4 Supertips om jouw ex-vriendin terug te winnen als ze jou heeft gedumpt

4 Tips om jouw ex-vriendin terug te winnen als ze jou heeft gedumpt

Als jouw vriendin je net heeft gedumpt, wil je haar waarschijnlijk wanhopig terug. De meeste mensen die net door hun vriendin zijn gedumpt, hebben alleen geen flauw idee hoe ze hun ex-vriendin terug moeten winnen. De meesten zoeken hun toevlucht in het kopen van dure cadeaus, of sturen bloemen naar hun ex-vriendin, of vallen haar lastig met SMS of Whatsapp waarin ze haar vragen om terug te komen. Dit werkt meestal niet! Eigenlijk maak je het hier alleen maar erger mee.

Soms lukt het iemand om zijn vriendin hiermee terug te krijgen. Er verbetert alleen niks in de relatie, dus het is ook zo weer afgelopen. Met andere woorden, doen ze heel veel moeite om voor een tweede keer te worden gedumpt.

4 supertips om je ex-vriendin terug te winnen als ze jou heeft gedumptGelukkig is niet alles verloren. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je vriendin met succes terug te krijgen als ze jou heeft gedumpt.

Je krijgt in dit artikel een viertal tips, waarmee je niet alleen je ex-vriendin terug kunt winnen, maar waarmee je ook zorgt dat je een gezonde relatie krijgt met je vriendin, die niet nog een keer verbroken wordt.

Om te beginnen, moet je op een positieve manier kijken naar de relatiebreuk. Soms is een breuk erg goed voor een relatie, omdat het jullie allebei de kans geeft om eens goed naar de relatie te kijken en naar wat jullie rol erin is. Je krijgt tijd genoeg om over jezelf na te denken en over de tijd die je met je vriendin doorbrengt.

Hier komen de 4 tips waarmee je je ex-vriendin terug kunt winnen en waardoor je kunt genieten van een gezonde relatie met haar.

Tip 1 om jouw ex-vriendin terug te winnen als ze jou heeft gedumpt: Ruimte is belangrijk

Iedereen heeft ruimte nodig in een relatie. Als je te lief bent tegen haar of haar te weinig ruimte geeft, dan kan de relatie heel snel erg vermoeiend worden. Je moet genoeg ruimte geven om de relatie gezond te houden. Er zijn deskundigen die van mening zijn dat de verbroken relatie met je ex-vriendin overeenkomsten heeft met afkickverschijnselen. Voor de meesten is het moeilijk om helder te blijven denken. In de meeste gevallen leidt dat ertoe dat ze allerlei berichten, e-mails of wat dan ook gaan sturen om maar in contact te komen met hun vriendin.

Onthoud dat dit gedrag je alleen maar verder verwijdert van je doel. Het is compleet zinloos om dure cadeaus te gaan sturen als je net bent gedumpt. Je moet proberen om niet continue contact met haar te zoeken. Dit geeft jou de kans om over de relatie na te denken en vergroot je kansen om haar terug te krijgen.

Tip 2 om jouw ex-vriendin terug te winnen als ze jou heeft gedumpt: Niet smeken

Een andere veelgemaakte fout is, om je ex-vriendin om een tweede kans te gaan smeken. Dit is een enorm grote fout en je moet dit echt nooit doen! Zoals eerder gezegd, moet je haar genoeg ruimte en tijd geven om over de relatie na te denken. Als ze gevoelens voor je heeft, dan gaat ze je missen, zodra je niet langer contact met haar probeert te zoeken.
Je moet haar genoeg tijd geven om over de negatieve gevoelens voor jou heen te komen. Maar als je haar gaat smeken om je een tweede kans te geven, dan gaat ze zich misschien wel helemaal niet schuldig voelen dat ze jou gedumpt heeft en de relatie heeft verbroken. Je kansen op succes zijn groter als je haar niet smeekt om bij je terug te komen.

Tip 3 om jouw ex-vriendin terug te winnen als ze jou heeft gedumpt: Houd je verwachtingen realistisch

Het is erg belangrijk dat je onthoudt dat je je ex-vriendin niet in de komende paar dagen terug zal krijgen. Helen kost wat tijd. Relaties hebben tijd nodig om te helen. Als ze jou net heeft gedumpt, is het belangrijk om haar genoeg tijd te geven om alles op een rijtje te zetten en om aan jou te gaan denken.

Het zal wat tijd kosten. Gebruik deze tijd om over alles na te denken.

Je kunt ook een nieuwe hobby oppakken. Als je je ex-vriendin maar tijd en ruimte geeft.

Tip 4 om jouw ex-vriendin terug te winnen als ze jou heeft gedumpt: ???

Tip 4 omvat al het bovenstaande en meer. Het gaat ervoor zorgen dat je niets aan het toeval overlaat. Dit is de tip waardoor jij je vriendin voorgoed kunt terugwinnen en een gezonde, blijvende relatie met haar kunt aangaan en waardoor ze niet meer de behoefte hoeft te voelen om jou weer te dumpen.

Je zult onder andere het volgende ontdekken:

  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex-vriendin van je weg duwen. (Je hebt het waarschijnlijk niet eens door.)
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex-vriendin terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex-vriendin weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Een eenvoudig, maar ontzettend krachtig 6-Stappenplan om je ex-vriendin terug te krijgen. Je kunt haar terugwinnen in 21 dagen of minder.
  • En nog heel veel meer!

Klik daarom direct op de link hieronder voor de geniale onthulling van tip nummer 4:

Ex Terug Strategie volledig risicovrij uitproberen >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *