde als verlangen. Kijk naar alle one night stands waarin mensen zich storten uit eenzaamheid en om een leegte op te vullen. Het wil absoluut niet zeggen dat alles weer normaal is en dat je ex van jou houdt, alleen maar omdat je ex met jou naar bed gaat. Het kan zelfs precies het tegenovergestelde zijn. Het kan heel goed dat je ex juist te weinig om je geeft om je NIET te gebruiken. Hoe gebruikt zul je je dan voelen?

Vaak betekent seks twee verschillende dingen voor twee verschillende mensen. Hoewel het misschien wel alles betekent voor jou, kan het heel goed betekenisloos zijn voor je ex, die gewoon zin heeft in een vluggertje. Het maakt niet eens uit of het met jou is of een ander, net wie er zin heeft. Helaas kan dit alleen maar leiden tot afkeer, boosheid, een gebroken hart en het misselijkmakende gevoel dat je bent gebruikt.

Het slechte nieuws is dat seks op zichzelf niet genoeg is om jullie beiden te herenigen. Je ex proberen te strikken met de belofte van seks is gemeen en goedkoop. Op commando uit de kleren gaan, zorgt er ook niet voor dat je relatie herstelt of dat je het soort toewijding krijgt waar je naar verlangt. Je moet eraan blijven denken dat je een relatie wilt en geen one night stand. Als je ex geen respect voor je heeft, dan komt er geen relatie, hard maar waar.

Als je deze relatie terugwilt, dan zul je op een andere manier te werk moeten gaan dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Je moet iets opbouwen dat de moeite waard is om voor te vechten, iets dat je ex net zo graag zal willen als jij. Er zijn gelukkig dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Je kunt er direct mee aan de slag.

Je leert onder andere:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat: Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen!
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom hier om direct naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *