Wanneer komt je ex niet meer terug? 15 signalen

Een relatiebreuk kan erg stressvol zijn. Hoe langer jullie samen zijn geweest, hoe moeilijker het is om de situatie te accepteren. Aan de ene kant heb je mensen die hun relatie weten te herstellen. Aan de andere kant heb je mensen die die blijven wachten tot hun ex weer terugkomt. Heb je een relatiebreuk meegemaakt en wil je graag de belangrijkste signalen weten dat je ex niet meer terugkomt? Wil je ook weten hoe je je ex dan toch kunt terugwinnen? Dan is dit artikel voor jou geschreven.

ex niet meer terug uitgelicht

1. Er is geen communicatie

Veel mensen communiceren minder na een relatiebreuk. Enkelen verbreken echter helemaal het contact na het verbreken van de relatie. Nieuw telefoonnummer, blokkeren op social media of je oproepen en berichten blokkeren.

Ze doen er dan alles aan om onbereikbaar voor je te worden. Dit is een duidelijk signaal dat je ex geen contact met je wil.

2. Gesprekken worden oppervlakkig als je ex niet van plan is om terug te komen

Zijn jullie gesprekken nu volkomen anders dan vroeger? Kost het je echt moeite om een gesprek in stand te houden? Zit er geen diepgang meer in jullie gesprekken? Dan kan het zijn dat je ex er klaar mee is. Vaak voel je je ook niet meer zo op je gemak zoals vroeger.

Datzelfde patroon zie je terug in jullie tekstberichten en telefoongesprekken. Meestal komen er wat nietszeggende reacties. Of er komt zelfs helemaal geen reactie, ook al zijn je berichten gelezen.

3. Je ex is niet van plan om terug te komen als je in de friend-zone zit

Een redelijk vriendelijk einde aan een relatie is om vrienden te worden zonder wrok naar elkaar. Als jullie het daarover eens waren, dan is het een positief signaal dat je ex terug kan komen.

Het kan ook zijn dat je ex echt onverschillig is. Je ex behandelt jou bijvoorbeeld net zo als andere vrienden of vriendinnen. Of je ex gedraagt zich niet meer romantisch. Of doet niet meer flirterig. Je ex heeft het ook niet meer over het verleden, maar heeft wel nog respect voor je. Als dat het geval is, heeft je ex zich emotioneel losgemaakt van jullie relatie. Je ex is dan op een gezonde manier verder gegaan met zijn of haar leven.

4. Je ex komt waarschijnlijk niet meer terug als hij of zij geniet van het leven na jullie relatiebreuk

De eerste dagen na een relatiebreuk kunnen heel moeilijk zijn. Dat geldt voor iedereen. Maar wat als je merkt dat je ex jullie relatiebreuk viert en uitjes en vakanties plant vlak na de breuk? Als dat gebeurt, dan is dat een duidelijk signaal dat je ex het prima vindt zonder jou en niet van plan is om bij je terug te komen.

ex niet meer terug 4

5. Je ex wil je waarschijnlijk niet terug als hij of zij jou op alle social media platforms heeft geblokkeerd

Door niet te communiceren, geeft je een signaal af dat hij of zij geen behoefte heeft aan contact met jou. Het kan ook zijn dat je ex jou blokkeert op Whatsapp, Instagram, X (Twitter), Facebook en alle andere social media. Ook dat is een duidelijk signaal van je ex om te laten merken dat hij of zij niet meer met je wil omgaan. Je ex laat het koud wat in jouw leven gebeurt. Omgekeerd wil hij of zij ook niet met jou delen wat er in zijn of haar leven gebeurt.

6. Je ex praat slecht over je

Dit is een van de slechtste dingen die iemand na een relatiebreuk kan doen. Mensen met een negatieve persoonlijkheid spreken slecht over jou. Zo kunnen ze de hele schuld van de mislukte relatie op jou afschuiven.

Praat je ex slecht over je tegenover je familie of jullie wederzijdse vrienden? Dan wil je ex jou waarschijnlijk gewoon kwetsen. Het is ook een signaal dat je ex niet van plan is om terug bij jou te komen.

7. Je ex geeft al je spullen terug als hij of zij niet terug wil komen

Dit kan zo uit een film komen. Vraagt je ex alles terug wat hij of zij jou heeft gegeven? Of wat hij of zij aan persoonlijke spullen bij jou heeft vergeten? Dan heb je te maken met een duidelijk signaal dat je ex er klaar mee is.

Het kan ook dat je ex jouw dingen aan je teruggeeft. Dan probeert je ex jou helemaal uit te wissen. Niet alleen uit zijn of haar leven, maar ook uit zijn of haar herinneringen.

ex niet meer terug 7

8. Je ex vermijdt jouw familie en vrienden

Als je een relatie hebt, is het normaal om elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Na een tijdje ben je misschien zelfs vrienden met ze geworden. Zelf als de relatie verbroken is, kan het geen kwaad om die banden te onderhouden.

Het kan ook gebeuren dat je ex jouw vrienden en familie vermijdt. Je ex wil dan geen contact met mensen door wie hij of zij aan jou wordt herinnerd. Bovendien wil je ex jou niet de indruk geven jullie relatie nog een kans maakt. Het is ook een manier om mensen te ontlopen. Denk bijvoorbeeld aan wederzijdse vrienden. Die kunnen misschien proberen om jullie weer samen te krijgen. Of misschien gaan ze wel uitgebreid vragen stellen over jullie verbroken relatie.

9. Je ex komt waarschijnlijk niet meer terug als hij of zij niet meer jaloers wordt

Als iemand gevoelens voor je heeft, is het normaal dat hij of zij wat jaloers is als je met anderen omgaat.

Ziet je ex jou met iemand anders? Vertoont je ex dan geen enkele jaloezie? Dan heeft je ex waarschijnlijk geen  belangstelling meer voor wat in jouw leven gebeurt. Of je nou met iemand omgaat, date of een serieuze relatie aangaat, het laat je ex koud.

10. Je ex raadt je aan om verder te gaan met je leven

Als jullie nog contact hebben of als je in de friend-zone van je ex zit, dan kun je dit soort adviezen krijgen: “Je kunt beter verder gaan met je leven.”, “Het heeft geen zin om in het verleden te blijven hangen.”, “Je verdient beter.”, “Ik ben niet de juiste voor jou.” enzovoort.

Als je een van deze zinnen hoort, dan is je ex niet van plan om terug te komen.

11. Je ex interesseert het niet als je met een ander omgaat

Iemand heeft belangstelling in je. Jij bent nog niet toe aan een nieuwe relatie. Toch wil je diegene niet meteen afwijzen. Jullie zitten in de beginfase van elkaar te leren kennen.

Als je ex dit ontdekt en het prima vindt, dan is dat een duidelijk teken dat je ex niet meer terug wil komen. Je ex heeft geen belangstelling in wat er in jouw leven omgaat. Bovendien wil je ex het ook niet verhinderen dat je verder gaat met je leven.

12. Je ex gaat heel ergens anders wonen om jou te ontlopen als hij of zij jou niet terug wilt

Jullie hebben misschien een tijd samengewoond. En in al jullie tijd samen, heeft je ex het nooit erover gehad om ergens anders te gaan wonen. Gaat je ex na jullie breuk dan toch ver weg wonen? Dan kan het zijn dat je ex een eind bij jou uit de buurt wil wonen om een frisse nieuwe start te maken.

13. Je ex is heel erg veranderd

Jullie hebben misschien nog contact na het verbreken van jullie relatie. Zie je een grote verandering in de persoonlijkheid van je ex? Of in zijn of haar gedrag naar jou? Dan is dat een sterk signaal dat je ex jou laat merken dat jij niet meer belangrijk bent in zijn of haar leven.

Vraag niet naar redenen voor dit vreemde gedrag. Dat heeft geen zin.

14. Je ex probeert je jaloers te maken

Dit komt misschien vreemd over, maar er zijn mensen die hun ex jaloers maken om te laten zien hoe gelukkig ze zonder hem of haar zijn.

Misschien plaatst je ex foto’s op social media om jou te laten zien hoe gelukkig hij of zij is met het leven na de relatiebreuk, ook al weet je ex heel goed dat dit pijnlijk is voor jou. Als je ex dit doet, verwacht dan niet dat hij of zij vanzelf bij je terugkomt.

15. Je ex gaat trouwen

Dit is de duidelijkste. Dit heeft geen uitleg nodig. Er is wel iets wat je je heel goed moet realiseren. Hoor je dat je ex gaat trouwen? En hoop je nog steeds dat hij of zij terugkomt? Laat die hoop dan varen voor je eigen bestwil!

Je ex vertoont minstens een van deze signalen. Wat nu?

Als je ex minstens een van deze signalen vertoont, dan heb je een groot probleem. Toch hoeft niet per se alles verloren te zijn. Persoonlijk zou ik zelf niet gaan stoken in een verloving of een huwelijk.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts en zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Het is een volledige strategie waarmee jij je ex terug kunt winnen. Zelfs al lijkt de situatie nog zo hopeloos. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om de Ex Terug Strategie te ontwikkelen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met haar man die ook een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren. Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om alles te weten te komen over de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts >>

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *