Witte magie liefde terugwinnen?

Het viel me op dat er heel veel gezocht wordt op witte magie liefde terugwinnen. Daarom heb ik me in de materie verdiept en schrijf ik een artikel over witte magie liefde terugwinnen om antwoord te geven op jouw vragen.

witte magie liefde terugwinnen

Witte magie houdt in dat je met een spreuk of een ritueel iets probeert te versterken wat er al is. Of je probeert liefde in het algemeen aan te trekken (dus niet een persoon in het bijzonder). Of je stuurt positieve energie naar je ex en wacht af wat je ex ermee doet…of niet…

Witte magie liefde terugwinnen

Witte magie breekt dus per definitie NIET in op de vrije wil van iemand! Iemand behoudt zijn of haar vrije wil. Als je dit bedenkt, dan blijkt al snel dat witte magie liefde terugwinnen erg veel aan het toeval overlaat en je moet maar afwachten wat gebeurt.

Ik neem niet aan dat het jouw bedoeling is om het zo erg aan het toeval over te laten. Witte magie liefde terugwinnen is eigenlijk ook een tegenspraak.

Als jij de liefde van een specifiek iemand terug wilt winnen, dan probeer je in feite de vrije wil te veranderen van iemand anders. Het doel van jouw ex terugwinnen met magie, is om je ex terug te winnen, terwijl je ex dat op dat moment misschien helemaal niet wil!

Dan hebben we het niet meer over witte magie liefde terugwinnen, maar over je ex terugwinnen met zwarte magie.

Je ex terugwinnen met zwarte magie

Met zwarte magie breek je dus in op de vrije wil van iemand anders, in dit geval je ex. Magie kan ook altijd misgaan. Het kan precies omgekeerd werken of het werkt veel te sterk.

In het geval dat het niet werkt, kan het zijn dat je ex een ongelofelijke afkeer van jou krijgt. Hij of zij wil absoluut nooit en te nimmer meer iets met jou te maken hebben. Daar kun je eigenlijk niks meer tegen doen. Je moet de spreuk dan weer ongedaan maken en hopen dat dat goed gaat. Na al dat werk, ben je op zijn best terug bij af, waar je nu ook al bent.

Het kan ook veel te sterk werken. In dat geval kan het zo zijn dat je ex naar je terug komt, maar dan op een ongezonde manier. Je ex wordt veel te aanhankelijk, hangt op een nare manier als een magneet aan je. Eigenlijk alsof hij of zij gehersenspoeld is om naar je terug te komen. En in feite is dat ook een beetje wat je gedaan hebt. Maar je hebt iets gevraagd en gekregen, al is het niet op de manier waarop je had gehoopt. Ook dit kun je weer met een andere spreuk ongedaan proberen te maken, maar na al die moeite ben je ook weer op zijn best terug bij af, waar je nu bent.

Wil je je geliefde wel terugwinnen met zwarte magie?

Los van de risico’s kun je je afvragen of je wilt dat je ex op deze manier als een zombie bij je terugkomt als je (zwarte) magie “succes” heeft. Bovendien staat er een (vreselijk?) geheim tussen jullie in. Of ga je je voormalige ex trots vertellen dat je hem of haar betoverd hebt?

Heb je niet liever dat je ex gewoon bij je terugkomt, omdat hij of zij inziet dat jullie bij elkaar horen? Dat jullie samen een gezonde, gelijkwaardige liefdevolle relatie aan kunnen gaan?

Als je antwoord hierop “ja” is, lees dan verder onder de knop.

Mocht je je toch willen inlaten met je ex terugwinnen met zwarte magie, klik dan op onderstaande knop voor een ritueel dat je op eigen risico kunt uitvoeren, of toch niet.

Je ex op een effectieve, gezonde manier terugwinnen

Gelukkig ben je er nog. Ik ga ervan uit dat je je ex terug wilt zonder zwarte magie anders was je hier immers niet (meer).

Als je je ex terug wilt winnen, zonder gemanipuleer dan kan ik je de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts van harte aanbevelen. Je leert hierin hoe je je ex op een gezonde manier kunt terugwinnen.

Je ontdekt onder andere:

  • Hoe je jouw ex weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je ex continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex.
  • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 reacties op “Witte magie liefde terugwinnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *