Hoe zorg ik dat mijn ex mij gaat missen?

Het is waarschijnlijk ongeveer het ergste wat je kan overkomen, gedumpt worden door degene van wie je houdt. Ik ken het gevoel, ik heb het vaak genoeg meegemaakt. Je voelt je gekwetst en verward, vooral als je het niet zag aankomen en je wilt wanhopig weten hoe je hem of haar terug kunt krijgen. Dus wat je eerst moet leren, is hoe hij of zij jou vreselijk gaat missen.

De meeste mensen vragen zich nu af: “Hoe zorg je er in hemelsnaam voor dat iemand jou gaat missen?”. Je bent dus geen uitzondering als je die gedachte hebt. Er is goed nieuws, als je gewoon de Gouden Regels volgt, zul je er snel achterkomen hoe gemakkelijk het eigenlijk is.Hoe zorg ik dat mijn ex mij gaat missen?

Even van het toneel verdwijnen

Ik denk dat het voor zich spreekt, maar als je wilt dat iemand jou gaat missen, dan moet je even niet in de buurt zijn. Waarom? Ik denk dat je zelf al bedacht hebt dat iemand jou alleen maar gaat missen, als je er een tijdje niet bent. Ten eerste: stop met sms’en, app’en, facebooken, bellen, mailen. Je zult vast wel eens gehoord hebben van “afwezigheid versterkt de liefde”.

Als je dit moeilijk vindt, kun je het beste een vriend of vriendin om hulp vragen. Probeer jezelf bezig te houden met iets dat je altijd al wilde doen. Misschien kun je op vakantie gaan, of op bezoek gaan bij vrienden die je al lang niet meer hebt gezien. Eigenlijk alles wat je maar bezighoudt en afleidt. Als je maar bij die telefoon wegblijft! Houd gewoon het doel voor ogen. Je ex heeft even tijd nodig om in te zien wat hij of zij heeft weggegooid.

Ik ben ervan overtuigd dat je ex verwacht dat jij binnen een paar dagen gaat bellen. Hij of zij zal behoorlijk verbaasd zijn als je dat niet doet. Zodra een week voorbij is zonder contact, zal je ex zich zorgen beginnen te maken. Het is een psychologisch omslagpunt waarop je ex doorkrijgt dat je niet langer achter hem of haar aanzit. De kans is groot dat hij of zij begint te twijfelen of het wel verstandig is geweest om de relatie met jou te verbreken. Langzaam maar zeker zal hij of zij alleen nog maar aan jou gaan denken en je vreselijk gaan missen. Dan ben je aardig op weg om hem of haar terug te krijgen.

Ik hoop dat je je realiseert dat je goed op weg bent, als je ex jou begint te missen. Als hij of zij besluit om contact te gaan zoeken met jou, is het belangrijk dat je goed bent voorbereid. Je hebt een aantal technieken nodig, waar je wat kennis van de menselijke psychologie op relatiegebied nodig hebt. Als je een kans wilt maken om zijn of haar liefde terug te winnen, moet je heel goed weten wat je doet en niets aan het toeval overlaten.

Natuurlijk kan bovenstaand artikel niet op alles ingaan. Er zijn veel meer technieken die je kunt leren.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts en zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om een strategie te ontwikkelen om je ex terug te winnen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die een paar weken haar ex is geweest…

Ex Terug Strategie

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren? Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *