Mijn ex wil seks met mij, maar ik wil een relatie met hem

Als je ex seks met je wil, dan kan het een goed teken zijn. Het laat zien dat hij op een bepaalde manier nog tot je aangetrokken is. Dat kan emotioneel zijn of lichamelijk, maar de aantrekkingskracht is er. Als je ex je vraagt om seks met hem te hebben, doe er dan je voordeel mee.

mijn ex wil seks met mij maar ik wil een relatie met hem

Onthoud dat mannen en vrouwen anders omgaan met hun verlangen naar seks. Mannen zijn eerder geneigd om met verschillende vrouwen naar bed te gaan. Elke verovering is een stempel erbij op de spaarkaart. Vrouwen zijn kieskeuriger met wie ze seks willen.

Als je een vrouw bent en je wilt je man terug en je vraagt je af of het verstandig is om seks met hem te hebben, dan krijg je hier 5 tips.

1. Trap niet in een onenightstand of iets vrijblijvends. Jouw waarde kan hierdoor in zijn ogen dalen.

Als je jezelf elke keer beschikbaar stelt als hij je belt, dan kun je terechtkomen in de categorie “friends with benefits”. Dit verhindert dat je je man echt terug krijgt. Praat met hem en vertel hem wat je verwachtingen zijn voordat je seks met hem hebt. Als jij duidelijk je grenzen aangeeft, dan krijgt hij alleen maar meer respect voor jou. Dat werkt in je voordeel als je hem terugwilt.

2. Als je ex jou benadert voor seks, dan kun je hem het beste voor nu afwijzen.

Flirt met hem en laat hem weten dat je hem nog steeds aantrekkelijk vindt, maar geef niet onmiddellijk toe aan het verlangen om weer seks te hebben. Blijf met hem flirten. Dat bouwt seksuele aantrekkingkracht op. Als je zo te werk gaat, dan stijgt jouw waarde. Hij zal zien dat je meer bent dan een seksmaatje. Hierdoor heb je een grotere kans om weer een langdurige relatie met hem te krijgen en dat is wat je graag wilt, toch?

3. Als je ex boos geïrriteerd raakt dat je geen seks met hem wilt, maak daar dan geen probleem van.

Als jij boos wordt omdat hij boos is, dan kan de situatie snel verslechteren. Probeer van onderwerp te veranderen. Probeer een luchtige draai aan het gesprek te geven, in plaats van dat het een harde confrontatie wordt.

4. Laat hem merken dat je meer opties hebt, dat er meer mannen zijn die graag met jou een relatie willen.

Niets zal zijn interesse in jou zo laten pieken als de gedachte dat een ander zijn “territorium” wil innemen. Laat hem zien dat andere mannen jou willen. Maak hem jaloers. Jouw waarde stijgt en dat maakt dat hij weer een monogame relatie met jou wil.

5. Laat hem investeren in jou voordat er sprake is van seks.

Als je hem in jou laat investeren, gaat hij inzien hoe waardevol jij bent. Er is niks mis mee om te laten merken dat jouw tijd, jouw liefde en intimiteit een prijs hebben. Dit kan jou helpen om weer wat van de controle te krijgen die je kwijtgeraakt was door de relatiebreuk. Laat hem inzien dat je niet zo maar een willekeurige vrouw bent, maar een vrouw van wie hij ooit heeft gehouden en van wie hij misschien nog steeds houdt. Hij kan je mee uit eten nemen, cadeautjes voor je kopen of op een andere manier in jou investeren.

Dit zijn allemaal dingen die jou helpen om je ex terug te krijgen voordat er sprake is van seks. Maak jezelf niet te beschikbaar. Laat merken dat je nog steeds geïnteresseerd bent, maar niet zo geïnteresseerd dat je meteen weer seks met hem wil. Begin de relatie op een neutrale manier met een solide basis voor een echte frisse start. Als je hierbij niets aan het toeval wilt overlaten, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om alles te weten te komen over de geniale Ex Terug Strategie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *