Mijn vriend wil alleen nog maar vrienden zijn, maar ik wil meer

Als jouw vriend alleen nog maar vrienden wil zijn

Als je erachter komt dat je vriend alleen nog maar vrienden met je wil zijn, kan dat aardig hard aankomen. Dat verwachtte je waarschijnlijk niet en het zal je dan ook behoorlijk koud op je dak zijn gevallen.

mijn vriend wil alleen nog maar vrienden zijn maar ik wil meer uitgelichtNatuurlijk wil je niet alleen maar vrienden zijn met je vriend. Jij wilt veel meer, maar hoe kun je hem ervan overtuigen om meer dan alleen maar vrienden te zijn? Het probleem is dat je dat niet kunt.

Het zal nooit werken om iemand te overtuigen van bepaalde gevoelens voor jou. Je moet niet hoeven te argumenteren en smeken dat iemand iets voor je voelt. Het is er of het is er niet. Het laatste wat je dan ook moet proberen, is hem tot inkeer proberen te brengen. Hij heeft zijn redenen om dit te voelen. Je moet volwassen genoeg zijn om hem de ruimte te geven om hier zelf mee om te gaan.

Als je hem een schuldgevoel weet aan te praten en hem ervan weet te overtuigen dat het geen goed idee is om alleen maar vrienden te zijn, denk je dan echt dat alles weer koek en ei is en dat je zorgen voorbij zijn? Je plakt alleen maar een pleister op een open wond. Als je de onderliggende problemen niet aanpakt, dan zal het even beter gaan. Daarna zal hij besluiten dat hij er voorgoed mee wil stoppen. Los het nu voor eens en altijd op.

Wat je moet doen als jouw vriend alleen maar vrienden wil zijn

Dit gaat waarschijnlijk helemaal tegen je intuïtie in, maar als je je relatie wilt behouden, dan moet je je vriend tijdelijk loslaten. Je moet nu even moeilijke beslissingen nemen om je relatie op de lange termijn sterker te maken. Jouw vriend heeft dit met een reden gezegd. Dit kun je niet even onder de tafel vegen en er het beste van hopen. Dat werkt helaas niet.

Het eerste wat je moet doen als hij deze bom onder jullie relatie legt, is kalm blijven en niet hysterisch en onredelijk worden. Je wereld stort in als je vriend opeens alleen nog maar vrienden wil zijn, maar je moet het onder ogen zien. Je weet dat er ergens iets is misgegaan, waardoor hij zich zo voelt. Het is niet per se jouw fout, maar je moet onder ogen zien dat er problemen zijn, want alleen dan kun je er iets aan doen.

Je vriend wil uit de relatie. Ik weet dat het moeilijk is, maar je moet begrijpen dat je hem niet tegen zijn wil kunt vasthouden. Je komt veel volwassener, aantrekkelijker en redelijker over als je hem geeft wat hij wil en zijn beslissing respecteert. Niemand zal zeggen dat het makkelijk is, maar je moet sterk zijn en van de situatie weglopen. Het betekent niet per se dat al je kansen met hem zijn verkeken, maar nu op dit moment, werkt het niet. Hoe langer je deze pijnlijke situatie laat voortduren, deste grotere afkeer hij uiteindelijk van jou zal krijgen.

Wat je moet zeggen als je dat gesprek hebt

Je moet eerlijk tegen hem blijven. Je ben gekwetst en wilt meer dan vriendschap en dat zul je hem uiteraard vertellen. Hij weet dan jouw standpunt voor het geval hij zich in de toekomst bedenkt. Dat gaat dan natuurlijk niet alleen op zijn voorwaarden, jij bent er ook nog!

mijn vriend wil alleen nog maar vrienden zijn maar ik wil meer 1Nu dat je alleen nog maar vrienden bent, wil dat niet zeggen dat hij alle voordelen kan hebben van een vriendschap met jou, zonder de verplichtingen van een relatie. Dat zou jou een rotgevoel geven, je zou je gebruikt voelen en het wordt dan erg lastig om met hem om te gaan. Als hij alleen nog maar vrienden wil zijn, moet je hem duidelijk maken dat daar wel consequenties aan vast zitten. Je bent niet zomaar altijd beschikbaar om te sms-en, appen, bellen, chatten, etc, wanneer het hem uitkomt. Er moeten nu duidelijk grenzen worden gesteld. Als hij de relatie met jou wil verbreken, dan moet deze ook duidelijk worden verbroken.

Kun jij er wel tegen om alleen maar vrienden zijn?

Stel jezelf de vraag of je er wel tegen kunt om alleen maar vrienden te zijn, terwijl jij zo veel meer wilt. Zal het niet hartverscheurend zijn om met hem om te gaan en te doen alsof je het helemaal prima vindt? Wat als hij besluit om een nieuwe vriendin aan de haak te slaan? Jij houdt dan met een nepglimlach de kaars vast en hij verwacht dat je blij voor hem bent. Doe jezelf dit niet aan.

Als je echt meer wilt dan vriendschap, dan moet je weten wat werkt en wat niet. Het laatste wat je wilt, is voorgoed in de friend zone terechtkomen. Dus, als je dat gesprek met hem hebt waarin hij de relatie verbreekt, zeg hem dan dat je zijn beslissing respecteert en dat je wilt dat hij gelukkig is. Zeg ook dat jij meer wilt, maar dat je afstand neemt.

Word niet emotioneel

Als je kunt voorkomen dat je emotioneel wordt, dan is dat het beste. Volwassen en zelfbeheerst overkomen zijn erg aantrekkelijke eigenschappen en hij zal zich afvragen waarom je het zo goed oppakt. Misschien vraagt hij zich af of hij zich heeft vergist in jou en of het wel zo slim was om de relatie met jou te verbreken. Onthoud dat je de relatie netjes wilt beëindigen, zodat hij achterblijft met een ontzettend positieve indruk van jou. Dit zal jouw kansen om hem in de toekomst terug te krijgen drastisch vergroten. Als hij weet dat je niet hysterisch bent en hem niet haat, dan is de kans veel groter dat hij toenadering gaat zoeken in de toekomst.

Het alternatief – Smeken, Manipuleren en Liegen

Wat kun je nog meer allemaal doen in plaats van met een opgeheven hoofd weglopen? Je kunt natuurlijk doen wat je meeste vrouwen in jouw situatie doen: helemaal doordraaien. Het is ongelofelijk wat de meeste vrouwen allemaal uithalen om een man in hun leven te houden, die vrij wil zijn. Je hebt vast wel eens voorbeelden gehoord van vrouwen die helemaal onredelijk worden en een heel web van leugens maken om hun vriend te strikken. Deze vrouwen zijn labiel en totaal onaantrekkelijk voor het andere geslacht. Zou jij zo’n vrouw willen zijn?

Kijk eens naar de dame hierboven. Is zij echt iemand die je wilt nadoen? Ziet ze er gelukkig uit? Je kunt boosheid, agressie, bedreigingen of schuldgevoel niet gebruiken om een man bij je te houden. Dat gaat gewoon niet werken. Je wilt dat hij uit vrije wil bij jou blijft. Je wilt dat hij gelukkig is en verliefd is op jou. Daarom moet jij het anders aanpakken. Als je jouw vriend smeekt om te blijven, dan is dit het resultaat:

1) Hij krijgt een hekel aan jou

Als je probeert om iemand iets tegen zijn zin te laten doen, dan krijgt hij uiteindelijk een hekel aan jou. Stel het jezelf eens voor. Als jij in deze situatie zat en iemand dwong jou om bij hem te blijven, ook al wil je dat helemaal niet, hoe zou jij je dan voelen? Je zou je verstikt voelen, ongelukkig en boos op degene die jou dit aandoet. Dat is voor hem niet anders. Niet alleen zal hij een afkeer van jou krijgen, het zal een nog grotere wig tussen jullie drijven. Hij ziet jou als iemand die dreint, dwingt en dramt. Wat er nog over was van gevoelens voor jou, verdwijnt als sneeuw voor de zon. Als dit gebeurt, is de relatie voorgoed voorbij en is er geen hoop meer voor jouw relatie in de toekomst.

2) Hij gaat jou ontwijken

Denk je misschien dat hij ineens de meest attente en liefhebbende vriend ooit wordt, als je hem overtuigt om bij jou te blijven? Ik ben bang dat dat zo niet werkt. Alle problemen die in jullie relatie waren, liggen nu onder een vergrootglas en hij zal nog afstandelijker worden. Het lijkt er misschien wel op dat je een single bestaan leidt. Je vriend zal allerlei smoezen verzinnen en zeggen dat hij het druk heeft. Langzaam maar zeker trekt hij zich terug uit de relatie en uit jouw leven. Vvoordat je er erg in hebt, is het voorbij.

Het laatste wat je wilt, is dat je vriend jou ontwijkt en niets liever wil dan van jou verlost te zijn. Het is ontzettend pijnlijk en het zal jou een enorm rotgevoel geven. Hij zal ook medelijden met jou krijgen, omdat je hem zo wanhopig wilt hebben dat je alles van hem maar accepteert. Uiteindelijk verliest hij daardoor alle respect voor jou.

3) Hij krijgt medelijden met jou

Wat je nog meer niet van je vriend wilt, is medelijden. Geen enkele oprechte liefde of romantische gevoelens zijn gebaseerd op medelijden. Voordat je vriend van je houdt en een liefdesrelatie met jou wil aangaan, zal hij jou eerst moeten respecteren. Er zit geen enkel respect in medelijden. Hij moet jou zien als het soort vrouw dat op eigen benen kan staan, onafhankelijk is en zelfvertrouwen heeft. Deze eigenschappen laat je niet aan hem zien als jij hem aan het smeken bent om je niet in de steek te laten. Dien ziet hij iets heel anders, namelijk een zielige, wanhopige, behoeftige, dreinende, dwingende, onredelijke, kwetsbare persoon. Zo ben jij niet, dus je moet ervoor zorgen dat jouw vriend jou ook niet zo gaat zien.

Het hoeft niet eens zo te zijn dat je ex bij je blijft, alleen maar, omdat hij medelijden voor je heeft. Wil jij echt een relatie die is gebaseerd op medelijden of schuldgevoel? Zorg in plaats daarvan dat hij respect heeft voor jou en hij zal weer tot jou worden aangetrokken.

4) Hij gaat jou onaantrekkelijk vinden

Als een vrouw huilt en haar vriend smeekt om bij haar te blijven, dan zal hij er alleen maar deste harder vandoor willen gaan. Hij kan niet omgaan met zo’n gedrag en zal zich gevangen voelen. Bovendien is zo’n gedrag ontzettend onaantrekkelijk voor het andere geslacht. Als hij de relatie toch al wil beëindigen, dan zal hij op die manier alleen maar nog harder ervandoor willen.

Waarschijnlijk verwachtte hij dit zelfs al van jou. Hij wist dat jij nog steeds van hem hield en dat je alles zou doen om hem ervan te overtuigen om hetzelfde voor jou te voelen. Het geheim is hier, om omkeerpsychologie te gebruiken. Geef hem iets dat hij niet verwachtte. Als je niet doen wat hij verwacht, zal zijn beeld over jou automatisch en onmiddellijk veranderen.

Hij dacht dat hij jou doorhad, dat je onredelijk zou gaan doen. Geef hem niet wat hij wil. Wees kalm, volwassen, accepteer de situatie en loop weg. Hierdoor gaat hij vraagtekens zetten bij zijn beslissing om er een punt achter te zetten. Hij zal zich gaan afvragen “Waarom neemt ze het zo goed op?”, “Wilde zij het al met mij uitmaken?”, “Voelt ze niks meer voor me?”. Zijn gedachten maken overuren en jij hebt er weinig voor hoeven doen, je hoefde alleen maar kalm, sterk en geconcentreerd te blijven.

Waarom jouw vriend alleen nog maar vrienden met jou wil zijn

Voordat je kunt beginnen met je vriend terug te krijgen of om hem weer tot jou aan te trekken, moet je er eerst achter komen waarom hij de relatie wilde verbreken. Er zijn waarschijnlijk verschillende redenen waarom hij jou niet meer als zijn vriendin wil en hij heeft er waarschijnlijk al een tijd overlopen nadenken. Hij zal jou in elk geval niet gaan vertellen wat die echte redenen zijn, dat hij alleen nog maar vrienden met jou wil zijn. Hij wil jouw gevoelens zo veel mogelijk sparen en alles netjes beëindigen, zodat hij zich zonder al te veel stress en gedoe uit de relatie kan terugtrekken.mijn vriend wil alleen nog maar vrienden zijn maar ik wil meer 3

Mannen laten zelden het achterste van hun tong zien over waarom ze niet langer een romantische relatie willen. Daarom hoor je vaak dingen als: “Het ligt niet aan jou, maar aan mij”. Of: “Ik ben er niet aan toe om me te binden”. Deze zinnen worden keer op keer gebruikt om zo min mogelijk pijn te veroorzaken. Ze willen niet zeggen wat er echt aan de hand is en openlijk communiceren wat ze voelen en waarom. Ze zijn bang dat jullie hen proberen te overtuigen om de relatie nog wat tijd te geven. Daarom komen ze met deze algemene uitspraken aanzetten, die jou niet de schuld geven van het mislukken van de relatie. Ze willen verder niet uitwijden en het allemaal nog moeilijker maken.

Dit klinkt allemaal vrij negatief. Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om zelf de onderste steen boven te halen. Vrouwelijke intuïtie is erg krachtig. Denk eens terug aan de weken en maanden voorafgaand aan de breuk. Wanneer ging de relatie bergafwaarts, of had je helemaal niks in de gaten dat er iets mis was?

Aanwijzingen die je over het hoofd had gezien

Er zullen genoeg aanwijzingen zijn te vinden, waar je destijds geen aandacht aan hebt gegeven. Nu je weet hoe hij zich voelde, wordt het ineens duidelijk. Misschien had hij wel meer en meer smoezen om met vrienden om te gaan in plaats van met jou. Als je over toekomstplannen praatte, zoals vakanties, samen een huis kopen etc., dan ontweek hij zulke gesprekken misschien of veranderde van onderwerp.

Misschien leek hij afstandelijk in de weken voor zijn gesprek met jou. Misschien heeft hij wel gezegd dat hij veel aan zijn hoofd had, of zijn werk de schuld gegeven, maar iets aan hem was anders dan anders. Heeft hij ooit gezegd dat het huwelijk niks voor hem was? Heeft hij geprobeerd jou te overtuigen om in het hier en nu te leven, in plaats van toekomstplannen maken? Dit zijn allemaal signalen dat hij niet met zijn hart in de relatie zat. Nu moeten we er alleen nog achterkomen waarom.

De onderstaande redenen kunnen je inzicht geven, waarom je vriend niet langer meer samen met jou wil zijn. Houd in je achterhoofd dat dit niet per se jouw schuld is, maar het is handig om te weten hoe de vork aan de steel zit en te onderzoeken waarom de relatie is beëindigd.

Reden 1 – Misschien verveelde de relatie hem

Het gevoel van spanning en opwinding aan he begin van een relatie, verdwijnt meestal na een paar weken. Na deze periode besluiten beiden of de relatie de moeite waard is om voort te zetten en of er meer is dan alleen maar lust. Na een paar weken begin je elkaar te kennen en zie je of jullie bij elkaar passen als een stel. Je bent misschien weken, maanden of zelfs jaren samen geweest met je vriend. Wat jouw persoonlijke situatie ook is, feit blijft dat de meeste relaties in een sleur terechtkomen als de wittebroodsweken voorbij zijn.

Leek je vriend de afgelopen weken ongeïnteresseerd in jou? Zaten jullie in een situatie waarin jullie allebei wisten waar de ander was op elk moment van de dag en was de hele week al vooraf gepland? Er is niks mis met routine of regelmaat, maar je moet de dingen wel een beetje spannend maken om een relatie in leven te houden. Misschien gingen jullie wel nooit meer op stap om leuke dingen te doen. Toen dacht hij dat hij beter single kon zijn en plezier kon maken met vrienden. Niemand zegt dat je hem continu moet bezighouden. Hij is geen kind meer, maar om een sterke emotionele band met iemand te krijgen, moet je samen dingen ondernemen. Hoe meer je samen doet, hoe sterker de band wordt en hoe lastiger het is voor iemand wordt om jou in de steek laten.

Reden 2 – Hij vindt misschien iemand anders leuk

Hoe moeilijk het ook is, toch moet je rekening houden met de mogelijkheid dat hij in iemand anders is geïnteresseerd. Denk terug aan hoe hij zich de laatste weken heeft gedragen. Gaf hij signalen af dat er een ander was? Zat hij stiekem met iemand te appen/mailen en te grijnzen als een bericht binnen kwam? Zat hij meer en meer op Facebook? Was er iemand in het bijzonder over wie hij veel sprak? Misschien bracht hij tijd door met iemand op school of op het werk en is hij verliefd op haar geworden. Hij is niet per se vreemdgegaan door iets met deze gevoelens te doen, maar hij wil misschien iets met deze vrouw beginnen. Misschien heeft hij daarom de relatie met jou beëindigd.

Als je Facebookvrienden met hem bent, kijk dan eens met wie hij contact heeft en wat hij leuk heeft gevonden of waarop hij reacties heeft gegeven. Als een vrouw opeens belangstelling heeft voor zijn berichten, dan ligt het voor de hand. Laat dit detective spelen niet uitmonden in stalken. Dan maak je jezelf belachelijk. Zoek ook niet te veel achter onschuldige reacties, want dan word je nog paranoïde.

Als er echt een ander is, dan kom je daar wel achter. Jouw vriend(inn)en zullen je proberen te beschermen en zullen je vertellen wat ze gehoord of gezien hebben. Zoiets blijft nooit lang geheim.

Reden 3 – Hij voelde zich verstikt

Mannen staan er anders tegenover om zich te binden, dan vrouwen. Misschien heb jij wel al zitten wegdromen over een toekomst samen en samen plannen maken. Hij zal minder snel over de toekomst hebben gepraat. Mannen houden er niet van om gevangen te zitten, zeker niet als ze jong zijn. Veel mannen maken zich zorgen over plakkerige vrouwen die alles in hun leven willen bepalen en hun dwingen om een ring om de vinger te dragen. Een man zal zich alleen binden als hij daar aan toe is. Van te veel gepraat over de toekomst zal hij paniek raken en hij zal dan alles doen om te ontsnappen.

Het is normaal dat je elke minuut van de dag bij je vriend wil zijn, vooral in het begin van de relatie. De hele dag denk je aan hem en aan wat hij aan het doen zou zijn. Je wilt hem continu bellen en uren aan de telefoon hangen om zijn stem te horen. Als jouw leven helemaal om hem draaide, dan was dat niet gezond en misschien begon hij zich verstikt te voelen.

Vroeg je hem de hele tijd wat hij aan het doen was en waar hij was en met wie? Stond je erop dat hij je appte als hij op stap was? Stuurde je continu romantische berichtjes op zijn telefoon of Facebook? Je denkt misschien dat dat lief is en dat hij het geweldig vond. Het is ook leuk, in kleine hoeveelheden, maar mannen waarderen deze stroom van berichten een stuk minder dan vrouwen. Hij voelt zich verplicht om op elk bericht te antwoorden. Hij zal zich zorgen maken dat je veel te hard van stapel loopt.

Het waardevolste voor mannen is hun zelfstandigheid. Ze willen hun eigen identiteit behouden als ze in een relatie stappen. Ze willen dingen blijven doen die ze ook deden voordat ze jou kenden. Als je dit van hem afpakt, dan zal hij ongelukkig worden. Hij heeft mannendingen nodig, net als dat jij vrouwendingen nodig hebt.

Reden 4 – Zijn gevoelens voor jou zijn misschien veranderd

Het kan ook zijn dat hij je gewoon als een vriendin ziet en niets meer dan dat. Nadat de eerste wittebroodsweken voorbij waren, is hij misschien gaan nadenken over de relatie. Misschien is hij toen tot de conclusie gekomen dat het geen liefde was, maar pure lust. Het is moeilijk te accepteren dat de man van wie jij houdt, niet meer hetzelfde voelt voor jou. Je kunt vrij weinig doen als hij geen romantische gevoelens heeft voor jou. Toch kun je wel de kans vergroten dat hij toch tot jou wordt aangetrokken, als je de juiste dingen weet te doen.

Wat je absoluut niet moet willen, is dat hij je voorgoed in de friend zone of vriendschapszone plaatst. Zodra je akkoord gaat om gewoon vrienden te zijn, dan gaat hij je ook zo zien, als gewoon een vriendin. Als je eenmaal in de vriendschapszone zit, dan kom je daar maar heel moeilijk weer uit. Pas dus op voor deze valkuil, dat je er voor hem bent als een vriendin, in de hoop dat hij ooit van gedachten verandert. Je moet genoeg respect voor jezelf hebben om dit niet toe te laten en dan krijgt hij dat ook.

Reden 5 – Hij zag geen toekomst samen met jou

Misschien zag jouw vriend je gewoon als leuk tijdverdrijf voor het moment. Het is een akelige gedachte dat je misschien bent gebruikt en dat je hem alleen “van de straat” hebt gehouden tot er een betere optie voorbij kwam. Als mannen jong zijn, kiezen ze vaker voor een vrouw om plezier mee te hebben. Zodra ze volwassen worden en na beginnen te denken over de toekomst en hoe ze hun toekomstige vrouw zien, dan veranderen hun behoeften. Smaken veranderen met de tijd. Misschien zag hij jou als vriendin, maar niet als mogelijke echtgenote.

Soms passen twee mensen gewoon niet bij elkaar. Daar kan hij alleen maar achter komen als jullie een tijd een relatie hebben en elkaar steeds beter beginnen te leren kennen. Misschien staan jouw toekomstdromen haaks op die van hem, of wil jij kinderen en hij niet. Misschien hebben jullie wel hele andere morele en religieuze standpunten en hij ziet dit als iets dat jullie in de toekomst uit elkaar kan drijven? Als jullie niet dezelfde interesses en dromen hebben, dan is het moeilijk om de relatie te herstellen. Misschien maakte hij zich zorgen dat jullie elkaars ontwikkeling tegenhouden en dat hij liever iemand anders zoekt met wie hij zijn dromen en verlangens kan delen.

Voordat een man een toekomst met jou samen kan zien, moet hij eerst respect voor je hebben. Jullie moeten dezelfde dingen willen en in dezelfde fase van jullie leven zitten. Mensen kunnen erg veranderen, vooral als twintigers. De persoon op wie hij verliefd is geworden, is misschien niet meer dezelfde als wie jij nu bent. Je kunt jezelf niet voor hem gaan veranderen. Soms groeien mensen gewoon uit elkaar en gaan ze ieder hun eigen weg.

Hoe je ervoor zorgt dat hij jou ziet als meer dan gewoon een vriendin

Als je in de ongelukkige positie bent, dat je in de friend zone zit, dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen om daar heel snel weer uit te komen. Hoe langer je in deze zone zit, hoe waarschijnlijker het wordt dat jouw ex-vriend je alleen maar als een vriendin blijft zien en nooit meer dan dat.mijn vriend wil alleen nog maar vrienden zijn maar ik wil meer 5

Als jij de enige bent die moeite doet om contact te houden met jouw ex-vriend, dan is het tijd om daarmee te stoppen. Toen jouw vriend zei dat hij alleen nog maar vrienden met jou wilde zijn, meende hij daar duidelijk helemaal niks van, als hij geen enkele moeite doet om deel uit te blijven maken van jouw leven. Soms is het gewoon iets wat mannen zeggen, een soort troostprijs, terwijl hij heel goed weet dat jullie geen vrienden kunnen zijn, omdat dat veel te ongemakkelijk is.

Dit is oneerlijk naar jou toe, omdat jij wanhopig in zijn leven wilt blijven, op welke manier dan ook. Begrijp alleen heel goed dat smeken om de kruimels niet goed is voor jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld. Je verdient wat beters. Hij zal jou ook niet aantrekkelijk kunnen vinden als je elke keer wanhopig afwacht wanneer hij iets laat horen en dat je het prima lijkt te vinden om te doen wat hij wil. Daarom moet je zo snel mogelijk weg uit de vriendschapszone. Hoe langer hij jou op een negatieve, zielige manier ziet, hoe kleiner de kans wordt dat je ooit nog indruk op hem kunt maken.

Verbreek het contact met je ex

Het eerste wat je moet doen, is dat je het contact met hem onmiddellijk verbreekt. Als je hem altijd berichtjes stuurt en vraagt hoe het met hem gaat, stop daar dan mee. Je bent niet die passieve voetveeg, zoals hij jou graag zou willen, maar je hebt je eigen leven dat je moet leiden en je moet hem laten zien dat je beter verdient.

Als je het contact met je ex-vriend verbreekt, dan heeft dat op verschillende manieren effect. Ten eerste, zal hij zich afvragen wat er met jou aan de hand is. Je was zo attent en afhankelijk, je belde hem vaak op en vroeg dan hoe het ging met hem. Als je daarmee stopt, dan weet hij dat er iets mis is. Zijn gedachten slaan helemaal op hol en de paniek slaat toe:”Heeft ze een ander? Is ze over me heen? Is ze boos op me?” Alleen dan wordt hij gedwongen om moeite voor jou te gaan doen in plaats van jou al het werk te laten doen.

Een ander positief aspect van geen contact hebben, is dat hij jou zal gaan missen. Dat verwachtte hij niet toen hij de relatie verbrak! Hij verwachtte dat je er toch altijd wel zou zijn, al was het alleen als vrienden. Als hij down was of zich verveelde, dan kon hij op jou rekenen. Jij hield immers toch nog steeds van hem. Hij denkt alleen aan zichzelf en dat is normaal.

Het is alleen wel zo, dat jij niet alleen een schouder wilt zijn om op uit te huilen. Je wilt dat hij naar je verlangt en ziet hoe leuk jij bent. Dat kan alleen maar gebeuren als je grenzen stelt. Hij zal zich nooit realiseren hoe belangrijk jij voor hem bent, als je niet een tijdje verdwijnt. Dat betekent ook dat je wegblijft bij Facebook, geen reacties plaatst en hem niet laat weten wat je denkt en voelt. Er moet afstand zijn en geen teken van leven van jou, om dit te laten werken. Hij moet voelen dat hij jou kwijt is, zodat hij wakker wordt geschud en zich realiseert wat je echt voor hem betekent.

Werk aan jezelf om hem weer aan te trekken

Om uit de vriendschapszone te komen, moet je je erop te richten om hem weer aan te trekken. Je weet wat hij zo leuk vond aan jou. Dus werk aan die aspecten van jezelf en laat hem weer de oude versie van jezelf zien, die onderweg kwijt is geraakt. Een ander belangrijk aspect van aantrekking is om onafhankelijk en bezig te zijn. Als je een druk, interessant leven hebt, worden mannen automatisch tot je aangetrokken. Dan willen ze samen met jou dingen doen. Laat je ex-vriend niet denken je geen leven hebt zonder hem. Laat hem weten dat je een leuk en interessant leven hebt. Dat zal effect op hem hebben.

Er zijn veel meer manieren om aantrekkingskracht te creëren, die je in jouw strategie zou moeten toepassen. Als je het goed doet, trek je hem weer naar je toe en verlangt hij weer naar jou. Deze gids zal je nog veel verder helpen om hem terug te winnen: Ex Terug Strategie.

Jouw volgende stap: Zorg dat hij weer naar jou verlangt en contact met jou zoekt

Zorgen dat jouw ex-vriend weer naar jou verlangt, is absoluut noodzakelijk als hij jou als meer dan zomaar een vriendin moet gaan zien. Maar hoe doe je dat? Kijk eens naar de Ex Terug Strategie. Er zijn specifieke technieken die je vandaag al kunt gebruiken, waardoor je de manier waarop je ex-vriend naar je kijkt, drastisch kunt veranderen. Het komt allemaal neer op de psychologie van aantrekkingskracht tussen twee mensen.

Er zijn een aantal dingen, waardoor we worden aangetrokken en ze hebben weinig te maken met uiterlijk. Je manier van doen, je persoonlijkheid, uitstraling, allure, hebben allemaal grote invloed op hoe jij hem aantrekt. De tijd is rijp om zijn gevoelens voor jou weer in vuur en vlam te zetten en hem spijt te laten krijgen, dat hij de relatie heeft verbroken. Als je begrijpt hoe je ervoor zorgt dat hij weer interesse in jou heeft als liefdespartner, dan is de kans veel groter, dat hij contact gaat zoeken met jou. Er zijn subtiele technieken die je nu kunt gebruiken om hem weer tot jou aan te trekken en waardoor hij contact wil gaan zoeken met jou. Het mooiste is nog, dat hij niet door zal hebben, wat jij aan het doen bent, waardoor hij zo van gedachten is veranderd.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts en zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om een strategie te ontwikkelen om je ex terug te winnen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren? Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *