Gebroken hart? Ontdek de beste strategie om je ex terug te winnen!

Als je geliefde kort geleden jullie relatie heeft verbroken, dan stort je hele wereld in. De pijn van je gebroken hart is ondraaglijk. Het voelt alsof alle toekomstplannen die je met deze persoon had, voor niks zijn geweest. Soms voelt het zelfs dat je zonder hem of haar geen toekomst meer hebt. Dit is heel normaal als je relatie net verbroken is. Maak je er dus niet al te veel zorgen over.

gebroken hart uitgelicht

Je gebroken hart helen

In feite is een verbroken relatie een beetje alsof iemand dood is gegaan. Iedereen heeft tijd nodig om verdriet te hebben om iemand die hij of zij is kwijtgeraakt. Een gebroken hart helen, kost tijd. In de meeste gevallen gunnen mensen zich de tijd niet die nodig is om weer normaal te kunnen functioneren. Bovendien helpt de omgeving vaak ook niet mee. Keer op keer wordt je verteld dat je het los moet laten, dat je jezelf bij elkaar moet pakken en terug in het zadel moet.

Zoals je vast en zeker weet, heb je niks aan zulke dooddoeners en heb je ook helemaal geen zin om ze aan te moeten horen. In plaats van dat het je aanmoedigt om je leven weer op te pakken, kan het je in werkelijkheid dieper de put in duwen. Niemand schijnt immers door te hebben dat jij je verdriet en je gebroken hart moet verwerken.

Geen van je vrienden zou tegen je zeggen dat je jezelf bij elkaar moet pakken en verder moet gaan met je leven als een nabij familielid overleden is, toch? Voor een relatiebreuk en een gebroken hart geldt hetzelfde. Natuurlijk is er niemand dood, maar de gevoelens lijken heel erg op elkaar. Het is een vreselijk naar en pijnlijk rotgevoel dat je hebt als je iemand verliest. Het is een proces waar je op de juiste manier mee moet omgaan. Dat is noodzakelijk om daadwerkelijk je gebroken hart te kunnen helen.

Als de relatie pas verbroken is, voel je waarschijnlijk als eerste ongeloof en schrik. Vooral als het helemaal uit het niets kwam. Je wilt wanhopig dingen veranderen om je ex terug te winnen en om je gebroken hart te helen. Dit komt heel vaak voor bij mensen die pas gedumpt zijn. Het zorgt ervoor dat je dingen gaat doen, die je normaal gesproken nooit zou doen, als je helder kon denken. Een gebroken hart kan allesoverheersend zijn.

Uit onderzoek is gebleken dat liefde in feite een soort verslaving is. Wat hebben alle verslaafden gemeenschappelijk? Alles willen doen om in hun verslaving te voorzien. Dit is natuurlijk erg kort door de bocht, maar denk er eens over na. Als je ex het pas heeft uitgemaakt, dan ben je niet rationeel. Je ontleedt dan alles wat je ex zegt of doet en verlangt naar zijn of haar aandacht. Dan wil je hem of haar horen, zien en tegenkomen. Je wilt weten hoe hij of zij zicht voelt en wat hij of zij aan het doen is.

Hoe aantrekkelijk zou je ex dit vinden?

Denk eens aan een verslaafde die jou aanklampt. De pure wanhoop straalt er overduidelijk vanaf. Deze verslaafde hoopt vurig dat je hem of haar helpt aan de volgende dosis. Hoe zou jij dan reageren? Ik durf te wedden dat je niet veel respect hebt voor diegene en dat je hem of haar het liefst zo snel mogelijk kwijt bent. In het beste geval voel je medelijden, in het ergste geval voel je pure walging.

gebroken hart 1Als je door het stof gaat voor je ex dat hij of zij jou terug neemt, of om met je te praten, om het nog een kans te geven. Als je voor zijn of haar deur staat, een vragenvuur afvuurt via sms of Whatsapp, enz. Dan zal dit ervoor zorgen dat je ex alleen maar zekerder is van zijn of haar zaak. Je ex raakt er meer en meer van overtuigd dat het de juiste beslissing was om de relatie met jou te verbreken. Denk er maar eens over na. Jouw ex ziet jou als wanhopig, plakkerig en heeft medelijden met je. Dit is niet de manier om je ex terug te winnen. Je duwt hem of haar alleen maar verder van je weg en jij blijft met een gebroken hart achter.

Wat werkt dan wel om mijn gebroken hart te helen en mijn relatie te herstellen?

Probeer je voor de geest te halen hoe het was toen jullie elkaar pas kenden. Hoe verschillend ben je nu van de persoon die je destijds was? Wat is er veranderd? Waarschijnlijk kom je tot de ontdekking dat je toen veel meer zelfvertrouwen had en mysterieuzer was voor je ex. Je was interessant en opwindend en hij of zij had enorm veel respect voor jou. Dit zijn de kwaliteiten die aantrekkelijk zijn voor het andere geslacht. Hierdoor werd je ex tot jou aangetrokken.

gebroken hart 2Instinctief willen we iets dat niet zomaar voor het oprapen ligt. Mannen hebben dat nog sterker dan vrouwen. Als je erover nadenkt, dan waarderen we iets of iemand  pas als we moeite moeten doen. Ons respect en onze waardering zijn dan veel groter. Met dit denkpatroon moet je jezelf bewapenen als je je ex terug wilt. Deze eenvoudige verandering is het eerste dat je zou moeten doen in jouw plan om je ex terug te winnen. Als je dit doet, zul je een enorme verandering gaan merken. Niet alleen in jezelf, maar ook in de manier waarop je ex op jou zal reageren. Dit zorgt er weer voor dat jouw zelfvertrouwen een enorme oppepper krijgt. Het geeft je ook de motivatie om de andere effectieve strategieën te gebruiken die door experts worden aanbevolen.

Welke strategieën kan ik nog meer gebruiken om mijn gebroken hart te helen en mijn ex terug te winnen?

Er zijn zo ontzettend veel tips en technieken om jouw gebroken hart te helen en jouw ex terug te winnen, dat ik er niet in detail op in kan gaan in dit artikel. Het komt erop neer dat je de algemene mannelijke en vrouwelijke psychologie moet begrijpen. Je moet vooral begrijpen hoe er wordt gereageerd na een relatiebreuk. De meeste mensen hebben hebben geen benul van wat er omgaat in het andere geslacht in deze situatie. Als jij kennis hebt van deze belangrijke informatie, dan heb je een enorme voorsprong op je ex. Je ex zal op een totaal andere manier naar jou gaan kijken en weer door jou worden aangetrokken.

Het belangrijkste wat je moet onthouden, is om de moed erin te houden. Zorg dat jouw gebroken hart jouw leven niet gaat beheersen. Je bent niet alleen en je kunt hulp inschakelen. Zelfs als je situatie op dit moment uitzichtloos lijkt en je ex niets meer met je te maken wil hebben, dan kun je dit helemaal ten goede veranderen als je jouw relatie de moeite waard vindt om voor te vechten.

Ik was laatst op de website van Annemarie Alberts. Daar zag ik een geniaal 6-stappenplan om je ex terug te winnen en je gebroken hart te helen. Je kunt er direct mee aan de slag.

Misschien vraag je je af wat je daar dan aan hebt. Wat heb je er niet aan, kun je beter vragen. Je leert hoe je de relatiebreuk te boven komt zonder gebroken hart, hoe je jouw ex weer naar je toe trekt ongeacht de omstandigheden, hoe je gebruik maakt van jouw sterke punten en jou zwakke punten verbetert, en nog heel veel, heel veel meer… Je kunt het zo gek niet bedenken, of Annemarie heeft het wel in haar Ex Terug Strategie verwerkt.

Ik ga ervan uit dat je jouw ex echt terug wilt en dat je jouw gebroken hart echt wilt helen, anders was je hier immers niet.

Ex Terug Strategie

Als je je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts. Annemarie is een ervaringsdeskundige die in het verleden vaak een verbroken relatie en een gebroken hart heeft mee moeten maken. Inmiddels is ze gelukkig getrouwd met een voormalige ex die ze terug heeft gewonnen. Al haar ervaring heeft ze gebundeld in een geniale strategie om jouw ex terug te winnen en jouw gebroken hart te helen.

Stel je eens voor dat je je gebroken hart hebt geheeld en dat jouw ex niet langer jouw ex is, maar dat je weer in elkaars armen ligt.

Niet langer de pijn van een gebroken hart dat je relatie is verbroken, maar gewoon genieten van elkaar in een relatie die sterker is dan ooit te voren.

Zou het niet fantastisch zijn als de Ex Terug Strategie daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede methode om je ex terug te krijgen en je gebroken hart te helen, dan kan ik je ex Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *