5 Manieren om je ex-vriendin jou te laten missen

5 Manieren om mijn ex-vriendin mij te laten missen

Een verbroken relatie is nooit gemakkelijk. Het maakt niet uit hoe erg jullie elkaar in de haren zaten, of hoe vreselijk de relatie was. Als het uit is, dan was het achteraf de meest geweldige relatie ooit. Dat gaat vanzelf. Daar kun je niks aan doen. Mensen kunnen rationeel, logisch en realistisch zijn op elk gebied van hun leven, maar toch missen ze hun ex als de relatie verbroken is.

5 manieren om je ex-vriendin jou te laten missenAls je denkt aan de pijn en het verdriet dat iemand voelt, als zijn of haar relatie is verbroken, dan is het niet moeilijk om je voor te stellen dat de meesten meteen zinnen op wraak. Het lijkt gewoon zo oneerlijk dat de een emotioneel door de mangel wordt gehaald, terwijl de ander alleen even de schouders ophaalt.

Dit is een gevaarlijke manier van denken. In werkelijkheid lijden beide partijen na het verbreken van de relatie. Het onbezorgde beeld dat je ex van zich laat zien, is waarschijnlijk toneelspel. Als je jezelf nu gaat richten op emotionele wraak op degene die jou heeft gekwetst, is niet gezond. Als je gefixeerd bent op iets dat zo negatief is, dan maak je alles vaak alleen maar erger. Terwijl je probeert om je ex pijn te doen, richt je emotionele schade aan bij jezelf.

Als je wilt dat je ex-vriendin jou gaat missen en jullie relatie zonder dat je jezelf beschadigt, dan kun je het beste aan positieve dingen gaan werken. In plaats van anderen pijn te doen, ga je jezelf verbeteren. Je krijgt nu 5 manieren waarop je jouw ex-vriendin alle goede kanten van jou en de relatie kunt laten zien. Dit is absoluut noodzakelijk als je wilt dat zij jou gaat missen en dat is weer noodzakelijk om haar terug te kunnen krijgen.

Manier 1 om je ex-vriendin jou te laten missen: Werk aan jezelf

Je begint met het zoeken naar iets positiefs om jezelf op te richten. Zoek een hobby of doe harder je best op je werk bijvoorbeeld. Terwijl je tijd en energie steekt in iets belangrijks, voorkom je dat je rot gaat voelen. Tegelijkertijd word je aantrekkelijker. Het beste nog is dat je je er vaak ook echt oprecht gelukkig door gaat voelen.

Manier 2 om je ex-vriendin jou te laten missen: Geef het tijd

De periode onmiddellijk na een relatiebreuk is het moeilijkste. Alles lijkt vervelend en zinloos zonder de veiligheid van een relatie om op terug te vallen. Tijdens deze periode zijn mensen vaak impulsief en zeggen of doen dingen die niet meer terug te draaien zijn.

Hoe moeilijk het ook is. De beste manier om een tweede kans te krijgen is om er wat tijd overheen te laten gaan. Hierdoor kunnen jullie allebei weer met een schone lei beginnen te praten zonder emotionele bagage of boosheid. Dit is de beste manier om de omstandigheden te scheppen voor een tweede kans.

Manier 3 om je ex-vriendin jou te laten missen: Wees gelukkig

Niets maakt een persoon aantrekkelijker dan zelfvertrouwen en positiviteit. Om jezelf aantrekkelijker te maken, doe je bewust moeite om gelukkig te zijn. Dit is goed voor je eigen mentale toestand en als bonus ben je een stuk aantrekkelijker in de ogen van je ex-vriendin.

Manier 4 om je ex-vriendin jou te laten missen: Praat nooit negatief

Het is ook erg belangrijk om nooit negatief te zijn. Het is moeilijk om niet bezig te zijn met alle narigheid die gebeurd is toen de relatie werd verbroken, maar als je er te veel mee bezig bent, ga je je alleen maar slechter voelen. Door negativiteit lijken mensen ook kleinzerig en kinderachtig, een door en door slechte verliezer.

Manier 5 om je ex-vriendin jou te laten missen: …

Manier 5 omvat al het bovenstaande en meer. Het gaat ervoor zorgen dat je niets aan het toeval overlaat. Dit is de manier waardoor jij je vriendin voorgoed kunt terugwinnen en een gezonde, blijvende relatie met haar kunt aangaan en waardoor je relatie niet nog een keer verbroken hoeft te worden.

Je zult onder andere het volgende leren:

  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex-vriendin van je weg duwen. (Je hebt het waarschijnlijk niet eens door.)
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex-vriendin terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex-vriendin weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je haar terug kunt winnen in 21 dagen of minder.
  • En nog heel veel meer!

Klik daarom direct op de link hieronder voor de geniale onthulling van manier nummer 5:

Ex Terug Strategie volledig risicovrij uitproberen >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *