Ex Terug Strategie: 7 beste relatieherstellende strategieën

Een relatiebreuk is erg pijnlijk, maar verbroken relaties kunnen gelukkig ook weer hersteld worden. Het is wel belangrijk dat je zorgvuldig bent als je je ex terug wilt. Er zijn heel veel manieren waarop je je ex voorgoed van je weg duwt. Maar er zijn maar enkele strategieën waarmee je je relatie kunt herstellen. Het is dus van cruciaal belang dat je de juiste ex terug strategie gebruikt.

Ex Terug Strategie

In dit artikel krijg je 7 beste strategieën, methoden en technieken om de relatie met je ex te herstellen. Zo is het voor jou gemakkelijk om de beste ex terug strategie uit te kiezen.

Strategie 1: Vraag je ex om samen ergens rustig te gaan zitten en echt met elkaar te praten

Na een relatiebreuk lopen de emoties vaak hoog op, waardoor normale communicatie onmogelijk wordt. Zoek een neutrale plek uit, zoals een koffiehuis of een bankje in het park waar jullie samen kunnen praten.

Vraag de ander hoe het gaat, glimlach en luister echt naar wat hij of zij te melden heeft. Houd je volledige aandacht bij het gesprek, wees ontspannen en onderbreek de ander niet.

samen rustig praten als strategie om je ex terug te krijgen

Toon ook begrip voor wat de ander voelt.

Vraag wat de ander voelde bij de relatiebreuk. Luister naar wat je ex over de relatiebreuk heeft te vertellen, zonder in de reden te vallen. Toon medeleven met wat de ander heeft doorgemaakt.

Als je nooit goed was in luisteren, is het nu hét moment om dat wél te zijn.

Strategie 2: Blijf niet in het verleden hangen

Probeer tijdens het gesprek niet te blijven hangen in de negatieve dingen die de breuk hebben veroorzaakt. Praat in plaats daarvan over de leuke dingen die jullie hebben meegemaakt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ex denkt dat jij alles alleen maar slecht vond.

Veel mensen proberen de ander ervan te overtuigen dat hun eigen kant van het verhaal de enige juiste is. DOE DIT NIET! Richt je op het heden en de toekomst, in plaats van op het verleden. Richt je vooral ook op dingen die jullie gemeenschappelijk hebben en dingen die jullie allebei leuk vinden.

Ex Terug Strategie 2

 

Strategie 3: Manipuleer je ex niet en zet hem of haar ook niet onder druk om de relatie te herstellen

Praat de ander geen schuldgevoel aan voor hoe jij je voelt. Ga ook niet dreigen dat je domme dingen gaat doen als hij of zij niet bij je terugkomt.

Bedenk liever wat jouw aandeel in de situatie is en op welke gebieden jij niet de ideale partner bent geweest. Maak een plan van aanpak om dit te verbeteren. Laat je ex merken dat je ook ziet welk aandeel jij in de situatie hebt.

Strategie 4: Bied oprechte excuses aan

Je excuses aanbieden kan best moeilijk zijn, zeker als je dat als eerste moet doen. Als je je ex terug wilt, zul je het toch moeten doen. Je moet hierbij goed op je woorden letten.

post it note met sorry als ex terug strategie

Omdat je je waarschijnlijk schuldig voelt en je schaamt, kun je de neiging hebben om je excuses af te zwakken. Dat kan op de ander overkomen alsof je verwacht dat hij of zij ook een deel van de schuld op zich neemt of dat je excuses onder voorbehoud zijn.

“Het spijt me dat ik een beetje onvriendelijk was toen…”of “Ik was misschien wat onvriendelijk toen…”, klinkt heel anders dan “Het spijt me dat ik gemeen en onvriendelijk was toen…”

Strategie 5: Vind jezelf terug als je jezelf was kwijtgeraakt

Het is gemakkelijk om jezelf kwijt te raken in een relatie. Je bent misschien een beetje te gemakkelijk geworden, deed niet echt meer je best voor elkaar, kreeg andere interesses, of veranderde in iemand anders tijdens jullie relatie. Dit kan ertoe hebben bijgedragen waarom je ex weg wilde uit de relatie.

Kijk eens goed in de spiegel en denk eens diep na over alle manieren waarop je tijdens jullie relatie bent veranderd. Probeer dan weer de persoon te worden op wie je ex ooit verliefd is geworden. Doe iets aan je depressie, pak je hobby’s weer op, stop met jullie relatie af te kraken, doe wat nodig is.

jonge vrouw die in de spiegel kijkt

Strategie 6: Werk aan jezelf

Als je jezelf in de relatie kwijt was geraakt omdat je maar altijd toegaf, dan kan dat erg ongezond en erg onaantrekkelijk zijn.

Het klopt dat je eerst van jezelf moet houden voordat je van een ander kunt houden. Richt je dus niet meer volledig op je ex terugwinnen, maar ga eerst eens van jezelf houden. Als je ex ziet hoe sterk en onafhankelijk je bent, dan gaat je ex achter jou aan zitten in plaats van andersom.

Strategie 7: Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts

Met ex terug strategie 1 tot en met 6 kom je al een heel eind. Als je echt niets aan het toeval over wilt laten, dan is de tot nummer 1 verkozen strategie om je ex terug te winnen, de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts, jou op het lijf geschreven.

De Ex Terug Strategie staat boordevol strategieën, methoden en technieken om je ex gek te maken van verlangen naar jou. Sommigen van die strategieën kunnen best tegen je intuïtie ingaan. Al deze strategieën, methoden en technieken komen uit de praktijk van relatieherstel en hebben zich reeds talloze keren bewezen. Je kunt ze gebruiken om je ex weer achter je aan te krijgen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je moet alleen weten wat je doet om er effectief gebruik van te kunnen maken.

Natuurlijk staat de Ex Terug Strategie boordevol informatie hoe jij al deze technieken op de juiste manier toepast. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts is een ervaringsdeskundige. Ze heeft in het verleden vaak relatiebreuken meegemaakt en is nu getrouwd met een man die eerst haar ex was. Al haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in haar geniale Ex Terug Strategie.

Ze laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij of zij uit vrije wil doet wat jij wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ik ga ervan uit dat je echt je ex terug wilt, anders had je immers nooit naar iets gezocht als “beste ex terug strategie” en was je hier ook nooit terechtgekomen. Als je echt je ex terug wil kan ik je de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik direct hier voor de tot nummer 1 verkozen Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met je ex!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *