Slimme technieken om je ex terug te winnen met Facebook

Je ex terugwinnen met Facebook

Facebook is steeds populairder aan het worden bij mensen die een partner zoeken. Daarom staat Facebook inmiddels ook bekend als de datingsite onder de sociale networken. Er zijn genoeg stelletjes die elkaar ontmoet hebben op Facebook en dat worden er alleen maar meer. Dezelfde soort technieken om een partner aan te trekken, kun je ook gebruiken om je ex met Facebook terug te winnen. Je moet alleen even weten wat je moet doen en hoe je de veelvoorkomende fouten vermijdt, die veel exen na een breuk maken.

slimme technieken om je ex terug te winnen met Facebook

Voordelen en nadelen van Facebooken met je ex

Facebook maakt inmiddels deel uit van het leven van velen. De meesten gebruiken het om in contact te blijven met familie en vrienden. Daar is Facebook prima geschikt voor. Wat als een ijverige Facebooker het gebruikt om mensen, vooral hun partners te bespioneren, met alle gevolgen van dien?

Wist je bijvoorbeeld dat uit onderzoek is gebleken dat Facebook genoemd werd in een derde van alle echtscheidingsgevallen? Dat is iets om over na te denken. Als je het goed gebruikt, dan is Facebook een krachtig hulpmiddel om je ex terug te krijgen. Het kan je relatie echter ook enorme schade berokkenen als je de verkeerde dingen doet.

Er zijn genoeg stellen die de relatie hebben verbroken vanwege Facebook. Er is geen of weinig privacy op Facebook. Stellen kunnen het dus gebruiken om alles van elkaar in de gaten te houden. Of dat gezond is, is een tweede. Als er vertrouwen is, zou er geen reden moeten zijn om dat te doen.

Laten we ons op dit moment even concentreren op de positieve kant van Facebook. Op dezelfde manier waarop Facebook talloze relatiebreuken kan veroorzaken, kan het ook worden gebruikt om relaties te herstellen en stellen weer bij elkaar te brengen. Helaas is het laatste een stuk lastiger. Dit komt, omdat Facebook op de verkeerde manier wordt gebruikt. Dat komt, omdat het niet duidelijk is hoe we het in ons voordeel moeten laten werken. Gelukkig gaat dit artikel erover hoe je Facebook als een effectief hulpmiddel kunt toevoegen aan je arsenaal om je ex terug te winnen.

Sociale netwerken kunnen relaties redden of nieuw leven inblazen

Inmiddels kennen we allemaal het fenomeen online dating. Het is een trend die steeds effectiever lijkt. Het wordt zelfs meer en meer dé manier om “die ene” tegen te komen. Je kunt op deze manier elkaar op een diepere manier leren kennen. Dat is heel iets anders dan de oppervlakkige manier van een disco of kroeg. Hetzelfde geldt voor Facebook. Je profiel vertelt een heleboel over wat voor iemand je bent. Er kan meteen een enorme aantrekkingskracht van uit gaan als het op de juiste manier wordt gebruikt. Hou dat in je achterhoofd bij het lezen van dit artikel, over wat je zou moeten doen met je ex en Facebook.

Wel of geen vrienden blijven?

Hierover zijn de meningen verdeeld. Sommigen zeggen dat je je ex meteen moet “ontvrienden” als het uit is. Dat is beter voor je mentale rust. Je hoeft niet continu te zien waar je ex mee bezig is. Je hoeft ook niet je tijd en energie te verspillen door je ex online te gaan stalken en om te gaan speuren naar allerlei aanwijzingen waar je ex mee bezig is. Anderen zeggen dat het een geweldige manier is om een duidelijk signaal naar je ex te sturen. Dat geldt vooral als je ex degene was die het heeft uitgemaakt.

De meesten ontvrienden hun ex echter wel uit zelfbescherming of uit wrok. Vaak wordt er overhaast of impulsief gehandeld en dan kan dit het resultaat zijn. Als we aan de kant worden geschoven, dan gaan we over tot de aanval. Iemand doet je pijn en je wilt terugslaan. Die reactie is menselijk. Je wilt een signaal afgeven dat het je niet meer interesseert wat je ex doet en je denkt dat dit de manier is. Dit is alleen niet de manier waarop je ex zal reageren op het ontvrienden, het tegendeel is het geval.

Hoe reageert je ex op het ontvrienden op Facebook?

De snelheid waarmee je je ex ontvriendt na de breuk, laat jouw ex zien wat er echt door je heen gaat. Het is een normale reactie dat je naar de dichtstbijzijnde computer wilt gaan of via je smartphone op Facebook wilt inloggen om je ex uit je leven te verwijderen, net als wat hij of zij bij jou heeft gedaan. Je denkt dat dit jouw ex duidelijk maakt dat jij je niet op deze manier laat behandelen. Helaas zal je ex dit heel anders zien. Als je net gedumpt bent, dan doe je soms impulsief dingen waar je later spijt van krijgt. Je moet zulk emotioneel gedrag echt vermijden, als je jouw ex in de toekomst terug wilt winnen.

Als je je ex, vrij snel nadat je bent gedumpt, als vriend verwijdert, dan kom je kleinzielig over naar je ex. Je ex zal dan doorhebben dat je behoorlijk gekwetst bent, veel erger dan je wilt toegeven. Je laat je ex ook merken dat je je ex terug wilt kwetsen. Zo kun je wraakzuchtig, kleinzielig, hatelijk en kinderachtig overkomen. Dit is wel het laatste wat je wilt uitstralen. Je vergooit namelijk zo je kans op een heriging met je ex.

Naar alle waarschijnlijkheid zal je ex hard moeten lachen als je hem of haar ontvriendt. Het ligt er duimendik bovenop dat je boos en gekwetst bent dat je bent gedumpt. Het is een slecht idee om je ex te ontvrienden als het uit is. Het is een heel erg slecht idee zelfs, als je je ex terug wilt tenminste. Ontvrienden kan wel, als je absoluut niks meer te maken wilt hebben met hem of haar. Dan kun je des te sneller verder met je leven.

Goed nieuws over vrienden blijven op Facebook met je ex

Als je je ex ontvriendt, dan heb je niet langer de beschikking over het waardevolste hulpmiddel om je ex terug te winnen. Je kunt het op een aantal manieren gebruiken in je voordeel, om gevoelens van nostalgie uit te lokken voor jullie relatie, om je ex jaloers te maken, om te zorgen dat je ex weer achter je aan komt, gevoelens van verlangen op te wekken, de manier waarop je ex naar je kijkt volledig te veranderen en hem of haar te laten inzien dat het een grote fout was om jou te dumpen. Je moet alle strategieën wel op de juiste manier uitvoeren. Als je het verkeerd doet, dan heeft je ex je door en kom je erg wanhopig en zielig over.

Als je deze speciale Facebooktechnieken leert, dan zul je merken dat je ex je op een andere manier met je om gaat. Je ex kan weer contact zoeken, belangstelling tonen in wat je doet, enz. Het is belangrijk dat je alles precies op de juiste manier doet om de liefde van je ex terug te winnen. Dan kun je goede resultaten boeken in relatief weinig tijd.

Begint het al duidelijk te worden waarom het slim is om je ex als vriend op Facebook te behouden?

Cruciale stappen om Facebook in je voordeel te laten werken bij het terugwinnen van je ex

Slimme technieken om je ex terug te winnen met Facebook 1

Stap 1:

Ontvriend je ex niet, dat is een hele duidelijke. Je geeft je ex dan een duidelijk signaal dat je nog niet de helft van de pijn hebt van de breuk, die je ex verwacht. Het benadrukt ook dat je volwassen en zelfstandig bent.

Stap 2:

Blijf een paar dagen weg bij Facebook. Je gaat dus niet kijken wat je ex allemaal schrijft. Ook ga je zelf geen updates op je timeline neerzetten. Je ex is afhankelijk van Facebook om te zien wat je allemaal aan het doen bent. Ook kan je ex zo zien wat je allemaal schrijft over hoe je je voelt. Als je dat dus niet doet, dan zal je ex doorhebben dat het je allemaal niet zo interesseert wat hij of zij van je denkt. Je ex zal zich ook gaan afvragen waar je het zo druk mee hebt, dat je niet op Facebook komt.

Stap 3:

Verander je status niet in “vrijgezel”. Je laat je ex dan heel erg merken dat hij of zij je heeft geraakt. Veel mensen doen dit meteen als het uit is en het spreekt boekdelen voor je ex. Je kunt jezelf wijsmaken dat je je ex kwetst als je je status in “vrijgezel’ verandert. In werkelijkheid zal jouw ex het eigenlijk alleen maar grappig vinden.

Stap 4:

Schrijf een tijdje niks. Je schrijft dus geen updates op je timeline. Ook plaats je geen reacties op de timeline van vrienden, geen vind-ik-leuks, etc. Je neemt dus niet de moeite om iedereen te laten weten waar je mee bezig bent.

Nu zal je ex zich dingen beginnen af te vragen. Je ex haalt zich van alles in het hoofd waarom je niet meer online bent zoals eerst. Je ex zal vermoeden dat je je amuseert met iemand anders en dat je verder bent gegaan met je leven. Hij of zij wordt nu ontzettend nieuwsgierig en ongerust. Hij of zij moet nu gewoon iets gaan doen. Dit is dan meestal het moment dat je ex contact met je gaat zoeken om te zien hoe het met je is. Het beste van deze methode is dat het heel erg effectief is om je ex de eerste stap te laten zetten en je hebt er niks voor hoeven doen!

Waarom werkt dit?

Je ex gaat denken dat je belangrijkere dingen te doen hebt dan in te loggen in Facebook en kijken wat je ex doet. Je ex vertrouwt op Facebook om je na de breuk in de gaten te kunnen houden. Als je je ex niet de informatie geeft, die hij of zij verwacht, dan is dat enorm frustrerend. Jouw ex kan dan zich steeds moeilijker beheersen. Als reactie op wat jij doet, zal je ex allemaal dingen gaan plaatsen op zijn of haar timeline om jouw reactie uit te lokken. Je ex wil de bevestiging dat je nog steeds om hem of haar geeft. Jouw ex wil ook de zekerheid dat jij niet eerder je leven weer oppakt dan hij of zijzelf.

Als je ex emotionele of pijnlijke dingen op Facebook zet, dan is dat een duidelijk signaal. Het is een duidelijk signaal dat jouw ex je probeert uit de tent te lokken. Je ex probeert een reactie uit te lokken dat je laat merken dat je het nog steeds moeilijk hebt met de breuk. Als je niet toehapt, dan versterk je je positie. Jij geeft jouw ex namelijk de indruk dat het je geen bal kan interesseren wat hij of zij allemaal op Facebook zet. Je ex zal niet alleen geïrriteerd, maar ook meer geïnteresseerd zijn in jou. Het menselijke brein zit af en toe vreemd in elkaar. Hoe minder het jou interesseert, des te meer zal het je ex interesseren. Het is een hele goede manier om te zorgen dat je ex jou wil.

Let op: toon geen zwakheid

Deze vier stappen zijn erg effectief om ervoor te zorgen, dat je ex weer bij de les is. Je ex gaat zich kwetsbaar voelen, omdat hij of zij er van uit ging dat jij hem of haar continu in de gaten zou gaan zitten houden op Facebook. Er zijn nog veel meer technieken die je goed kunt gebruiken, om het nog effectiever te maken. Onthoud dat je ervoor zorgt dat je geen zwakheid of wanhoop toont. Onthoud ook dat je je ex niet de indruk geeft dat je niet zonder hem of haar kunt. Dat is vreselijk onaantrekkelijk. Het zorgt er alleen maar voor dat het langer duurt voordat jullie weer samen zijn. Het kan er zelfs voor zorgen dat de breuk definitief wordt.

Het is belangrijk om aantrekkelijk te zijn voor je ex

De bovenstaande technieken vergroten je kans om je ex terug te winnen. Ze zorgen er bovendien voor dat je ex jou heel anders zal bekijken. Het is niet leuk om te horen dat je ex jou niet meer aantrekkelijk vond. Toch was het waarschijnlijk wel het geval. Waarschijnlijk was het ook de reden waarom je ex niet meer verder met je wilde. Aantrekking heeft natuurlijk niet alleen met uiterlijk te maken. Een groot deel wordt zelfs bepaald door je gedrag.

Doe weer de dingen waardoor je ex ooit tot jou werd aangetrokken. Dan ga je een verschil merken met hoe je ex zich naar jou gedraagt. Ga geen dingen te doen als stalken op Facebook, het te dik erbovenop leggen dat je je ontzettend vermaakt na de breuk en je Facebook elke 5 minuten updaten. Dan word je opeens weer veel aantrekkelijker voor je ex. Dat is van cruciaal belang als je je ex terug wilt. Door deze technieken te gebruiken, zul je enorme vooruitgang boeken in hoe je ex je ziet en hoe hij of zij over jou denkt.

Jouw volgende stap: je ex terugwinnen met Facebook?

Facebook is weliswaar geschikt om met bijvoorbeeld foto’s en statusupdates precies dat beeld van jezelf te creëren, dat jij graag wilt. Net als SMS of Whatsapp heeft het ook een lage drempel om berichten naar je ex te sturen, waardoor je ook onbedoeld behoorlijk wat schade kunt aanrichten. Toch gaat het je natuurlijk niet lukken om je ex via Facebook terug te winnen. Daarvoor zul je je ex in het echt moeten zien.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts en zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om een strategie te ontwikkelen om je ex terug te winnen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren? Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *