Je ex weer verliefd maken, 9 tips

Zou het niet mooi zijn als je je ex weer verliefd kon maken? Natuurlijk zou dat mooi zijn, maar op dit moment lijkt dat onmogelijk. Misschien praat je ex wel niet eens met je. Misschien heeft je ex wel gezegd dat het nooit meer goedkomt, dat het echt voorgoed over en uit is.

Zou het echt zo moeilijk zijn? Jij hebt een heel groot voordeel tegenover anderen als je je ex weer verliefd wilt maken. Hij of zij is al eens verliefd op je geweest, dus je hebt de juiste kwaliteiten daarvoor in huis. Je hoeft hem of haar alleen maar eraan te laten herinneren waarom hij of zij ooit verliefd op je is geworden. Dan is de kans groot dat je ex weer verliefd op je wordt.

je ex weer verliefd maken uitgelicht

Nu heeft je ex andere dingen aan zijn of haar hoofd…

Namelijk de relatiebreuk en de redenen waarom het fout is gegaan. In plaats van liefde is er nu boosheid en verbitterdheid. Daar moet je iets aan doen voordat je nog een kans maakt bij je ex. Als je ex je de rug heeft toegekeerd en niks meer van je wil horen of weten, dan kun je natuurlijk niet op hem of haar afstormen en verwachten dat je weer in elkaars armen valt.

Je hebt meer geduld en een subtielere aanpak nodig. Je ex moet het gevoel krijgen dat het zijn of haar beslissing was om weer samen te komen. In dat geval vindt je ex het niet alleen wel prima, maar staat je ex er zelfs om te springen om weer een relatie met je aan te gaan.

Alleen als je ex het gevoel heeft dat het zijn of haar beslissing was, kun je je ex weer verliefd op je maken. In dit artikel geef ik je 9 tips om je ex niet alleen weer in je armen te sluiten, maar zelfs aan je voeten te laten liggen.

Tip 1: Maak jezelf los om je ex weer verliefd te maken

Dit klinkt natuurlijk tegenstrijdig, maar wat het betekent is dat je je gevoelens niet zo duidelijk aan je ex moet laten zien.

Mensen willen altijd wat ze niet kunnen krijgen. Als je ex dus weet dat hij of zij jou elk moment weer kan terugkrijgen, dan heeft je ex daar juist niet de behoefte aan. Je ex kan jou voor altijd in de wachtkamer laten zitten. Als het allemaal toch niet wil lukken, kan hij of zij jou als plan B gebruiken of een schouder om troost te zoeken. Weten dat jij er altijd zult zijn, wachtend of hij of zij van gedachten verandert, is eigenlijk de beste manier om te zorgen dat je ex niet meer verliefd op je gaat worden.

je ex weer verliefd maken 1

Tip 2: Maak je uit de voeten om je ex weer verliefd te maken

Stop met dag en nacht klaar te staan voor je ex. Je bent nu niet zijn of haar vriend of vriendin, laat staan dat je dag en nacht voor hem of haar klaar moet staan. Laat je ex het allemaal maar zelf oplossen. Je ex is groot genoeg om voor zichzelf te zorgen.

JIJ bent nu jouw prioriteit. Jij moet een nieuw leven voor jezelf opbouwen, zonder je ex. De manier om een leven te hebben, waarin niks gebeurt, is door af te wachten tot er iets gaat gebeuren. Blijf niet stil zitten te wachten tot je ex gaat bellen, maar ga erop uit. ga iets doen waar je blij van wordt!

Blijf je realiseren dat je ex geen deel van je leven meer is. Je ex heeft dus ook geen enkel recht meer om te verwachten dat jij elke keer klaarstaat. In het begin is het moeilijk. Toch zul je merken dat hoe meer je doet, hoe meer je ook wilt doen en hoe minder je aan je ex gaat denken.

Tip 3: Verwen jezelf, zie er zo goed mogelijk uit en voel je zo goed mogelijk

Laten we eerlijk zijn. Je zelfvertrouwen loopt een enorme deuk op bij een relatiebreuk. Maar je hebt het juist nu het meeste nodig om sterk te kunnen blijven en om je ex weer verliefd te maken.

De make-over na een relatiebreuk komt zo vaak voor, omdat dit het beste moment is om jezelf te verwennen en je zelfvertrouwen weer een boost te geven. Het is nu misschien niet het moment voor drastische veranderingen maar een nieuw kapsel kan je de boost geven die je nodig hebt om er op je best uit te zien.

Verwen jezelf. Trakteer jezelf op luxe dingen. Doe wat je het leukst vindt en doe het vaak.

Al je geld is nu om aan jezelf te besteden, dus trakteer jezelf op je favoriete dingen. Doe waar jij je goed door gaat voelen. Draag kleren waar jij je goed in voelt, ga naar de sportschool, zorg voor genoeg slaap, neem een ontspannende massage, eet je favoriete dingen.

Ga jezelf alleen niet volproppen. Dit is niet het moment voor vreetbuien omdat je je ongelukkig voelt. Door er goed uit te zien, laat je je ex niet alleen zien dat je het prima doet zonder hem of haar, maar ook dat hij of zij iets kwijt is wat echt de moeite waard was om te houden.

Met andere woorden doe wat je kunt dat je er op je best uitziet, maar vooral dat je je op je best voelt.

Tip 4: Wees blij met wat je hebt

In plaats van je te richten op hoe ongelukkig je bent, denk eens aan wat je allemaal wel nog hebt. Maak een lijstje als dat nodig is. Je vrienden, familie, hobby’s, alles in het leven wat belangrijk is voor je. Dingen die je waarschijnlijk hebt verwaarloosd toen jullie samen waren.

Met een halfvol glas krijg je een compleet andere blik op alles dan als je glas altijd half leeg is. Anderen gaan jouw positieve instelling ook opmerken. Gelukkig zijn, is erg aantrekkelijk. Mensen worden aangetrokken door gelukkige mensen en willen graag in hun gezelschap zijn. Gelukkige mensen hebben iets speciaals, iets onbeschrijflijk aantrekkelijks. En dat is precies wat je wilt om je ex weer verliefd op je te maken.

je ex weer verliefd maken 4

Tip 5: Laat het verleden los

Blijf niet hangen in wat er allemaal mis is gegaan en wat je anders had kunnen doen. Denk in plaats daarvan aan hoeveel beter de toekomst gaat worden.

Als je in het verleden blijft hangen, ga je je ongelukkig voelen en verdwijnt de wil om dingen te veranderen. Je kunt het verleden niet veranderen. Je moet vooruit kijken en redenen vinden om optimistisch te zijn.

Andere mensen merken negatieve gevoelens en gedachten op in alles wat je doet. Er is geen snellere manier om iedereen uit je buurt weg te jagen. Niet alleen zul je je ex niet meer verliefd op je maken, maar je loopt ook het gevaar om al je vrienden en vriendinnen weg te jagen.

je ex weer verliefd maken 5

Tip 6: Gebruik de veranderingen op een positieve manier

Ook al heb je net een verandering meegemaakt die je had kunnen missen als kiespijn, je relatiebreuk, probeer ook deze verandering op een positieve manier te bekijken.

Stel doelen voor jezelf en maak een realistisch plan om ze te bereiken. Op dit moment is elk succes, hoe klein ook, een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Dit laat je ex zien dat je het prima doet zonder hem of haar. Zien dat jij je leven op orde hebt, zegt meer dan duizend woorden om je ex weer verliefd op je te maken.

je ex weer verliefd maken 6

Tip 7: Maak je ex weer verliefd door eerst van jezelf te houden

Als jij jezelf niet de moeite waard vindt om van te houden, dan vindt een ander dat zeker niet.

Op dit moment heb jij de liefde van je ex nodig om je eigenwaarde te bevestigen. Als je gelukkig met jezelf bent, dan heb je dat niet meer nodig. Vaak is relatiebreuk erg zwaar voor degene die gedumpt is, als diegene zijn of haar eigenwaarde te veel liet afhangen van zijn of haar ex.

Als je van jezelf leert houden, dan verdwijnt veel van de macht die je ex nu over je heeft. Je hebt namelijk zijn of haar bevestiging niet meer nodig om je goed te voelen over jezelf.

je ex weer verliefd maken 7

Tip 8: Word weer de persoon op wie je ex verliefd is geworden

Ooit is je ex verliefd op je geworden en jij bent nog steeds diezelfde persoon. Die fantastische kwaliteiten waarmee je het hart van je ex hebt veroverd, die heb je nog steeds in je.

Het probleem is alleen dat relaties niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. We zien het beste en het slechtste van elkaar. Nu is het moment om je ex aan al je kwaliteiten te herinneren. Gelukkig is dat niet zo moeilijk. Je hoeft alleen maar weer degene te worden op wie hij of zij ooit verliefd is geworden.

Wat zijn je beste kwaliteiten? Je gevoel voor humor? Je speelsheid? Wat ze ook zijn, richt je op deze kwaliteiten, zelfs als je ex ze nu niet ziet. Als je je ex dan wel weer ziet, dan ziet je ex de persoon weer die hem of haar eerder al verliefd heeft gemaakt.

Tip 9: Maak je ex weer verliefd op je door je leven weer op te pakken

Het klinkt tegenstrijdig dat je je leven weer op moet pakken en je ex moet laten zien dat je hem of haar niet nodig hebt. Toch is het een krachtige manier om en jex weer verliefd te maken. Hoe minder je ex ervan overtuigd is dat je nog van hem of haar houdt, hoe waardevoller jij voor je ex wordt. Dat is menselijk. Er is niets wat mensen liever willen dan iets waarvan ze bang zijn dat dat van ze afgepakt wordt.

Wat er ook gebeurt, je bent dan bezig met je herstel. Je bent dan niet meer in die negatieve situatie waarin je eerst dat. Je bent op weg naar iets nieuws en beters. En je bent op weg om je ex weer verliefd op je te maken.

je ex weer verliefd maken 9

Jouw volgende stap

Stel je eens voor dat je je ex terug hebt. Geen slimme plannetjes meer hoeven bedenken om je ex terug te krijgen. Geen onzekerheid meer. Geen eenzaamheid meer. Sterker nog je ex zou JOU achterna zitten. Zou het niet fantastisch zijn als dat zou kunnen?

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nu nodig hebt om je ex weer verliefd te maken en terug te winnen. Je kunt er direct mee aan de slag!

Ontdek:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je je ex als een magneet aantrekt.
  • Hoe je je ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik hier om direct naar de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *