Sexting met mijn ex – seksueel getinte berichten sturen om mijn ex terug te winnen?

Sexting met mijn ex, wel doen of niet doen?

Of het op de lange termijn wel of niet verstandig is om te sms-en of appen met je ex als het uit is, daar verschillen de deskundigen nogal over van mening. Sommige deskundigen zijn ervan overtuigd dat het nooit verstandig is om te sms-en of appen na een relatiebreuk. Anderen zijn van mening dat het een belangrijk deel van de puzzel is om je ex voorgoed terug te winnen en beweren dat het vrij dom is om een van de belangrijkste hulpmiddelen te negeren die letterlijk binnen handbereik is. Als het echter over seksueel getinte berichten gaat, met andere woorden sexting met je ex, wordt de discussie nog verhitter…

Sexting met mijn ex.

Ten eerste, is het heel goed mogelijk om je ex op te winden door tekstberichten en om het passievolle vuur tussen jullie opnieuw te laten branden. Het is gemakkelijker om alle remmen los te gooien als je iemand niet in het gezicht hoeft aan te kijken. Het is ook gemakkelijker om met de stroom mee te gaan als je een bericht ontvangt, terwijl dat in andere omstandigheden misschien best vreemd zou zijn.

Na de relatiebreuk is je ex alles aan het overdenken en jij wilt door die muur heen breken. Seksueel getinte berichten kunnen die wens werkelijkheid maken door je ex op een diepere, fysiekere manier te raken. Het is niet alleen maar een mogelijkheid om je ex op te winden door tekstberichten, het kan zelfs een hele goede manier zijn om de situatie ten goede te veranderen. Excuses en dingen goedpraten, komen simpelweg niet ter sprake als je denkt met je lichaam, in plaats van je verstand.

Begin nu niet meteen het eerste te typen wat je te binnen schiet, zonder dat je een plan hebt. Zijn jullie sinds kort uit elkaar? Zo ja, dan is dit zeker niet het moment om seksueel getinte berichten te sturen. Om dit soort berichten te laten werken, moeten ze goed getimed zijn. Dat betekent in het ideale geval dat jij en je ex weer contact hebben en op een normale, nette, vriendelijke manier met elkaar kunnen praten.

De manier waarop je zulke berichten moet schrijven, hangt af van jouw geslacht en dat van je voormalige partner. Als je een vrouw bent die haar ex-vriend terug wil winnen, haal dan alles uit de kast, om hem flink te plagen. Je geeft hem alleen niet de ultieme bevrediging. Laat hem naar meer verlangen door je op het juiste moment terug te trekken. Zijn jagersinstinct wordt dan wakker en de jacht is weer geopend.

Als je een man bent die zijn ex-vriendin terug wil, dan moet je het anders aanpakken, en dat is niet per se heel erg gemakkelijk. De sleutel is om het rustig aan te doen en niet overhaast te zijn. Gebruik zoveel mogelijk details in je omschrijvingen en zorg dat er een duidelijk scenario in zit. Je wilt dat je ex-vriendin verlangt naar de volgende zin en dat de spanning langzaam maar zeker opbouwt. Vrouwen houden van een goed verhaal, en een goed doordacht scenario gaat verder dan een simpel plaatje. Een plaatje zegt voor een man misschien meer dan duizend woorden, een vrouw zit echter heel anders in elkaar.

Hoe zal je ex reageren op sexting?

sexting met mijn ex 2Zie je dit gezicht? Dit is NIET de reactie waar je op hoopt. Het laatste wat je wilt, is dat je ex zich van jou gaat terugtrekken. Je kunt niet zomaar uit het niets seksueel getinte berichten gaan sturen en verwachten dat je ex positief reageert. Als je gaat voor sexting dan moet je voorzichtig peilen en het geleidelijk opbouwen.

De fout die veel mensen maken, is dat ze zich er meteen helemaal in storten en niet nadenken over wat hun ex ervan zou kunnen vinden.

Heren, als je indruk wilt maken op je ex-vriendin, haar op een vulgaire manier versieren is een echte afknapper voor haar. Ze zal zich afvragen waar je mee bezig bent, kan beledigd zijn of denken dat jij haar gemakkelijk vindt. Geen enkele vrouw wil het gevoel krijgen dat ze door haar ex-vriend wordt gebruikt. Sommige vrouwen zullen de aandacht erg leuk vinden, maar als dat niet zo is, dan is ze nog steeds gekwetst door de relatiebreuk. Jij geeft gemengde signalen af en dat verwart haar en maakt haar boos (op jou). Behandel haar met respect. Probeer of ze ervoor open staat door een flirterig berichtje te sturen en ga van daaruit verder.

Dames, sexting met je ex-vriend kan ofwel goed gaan ofwel fout. Als jullie het soort relatie hadden waarin jullie continu aan het flirten waren en allerlei toespelingen maakten, dan zal het hem niet verbazen als je met sexting begint. Als jullie relatie niet zo was en jullie stuurden elkaar nooit ondeugende berichtjes, dan zal hij schrikken als je daarmee wel begint. Hij zal zich afvragen waar jij opeens last van hebt gekregen. Hij zal niet weten hoe hij moet reageren en jij kunt jezelf dan behoorlijk belachelijk maken.

Bedenk ook dat je wilt dat je ex-vriend jou respecteert. Hij zal jou niet terug willen als jij je goedkoop gedraagt. Het kan best een tijdje leuk zijn met hem, maar als hij verder niets wil, dan voel jij je gebruikt. Flirterige berichten zijn een goed begin. Zo krijg je een indruk van wat hij ervan vindt. Zomaar uit het niets foto’s van jezelf, schaars gekleed, in sexy lingerie moet je absoluut niet doen als je hem terug wilt. Je moet het aan zijn fantasie overlaten en hem niets op een schaaltje aanbieden. Hij wil ook moeite voor jou doen, mannen zijn dol op de spanning van de jacht.

De goede kanten van sexting

Veel mensen waarschuwen voor sexting met je ex en dat heeft een goede reden. Als je het goed doet, kan het erg effectief zijn om je ex weer in jou geïnteresseerd te krijgen op een romantische manier. Je moet echter goed weten wat je doet om je kansen niet voorgoed te verspelen. Sexting is heel krachtig, omdat het je ex herinnert aan alle leuke tijden samen. Het werkt speciaal goed op mannen, omdat mannen lichamelijker zijn ingesteld. Het is ook speels en flirterig. Het kan je ex opwinden, omdat het weer diezelfde adrenalinestoot geeft als toen jullie nog achter elkaar aanzaten. Misschien mist je ex dit plezier en wil hij of zij dit opnieuw meemaken.

Sexting kan ook weer iets aanwakkeren in je ex waarvan hij of zij niet wist dat dat er nog was, namelijk begeerte. Misschien heeft je ex geprobeerd jou te vergeten en zag je ex jou niet langer als seksueel aantrekkelijk. Soms hebben ze een duwtje in de goede richting nodig. Door weer te zinspelen op de aantrekkingskracht die er ooit was, kan er weer een vonkje overslaan; iets waarvan je ex niet had gedacht dat dat zou gebeuren.

Je moet alleen oppassen dat je er niet te ver mee gaat. Je wilt absoluut niet dat je ex je als een speeltje ziet om even plezier mee te maken. Als je echt verder wilt met je ex, dan wil je dat je relatie op meer is gebaseerd dan seks en uiterlijk. Doe rustig aan en volg je intuïtie.

Sexting kan ook zorgen voor meer zelfvertrouwen bij jou en je ex. Als het er heet aan toe gaat, zal je ex dingen zeggen en doen, die laten zien wat hij of zij echt voor jou voelt. Je kunt de interesse van je ex peilen en weten wanneer je een stapje verder kunt gaan. Dit geeft jou wat van je zelfvertrouwen terug dat je kwijt was geraakt na de relatiebreuk. Als je je zelfverzekerder voelt, dan kun je eerlijker zijn tegen elkaar. Wees erop voorbereid dat je een gigantische afwijzing kunt krijgen van je ex of verward achterblijft als je ex niet reageert op de manier waarop jij had gehoopt.

De slechte kanten van sexting

Ook al is het een krachtige techniek, sexting kan gemakkelijk averechts werken als je niet weet waar je mee bezig bent. Het is gemakkelijk om er helemaal in op te gaan en je helemaal te laten meeslepen. Je voelt je misschien overmoedig en gaat steeds verder en verder. Het is cruciaal dat je dit proces niet overhaast doet. Je zult echt niet je ex terug hebben na een potje sexting. Zo werkt het gewoon niet.
sexting met mijn ex 1
Het gevaar dat je ex jou als wanhopig of goedkoop gaat zien, is levensgroot aanwezig. Daardoor zul jij je nog beroerder voelen dan je nu al doet. Als sexting misgaat, dan kan het zijn dat je ex daarna niets meer met je te maken wil hebben.

Een ander gevaar is, dat je weer te emotioneel betrokken raakt bij je ex en dat deze gevoelens niet wederzijds zijn. Daarom moet je ontzettend voorzichtig zijn. Je gaat bij je telefoon zitten wachten op een reactie van je ex en als je die niet krijgt, of je wordt keihard afgewezen, dan voel je je miserabel. Je wilt echt niet nog een keer de pijn van een verbroken relatie meemaken.

Een van de meest negatieve aspecten van sexting is, dat je ontzettend wanhopig en zielig kunt overkomen. Je gaat erop vertrouwen als de enige manier van contact met je ex. Onthullende foto’s naar je ex sturen, kan een heel goed idee lijken op het moment zelf, maar kun je je voorstellen hoe je er een dag later of een week later over zult denken? Kun je je ex echt vertrouwen als het uit is? Hoe weet je dat je ex deze foto’s in de toekomst niet tegen je zal gebruiken uit boosheid of om wraak op je te nemen? We gedragen ons allemaal heel anders na een relatiebreuk en je ex kan je nog enorm onaangenaam verrassen. Plaats jezelf niet in een positie waar je weer gekwetst kunt worden of erger.

Je ex terug door sexting, SMS Of Whatsapp

SMS of Whatsapp hebben een lage drempel om berichten naar je ex te sturen. Het is ook vrij makkelijk om seksueel getinte berichten te sturen. In het bovenstaande wordt steeds erover gesproken dat je weer normaal contact moet hebben met je ex, voordat je ook maar kunt denken aan sexting. Je moet dus eerst normaal contact met je ex zien te krijgen. En zelfs dan nog, werkt het vaak averechts. Sexting is eigenlijk veel te gevaarlijk en je kunt je daarna nog rottiger voelen dan ervoor.

Het gaat je dan ook niet lukken om je ex door sexting of SMS of Whatsapp terug te winnen. Daarvoor zul je je ex in het echt moeten zien. Je zult ook heel wat meer stappen moeten zetten om te voorkomen dat het ooit nog eens mis gaat.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts. Ik zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om een strategie te ontwikkelen om je ex terug te winnen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren? Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je voormalige ex toe!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *