5 Geheime signalen dat mijn ex nog steeds van mij houdt

5 Signalen dat je ex nog steeds van je houdt

Je kunt aan verschillende signalen zien dat je ex nog steeds van je houdt, als je weet waar je op moet letten. Als je jezelf de vraag stelt “Houdt mijn ex nog steeds van me?” dan ben je waarschijnlijk in de war door alle verschillende signalen die je ex afgeeft.

Het ene moment toont je ex een heleboel belangstelling en het andere moment lijkt het alsof blikken kunnen doden. Wat is er nu echt aan de hand?

Zijn er manieren om door deze verwarrende signalen heen te prikken? Kun je erachter komen wat je ex écht denkt en voelt op dit moment? Gelukkig wel en je staat op het punt om het hier te ontdekken!

5 geheime signalen dat mijn ex nog steeds van mij houdtNiet alles is wat het lijkt als een relatie verbroken wordt. Ook is het onduidelijk wat er in de toekomst gaat gebeuren. Er is veel onzekerheid en lang niet alles wordt uitgesproken.

Wat voelt mijn ex nou echt voor mij?

Een van de meest verwarrende dingen van een relatiebreuk is om te weten wat je ex voor je voelt. Je kunt het natuurlijk niet zomaar even vragen. Zelfs al zou je het vragen, dan nog krijg je waarschijnlijk geen eerlijk antwoord op je vraag.

Na een verbroken relatie, gaat je ex in een soort toestand van zelfbescherming. Je ex kan gevoelens laten zien die tegengesteld zijn aan wat hij of zij echt voelt. Je ex kan proberen te doen alsof je hem of haar totaal koud laat of bijvoorbeeld een totaal gebrek aan interesse veinzen (“faken”) in wat je allemaal in je nieuwe leven als vrijgezel doet.

Het is niet zo dat je ex niet om je geeft. Sterker nog al deze signalen zijn over het algemeen juist signalen dat je ex nog wel degelijk om je geeft. Je ex weet gewoon dat je nog steeds in een positie bent om hem of haar te kwetsen. Je ex zal er dus alles aan doen om dat te voorkomen. Zelfs als dat betekent dat hij of zij signalen moet geven alsof hij of zij niet meer van jou houdt.

Naast de signalen die je ex bewust probeert af te geven, geeft je ex hoogstwaarschijnlijk ook onbewuste signalen af. Op deze onbewuste signalen moet je je aandacht richten, want dat zijn de signalen waaraan jij kunt zien wat je ex echt voelt, of je ex nog van je houdt. Of je ex dat nu wil of niet.

Leren om deze signalen te herkennen, is de sleutel om je ex succesvol terug te winnen. Als je er slim gebruik van maakt, dan moet je haast wel je relatie terugwinnen.

Signaal 1 dat je ex nog steeds van je houdt:
Je ex wordt emotioneel in jouw bijzijn

Hierboven gaf ik al aan dat je ex misschien vreemd tegen je doet. Af en toe lijkt het wel op Dr. Jekyll en Mr. Hyde of David of Bruce Banner en de Hulk. Eigenlijk weet je gewoon niet hoe je met je ex moet omgaan. Dit is een van de OVERDUIDELIJKSTE signalen dat je ex nog steeds van jou houdt, of op zijn minst nog steeds sterke gevoelens heeft voor jou.

Als je ex emotioneel of boos doet, dan betekent het eigenlijk dat je je ex nog steeds diep kunt raken. Je ex weet gewoon niet hoe hij of zij met jou moet omgaan na het verbreken van de relatie. Dat komt omdat je ex nog steeds oud zeer en emotionele pijn bij zich draagt. Laat dit even bezinken.

Als je ex geen gevoelens meer voor je had, dan zou hij of zij niet emotioneel reageren op dingen die jij hebt gezegd of gedaan. Het zou hem of haar gewoon koud laten. Zelfs als je ex doet alsof hij of zij je nu haat, dan is dat eigenlijk een goed teken. Er is namelijk een hele smalle grens tussen liefde en haat. Als je ex woest is op je, dan betekent dat dat jij je ex nog steeds kunt kwetsen. Dit laat zien dat je ex nog steeds gevoelens voor je heeft. Gek eigenlijk, toch?

Laat je ex even met rust

Als je ex emotioneel wordt in jouw bijzijn, dan kun je je ex het beste in zijn of haar sopje gaar laten koken. Ga geen zout in de wond strooien door je eigen boosheid te ventileren. Zeg tegen je ex dat je de boosheid begrijpt, maar dat je geen ruzie wilt maken en loop dan weg.

Het laatste wat je wilt, is dat het een akelige scheldpartij wordt, waarbij dingen eruit worden geflapt die onherstelbare schade kunnen aanrichten. Wanneer zulke dingen zijn gezegd, is het veel moeilijker om de relatie te redden.

Signaal 2 dat je ex nog steeds van je houdt:
Je ex zoekt wel erg veel contact

Het komt niet zo vaak voor dat degene die de relatie verbroken heeft, daarna nog uit vrije wil actief contact houdt met de ander. Als je ex jou geregeld belt/sms’t/app’t/e-mailt nadat de relatie is verbroken, dan is dat een vrij duidelijk signaal dat er meer aan de hand is. Het kan een van de signalen zijn dat je ex nog van je houdt. Het is in elk geval een vrij positief signaal dat je ex nog steeds evenveel belangstelling in jou heeft.
5 geheime signalen dat mijn ex nog steeds van mij houdt

Hoe gedraagt jouw ex zich als hij of zij contact zoekt?

Hoe gedraagt je ex zich als hij of zij contact zoekt? Zijn het gesprekken over koetjes en kalfjes of gaan ze dieper? Stelt je ex veel vragen over je huidige leven, je liefdesleven of wat je voor de rest zoal doet? Dan probeert je ex net zo hard om erachter te komen wat jij voelt, als wat jij nu zelf aan het doen bent.

Je ex wil net zo graag weten of je nog steeds in hem of haar bent geïnteresseerd als dat jij wilt weten of je ex nog in jou is geïnteresseerd. Contact met jou opnemen, is dan de beste manier die je ex kan bedenken om deze vragen beantwoord te krijgen.

Let ook op hoe je ex contact zoekt en wanneer. Misschien probeert je ex uit alle macht het gesprek aan de gang te houden. Dat is een vrij duidelijk signaal dat je ex je mist en verlangt naar contact met jou. Al helemaal als je ex je allerlei vragen stelt om maar wat te vragen te hebben en als je ex door blijft praten over niks.

Het is ook een duidelijk signaal als je ex probeert een reden te verzinnen voor het contact. Je ex zal alle mogelijke smoezen verzinnen. Je ex wil bijvoorbeeld ineens die ene CD teruggeven. Als het echt om die CD ging, dan zou hij of zij die opsturen. Of via een van je vrienden terug laten bezorgen.

Trap ook niet in “Ik vroeg me af wat de naam van dat restaurant was waar je zo graag komt?”. De motivatie van je ex is duidelijk. Dat stomme restaurant interesseert je ex geen bal, maar je ex heeft overduidelijk wel interesse in jou!

Op welke momenten zoekt je ex contact?

Je kunt ook de tijden in de gaten houden, waarop je ex contact zoekt met je. Is het ’s avonds of in het weekend? Dan is dat een duidelijk signaal dat je ex jou mist. Als stel brachten jullie avonden en weekenden samen door. Nu dat het uit is, weet je ex geen raad en denkt terug aan de dingen die jullie samen deden.

Je ex is eraan gewend dat jij er was. Het komt toch hard aan, dat je er nu niet bent en je ex weet er zich eigenlijk geen raad mee. Daarom belt of sms’t je ex jou op een tijdstip zat hij of zij zich kwetsbaar voelt.

Als je ex je belt in het weekend, kan ook zijn dat je ex jou probeert in de gaten te houden. Je ex wil graag weten wat je allemaal doet na de relatiebreuk. De enige manier om daarachter te komen, is door contact te zoeken.

Als je ex zonder waarschuwing belt op zaterdagvond, dan weet je ex vrij gemakkelijk wat je eventuele plannen zijn. Je ex wil geruststelling dat jij hem of haar net zo hard mist als dat je ex jou mist en natuurlijk ook dat je geen ander hebt.

Signaal 3 dat je ex nog steeds van je houdt:
Je ex geeft (herhaaldelijk) aan dat hij of zij nog steeds single is

Verder gaan met je leven na een verbroken relatie is geen standaard, vaststaand proces. Sommigen zijn in staat om meteen rebound (pleister) relaties aan te gaan. Anderen zijn kieskeuriger en hebben totaal geen interesse om zich in zoiets te storten. Over het algemeen zal deze innerlijke strijd verborgen blijven voor de ander.

Je ex zal normaal niet willen dat jij weet wat hij of zij denkt of voelt, of hij of zij vrijgezel is of niet, wel of niet in iemand is geïnteresseerd of misschien zelfs een nieuwe relatie heeft.

Waarom wijkt je ex af van het standaardpatroon?

Als je ex afwijkt van standaardpatroon en jou dus wel van alles wil laten merken, dan heeft dat een reden. Je ex wil dat jij weet dat hij of zij geen ander heeft. De enige reden hiervoor kan zijn dat je ex in meer of mindere mate nog steeds in jou geïnteresseerd is. Je ex probeert te weten te komen of jij iemand anders hebt.

Het kan zijn dat je ex begint met subtiele hints. Als je ex niet de reactie van jou krijgt waar hij of zij op hoopt, dan worden de hints duidelijker. Dit betekent dat je ex ergens op uit is. Je ex probeert dan, soms op een hele vreemde manier, duidelijkheid van jou te krijgen of je ergens voor open staat.

Het is geen kleinigheid als je ex tegenover jou toegeeft dat hij of zij single is. Je ex stelt zich kwetsbaar op en laat zien dat hij of zij nog steeds open kan staan voor jou. Beschouw dit als een van de meest positieve signalen dat je ex nog steeds van je houdt.

Je ex denkt er blijkbaar over om jullie relatie nog een kans te geven. Maar je ex wil de zekerheid dat jij ook single bent, voordat hij of zij het echt vraagt. Je ex probeert zo te voorkomen dat hij of zij gekwetst wordt doordat jij je ex afwijst.

Daarom kan het best allemaal vreemd overkomen wat je ex doet. Je ex hoopt dat jij zal zeggen dat jij ook single bent. Dan weet hij of zij wel wat er verder gedaan moet worden.

Signaal 4 dat je ex nog steeds van je houdt:
Je ex haalt alles uit de kast om je in levenden lijve te zien

Als de belangstelling van je ex in jou groeit, dan is het vroeg of laat niet meer genoeg om jou alleen maar aan de telefoon te spreken. Je ex wil meer en zal er alles aan doen om je in levenden lijve te zien. Dit is minder moeilijk dan het lijkt, want je ex weet wat je doet en wanneer je dat doet.

Je ex wil er alleen maar voor zorgen dat hij of zij op dezelfde plek is waarvan hij of zij denkt dat jij daar ook bent. Het is een wanhopige laatste poging om in contact met jou te komen en je in het echt te zien zonder allerlei enge, grote stappen te moeten nemen.

Waarom wil je ex jou in levenden lijve zien?

Als je je ex vaakt tegenkomt, is dat niet alleen een signaal dat je ex nog in je is geïnteresseerd. Het is ook een signaal dat je ex je mist. Dat je ex jou weer wil zien, komt omdat je ex verlangt om weer dichtbij je zijn. Ook dit is een van de positieve signalen dat je ex nog steeds van je houdt.

Je ex loopt het risico om voor gek te staan en riskeert ongemakkelijke situaties om in jouw gezelschap te zijn, al is het aan de andere kant van een drukke ruimte. Je ex beleeft de positieve momenten van jullie relatie opnieuw en verlangt ernaar om dat allemaal weer opnieuw met jou te beleven.

Het kan heel goed dat je ex je niet meer belt. Waarschijnlijk rekent hij of zij erop dat jij denkt dat het toeval is dat jullie elkaar vaker tegenkomen, ook al is het allemaal gepland. Je ex zorgt dat jullie elkaar tegenkomen. Interesse in jou is de enige reden waarom hij of zij dat zou doen.

Stel dat je ex jou zou willen ontlopen na het verbreken van de relatie. Dat zou op zich erg logisch zijn. Dan zou hij of zij uit de buurt blijven van alles waarvan hij of zij weet dat jij er bent of kunt zijn. Overduidelijk hoopt je ex op welke vorm van omgang dan ook. Je ex neemt overduidelijk kleine stapjes om weer deel uit te maken van jou leven, zodat jij hem of haar niet vergeet.

Signaal 5 dat je ex nog steeds van je houdt:
Je ex probeert jou jaloers te maken

Dit is een eeuwenoude techniek die nog steeds werkt en dat weet je ex ook. Als je ex denkt dat jij verder gaat met je leven of dat je niet in hem of haar geïnteresseerd bent, dan wordt er drastisch actie ondernomen om dit te veranderen.
5 geheime signalen dat mijn ex nog steeds van mij houdtAls je hebt lopen doen alsof je het prima vindt dat de relatie is verbroken. Of als jij degene bent die het heeft uitgemaakt, dan wil je ex bijna niets liever dan een reactie van jou uitlokken.

Jij hebt geen positieve signalen laten zien dat je nog steeds gevoelens hebt voor je ex. Dus heeft je ex besloten om voor eens en altijd erachter te komen of er nog gevoelens zijn van jouw kant. Het is een geniepige techniek, maar het werkt wel!

Je ex laat uitgebreid zijn of haar nieuwe liefde aan jou zien

Let op als je ex laat doorschemeren dat er een ander is en als hij of zij de nieuwe liefde uitgebreid aan jou laat zien. Als je ex flink verliefd en opzichtig doet, en ook let op jouw reactie, dan kun je ervan uit gaan dat dit in je voordeel is. Dit lijkt misschien erg kinderachtig van je ex en misschien is het dat ook wel.

Je moet alleen wel begrijpen dat je ex nog steeds pijn heeft van het verbreken van de relatie. Je ex wil zich gewoon beter voelen. Hij of zij gebruikt inderdaad iemand anders daarvoor en dat is nooit goed te praten. Toch heb je er meer aan om je in te leven in je ex en om niet van het slechtste uit te gaan.

Jouw ex gebruikt Facebook om de indruk te wekken dat hij of zij zich met anderen vermaakt

Er zijn echter meer manieren om jou jaloers te maken dan de rebound relatie. Je ex kan veel subtieler te werk gaan. Misschien zet je ex foto’s op Facebook waarop hij of zij plezier heeft met een ander. Dat lijkt dan wel niet meteen op wraak nemen op jou, maar in feite is het dat wel.

Je ex weet dat jij op zijn of haar Facebook pagina kijkt, nadat het uit is. Het is gewoon menselijk om nieuwsgierig te zijn naar je ex.

Je ex weet ook dat het jou irriteert als hij of zij plezier maakt en feest als het net uit is. Je ex weet dat het jou zal kwetsen en jaloers maken: hoe kan het toch dat jijzelf niet zoveel plezier hebt als je ex nu het uit is?

Laat je niet gek maken

Denk er heel goed aan dat dit vooral toneelspel is. Niemand loopt weg van een verbroken relatie en heeft meteen een beter leven dan eerst. In elk geval niet als er echte gevoelens bij betrokken waren.

Je ex probeert niet alleen aan jou te bewijzen dat hij of zij over jou heen is. Je ex probeert vooral ook aan zichzelf te bewijzen dat alles prima gaat. Het is gewoon zelfbescherming dat je ex doet alsof alles helemaal geweldig gaat, in plaats van openlijk toe te geven dat hij of zij eenzaam is en jou mist.

Wat je ex op Facebook zet, is geen betrouwbare graadmeter over hoe hij of zij zich voelt. Ga maar na, hoe waarschijnlijk is het dat je ex eerlijk is over de relatie die is verbroken, als hij of zij weet dat jij het zult lezen?

Je ex heeft teveel zelfrespect om dat te doen. Je ex wil bovendien niet het risico lopen om nog een keer te worden gekwetst. In plaats daarvan is het veiliger om een vrolijk gezicht op te zetten en te bewijzen dat je hem of haar niet meer kunt raken. Maar jij weet wel beter, toch?

Zijn geen van deze signalen duidelijk aanwezig? Leer hoe je de situatie met je ex radicaal verbetert voor het te laat is!

Misschien laat je ex op dit moment (nog) geen van deze signalen zien dat hij of zij nog van jou houdt. Dat betekent gelukkig niet dat hij of zij niet langer in jou is geïnteresseerd. Misschien heeft je ex een duwtje in de juiste richting nodig? Misschien verbergt je ex alle gevoelens voor jou?

De kans is veel groter dat je ex laat zien wat voor gevoelens er nog zijn voor jou, als je je ex op de juiste manier weet te raken. Er zijn dingen die je kunt zeggen, die een reactie van je ex uitlokken. Dan weet jij precies waar je aan toe bent.

Zelfs als het erop lijkt dat je ex verder is gegaan met zijn of haar leven, dan nog zijn er manieren om de belangstelling en warmte van je ex terug te krijgen. Je moet dan wel weten wat je moet doen.

Wakker de belangstelling van je ex weer aan

Je kunt de belangstelling van je ex weer opwekken door iets anders te doen dan wat hij of zij van jou verwacht. Gedraag je niet als een standaard ex. In plaats daarvan moet je op een andere, slimmere manier te werk gaan om je ex op een positieve manier terug te winnen.

Het is belangrijk dat je je op je doel richt en dat je je realiseert dat alles wat je doet, heel anders overkomt bij je ex dan hoe jij het bedoelt. Denk na hoe jouw acties overkomen bij je ex. En gedraag je op zo’n manier dat je dichter bij je doel komt. In plaats van dat je steeds verder van je doel wordt verwijderd.

Vermijd koste wat kost om te emotioneel over te komen. Dan schrik je je ex voorgoed af. Probeer vooral om de dingen positief te benaderen en positief over te komen. Je ex zal worden aangetrokken door jouw positieve instelling en zal veel eerder geneigd zijn om wél positief op jouw pogingen te reageren.

Zorg dat je de juiste knoppen raakt

Het is nog belangrijker om te weten welke knoppen je moet raken zodat je ex jou weer terug wil. Als je iets af weet van psychologie van de man en van de vrouw dan is dat een pluspunt. Dan heb je een goede kans dat je jouw ex zo ver krijgt dat hij of zij jou weer wil en weer achter je aan gaat. Zelfs als je ex geen van de signalen vertoont dat hij of zij nog steeds van je houdt, dan nog is het niet per se te laat om er iets aan te doen.

Het probleem is hier, dat je ex ook echt verder kan gaan met zijn of haar leven. Als je ex vastberaden is om over jou heen te komen, dan gaat dat ook lukken. Hoeveel berichten je ook gaat sturen of hoeveel je ook gaat smeken. Dat is allemaal zinloos.

Je hebt een feilloze manier nodig om jezelf weer deel uit te laten maken van het leven van je ex, voordat het te laat is. Anders ben je je ex voorgoed kwijt. Je mag niet te doorzichtig zijn of aan je ex laten merken wat je aan het proberen bent. Je ex weer belangstelling in jou laten krijgen, is een subtiele vorm van kunst.

Jouw volgende stap: zorg dat je ex jou weer wil

Je ontdekt geen van de signalen dat je ex nog van je houdt. Het is noodzakelijk om hier snel iets aan te doen, voordat hij of zij verdergaat met zijn of haar leven!

Of je ex geeft wel een of meer signalen af dat hij of zij nog van jou houdt en je wilt geen fouten maken waardoor je je ex voorgoed kwijt bent, maar je wilt je kans op succes juist zo groot mogelijk maken, wat ook heel verstandig is.

Gelukkig zijn er een heleboel dingen die je kunt doen. Deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen ex terug strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Het is de tot nummer 1 verkozen Ex Terug Methode en je kunt er bovendien direct mee aan de slag!

Ontdek:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Stappenplan om je ex terug te winnen >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *