7 Sluwe technieken om je ex-vriend jaloers te maken

7 Effectieve tips om mijn ex-vriend jaloers te maken

Als je op zoek bent naar een aantal effectieve tips en technieken om je ex-vriend jaloers te maken, dan ben je hier aan het juiste adres.

In dit artikel gaan we een aantal slimme en sluwe technieken onthullen. Hiermee kun je je ex ontzettend jaloers maken.

Laten we de tips om je ex-vriend jaloers te maken eens stuk voor stuk gaan bekijken.

7 sluwe technieken om je ex-vriend jaloers te makenTip 1: Negeer je ex-vriend om hem jaloers te maken

Een van de sluwste technieken die je ooit kunt gebruiken, is om je ex eenvoudigweg te negeren. Geef je ex absoluut geen aandacht. Als hij je kortgeleden heeft gedumpt, dan kan dit erg verwarrend zijn voor hem. Hij verwacht waarschijnlijk dat je smst of appt, opbelt, in feite dat je gewoon achter hem aan gaat zitten.
Je hebt hier wel doorzettingsvermogen voor nodig. Om dit te laten werken, moet je consequent zijn. Je moet hem geen berichten sturen en je moet ook niet antwoorden op zijn berichten.

Tip 2: Plaats foto’s op Facebook met een andere jongen of man

Een methode die altijd wel werkt om je ex-vriend jaloers te maken, is om hem te laten zien dat je je amuseert met andere jongens of mannen. Bij voorkeur zien ze er beter uit dan je ex. Zelfs als het gewoon vrienden zijn, zal je ex jaloers worden als hij jou met anderen ziet. Al vrij snel zal hij zich gaan afvragen waarom hij het uitgemaakt heeft met jou.

Tip 3: Maak je ex-vriend  jaloers door plezier te maken!

Je hebt waarschijnlijk de neiging om bij de pakken neer te gaan zitten en je verdrietig te voelen na een relatiebreuk. Dus een van de slimste dingen die je kunt doen, is zorgen dat je plezier blijft hebben in je leven en dat de verbroken relatie jou niet klein krijgt. Een goede manier is dan om alleen positieve, leuke, gelukkige berichten op je sociale media te posten. Gun je ex niet het plezier dat hij ziet hoe je je misschien echt voelt.
Je ex zal zich gaan afvragen waarom je zo gelukkig bent zonder hem en zal gaan twijfelen aan zijn besluit om de relatie met jou te verbreken.

Tip 4: Verander je uiterlijk

Als je net een pijnlijke relatiebreuk achter de rug hebt, dan is dit het beste moment om je stijl aan te passen en eraan te gaan werken dat je er zo goed mogelijk uitziet. Misschien meer sporten, een nieuw kapsel, je haren verven, je kledingkast aanpakken. Het zal in elk geval de moeite waard zijn. Niet alleen zul jij er fantastisch uitzien en je fantastisch voelen. Je ex gaat ook twijfelen aan zijn beslissing om jullie te relatie te verbreken. Een opmerking over het nieuwe kapsel. Als je lang haar hebt, knip het dan niet helemaal kort. Meestal gaat hij je daardoor niet echt leuker vinden.

Tip 5: Doe iets nieuws

De kans is vrij groot dat jij en je ex niet dezelfde hobby’s en interesses hadden. Toen je nog een relatie met je ex, heb je waarschijnlijk een deel van je favoriete bezigheden verwaarloosd. Een relatiebreuk is echter de perfecte gelegenheid om op avontuur te gaan en iets te gaan doen wat je altijd al hebt willen doen.

Het kan ook geen kwaad dat je alles erover op Facebook kunt neerzetten. Je ex kan dan ook meteen zien hoe leuk jouw leven zonder hem is. Zelfs als hij het niet kan zien, dan nog is het goed voor jezelf om je te realiseren dat je plezier kunt hebben zonder je ex.

Tip 6: Wees onverschillig

De manier waarop je je gedraagt in de buurt van je ex kan een enorm effect hebben op hoe jaloers hij zich voelt als je er niet bent. Als je bijvoorbeeld continu naar je ex smacht, dan voel hij zich superieur. Hij zal er dan van overtuigd zijn dat hij de juiste beslissing heeft genomen om het uit te maken met je. Als je echter onverschillig bent en je niet druk erom maakt dat de relatie verbroken is, dan zal hij vrij snel gaan twijfelen over wat hij heeft gedaan.

Hoe dan ook is het het beste om drama te vermijden. Al helemaal als je elkaar ergens in het openbaar tegenkomt of misschien wel op een feestje van een wederzijdse vriend of vriendin. Het geheim is om onverschillig te zijn over de situatie. Hij gaat zich dan afvragen waarom je niet van streek bent door de situatie.

Tip 7: Praat over anderen om  je ex-vriend jaloers te maken

Na een verbroken relatie, heb je misschien wel even helemaal geen behoefte aan andere mannen. Het kan echter geen kwaad om over andere jongens of mannen te praten, al helemaal als je ex dit te horen kan krijgen. Zelfs als het alleen maar gaat over iemand die je met uitgaan ontmoet hebt en met wie je gezoend hebt of een knappe vent uit de sportschool die je leuk vindt. Je kunt je niet voorstellen hoeveel jaloezie dit bij je ex zal veroorzaken. Hij zal meer en meer aan jou gaan denken, naar jou gaan verlangen en jou terug willen.

Zoals je ziet, zijn er verschillende manieren om je ex-vriend jaloers te maken. Het is erg belangrijk om dit niet te veel te doen, maar wel erg subtiel. Als je ex-vriend in de gaten heeft wat je aan het doen bent, is het effect weg. Je kunt hem dan zelfs voorgoed kwijtraken. Bezint eer ge begint, is zeker van toepassing hier!

Samenvatting en bonustip

Je hebt nu de keuze uit 2 dingen. Allereerst kun je proberen je ex-vriend jaloers te maken en hem dan proberen terug te winnen. Als je dit verkeerd aanpakt, kun je hem wel voorgoed kwijt raken.

Je kunt ook je kansen maximaliseren door gebruik te maken van technieken die zich herhaaldelijk hebben bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex-vriend niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw, meer en meer tot jou aangetrokken wordt. Je hoeft alleen maar te weten wat je moet doen en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Je kunt er direct mee aan de slag.

Ontdek:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex-vriend verder en verder van je weg duwen.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex-vriend terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex-vriend kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
  • Hoe je jouw ex-vriend als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je jouw ex-vriend het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *