Ik zag mijn ex op Tinder staan, wat moet ik nu doen? 6 tips

Je ex op een datingsite tegenkomen, is nooit leuk. Toch kun je het in je voordeel gebruiken als je je ex op Tinder ziet staan. Je krijgt 6 tips hoe je je ex terugkrijgt als je hem of haar tegenkomt op Tinder (of een andere datingsite).

ex op tinder

Tip 1: Blijf kalm als je ex op Tinder staat

Als je net een relatiebreuk hebt meegemaakt, dan is het normaal dat je op zoek bent naar gezelschap. De kans is groot dat je ex zich gewoon alleen voelt als je hem of haar tegenkomt op Tinder.

Ga dus niet van het slechtste uit, dat hij of zij over jou heen is, als je je ex op een datingsite ziet staan. En voordat je tegen je ex tekeer gaat dat hij of zij op een datingsite zat, bedenk dan ook dat JIJ er ZELF ook op zat.

Tip 2: Laat je niet ontmoedigen

Als je je ex op datingsites ziet, laat dat je dan niet tegenhouden om die sites zelf ook te gebruiken. Het kan een mooie manier zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Het is ook goed voor je zelfvertrouwen om jezelf erop te zetten.

Tip 3: Swipe naar rechts als je je ex op Tinder ziet staan

De grote vraag als je je ex op Tinder ziet, is natuurlijk of je naar links of naar rechts swipet. Swipe naar rechts natuurlijk! Op die manier krijgt je ex jou als match te zien en als je ex interesse heeft, swipet hij of zij ook naar rechts. Dit kan een mooie manier zijn om weer samen te komen, en jullie kunnen er vast hartelijk om lachen.

Tip 4: Lach om het hele Tindergebeuren

Lach om al die vreemde en maffe matches. Laat je ex niet denken dat je serieus achter iemand aan hebt gezeten. Zeg gewoon hoe grappig het is dat online dating niet werkt voor jou, maar dat je blij bent dat je hem of haar daar bent tegengekomen om bij te kletsen.

Tip 5: Ga geen detective spelen

Word niet meteen te serieus. Ga je ex dus niet gelijk vragen of hij of zij een ander heeft gehad, of seks heeft gehad met een ander. Zorg dat je luchtig en neutraal blijft. Bouw positieve energie op en amuseer je gewoon met hem of haar. Vermijd te allen tijde het onderwerp relatiebreuk.

Tip 6: Maak je ex jaloers als je hem of haar op Tinder ziet

Je kunt het hebben over hoeveel matches je hebt gehad op Tinder. Zeg bijvoorbeeld iets als:”Een van mijn matches zei dat hij/zij graag een keer een lange strandwandeling met mij wil maken. Echt SAAI!” Als je ex doorkrijgt hoeveel mensen er achter je aan zitten, dan kan dat zorgen dat je ex een tweede kans met jou wil. Wees dus niet bang om jezelf populair te laten lijken.

Jouw volgende stap: Win je ex terug

Als je je ex op Tinder tegenkomt, dan is het cruciaal dat je weet hoe je moet reageren op zo’n manier dat je zijn of haar interesse en verlangen naar jou weer opwekt. Er zijn nogal wat valkuilen die je moet vermijden, omdat je je ex anders voorgoed kwijtraakt.

Annemarie Alberts heeft een bewezen strategie ontwikkeld waarmee je de belangstelling van je ex weer opwekt en die jou precies vertelt wat je moet zeggen en doen zodat je ex jou weer terug wil. Al jarenlang heeft de Ex Terug Strategie stellen weer bij elkaar gebracht. Je kunt er direct mee aan de slag.

Klik hier om alles te weten te komen over de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts >>

Ik wens je alvast heel veel succes en geluk toe!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *