Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht

Het viel me op dat er veel gezocht wordt op je ex terug met de wet van aantrekkingskracht of je ex terug manifesteren. Ik ben me er dus in gaan verdiepen en schrijf dit artikel over je ex terug met de wet van aantrekkingskracht.

Vraag je je af of je je ex kunt terugwinnen met de wet van aantrekkingskracht? In dit artikel ga ik je er alles over vertellen.

Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht

Ook al ben je er niet altijd bewust mee bezig, toch ben je continu bezig met het manifesteren van je werkelijkheid. Volgens de wet van de aantrekkingskracht krijg je wat je uitdraagt. Als je je bevindt op de “frequentie” of “trillingsniveau” van datgene wat je wilt ontvangen, dan kan het alleen maar naar je toe komen. De wet van de aantrekkingskracht, is een wet van het universum die altijd actief is. Vergelijk het met de wet van de zwaartekracht.

Je zult altijd datgene aantrekken in je leven waar je je aandacht en je energie op richt. Anders gezegd: wat je aandacht geeft, groeit. Dit geldt natuurlijk ook voor relaties.

Het universum reageert altijd

Het universum reageert altijd op jouw energie, of je er nu bewust van bent of niet.

Als je energie met een laag trillingsniveau het universum in stuurt, trek je negatieve resultaten aan. Als je daarentegen energie met een hoog trillingsniveau het universum in stuurt, dan trek je de resultaten aan die je zo graag wilt bereiken.

Zonder uitzondering krijg je van het universum mensen, ervaringen en resultaten op je pad die horen bij jouw trillingsniveau.

In dit artikel vertel ik je hoe je volgens de wet van de aantrekkingskracht je ex terugwint in 5 stappen.

Stap 1: Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht door helder te krijgen waarom je je ex terug wilt

De eerste stap om je ex terug te winnen met de wet van de aantrekkingskracht, ofwel je ex (terug) te manifesteren, is om helder te maken wat je wilt en waarom je dat wilt.

Je gedachten en overtuigingen werken als een speciale magneet en volgens het principe dat je krijgt wat je uitdraagt, trek je ervaringen aan die daarbij passen. Het is dus cruciaal dat je volledig helder hebt wat je wilt aantrekken.

Pak een schrift, notitieblok of je dagboek en schrijf de naam van je ex op en waarom je weer samen met hem of haar wilt zijn. Het waarom is erg belangrijk, want dat bepaalt of je positieve of negatieve ervaringen aantrekt.

Als de reden dat je je ex terugwilt negatief is, zoals eenzaamheid of wanhoop, dan trek je negatievere resultaten aan.

Het is juist belangrijk dat je je ex terugwilt vanuit een positief perspectief, zoals geluk en vreugde, zodat je een liefdevolle relatie kunt aantrekken.

Liefde is het hoogste trillingsniveau waarop je je kunt bevinden. Als je verlangen op liefde is gebaseerd, dan zal het universum hierop reageren door meer liefdevolle ervaringen in je leven te brengen.

Stap 2: Visualiseer dat je terug bent bij je ex

Jouw energie creëert jouw werkelijkheid. Daarom is het belangrijk om te blijven onthouden dat het jouw gevoel is dat manifestaties aantrekt.

Er zijn verschillende manifestatietechnieken, maar de beste manier om het gevoel van een hereniging met je ex-vriend of ex-vriendin op te wekken, is door visualisatie.

Zoek een rustige plek uit waar je niet wordt gestoord. Haal diep adem, stel je voor dat je eindelijk herenigd bent met je ex en stel je voor hoe jij je daarbij voelt. Visualiseer het gezicht van je ex, zijn of haar naam, persoonlijkheid en mooie herinneringen samen. Alles wat je maar helpt om het gevoel te krijgen dat je weer samen bent met hem of haar.

Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht 2

Zodra je een duidelijk beeld in je hoofd hebt van je ex, is het belangrijk om je aandacht te richten op wat voor gevoel je daarbij hebt. Daarbij richt je je op gevoelens met een hoog trillingsniveau als geluk, vreugde en liefde.

Als je je gelukkig, blij en verliefd voelt, dan trek je ervaringen aan die bij jouw energie passen volgens de wet van de aantrekkingskracht.

Stap 3: Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht door je beperkende overtuigingen aan te pakken

Stap 3 is om je bewust te worden van beperkende overtuigingen die jouw manifesteren in de weg staan.

Beperkende overtuigingen zijn negatieve overtuigingen die beperkingen opleggen aan jouw leven.

Beperkende overtuigingen blokkeren de krachten die je hebt in het kader van de wet van de aantrekkingskracht, omdat ze je naar beneden halen richting negatieve energie. En als je in een negatieve toestand bent, dan trek je negatieve resultaten aan.

Enkele veelvoorkomende beperkende overtuigingen bij het terugwinnen van een geliefde zijn:

 • Ik ben niet goed in relaties aangaan.
 • Hij of zij houdt niet van me.
 • Ik zal altijd alleen blijven.
 • Hij of zij wil niet met me praten.
 • Ik saboteer mijn relaties altijd.
 • Hij of zij wil niks met me te maken hebben.
 • Ik zal nooit ware liefde vinden.
 • Hij of zij heeft al een ander.

Wat al deze beperkende overtuigingen gemeen hebben, is dat ze onjuist zijn. Deze overtuigingen bestaan alleen in je eigen hoofd. Ze zijn het resultaat van ervaringen in het verleden om je te beschermen tegen pijn in de toekomst.

De eerste stap om je te verlossen van beperkende overtuigingen, is door ze te erkennen. Door ze goed te bekijken, kun je inzien dat ze niet waar zijn en kun je in actie komen om ze uit je leven te verwijderen.

Wees trots op jezelf dat je de kracht hebt om objectief naar deze beperkende overtuigingen te kijken, in plaats dat je ervoor op de vlucht slaat.

Heb het vertrouwen dat als je er niet aan toe was om iets te doen aan je beperkende overtuigingen over jouw relatie, dat je dit artikel niet eens aan het lezen was!

Door ervoor te kiezen om naar een artikel als dit te gaan zoeken, gaf je onbewust aan dat je er klaar voor bent om te helen en om bevrijd te worden van je beperkende overtuigingen.

Stap 4: Maak gebruik van affirmaties voor liefde

Zodra je je beperkende overtuigingen gevonden hebt, kun je er iets tegen gaan doen. Een goede manier om ze kwijt te raken, is het gebruik van affirmaties.

Affirmaties zijn positieve zinnen of uitspraken om beperkende overtuigingen tegen te gaan.

Gebruik affirmaties om je negatieve gedachten langzaam maar zeker te vervangen door energie met een hoog trillingsniveau. Zeg je affirmaties op, terwijl je de energie vasthoudt die je in stap 2 hebt opgebouwd.

Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht 4

Om te beginnen, kies je een van de volgende affirmaties die met jou resoneren en gebruik je deze elke keer als je moet vechten tegen negatieve gedachten.

 • Ik ben iemand om van te houden en ik ben het waard om liefde te ontvangen.
 • Ik open mijn hart en vertrouw dat ware liefde op mijn pad komt.
 • Alles wat ik meemaak, brengt me dichter bij mijn soulmate.
 • Ik weet dat mijn soulmate op me wacht.
 • Met gemak trek ik liefde en romantiek aan in mijn leven.
 • Ik vertrouw dat het universum de perfecte match voor mij zal vinden.
 • Ik vertrouw dat mijn intuïtie me naar mijn doel zal leiden.
 • Nu is de juiste tijd en plaats om mijn perfecte partner te vinden.
 • Ik trek een relatie aan die gebaseerd is op liefde, eerlijkheid en respect.
 • Ik trek liefde en romantiek aan in mijn leven en ik accepteer het nu.

Je kunt natuurlijk ook je eigen affirmaties schrijven. Er is immers niemand die jou en je omstandigheden beter kent dan jijzelf! De krachtigste affirmaties, zijn de affirmaties die je zelf schrijft voor jezelf.

Stap 5: Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht door het universum zijn ding te laten doen

De laatste stap is om een stap terug te doen en het universum zijn ding te laten doen.

Je ex terug met de wet van aantrekkingskracht 5

Veel mensen hebben moeite met deze stap, omdat ze hun gewenste resultaat niet los willen laten. Dit leidt tot negatieve emoties als angst. Dat je niet meer op de juiste manier in verbinding staat met het universum.

Het is dus belangrijk om geduld te hebben en om simpelweg erop te vertrouwen dat het universum aan jouw kant staat.

Ook al manifesteert jouw ex zich niet zo snel als je hoopt of verwacht, vertrouw dat het plan van het universum sterker is dan jouw plan en altijd leidt tot het allerbeste.

Blijf deze 5 stappen gebruiken om je energie op een hoog trillingsniveau te houden en je moet haast wel die liefdeservaringen aantrekken die bij jouw energie passen.

Of: Neem het heft in eigen hand

Er zijn mensen die zweren bij bovenstaande aanpak.

Als jij liever je ex terugwint op een snellere manier en de touwtjes zelf in handen houdt, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen.

Je ontdekt dan hoe je jouw ex op een gezonde manier kunt terugwinnen, zonder gemanipuleer en zonder je lot volledig in handen van het universum te leggen.

Je ontdekt onder andere:

 • Hoe je jouw ex weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je ex continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
 • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
 • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex.
 • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
 • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *