5 Relatieregels die je moet overtreden om haar terug te winnen

Je zou denken dat je je vriendin terug kunt winnen door precies datgene te doen waarmee je haar eerder hebt weten aan te trekken. Precies datgene waarmee jullie relatie ooit is gestart.

Het heeft al eens gewerkt, dus het zal nu ook weer gaan werken, toch? Helaas kun je er niet verder naast zitten…

5 relatieregels die je moet overtreden om je vriendin terug te winnenEen relatie redden vraagt een hele andere aanpak dan een relatie beginnen of onderhouden. De meeste mannen weten wel hoe ze een relatie moeten beginnen of moeten onderhouden, maar het redden van een relatie is een heel ander verhaal.

Dus als je midden in een relatiebreuk of scheiding zit en je wilt haar terug winnen, volg dan deze 5 effectieve tips. Deze regels zijn compleet het tegenovergestelde van de traditionele regels van een relatie.

Regel 1: Geef haar niet dezelfde hoeveelheid aandacht als tijdens de relatie

In elke relatie is het noodzakelijk dat beide partijen energie in de relatie stoppen om deze sterk en gezond te houden. Als je je vriendin niet laat zien hoe veel je van haar houdt (op een gezonde manier), dan duurt het niet lang voor ze je in de steek zal laten.

In het geval van een relatiebreuk is het een compleet ander verhaal. Weet je waarom? Als een vrouw het uitmaakt met je, dan vraagt ze om ruimte, of ze dat nu met zoveel woorden heeft gezegd of niet. Als je haar niet geeft wat ze vraagt, dan zal ze zelf steeds meer afstand gaan nemen.

Dit betekent niet dat je haar botweg moet gaan negeren, integendeel! Maar in de meeste gevallen geldt bij een relatiebreuk: minder is meer.
Je geeft haar in het begin precies wat ze wil en dat is van cruciaal belang om haar terug te winnen. Hierover verderop meer.

Regel 2: Probeer haar hart niet terug te winnen met cadeaus

Je vrouw van tijd tot tijd een cadeautje geven, is net zo belangrijk als haar voldoende aandacht geven. Bovendien zijn cadeautjes een mooie manier om sorry te zeggen als je iets verkeerds hebt gedaan. Maar dat geldt alleen maar als je nog steeds samen bent!

Als je uit elkaar bent, dan helpt het je niet als je haar met cadeaus, bloemen, kaarten overlaadt. Sterker nog het richt alleen maar schade aan.

Waarom?

In haar ogen is het te laat en niet goed genoeg.

Wat ook de oorzaak moge zijn dat ze de relatie heeft verbroken, het is in elk geval iets wat heel erg belangrijk is voor haar. Als je dit probleem met iets eenvoudigs als een cadeautje probeert op te lossen, dan laat je volgens haar alleen maar zien dat je haar niet begrijpt op een manier die zij van jou verwacht.

Er zijn tijden waarop een cadeau wonderen kan verrichten in een relatie, maar onmiddellijk na de relatiebreuk is absoluut niet zo’n moment.

Regel 3: Nooit bijhouden waar ze naartoe gaat…of met wie…

Als je een relatie hebt, hoor je te weten waar ze is en met wie. Dit geldt omgekeerd natuurlijk ook. Het is een gezonde manier om elkaars leven te delen, ook als je niet bij elkaar bent.

Als de relatie eindigt, dan verlies je onmiddellijk het recht om te weten wat ze doet en met wie. Als je dat wel probeert, zul je haar hoogstwaarschijnlijk wegduwen. Realiseer je dat ze nu “single” is en aan jou geen verantwoording is verschuldigd, of aan wie dan ook.

Natuurlijk is het zenuwslopend om niet te weten wat je ex aan het doen is, vooral wanneer ze beschikbaar is voor andere mannen. Toch moet je volhouden, het bespaart je veel pijn en waarschijnlijk je relatie.

Bovendien is het beter voor jou om niet te weten wat ze doet. Dit leidt dan direct naar de volgende regel.

Regel 4: Probeer niet te verhinderen dat ze met een ander afspreekt

Een relatie staat bij monogamie en valt bij ontrouw. Daarom is deze regel de aller-moeilijkste om te breken. Of je zou er al aan gewend moeten zijn om haar met anderen te moeten delen, maar dat lijkt me stug.

Toch verandert dit allemaal als de relatie wordt verbroken. Ik hoor je al denken: “Hoe kan ik nou goed vinden dat ze met anderen date?”

Ten eerste vertelt niemand je dat je het moet aanmoedigen, je moet er alleen niet tegenin gaan. Waarom niet? Dat is menselijke psychologie. Het is hetzelfde als tussen ouders en kinderen. Wat doen kinderen altijd? Precies datgene dat ze niet mogen van hun ouders…

Heb maar niet de illusie dat dit verandert met de leeftijd. Zodra als iemand probeert om jou, mij, wie dan ook, iets niet te laten doen, dan wordt het alleen maar des te aantrekkelijker, of niet soms?

En dan de laatste regel.

Regel 5: Wees niet langer haar beste vriend…

Stellen zien hun partners meestal als hun beste vriend. Jullie hebben tenslotte veel tijd en mooie herinneringen samen gedeeld. Dit is precies waarom veel vrouwen tegen hun ex zeggen dat hij haar beste vriend is en dat ze graag wil dat dat zo blijft.

Deze regeling is alleen niet even voordelig voor beide partijen, op zijn zachtst gezegd. Eerlijk gezegd, wat meestal gebeurt, is dat zij heelt en hij pijn blijft lijden.

Nogmaals, het is belangrijk dat je haar niet botweg negeert als dit aan de orde is, maar net als in regel 1: minder is vaak meer. Houd dit in je achterhoofd als je nog steeds beste vrienden bent met je ex.

Dit zijn de regels, ga aan de slag en overtreed ze. Nog meer, tegen-intuïtieve, maar ongelofelijk effectieve tips om je relatie te redden, vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *