Het geheim om je vriendin terug te winnen na een relatiebreuk

Het ALLERBELANGRIJKSTE wat je moet weten als je je ex ECHT terugwilt.

Het geheim om je vriendin terug te winnen na een relatiebreuk.Je hebt pijn en liefdesverdriet??? Denk er dan eens aan hoe zij zich voelt…

Het is dus uit tussen jou en je vriendin. Is het mogelijk dat ze nog steeds wanhopig wacht tot jij haar terug wint, ook al blijft ze zeggen dat ze er helemaal klaar mee is?
Het antwoord is ja.

Misschien zei ze wel dat het over is. Misschien zei ze wel dat ze niet meer van je houdt. Of misschien (als ze heel erg kwaad is) zei ze wel dat ze nooit van je heeft gehouden. En nu? Nu heeft ze iets met een ander.

Waarschijnlijk denk je dat je geen schijn van kans maakt.

Geloof het of niet, dit heeft allemaal niks ermee te maken of je jouw vriendin wel of niet terug kunt winnen.

Je zult namelijk merken dat er iets is waar ze heel erg naar smacht, iets dat alleen JIJ haar kunt geven!

Er is namelijk een geheimpje over vrouwen dat ze voor jou verborgen houdt, en dat doet ze niet zomaar: het is het grootste geheim om haar weerstand te omzeilen en haar opnieuw te veroveren. Het is het geheim dat het verschil maakt tussen haar terug te krijgen EN te houden, of haar voorgoed kwijt te raken.

Er is geen enkele vrouw op deze wereld die denkt: Weet je wat ik eens wil doen? Ik wil verliefd worden op een man, ik geef hem mijn hart, mijn lijf, ik geef me volledig aan hem. Ik wil mooie herinneringen maken, grapjes die alleen wij twee begrijpen, plannen voor de toekomst maken … en dan wil ik mijn hart laten verscheuren, de ogen uit mijn kop huilen van verdriet en vervolgens dit allemaal weer van voren af aan doen.

Of toch wel? Nee, niemand denkt dat!

Met andere woorden: toen jullie iets met elkaar kregen, wilde ze dat het een succes werd!

Elke stap die ze met jou nam, was een stap naar de toekomst. Elke stap zorgde ervoor dat ze zich meer verbonden voelde met jou. En elke stap was een investering van haar (en ook van jou).

Uiteindelijk kwam er een moment dat het niet meer ging, omdat ze geen manier meer zag om haar investering tot een succes te maken. Ze probeerde je te vertellen wat er mis was, hoe ze zich voelde en waarom ze ongelukkig was. Misschien luisterde je wel, maar zij voelde zich niet gehoord of onbegrepen.

Keer op keer liep ze tegen hetzelfde aan, ze zat in een vicieuze cirkel en zag geen uitweg meer.

Een vrouw geeft zich helemaal aan de man met wie ze een relatie heeft; het is een van haar beste kwaliteiten.

Het geheim om je vriendin terug te winnen na een relatiebreuk.

Zij werkte aan de relatie alsof het haar levenswerk was; zo deed ze haar best. Toen ze ervan overtuigd was dat ze daarin alleen stond, dat zij de enige was die eraan werkte, toen gaf ze op.

Ze was emotioneel uitgeput en zag geen andere weg dan de uitgang. En omdat het zo moeilijk voor haar is om haar teleurstelling onder ogen te zien, om onder ogen te zien dat alles is mislukt, waar ze op hoopte, vertelt ze jou deze onwaarheden:

 • “Het is uit.”
 • “Het gevoel is er niet meer.”
 • “Ik hou niet meer van jou.”
 • “Ik heb nooit van je gehouden.”

Waarom zegt ze zulke dingen als ze niet waar zijn?

Hier wordt het echt interessant: Ook al is ze ervan overtuigd dat ze ontzettend hard aan deze relatie heeft gewerkt, toch is ze er ook (op zijn minst gedeeltelijk) van overtuigd dat het haar schuld is dat het mislukt is. Het is gemakkelijker om jou te vertellen dat het uit is. Het is gemakkelijker om boos te zijn, dan gekwetst, teleurgesteld, verdrietig te zijn of valse hoop te krijgen. Ze is ervan overtuigd, dat als ze zichzelf voorhoudt dat ze niet van je houdt, dat haar gebroken hart heel misschien wel niet meer zo’n vreselijke pijn doet.

En jij voelt dit aan.

En dit is waar jij in beeld komt, dit is waar jij haar terug krijgt. Het is namelijk zo, als ze een manier zag om het tussen jullie te laten werken, dat ze sneller in je armen was dan dat jij met je ogen kunt knipperen.

Waarom? Omdat jij haar kent. Ze voelt zich op haar gemak bij jou, verbonden met jou. Je kent haar zwakke punten. Je weet waar ze zich voor schaamt en geheimen die niemand anders weet.

Ze wil niet opnieuw door dat ongemakkelijke proces gaan met iemand anders. Ze wil niet het gevoel krijgen dat de afgelopen periode dat jullie een relatie hadden, verloren tijd is geweest.

Dit is misschien hard, maar jij bent de enige die haar pijn kan wegnemen, omdat jij degene bent die het heeft veroorzaakt.

Ja ze kan verder gaan met haar leven en iemand anders vinden, maar een deel van haar zelf blijft achter. Het zal een litteken bij haar achterlaten, waardoor ze wat minder open staat en wat cynischer wordt.

Zij wil dat niet. Ik zou denken dat JIJ dat ook niet wilt.

Het hoeft ook niet zo te gaan. Je hoeft haar alleen maar te laten merken dat het wel degelijk kan werken tussen jullie. Zodra je dat doet, zal ze haar muur afbreken en weer naar je terug komen rennen. Door haar terug te winnen en de relatie te redden, laat je haar zien, dat je wel degelijk naar haar luisterde, dat je wel degelijk van haar houdt en dat je oprecht van haar zult blijven houden.

Je moet haar zich veilig en geborgen laten voelen. Wil je dat?

Weet je nog hoeveel ze voor je betekent, wil je je relatie redden, wil je haar ECHT terug? Volg dan een bewezen strategie om je vriendin terug te winnen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Je kunt er bovendien direct mee aan de slag.

Je leert onder andere:

 • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
 • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
 • Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat: Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen!
 • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
 • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
 • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
 • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
 • En nog heel veel meer…

Klik daarom hier om direct naar de wbsite van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *