Radiostilte of de Geen-Contact-Regel gebruiken om je ex-vriend terug te winnen

Contact met je ex na het verbreken van de relatie

Vlak na een relatiebreuk vragen veel vrouwen zich het volgende af: Wanneer neem ik weer contact op met mijn ex-vriend? Er is veel advies te vinden over wanneer je dat zou moeten doen.

Helaas zijn de meeste adviezen fout. Ze laten je namelijk te vroeg of te laat weer contact opnemen met je ex-vriend. Daar heb je natuurlijk niks aan als je je ex-vriend terugwilt.

Er is weinig ruimte voor fouten. Je moet in elk geval zeker niet zo maar wat gaan aanmodderen. Het contact dat je met je ex-vriend hebt, wat je moet zeggen, hoe je het moet zeggen, speelt een hele grote rol in het terugwinnen van je ex-vriend.

Emotioneel zijn in je contact met hem, is een slecht idee

Denk er eens over na. De uren, dagen, weken na het verbreken van de relatie zijn een ongelofelijk emotionele periode. Jullie zijn allebei heel erg gevoelig voor wat de ander zegt en doet. Daarom moet je heel erg zorgvuldig te werk gaan als de relatie pas voorbij is. Als je je instincten volgt, kan het je kansen helemaal verpesten.

Als je je gedraagt op een overdreven emotionele of hysterische manier, dan kun je erop rekenen dat je ex-vriend een heel negatief beeld van jou gaat krijgen. Dit beeld blijft hij nog heel lang voor zich zien. Hij zal er ook alles aan gaan doen om je maar niet te hoeven zien. Als hij denkt dat je labiel bent, dan zal hij minder snel zelf contact met je opnemen. Bovendien zal alle communicatie die je nog met hem hebt, buitengewoon gespannen en ongemakkelijk zijn.

Je moet dus erg oppassen, want je wilt niet dat hij jou gaat vermijden. Je wilt hem juist aanmoedigen om contact met jou te zoeken. Dit is het gunstigste scenario.

Als je wilt dat hij contact gaat zoeken, zijn er een aantal dingen die je absoluut niet moet doen. Doe bijvoorbeeld niet boos of emotioneel tegen hem. Begin ook niet over de relatiebreuk. Hij zal het er niet keer op keer over willen hebben. Hij zal ook denken dat je het niet accepteert. Kleine dingen als dit, zorgen ervoor dat hij niet met jou wil praten. Dat drijft jullie steeds verder uit elkaar.

Het beste contact is geen contact

Het is de waarheid. Hoe langer je blijft hangen in de relatie, hoe slechter het voor je is. Als je hem probeert tegen te komen, of te bellen of appen na de relatiebreuk, dan bijt je alleen maar jezelf in de buik. Je ex denkt dan dat je wanhopig bent en dat je het niet los kunt laten. Dit is erg onaantrekkelijk voor hem. Het gaat er dus niet voor zorgen dat hij je terug wil. In plaats daarvan zal hij blij zijn dat hij de relatie met jou heeft verbroken.

Geen contact, radiostilte, lijkt misschien tegen je gevoel in te gaan, omdat jij hem zo ontzettend graag wilt spreken. Je vraagt je misschien af hoe je hem kunt overtuigen om bij je terug te komen als je niet eens met hem praat. Feit is, dat het veel belangrijker is hoe vaak je contact opneemt, dan wat je tegen hem zegt. In elk geval als de relatie kort geleden is verbroken.

De communicatie tussen jou en je ex-vriend zou heel erg snel moeten afnemen na de relatiebreuk. Het is misschien moeilijk voor jou om daarmee om te gaan. Toch is het wel belangrijk om te doen. Het zorgt er namelijk voor dat je in de best mogelijke positie terechtkomt om zijn liefde en verlangen terug te winnen.

Als je krampachtig probeert om je vast te houden aan de relatie, dan maak je het alleen maar erger voor jezelf. Het is normaal dat het contact stopt als je uit elkaar gaat. Je kunt niet verwachten dat alles gewoon hetzelfde blijft net na de breuk. Dat is gewoon niet logisch. Jullie hebben allebei tijd nodig om je aan te passen aan de nieuwe situatie tussen jullie. Contact blijven houden, zou niet alleen vreselijk ongemakkelijk zijn, maar ook verwarrend en pijnlijk.

Laat de relatie los om hem weer naar je toe te trekken

Je eerste stap om hem terug te krijgen, is hem even met rust laten. Zodra je de relatiebreuk hebt geaccepteerd en hem de vrijheid hebt gegeven, dan heb je jezelf ook bevrijd en maak je de weg vrij naar een hereniging.

Als je dit niet doet, dan zal het voor je ex-vriend overduidelijk zijn dat je hem terug wilt. Het zijn misschien enkele onschuldige berichtjes, maar je bedoelingen zijn duidelijk. Hij zal zich er dan ook uit alle macht tegen verzetten.

Elke poging die je doet om met hem te communiceren, loopt uit op een mislukking en een teleurstelling voor jou. Je moet accepteren dat het voor nu voorbij is en je moet hem even met rust laten. Dit is het allerbeste wat je nu kunt doen. Probeer dus streng te zijn voor jezelf als je contact met hem wilt zoeken.

Je moet je erbij neerleggen dat je vorige relatie afgelopen is. Realiseer je dat elke poging om contact te houden, de indruk geeft dat je aan het vechten bent voor iets dat er niet meer is. Je ex-vriend zal dit niet kunnen waarderen. Hij krijgt een negatief beeld van je. Hij gaat je zien als iemand die geobsedeerd is door hem. Dit leidt ertoe dat hij niet uit zichzelf contact met jou gaat zoeken. Hij wil zelfs niks met je te maken hebben, omdat hij zich ongemakkelijk gaat voelen door jouw gedrag.

Als je niet wilt, dat hij jou gaat ontwijken, dan is het dus noodzakelijk dat je volwassen overkomt en dat je accepteert dat de relatie voorbij is. Zelfs al doe je alleen maar alsof. Het moet lijken dat je verder gegaan bent met je leven en dat je op een volwassen manier omgaat met de situatie. Dit wordt erg moeilijk als je ex-vriend alle belangstelling in jou heeft verloren en als hij totaal geen aandacht schenkt aan wat jij doet. Er zijn manieren om hem onbewust te laten weten dat je verder bent gegaan met je leven, zonder dat in die woorden tegen hem te zeggen. In dit artikel leer je hoe je dat doet.

Je wilt dat je ex-vriend de indruk krijgt dat je niet langer in hem bent geïnteresseerd, ook al ben je dat wel nog. Je moet doen wat hij het minste verwacht, om een reactie van hem uit te lokken. Hij verwacht dat je achter hem aan gaat zitten, dat je het moeilijk hebt met de situatie, vooral als hij degene is die jou gedumpt heeft. Als je precies het tegenovergestelde doet, dan raakt hij van slag. Hij gaat dan opnieuw de situatie beoordelen.

Als je kalm blijft en de situatie accepteert, dan raakt hij in de war en zal zich dingen over jou gaan afvragen. Dit is een cruciale psychologische strategie die vrouwen in het verleden hebben gebruikt om ex-vrienden terug te krijgen, simpelweg omdat het werkt. Jezelf terugtrekken is niet alleen een effectieve strategie om tegen hem te gebruiken. Het zorgt ervoor dat hij meer tot je aangetrokken wordt en dat hij opeens weer belangstelling krijgt in waar je mee bezig bent.

Het verhaal van de visser

Vergelijk het met een visser. De visser gooit zijn lijn uit in het water, weg van zichzelf. Hij wacht dan geduldig af. Van waar hij staat, ziet hij geen haak en geen aas, maar hij weet dat het er allemaal nog is. De haak is kennis van specifieke ex terug strategieën, jij bent het aas en je ex-vriend is de vis.

Je kunt niet zien wat de vis (je ex-vriend) nu aan het doen is. Misschien vermaakt hij zich wel verderop in de rivier. Terwijl jij geduldig afwacht, komt er een moment dat de vis honger krijgt. De vis zal instinctief weten waar hij naartoe moet om te eten (naar jou). Hij hapt in het aas en de visser (jij) haalt hem binnen. Hij is aan de haak geslagen.

Op dezelfde manier kun jij je vriend weer naar je toe trekken als hij je begint te missen en hongerig is van verlangen naar jou. Hij laat zich opnieuw door jou aan de haak slaan. Probeer te denken aan het verhaal van de visser als je geduld begint te verliezen of als je het even niet meer ziet zitten. Sommige dingen zijn het wachten waard.

Radiostilte of Geen-Contact-Regel. Waarom het werkt om je ex-vriend terug te winnen.

Als je elke vorm van contact met je ex verbreekt, echte radiostilte dus, dan is dit de snelste en krachtigste manier om zijn belangstelling in jouw direct weer op te wekken. Helaas lukt de meeste vrouwen dit niet. Elke vezel in hun lijf schreeuwt namelijk om contact met hem op te nemen.

Als het mislukt om je ex-vriend terug te winnen, dan is het meestal omdat je je niet helemaal hebt gehouden aan de fase van radiostilte met je ex. Als je de Geen-Contact-Regel overtreedt, dan zorgt dat er alleen maar voor dat je ex-vriend dingen gaat denken als:

“Ik word er gestoord van dat ze maar blijft bellen en appen. Het is wel duidelijk dat ze me niet kwijt wil, maar wat een afknapper. Eigenlijk is het gewoon zielig.”

Radiostilte of de Geen-Contact-Regel gebruiken om je ex-vriend terug te winnen

Het is belangrijk dat je iets begrijpt van de psychologie van het mannelijke brein. Als je hem achterna blijft lopen en wanhopig bent, dan verliest je ex-vriend vrij snel alle respect die hij voor je had, of wat er nog van over was.

Denk nog eens terug aan toen jullie elkaar pas kenden. Waarom werd hij toen tot jou aangetrokken? Je was toen waarschijnlijk veel zelfverzekerder en mysterieuzer. Dit vinden mannen erg aantrekkelijk. Zij houden van onafhankelijke vrouwen die weten wie ze zijn, niet van emotionele wrakken.

Als je hem continu lastig valt, dan gaat hij je alleen maar zielig vinden. Als je niet genoeg respect voor jezelf hebt om uit zijn buurt te blijven, dan zal hij ook geen respect voor je hebben. En als hij in de gaten krijgt dat je er alles voor over hebt om hem terug te krijgen, dan duw je hem nog verder weg en hij krijgt steeds minder waardering voor jou.

Je moet hem laten zien wat je waard bent en dat je niet gemakkelijk te krijgen bent. Dat is van cruciaal belang. Daarom is de periode van radiostilte, de Geen-Contact-regel een krachtige strategie, omdat het je helpt om dit te bereiken.

Radiostilte gaat ervoor zorgen dat jouw ex-vriend jou mist

Niemand verwacht van jou dat dit gemakkelijk zal zijn. Je zag je vriend elke dag en hij maakte een groot deel uit van je leven. Het zal je dan ook heel veel moeite kosten om helemaal niet meer met hem communiceren. Je hebt een enorme leegte in je leven en je zult hem vreselijk gaan missen. Als je dit gevoel hebt, onthoud dan dat hij waarschijnlijk ook zoiets voelt.

Het is normaal dat hij nog gevoelens heeft voor jou. Er is een sterke emotionele band tussen jullie en die kun je niet zo maar verbreken en ontkennen. Ook al lijkt het misschien dat hij plotseling de relatie verbrak, toch verwachtte hij dat je er nog steeds wel zou zijn. Misschien als een vriendin. Waarschijnlijk had hij verwacht dat hij zich geleidelijk zou terugtrekken. Zo kon hij geleidelijk wennen aan het idee dat jij er niet meer was.

De kans is groot dat je ex-vriend verwachtte dat je achter hem aan bleef zitten of dat je op zijn minst belangstelling in hem zou hebben. Dit zou hem de macht over jou geven. Hij is in het voordeel, omdat hij jou pas helemaal hoeft los te laten als hij daar aan toe is. In zijn ogen is het een geleidelijk proces, omdat hij weet dat jij nog steeds heel veel gevoelens voor hem hebt.

Als hij precies weet waar jij bent (in de wachtkamer om op hem te wachten) dan heeft hij alle tijd van de wereld om te beslissen met wat voor soort vrouw hij verder wil gaan. Als je deel uit blijft maken van zijn leven, dan weet hij precies wat je doet en wat je voor hem voelt. En als hij weet dat hij je elk moment terug kan krijgen als hij daar zin in heeft, dan zal hij geen haast hebben om jullie relatie nieuw leven in te blazen.

Realiseer je goed dat dat alleen maar mogelijk is als jij hem geeft wat hij wil. Je kunt het hele machtspelletje tussen jullie veranderen door in actie te komen en jezelf terug te trekken wanneer hij het het minst verwacht. Doe dat op de juiste manier en je zult merken dat hij heel anders met je omgaat en je heel anders behandelt. Dit komt omdat jouw terugtrekking ervoor heeft gezorgd dat hij jou meer is gaan missen dan hij verwacht had. Dit is wat je als eerste moet bereiken om hem terug te winnen. Als hij je namelijk niet mist, heeft hij ook geen interesse in een relatie met jou.

Als je zorgt voor een enorme leegte in zijn leven, dan gaat hij weer naar jou verlangen en gaat hij weer achter je aan zitten. Door helemaal uit beeld te verdwijnen, kun je dit bereiken en ervoor zorgen dat hij jou mist. Uiteindelijk zal dit het hele proces versnellen van weer een relatie aangaan. Het mooiste is nog dat hij achter jou aan zit en niet andersom!

Wat radiostilte inhoudt

Je moet heel streng zijn voor jezelf. Radiostilte, of de Geen-Contact-Regel, houdt namelijk in dat er geen enkel contact mag zijn. Op geen enkele manier dus. Je kunt alleen succes hebben als je je hier voor de volle 100% aan houdt.

Dus je gaat hem niet bellen, mailen, sms-en, appen of met hem praten. Niet langs zijn huis rijden of hem “toevallig” proberen tegen te komen. Dan ben je verplicht om met hem te praten en dat probeer je juist te vermijden. Geen uitzonderingen! Hoe beter je je hieraan houdt, hoe groter de kans dat je ex-vriend uit het niets ineens contact met jou gaat zoeken.

Als dat gebeurt, is het belangrijk dat je niet meedoet aan zijn contactpogingen. Natuurlijk doe je dat niet op een nare manier en ga je ook niet zeggen dat je niet met hem wilt praten, dan lijk je alleen maar bitter en kinderachtig. Hij zal dan ook niet opnieuw proberen om contact met je op te nemen, omdat hij denkt dat je er niet voor open staat.

In plaats daarvan trek je je telefoon uit, zet je je mobiel uit of beantwoord je zijn oproepen niet. Je kunt beter niet antwoorden dan wel, omdat je in het eerste geval zijn interesse laat pieken.

Als je niet bent, waar hij denkt dat je bent (aan de andere kant van de telefoon op hem zitten te wachten) dan slaat zijn fantasie op hol. Hij gaat zich afvragen wat je aan het doen bent en met wie. Hij gaat er zelf een draai aan geven als hij doorheeft dat je het te druk hebt om zijn telefoontjes te beantwoorden. Dit is erg effectief en het mooiste is dat je er niks voor hoeft te doen!

Het zelfde geldt voor je accounts op social media. Ga niet op Facebook zoals je eerst deed. Ga al helemaal geen hints geven over hoe je je voelt in de hoop dat hij het ziet. Je kunt het beste je account een tijdje deactiveren of proberen er helemaal van weg te blijven. Hij zal het alleen maar gebruiken om mee te kijken hoe het met je gaat. Gun hem dat plezier niet. Als je niet meer online te zien bent, dan moet hij zelf moeite gaan doen. Als hij dan wil weten hoe het met je gaat, dan zal hij jou dat zelf moeten vragen.

Radiostilte dus ook geen Facebook

Een ander voordeel van wegblijven bij Facebook, is dat je voorkomt dat je paranoïde wordt. In plaats van dat je herstelt en dat je een effectieve strategie opzet om hem terug te winnen, ben je alleen maar een aantal keer per dag zijn statussen aan het bekijken. Uiteindelijk ga je ze allemaal overanalyseren en er veel te veel achter zoeken. Dat is niet gezond en het zorgt er niet voor dat je je kunt richten op wat je moet doen om hem terug te winnen.

Hij gaat ervan uit dat je na de relatiebreuk nog steeds online te zien bent, zodat hij je in de gaten kan houden. Als jij verdwijnt, dan is dat erg verontrustend voor hem. Zijn hoofd slaat op hol en je bent weer mysterieus voor hem. Dit is het geheim om hem weer naar je toe te trekken, dus wees mysterieus!

Als je ex-vriend doorheeft dat je nog steeds achter hem aan zit en dat je in hem geïnteresseerd bent, dan voelt hij zich veilig. Zodra je precies het tegenovergestelde doet. Zodra je hem niet langer de aandacht geeft waar hij naar verlangt, dan moet hij ineens rekening houden met de mogelijkheid dat je niet langer in hem bent geïnteresseerd. Dit is een enorme klap voor zijn ego en hij zal er iets aan willen doen voor het te laat is.

Hoe lang duurt de periode van radiostilte?

Dat is de hamvraag en daar gaan we het nu over hebben. Ook al is elke relatiebreuk anders, er zijn toch wat algemene adviezen als het gaat over contact met je ex-vriend. Je zult heel veel verschillende adviezen tegenkomen op internet, over wanneer je het beste weer contact kunt opnemen. In mijn ervaring kun je het beste ongeveer zes weken aanhouden.

Zes weken radiostilte lijkt misschien op een ontzettend lange periode voor jou. Het zal in het begin ook heel langzaam gaan, maar je moet je doel goed voor ogen houden. Je wilt hem terug. Je zult dit alleen maar kunnen bereiken als je geen contact met hem zoekt.

Normaal duurt het ongeveer zes weken om te herstellen van dat je bent gedumpt. Alle verbitterdheid en alle boosheid die je nu voor hem voelt, zullen snel verdwijnen. Je zult ook veel positiever tegen de hele situatie aan gaan kijken. Als je dingen tegen hem hebt gezegd, waar je je voor schaamt, dan zijn die ook ver vergeten na deze zes weken.

Het mooiste is nog, dat je ex-vriend jou in deze periode vreselijk zal gaan missen. Als hij jou zo mist, is het veel waarschijnlijker dat hij met jou in contact probeert te komen. De kans is groot dat hij al veel eerder contact met je zoekt dan dat de zes weken voorbij zijn, als je alles goed aanpakt. Zelfs al zou hij niet bellen, dan kun je ervan uit gaan dat hij veel meer open staat voor je, omdat hij al zo lang niks van je heeft gehoord.

Nog een voordeel voor jou is, dat hij niet zo achterdochtig zal zijn als je weer contact met hem zoekt. Julie gesprekken zullen veel minder ongemakkelijk zijn, als hij ziet dat je niet hebt geprobeerd om hem te overtuigen om weer een relatie met jou aan te gaan.

Er zijn een aantal krachtige strategieën die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je ex-vriend uit zichzelf contact met je opneemt. Het is belangrijk dat je hier alles over weet. Je leert hoe je hem kunt verleiden als jullie weer met elkaar praten.

Je volgende stap: Win je ex terug met de Ex terug Strategie

Als je ex-vriend weer contact met je zoekt, dan is het van cruciaal belang dat je weet hoe je moet reageren om zijn belangstelling en verlangens voor jou weer aan te wakkeren. Als je dit verkeerd aanpakt, dan zal hij zich weer terugtrekken en verdergaan met zijn leven.

Het is cruciaal dat je de gevoelens van je ex weer aanwakkert. Dit is niet zo moeilijk als je misschien denkt. De populairste strategie op internet om je relatie te herstellen staat vol met tips hoe jij al deze gevoelens bij je ex weer naar boven kunt krijgen en hoe je ervoor zorgt dat hij jou weer wil. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij uit vrije wil doet wat jij wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ga grondig door alle stappen heen. Begin vandaag nog met het gebruiken van de strategie om de houding van je ex-vriend ten opzichte van jou te veranderen en om ervoor te zorgen dat hij jou weer wil en dat hij je weer als relatiemateriaal gaat zien.

Klik direct voor de beste strategie om je ex terug te winnen >>

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met hem!

Of wil je eerst nog een ex terug strategie recensie lezen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 4: © Ikwilmijnexterug.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *