Hoe krijg ik mijn ex-vriend terug via SMS of Whatsapp?

Soms realiseren we ons niet wat we hebben, totdat het er niet meer is. Vrienden horen zeker thuis in deze categorie. Of jij het nu uit hebt gemaakt, of dat je vriend jouw aan de kant heeft gezet. Als je jezelf de vraag stelt, hoe krijg ik mijn ex-vriend terug via SMS of Whatsapp, dan kan een zorgvuldig opgesteld tekstbericht een goede manier zijn om weer in contact te komen.
Hoe krijg ik mijn ex-vriend terug via sms of whatsapp?

Maak hem nieuwsgierig

Wacht op zijn minst drie weken nadat het uit is, voordat je je ex-vriend een bericht stuurt. Als je te snel contact zoekt, kun je wanhopig overkomen. Als je daadwerkelijk een bericht gaat sturen, dan zorgt je woordkeuze voor een wereld van verschil.

Jouw bericht moet de deur een beetje openduwen, op een kier in feite. Je moet hem eraan herinneren dat je er nog steeds bent en dat je graag vrienden wilt zijn. Het doel is om hem aan te trekken, niet om te smeken, onderhandelen, excuses aan te bieden en ook niet om van alles te beloven. Bijvoorbeeld: “Nu we er aan hebben kunnen wennen dat we niet langer een stel zijn, wil ik je graag laten weten dat ik nog steeds een vriendin ben en dat ik altijd het beste met je voor zal hebben.” Kies je woorden zo, dat je laat merken dat je het prima redt zonder hem, maar dat je hem aardig vindt.

Zorg dat je een plan achter de hand hebt

De inhoud van je volgende bericht hangt af van zijn reactie of zijn gebrek aan reactie. Als hij niet reageert, wacht dan op zijn minst een week en stuur hem daarna een bericht over iets waarvan je weet dat dat belangrijk is voor hem. Bijvoorbeeld: “Ik herinner me dat je een belangrijk gesprek had. Ging het goed? Ik hoop van wel.” Als hij nog steeds niet reageert, is het misschien nog te vroeg. Als hij wel reageert, antwoord dan ook weer. Hou het luchtig, tot je signalen opvangt dat hij een hereniging wil. Het is belangrijk om niet te snel te gaan en al helemaal niet als hij degene is die de relatie heeft verbroken. Als je te snel gaat, kun je hem wegduwen.

Jouw volgende stap: SMS of Whatsapp gebruiken om je ex terug te winnen?

SMS of Whatsapp zijn weliswaar geschikt om het eerste contact weer in gang te zetten. Net als Facebook hebben ze ook een lage drempel om berichten naar je ex te sturen, waardoor je ook onbedoeld behoorlijk wat schade kunt aanrichten. Toch gaat het je natuurlijk niet lukken om je ex via SMS of Whatsapp terug te winnen. Daarvoor zul je je ex in het echt moeten zien.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts. Ik zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om een strategie te ontwikkelen om je ex terug te winnen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts. Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren?

Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *