Mijn ex-vriend negeert me. Hoe win ik mijn ex-vriend nu terug?

Mijn ex-vriend negeert me. Hoe win je hem nu terug?

Je ziet het vaak bij verbroken relaties. Zij zit te wachten tot hij belt. Je kijkt de hele tijd op je telefoon of hij je een bericht heeft gestuurd. Je houdt je social media continu in de gaten, omdat je bang bent dat je iets mist. Maar het blijft helemaal stil. Het lijkt wel alsof hij van de aardbodem is verdwenen. Dit is niet alleen ontzettend pijnlijk, maar het blijkt steeds lastiger voor jou om geen contact te zoeken. Elke vezel in je lijf schreeuwt dat je de telefoon wilt oppakken. Een onschuldig berichtje hoe het met hem gaat, doet toch geen pijn, of wel soms?

Mijn ex-vriend negeert me uitgelicht

Helaas is de harde waarheid dat het wel pijn doet. Het zal jou pijn doen en flink ook. Als je ex-vriend jou negeert, dan doet hij dat met een reden. Als je hem continu berichten of e-mails stuurt, dan werkt dat niet in je voordeel. Sterker nog het kan het omgekeerde effect hebben van wat jij hoopt te bereiken. Als jij denkt dat je je ex-vriend kunt dwingen om weer met jou te praten, dan moet je echt eens je ogen open doen. Ik ben namelijk bang dat dat zo niet werkt.

Waar het om gaat is, dat je wilt dat hij weer contact met jou wil opnemen. Je wilt niet dat hij zich gedwongen voelt om weer met jou te praten uit schuldgevoel. Dat is alleen maar erg ongemakkelijk en hij zal medelijden met jou gaan krijgen. Het verslechtert ook je kansen om hem terug te winnen.

Het is echt wel mogelijk om hem terug te winnen, maar je moet wel heel erg voorzichtig zijn. Je kunt er namelijk echt voor zorgen dat hij net zo graag contact met jou wil zoeken als vroeger, toen jullie pas samen waren. Als je wilt dat hij stopt met jou te negeren en als je wilt dat hij echt weer met jou wil praten, dan moet je het helemaal anders gaan aanpakken.

Gelukkig is dit mogelijk en het is nog best gemakkelijk ook, als je maar de mannelijke psychologie begrijpt. Hierover later meer. Eerst moet je begrijpen waarom je ex-vriend jou negeert. Dan kun je een eind maken aan dat gedrag en de communicatielijnen weer open zetten.

Waarom je ex-vriend jou ontwijkt

Vaak is niet alles wat het lijkt. Jouw ex-vriend negeert je dan wel, maar dat betekent niet dat hij jou haat en dat hij wil dat je verdwijnt. Het omgekeerde kan het geval zijn. Na een relatiebreuk zijn de emoties overweldigend. Je hebt gemengde en verwarrende gevoelens en je hebt gewoon tijd nodig om alles te verwerken. Dat is normaal.

Hij is in de war

Denk je dat hij een knop om heeft gezet en geen gevoelens meer voor jou heeft? Gelukkig werkt het niet zo. Zelfs als hij degene is geweest die jullie relatie heeft verbroken, dan heeft hij nog allerlei gevoelens voor jou waar hij mee om probeert te gaan. De kans is groot dat hij in de war is door al deze gemengde gevoelens. Op dit moment lijkt dan de beste oplossing om jou te ontwijken. Hij kan niet onderzoeken wat zijn gevoelens zijn voor jou als hij jou continu ziet. Dat zou veel te moeilijk zijn voor hem. Hij heeft ook ruimte nodig.

Hij voelt zich ongemakkelijk bij jou

Een andere reden waarom jouw ex-vriend je negeert na de relatiebreuk is, dat het een ongemakkelijke situatie is. Het voelt voor jou toch ook ongemakkelijk, of niet? Het is moeilijk om te weten hoe hij met jou om moet gaan in de dagen en weken na de relatiebreuk.

Jullie kunnen moeilijk weer doen zoals eerst. Genegenheid tonen en een normaal gesprek aangaan, zijn te veel gevraagd op dit moment. Jullie zijn allebei gekwetst. Dit ongemakkelijke gevoel gaat ook weer over, maar op dit moment kun je niets anders doen dan hem de ruimte geven.

Je wilt hem de tijd geven zodat hij alles kan verwerken en tot de conclusie kan komen dat hij jou mist. Hij kan je niet missen als je continu contact met hem zoekt, of wel soms? Hoe meer berichten je hem stuurt en hoe meer je hem opbelt, hoe meer hij zich zal terugtrekken. Doe een stapje terug als je ook maar enige kans wilt hebben om hem ooit terug te winnen.

Hij probeert je te beschermen tegen meer pijn

Misschien wil hij je niet verdrietig zien. Elke keer als jullie elkaar nu zien, zijn er tranen, te veel vragen, verwarring en boosheid. Niemand wil dat continu mee moeten maken. Misschien zijn alle emoties op dit moment te veel voor hem. Hij weet niet wat hij tegen je moet zeggen zodat je je beter gaat voelen, dus heeft hij besloten om afstand van je te nemen tot alles weer wat rustiger is.

Het laatste waar hij zin in heeft, is om zich continu te verontschuldigen voor alles wat er fout is gegaan of dat hij zich onder druk gezet voelt door het vragenvuur dat jij op hem afvuurt. Het is gewoon te ongemakkelijk. Hoe meer jij hem onder druk zet om te praten, hoe groter de kans dat hij zal dichtklappen en zich terug zal trekken, waardoor jij nog verwarder achterblijft.

Hij wil je pijn doen

Het is niet leuk om te horen, maar het kan zijn dat jouw ex-vriend jou pijn wil doen. Er zijn misschien wel een heleboel lelijke en gemene dingen gezegd toen de relatie werd verbroken. Dat is normaal. Er worden dingen gezegd in het heetst van de strijd als beide partijen emotioneel zijn. Die dingen kun je niet terugnemen. Hij zal zich alles herinneren dat uit jouw mond kwam en misschien is hij er nog steeds van aan het bijkomen. Ook hij heeft gevoelens. Je bent nog steeds in staat om hem diep te kwetsen met jouw woorden. Wat jij van hem vindt, is belangrijk voor hem, ook al is de relatie verbroken.

Hij probeert een reactie uit te lokken

Je ex willen straffen, is een veelvoorkomende reactie op een relatiebreuk. Misschien wil hij een reactie van jou en denkt hij dat jou negeren de meest effectieve methode is die daarvoor bestaat. Hoe meer je de situatie voedt, door hem lastig te vallen en allerlei berichten te sturen, hoe meer hij het gevoel krijgt dat hij jou terecht aan het negeren is.
Mijn ex-vriend negeert me, omdat ik te veel berichten stuur.
Je vertelt hem namelijk luid en duidelijk dat zijn techniek werkt en dat hij er vooral ook mee door moet gaan. Hij gaat ervan uit dat je steeds wanhopiger iets van hem wilt horen. Hij wil een emotionele reactie bij jou uitlokken. GEEF HEM NIET WAT HIJ WIL! Sta erboven en doe alsof het niet uitmaakt. Je zult dan snel een verandering zien in zijn gedrag, als hij in paniek raakt, omdat het jou allemaal niet meer lijkt te interesseren.

Hij heeft verdriet

Je ex-vriend gaat door een periode van rouw. Een relatiebreuk is een rouwproces en dat heeft tijd nodig. Hij is waarschijnlijk boos op jou en heeft allemaal opgekropte en verwarrende gevoelens. Het kan een tijd duren voordat je weer iets van hem hoort. Het kan heel goed dat hij de regels wil bepalen en dat hij jou laat wachten. Soms moet je dit gewoon accepteren en moet je geduld hebben. Hoe meer druk je uitoefent, hoe meer je wordt getrakteerd op een leeg scherm en een lege berichtenbox.

Hij denkt dat je gestoord bent

Een andere reden waarom een ex-vriend zijn ex-vriendin negeert, ligt best voor de hand. Grof gezegd wil hij misschien uit jouw buurt blijven omdat hij denkt dat je gestoord bent. Geef maar toe. Je hebt hem continu overspoeld met emotionele berichten, met e-mails, berichten op Facebook, je hebt zijn Facebookvrienden gevraagd hoe het met hem gaat. Waarschijnlijk heb je hem zelfs gestalkt in de hoop dat je hem “toevallig” tegenkwam. Je dacht gek genoeg dat hij het niet door zou hebben, dat je heel subtiel te werk ging. Helaas, hij zal jou en hoe je je gedraagt na de relatiebreuk, heel erg nauwkeurig in de gaten houden. Hij weet wat je van plan bent en hij zal zich behoorlijk zorgen beginnen te maken.

Het is normaal dat je een emotioneel wrak bent als de relatie is verbroken, maar je mag hem dit absoluut niet laten merken. Laat romantische, boze of smekende berichten alsjeblieft achterwege. Niet alleen kom je erg onaantrekkelijk en wanhopig over, maar hij zal jou ook gaan beschouwen als labiel en hij zal zichzelf daartegen willen beschermen. Het laatste wat je wilt, is dat hij naar buiten komt en jou aantreft in de bosjes met een telelens op je camera in de hoop dat je een glimp van hem kunt opvangen en erachter kunt komen waar hij mee bezig is.

Hoe meer je probeert contact te zoeken en er probeert achter te komen wat hij voelt, des te gestoorder en labieler hij jou zal gaan vinden. In het ergste geval wordt hij bang voor jou, in het gunstigste geval heeft hij medelijden met je. Als je hem terug wilt, dan mag hij geen van deze dingen voor jou voelen. Hij moet zich tot je aangetrokken voelen en dat zal niet gebeuren als jij je als een gestoorde gek blijft gedragen die net uit een inrichting is ontsnapt. Doe een stapje terug, of een paar stappen terug, en vraag jezelf heel eerlijk af hoe jouw gedrag overkomt bij jouw ex. Dan kun je aan de slag om de manier te veranderen waarop je ex-vriend naar je kijkt. Dan kun je van start gaan om je ex-vriend terug te winnen.

Je moet ervoor zorgen dat hij weer met je wil praten

Dit kun je niet bereiken door romantische smeekbedes of door dwang en manipulatie te gebruiken. Je moet het slimmer aanpakken. De beste manier is om ervoor te zorgen dat hij uit vrije wil contact met jou gaat zoeken. Laat hem denken dat het zijn eigen keus is. Ook niet uit schuldgevoel of medelijden, maar omdat hij je echt oprecht mist en graag wil weten hoe het met jou gaat. Misschien denk je nu dat dat een onmogelijke taak is, aangezien je jezelf al volslagen belachelijk hebt gemaakt en aangezien hij aan gigantische afkeer van communicatie met jou lijkt te hebben. Maak je echter niet te druk, je kunt de situatie veranderen als je het mannelijke brein een beetje begrijpt.

Als je het goed aanpakt, krijg je volgende week misschien al een bericht van hem. Het ligt in jouw handen. Hoe meer zelfbeheersing jij hebt, deste eerder zie jij een bericht van je ex-vriend verschijnen.

Mijn ex-vriend negeert me, zorgen dat hij weer met me wil praten

De waarheid is, dat je ex-vriend elk bericht heeft gelezen dat je hem hebt gestuurd. Jouw dronken voicemails die je erg graag zou willen wissen, heeft hij gehoord. Al je berichten op Facebook en andere social media heeft hij gezien. Hij weet zelfs dat je naar hem gevraagd hebt bij zijn familie en vrienden. Hij weet het allemaal, elk smerig detail. Helaas kun je niets van dit alles terugnemen of een knop indrukken, zodat het uit zijn geheugen wordt gewist. Wat je nu kunt doen, is ervoor zorgen dat hij voorgoed anders tegen je aankijkt.

De gemakkelijkste manier om dit te bereiken, is door alle communicatie met hem te verbreken. Inderdaad, verbreek al het contact. Verdwijn een tijdje, doe alsof je van de aardbodem bent verdwenen. Dit betekent niet alleen dat je hem geen berichten meer stuurt. Nee, je moet dit grondig aanpakken. Ook geen Facebook en andere social media. Ik ben bloedserieus en dat zou jij ook moeten zijn als je hem terug wilt.

Wegblijven bij social media (of beter nog: accounts deactiveren) is een ONGELOFELIJK KRACHTIGE strategie om zijn genegenheid terug te winnen. Niet alleen schudt het hem wakker en merkt hij je weer op. Hij zal zich ook van alles gaan afvragen, waar is ze gebleven? Is alles goed met haar? Is ze over me heen? Heeft ze een ander? Waarom negeert ze me ineens? Zie je hoe effectief dit is? In een klap heb je de situatie veranderd en heb jij de touwtjes in handen. Nu beslis jij wat gebeurt. Dat is een opgelucht gevoel. Je moet dit maximaal benutten.

Geen Facebook is een effectieve strategie als je je ex-vriend terug wilt winnen.

Als je dit maximaal benut, dan zul je er nog van staan te kijken hoe effectief dit werkt. Het zal niet lang duren voor hij weer contact met je opneemt. Hij is eraan gewend geraakt dat jij de afgelopen weken continu contact met hem hebt gezocht. Nu is het ineens stil. Oorverdovend stil. Griezelig stil. Hij vindt er niks aan. Zijn ego krijgt een klap, omdat hij opeens niet meer in het middelpunt van de belangstelling staat. Stiekem genoot hij ervan dat jij jou om zijn vinger had gewonden, dat hij zou zeggen “Spring” en jij zou zeggen “Hoe hoog?”. Hij wilde de touwtjes in handen hebben. Hij is de controle kwijt, omdat jij die genomen hebt. Nu moet hij zijn best doen en contact met jou gaan opnemen.

Laten we eens bekijken wat er door het hoofd van je ex heen gaat als je geen contact meer zoekt. Mannen zijn niet al te ingewikkelde wezens. Ze reageren grotendeels hetzelfde als ze niets meer van je horen. Als je ex weer contact met je opneemt, dan kun je dat als een duidelijk signaal beschouwen dat hij nog steeds iets voor je voelt, anders zou hij de moeite niet nemen.

Jouw gebrek aan interesse en communicatie zorgt ervoor dat hij in paniek raakt. Hij wordt extreem achterdochtig en zijn hoofd gaat op hol. Hij rekende er eigenlijk op dat jij wel contact zou blijven zoeken en dat hij maar met zijn vingers hoefde te knippen als hij er zin in had en dan zou jij naar hem toe rennen. Nu dat je duidelijk hebt gemaakt, dat dat er niet in zit, gaat hij zich zorgen maken. Hij wordt ook erg achterdochtig in deze fase. Hij gaat zich van alles in zijn hoofd halen. Misschien heb je wel iemand anders gevonden en hebben jullie samen lol en ben je je ex alweer ver vergeten. Misschien heb je wel je belangstelling voor hem verloren? Je gevoelens zijn blijkbaar veranderd en je hebt hem opgegeven.

Wat er ook aan de hand is, hij zal niet willen dat je hem vergeet als hij nog van je houdt. De reële dreiging dat hij je voorgoed kwijt raakt, zorgt ervoor dat hij snel en gericht in actie moet komen. Hij zal echt contact met jou moeten gaan zoeken als hij een kans wil hebben om de relatie nieuw leven in te blazen. Het mooiste is, dat je hem niet hebt hoeven smeken om contact met je op te nemen, maar dat hij dat helemaal zelf uit vrije wil doet. Omkeerpsychologie is behoorlijk krachtig.

Ervoor zorgen dat hij je gaat missen, is cruciaal als je ervoor wilt zorgen dat hij stopt met jou te negeren. Hoe kan hij jou gaan missen, als je hem overspoelt met telefoontjes en berichten? Het is een veelvoorkomend misverstand dat je ex-vriend jou zal vergeten en verdergaat met zijn leven als hij niks van jou hoort. Vrouwen denken dat ze hun ex moeten helpen herinneren dat ze bestaan. Niet dus. Een beetje mysterieus zijn, is goed. Niet continu beschikbaar zijn, is aantrekkelijk. Ervoor zorgen dat hij jou mist, is een overtuigend gevoel, waardoor hij in actie zal willen komen.

Je ex-vriend zoekt weer contact. Wat nu?

Het is natuurlijk geweldig als je een strategie hebt waardoor je ex-vriend weer met je wil praten, maar wat doe je als hij daadwerkelijk weer contact zoekt? Negeer je hem of ga je tegen hem vertellen dat je van hem houdt en dat je hem terug wilt? Het is van cruciaal belang dat je het spel op de juiste manier speelt als je hem terug wilt. Het heeft geen zin om zo veel moeite te doen om het contact te verbreken, als je het toch meteen weer verknalt als hij weer belt. Als je wilt dat het lukt, kun je beter een bewezen aanpak proberen.

Weten wat je tegen hem moet zeggen, hoe vaak je contact met hem moet zoeken, wanneer je reageert, hoe je je gedraagt, zijn allemaal cruciale zaken die je goed moet doen als je je ex-vriend terug wilt winnen. Als hij onverwachts voor de deur staat, moet je weten hoe je met hem moet communiceren om ervoor te zorgen dat hij verlangt naar meer. Gelukkig zijn er een aantal bewezen psychologische strategieën waarmee je door kunt dringen in zijn brein. Strategieën die al effectief zijn geweest voor duizenden anderen in jouw situatie. Het zou niet erg verstandig zijn om op goed geluk aan de slag te gaan en er het beste maar van te hopen. Het kan dan zo maar gebeuren dat je weer terug bij af bent met een ex-vriend die niets van jou wil weten.

Als je zorgt dat je helemaal bent voorbereid op alles, dan voorkom je dat je genante fouten maakt, waardoor hij voorgoed op je afknapt. Er zijn deskundigen die zich helemaal verdiept hebben in alles wat hiermee heeft te maken en die jou precies hebben te bieden waar jij naar op zoek bent om de beste resultaten te boeken. Maak je niet druk. De Ex Terug Strategie bevat geen saaie, droge theorie, maar alleen to-the-point-informatie waar je écht iets aan hebt. Als je serieus je kansen wilt maximaliseren om je ex-vriend terug te winnen, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen.

Je leert onder andere:

  • Hoe je jouw ex weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je ex continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex.
  • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 4: © Ikwilmijnexterug.nl

Een reactie op “Mijn ex-vriend negeert me. Hoe win ik mijn ex-vriend nu terug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *