Flirten met je ex?

Flirten Met Je Ex

Je bent in een kamer vol met mensen en ineens zie je dat je ex er ook is. Je eerste reactie is, maken dat je wegkomt en je verstoppen. Niet doen! Je kunt veel beter met je ex flirten, hem laten zien dat jou laten lopen, het domste is wat hij ooit heeft gedaan. Hij zal de komende maanden naar je smachten als je enkele eenvoudige tips opvolgt die je in dit artikel gaat ontdekken.

Flirten met je ex

Glimlach. Het eerste wat je duidelijk moet laten merken, is dat je volmaakt gelukkig bent zonder hem. Zodra je hem hebt gespot, loop je met een brede lach, enthousiast en vol zelfvertrouwen op hem af om hem te begroeten.

Haal wat leuke herinneringen op. Begin te flirten door nonchalant iets te zeggen over jullie mooiste momenten samen. “Weet je, ik zat net te denken aan hoe leuk het was om samen te gaan raften. Heb jij dat ook nog wel eens gedaan?”

Zorg dat hij er spijt van krijgt dat het uit is tussen jullie. Heb het over andere aspecten van de relatie, waardoor hij zich realiseert wat voor geweldige vriendin jij was, bijvoorbeeld jouw avontuurlijke kant. “Naast het raften, ben ik pas ook begonnen met skydiven en survivaltochten. We zouden ons echt super vermaken als je een keer mee zou komen.”

Maak hem jaloers en verdrietig. Nu laat je hem weten dat je je ontzettend amuseert en dat hij zich ook had gekund als jullie nog steeds samen waren. Geef hem meteen ook een compliment erbij. “Ik zou je best willen meevragen naar mijn volgende skydiveles. Met jouw gespierde schouders zou dat echt iets voor jou zijn, maar ik ga al met Roger. Hij houdt graag mijn hand vast als we samen naar beneden vallen.”

Extra tips

Het flirten werkt extra goed als je je ex tegenkomt met een nieuwe vriendin. Je kunt haar zelfs een steek onder water geven voor extra effect. “Is het niks voor jullie om eens te gaan skydiven? Hmm, eigenlijk is ze niet sterk genoeg en is haar coördinatie niet goed genoeg om dat te kunnen.”

Er zijn zo ontzettend veel tips en technieken die werken, dat ik er niet in detail op in kan gaan in dit artikel. Het komt erop neer dat je de algemene mannelijke psychologie moet begrijpen en vooral hoe er wordt gereageerd na een relatiebreuk. De meeste mensen hebben geen benul van wat er omgaat in het andere geslacht in deze situatie. Als jij kennis hebt van deze belangrijke informatie, dan heb je een enorme voorsprong op je ex. Je ex zal op een totaal andere manier naar jou gaan kijken en weer door jou worden aangetrokken.

Als je je ex terug wilt, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen. Deze strategie heeft keer op keer stellen succesvol weer bij elkaar gebracht. Je leert wat je wel en niet moet doen. Ook leer wat het effect van alles op je ex is en waarom dat zo is. Bovendien krijg je onder andere een blik in de denkwereld van je ex. Maar het belangrijkste is, dat het je voorziet van een bewezen strategie om je ex terug te winnen in vrij korte tijd en om je relatie beter te maken dan voorheen.

Je leert bijvoorbeeld een aantal tegen-intuïtieve technieken, waardoor je ex jou achterna komt, in plaats van andersom. Je leert wat je tot nu toe al fout hebt gedaan en wat je daaraan moet doen om te zorgen dat je ex weer op een positieve manier naar jou gaat kijken.

Klik hier om direct naar de website van de Ex Terug Strategie te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk en liefde met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *