Wat betekent het als je droomt over je ex?

Je werd vanmorgen wakker en je herinnerde je in detail de droom die je vannacht. De titel was “Ik heb over mijn ex gedroomd”. Deze droom had je ex in de hoofdrol. Misschien herinner je je normaal je dromen niet, maar deze herinner je je echt wel! Nu zit je met vragen als: “Waarom droom ik over mijn ex?” en “Wat betekent het als je droomt over je ex?” In dit artikel ga ik al je vragen beantwoorden.

Wat betekent het als je droomt over je ex?

Over je ex dromen, is normaal

Om te beginnen, laat het meteen duidelijk zijn dat over je ex dromen niks abnormaals is. Iemand met wie je veel tijd hebt doorgebracht tijdens een bepaalde periode in je leven, zeker als dat nog maar kort geleden is, is iemand die diep in je herinneringen zit.

Deze herinneringen gaan niet weg en daarom is het waarschijnlijker dat je droomt over je ex dan over iemand die je maar pas kent. Dus onthoud dat dromen over een ex iets heel normaals en natuurlijks is.

Waarom mijn ex en niet iemand anders?

Misschien denk je wel iets als “Er zijn zo veel mensen met wie ik veel tijd heb doorgebracht, dus wat betekent het als je specifiek over je ex droomt?”

Wat betekent het als je specifiek droomt over je ex?

Goeie vraag en ik zal het je uitleggen. Na elke liefdesrelatie, is er altijd een klein deel van ons dat nog steeds van onze ex houdt. Zelfs als we onze ex nu haten, dan komen onze gevoelens nooit helemaal op 0% uit, vanwege de gevoelens die we ooit gehad hebben.

Of korter gezegd: Je droomt over je ex omdat je nog steeds van je ex houdt, zelfs al is het maar een heel klein beetje.

Dit geldt ook voor andere exen uit je leven. Een klein, nostalgisch, deel van jou houdt nog steeds van ze, al is het nauwelijks meer dan 0%. Dus als je droomt over je ex, dan is dit de korte verklaring waarom.

Misschien heb je mooie herinneringen aan je ex. Misschien ben je nog boos op je ex. Het punt is als je helemaal niet meer om je ex gaf, dan had je ten eerste deze gevoelens niet voor hem of haar en zou je ten tweede ook niet over hem of haar dromen.

Betekent dit dat ik mijn ex terug wil?

Een enkele droom over je ex is niet genoeg bewijs dat je je ex terug wil. Het is wel een signaal dat je je ex terugwil, maar het is niet genoeg bewijs op zichzelf.

Je hebt meer bewijs nodig dan een enkele droom over je ex. Ik weet wel dat je hier bent terechtgekomen met de vraag “wat betekent het als je droomt over je ex”, maar je vroeg je natuurlijk echt af “betekent dromen over mijn ex hetzelfde als ik wil mijn ex terug?”

Zoals gezegd, dat is niet genoeg bewijs, behalve…

Als je terugkerende dromen over je ex hebt

Misschien was je vraag niet “wat betekent het als je droomt over je ex”, maar meer “Waarom BLIJF ik maar dromen over mijn ex?”

Dit is een duidelijkere indicatie dat je je ex terugwilt. Zelfs als je je ex om wat voor reden dan ook niet terugwilt, dan is het op zijn minst een indicatie dat je nog steeds erg veel van je ex houdt.

Als je af en toe droomt over je ex, wil dat nog niet zeggen dat al een toekomst samen aan het plannen bent. Maar terugkerende dromen over een ex? Dat is een duidelijk signaal dat je nog steeds veel van je ex houdt en dat je hem of haar ergens wel terugwilt.

Er is geen andere reden voor terugkerende dromen over een ex. Als je je ex niet op een bepaalde manier terugwilde, dan zou je veel minder vaak of zelfs helemaal niet over je ex dromen.

Ik weet dit omdat ik zelf ook over exen heb gedroomd. Als ik mezelf dan de vraag stelde waarom ik over mijn ex droomde, dan viel het me op dat ik alleen maar droomde over exen die ik graag nog eens wilde zien.

Ik heb zelfs een keer gedroomd dat ik seks had met mijn ex en dit was de bevestiging dat ik mijn ex echt terug wilde.

Conclusie: Wat betekent het als je droomt over je ex?

Als je droomt over je ex, dan betekent het dat je nog steeds gevoelens hebt voor je ex en dat je een beslissing moet nemen of je wel of niet wilt proberen om je ex terug te krijgen.

Als je besluit dat je ervoor wilt gaan dan heb je niet veel kans als je in het wilde weg gaat proberen je ex van gedachten te laten veranderen.

Wat je nodig hebt, is een bewezen stap-voor-stap-strategie om zijn of haar mening over jou te veranderen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Het is een duidelijk stappenplan om je ex terug te winnen. Je kunt er bovendien direct mee aan de slag!

Ontdek:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je je ex onmiddellijk als een magneet aantrekt.
  • Hoe je je ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik hier om alles te weten te komen over de Ex Terug Strategie >>

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *