Zo komt je ex weer achter je aan

Hoe krijg ik mijn ex weer achter mij aan?

Soms zou je willen dat je met je vingers kon knippen en dat je ex dan weer achter jou aan komt. Helaas kan dat natuurlijk niet. Als je heel eerlijk bent, wil je dat eigenlijk ook helemaal niet. Je wilt toch dat je ex achter je aanzit, omdat je ex dat wil en omdat je ex jou nog steeds leuk vindt? Dan weet je tenminste dat het echt is en dat de relatie een kans van slagen heeft. In dit artikel ontdek je 5 grote fouten die je in elk geval niet moet maken en daarna vertel ik je wat je dan wel moet doen.

zo komt je ex weer achter je aan uitgelicht
Het is belangrijk dat je weet waar de meeste mensen de fout in gaan na een relatiebreuk. Zo weet je wat je valkuilen zijn en wat je dus moet vermijden. Veel mensen in jouw situatie raken in paniek. Ze proberen dan hun ex op alle mogelijke verkeerde manieren weer achter zich aan te krijgen.

Grote fout 1: Overduidelijk je ex jaloers proberen te maken

De meest voorkomende strategie die mensen gebruiken, is dat ze hun ex jaloers proberen te maken. Helaas doen ze dan niet op een subtiele manier, maar ze schieten dan met grof geschut. Ze proppen dan hun Facebook vol met nepgeluk en een nieuwe vlam, recht in het gezicht van hun ex. Dat is niet bepaald slim of verstandig te noemen. Hoe zou dit ervoor moeten zorgen dat je ex weer achter je aan komt?

Als je ex nog iets van gevoelens voor jou heeft, dan werkt dit wispelturige, egoïstische en gemene gedrag alleen maar in je nadeel. Je ex raakt er alleen maar meer van overtuigd dat het een goed idee was om de relatie met jou te verbreken. In plaats van dat je je ex aantrekt, duw je je ex alleen maar verder van je af. Met jouw ongevoelige gedrag kwets jij je ex en maak je hem of haar boos of in de war. Er zijn veel effectievere manieren om op een subtiele wijze gebruik te maken van jaloezie. Dan zal je ex wel achter jou aan willen komen.

Grote fout 2: Overdreven de aandacht trekken

Nog een gigantische fout is als mensen de aandacht van hun ex proberen te trekken, zo van “Kijk ik ben hier, ik wil je aandacht!”. Hoe meer je de aandacht van je ex probeert te krijgen met dit soort aandachttrekkerij, des te wanhopiger en zieliger zal je ex jou gaan vinden. Je kunt op deze manier niet iemands aandacht vasthouden. Niemand zal ook op deze manier achter je aan gaan zitten. Je zult omkeerpsychologie moeten gebruiken (hierover verderop meer) om opnieuw aantrekkingskracht te creëren. Opzichtige aandachttrekkerij moet je koste wat kost vermijden. Subtiliteit is waar het om draait hier. Je ex zal het niet doorhebben dat je bezig bent met hem of haar terug in je leven te krijgen, en dat is precies wat jij wilt.

Grote fout 3: Dreigementen uiten

Het is ook een erg slecht idee om allerlei dreigementen en ultimatums richting je ex te uiten. Sommige mensen denken dat hun ex weer belangstelling gaat krijgen door te dreigen. Zo werkt het dus echt niet. Als je tegen je ex zegt dat je nooit meer met hem of haar zult praten, of dat hij of zij je nooit meer zal zien als hij of zij niet bij je terug komt, dan krijg je daar echt je ex niet mee terug.

Het resultaat zal zelfs nog veel erger zijn dan je had verwacht. Je komt dan over als een of andere gestoorde control freak die niet kan accepteren dat jullie relatie voorbij is. Jouw onredelijkheid zorgt ervoor dat je ex erg voor jou gaat oppassen. Je kunt iemand niet uit angst bij je laten blijven. Zo’n relatie is helemaal eenzijdig en zal nooit stand houden. In feite kun je dat niet eens een relatie noemen.

Grote fout 4: Manipuleren

Als je gaat manipuleren dan gaat dat uiteindelijk ook altijd mis. Als je zulke spelletjes gaat spelen, zan zal je ex vrij snel doorhebben waar je mee bezig bent. Je ex zal jouw wisselvallige gedrag snel spuugzat zijn en zich razendsnel uit de voeten maken. Kinderachtig doen om een reactie uit te lokken, is ook een slecht plan. Je wilt absoluut niet kinderachtig of instabiel overkomen na jullie relatiebreuk. Als je wilt dat je ex achter je aan gaat zitten, dan moet je kalm, volwassen en doelgericht zijn. Dit zijn de kwaliteiten waarmee je je ex opnieuw gaat aantrekken. Die kwaliteiten gaan ervoor zorgen dat je ex jou weer wil.

Grote fout 5: Een schuldgevoel aanpraten

Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken, is om de ander zich schuldig te laten voelen. Vrouwen maken zich hier vaker schuldig aan dan mannen. Meisjes proberen vaak om hun ex emotioneel te manipuleren om het nog een kans te geven. Ze zeggen dan dat ze er niet meer tegen kunnen dat het uit is en dat ze niet zonder hun ex willen leven.

Dit kan een hele grote druk leggen op je ex. Je ex kan het gevoel krijgen dat hij een relatie met jou moet aanhouden, zodat jij geen domme dingen gaat doen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je wilt namelijk dat je ex achter je aanzit, omdat hij of zij bij jou wil zijn en inziet dat hij of zij een fout heeft gemaakt; niet om te voorkomen dat jij domme dingen gaat doen. Je wilt hem of haar niet dwingen om bij jou te zijn. Dat is voor niemand goed, ook niet voor jou.

Verbreek het contact en verdwijn

Hoe eerder je afstand neemt, de situatie bekijkt en goed nadenkt voor je iets doet, des te sneller zal je ex weer achter jou aan komen. Denk maar na, jij bent degene geweest die tot nu toe achter je ex heeft aangezeten. Je ex heeft geen of bijna geen belangstelling getoond. Jij hebt geappt, gemaild, gesmst, gebeld, dingen op Facebook gezet, maar niets heeft een reactie opgeleverd van je ex. Eigenlijk heb je het gevoel dat je je ex op de zenuwen hebt gewerkt en dat hij of zij je nu helemaal probeert te vermijden.

zo komt je ex weer achter je aan 1
Wees niet bang. Je hebt je ex misschien dan wel weggeduwd met jouw emotionele en paniekerige gedrag, wanhopig om je ex in jouw leven te houden. Dat betekent niet dat je de situatie niet meer kunt herstellen. Je hebt wel een goed doordacht plan nodig, gebaseerd op de psychologie van de mens.

Maak gebruik van omkeerpsychologie

Als je bang bent dat je dingen hebt gezegd en gedaan waardoor je wanhopig of gek bent overgekomen, dan heb je in elk geval zelf door dat je gedrag niet positief is geweest. Nu is het moment om het rollen om te draaien. Nu is het moment om je ex naar je toe te trekken door slim gebruik te maken van omkeerpsychologie.

Onmiddellijk na het verbreken van de relatie, waren je instincten erop gericht om alles te herstellen, te lijmen, voordat je je ex voorgoed zou verliezen. Je raakte in paniek en zei en deed allemaal verkeerde dingen, waardoor alles alleen maar nog hopelozer werd. Je moet geduld hebben en inzien dat je je ex niet onmiddellijk terugkrijgt. Ook moet je een lange adem hebben en doen alsof je je niet echt druk maakt om de verbroken relatie.

Wat dit vooral betekent, is dat je al het contact met je ex verbreekt. Dit lijkt misschien onmogelijk, want het enige wat je wilt, is communiceren met de persoon van wie je houdt. Je moet echter je wilskracht gebruiken en geen contact met je ex zoeken. Dat is nodig om de resultaten te bereiken die je wilt bereiken. Elke keer dat je je ex lastig valt, duw je hem of haar steeds verder en verder weg.

Je vermijdt het risico op gekke fouten

Er is nog een voordeel aan het verbreken van het contact met je ex. Je kunt op deze manier geen gekke fouten meer maken. Je hebt alle tijd voor jezelf om met je emoties om te gaan en om eens goed over alles na te denken. Denken met je verstand en niet met je gevoel. Als je jezelf weer onder controle hebt, word je veel aantrekkelijker voor je ex. Hij of zij zal zich afvragen waar je opeens gebleven bent en waarom je niet meer belt. Alleen dan wordt hij of zij wakker geschud en worden de rollen omgedraaid. Nu raakt je ex in paniek dat jij misschien wel verder bent gegaan met je leven en dat hij of zij jou voorgoed kwijt is.

Wat doet het met je ex?

Eigenlijk vond je ex het stiekem best leuk dat je achter hem of haar aanzat. Het was een gigantische oppepper voor het ego van je ex dat hij of zij lekker achterover kon gaan zitten, terwijl jij aan het rennen was. In zulke situaties kan je ex zich gedragen zoals hij of zij wil, zonder dat er consequenties aan zijn verbonden. Als je ex weet dat jij ergens op hem of haar zit te wachten, te smachten om hem of haar weer te zien, dat jij meteen gretig antwoordt op alle berichten van hem of haar, dan hoeft hij of zij helemaal geen moeite te doen. Het gevolg hiervan is, dat je ex jou dus slecht gaat behandelen.

In feite heb je je ex een vrijbrief gegeven om te doen wat hij of zij wil. Je ex ziet ook dat je alles accepteert om hem of haar maar terug in je leven te krijgen. Dit betekent dat je ex jou laat wachten en verlangen. Er is toch geen haast of angst om jou kwijt te raken. Als je het contact van het ene op het andere moment verbreekt en ongeïnteresseerd gaat doen, dan laat jij je ex heel hard schrikken. Je ex verwachtte niet dat je je plotseling zou terugtrekken. Hij of zij zal zich wel vanaf nu anders moeten gaan gedragen en zal weer moeite voor jou moeten gaan doen.

Welk effect zal jouw verdwijning hebben op je ex?

Je ex zal jouw verdwijning snel door hebben, vooral als je actief hebt geprobeerd om contact te houden. Ineens lijk je gewoon niet meer in hem of haar geïnteresseerd. Het lijkt dat je verder gegaan bent met je leven of de belangstelling hebt verloren. Je ex zal dit niet echt leuk vinden. Je ex genoot na de relatiebreuk van alle aandacht van jou.

zo komt je ex weer achter je aan 2

Het is leuk om te weten dat je ex nog steeds om je geeft of gevoelens heeft voor je. Het is altijd beter om de eerste te zijn die verdergaat met zijn of haar leven en om niet degene te zijn die achterblijft, smachtend naar zijn of haar ex die alles afgesloten heeft. Je ex dacht dat hij of zij in een goede veilige positie zat. Hij of zij dacht dus ook dat hij of zij zelf degene zou zijn die het eerste weer zijn of haar leven zou oppakken. Nu jij geen contact meer zoekt, moet je ex weer bepalen waar hij of zij staat en dat ziet er niet al te mooi uit.

De rollen zijn nu omgedraaid

Je zult er nog van staan te kijken hoe snel de rollen omgedraaid worden, als je je ex begint te negeren en je totaal geen belangstelling meer toont. Jij was degene die achter de ander aanzat en je ex plukte daar de vruchten van. Nu begint je ex in paniek te raken. Misschien heb je het wel opgegeven of misschien heb je zelfs iemand anders ontmoet…

De fantasie van je ex slaat nu op hol en allerlei mogelijke scenario’s schieten bij je ex door het hoofd. De enige manier om erachter te komen wat er aan de hand is, is door jou rechtstreeks te benaderen. Als je ex binnen enkele weken contact met jou zoekt, nadat jij het contact hebt verbroken, dan is dat een sterk signaal dat hij of zij nog gevoelens heeft voor jou en dat jullie weer bij elkaar komen.

Je ex zal veel vaker op zijn of haar telefoon gaan kijken of er iets mis is. Je ex zal Facebook in de gaten gaan houden om te zien of je actief bent. Het kan zelfs zijn dat je ex eerst contact zoekt met jouw familie en vrienden om naar informatie te vissen, voordat hij of zij met jou persoonlijk contact opneemt.

De rollen zijn nu omgedraaid en jij bent nu degene die achterna wordt gezeten! Natuurlijk, als je ex geen belangstelling toont, als je het contact verbreekt, dan weet je ook meteen dat je kans om hem of haar terug te krijgen, niet heel erg groot is.

Je ex gaat jou missen

Zodra je uit het leven van je ex verdwijnt, zal je ex jou ook beginnen te missen. Dit is niet iets dat hij of zij zag aankomen. Je ex dacht dat de relatie ten dode was opgeschreven en dat hij of zij het leven weer had opgepakt. Opeens ben je dan helemaal uit het leven van je ex verdwenen. Nu realiseert je ex zich dat hij of zij helemaal niet gelukkig is zonder jou.

Soms moet je ex even schrikken, voordat duidelijk wordt wat je voor hem of haar betekent. Alleen dan zal hij of zij weer achter je aan komen en moeite voor jou gaan doen. Je moet je ex duidelijk laten merken dat hij of zij op het punt staat jou voorgoed kwijt te raken en dat je niet lijdzaam blijft afwachten.

Zodra je ex inziet dat hij of zij jou mist, dan gaat hij of zij weer moeite doen. Als je geen berichten van je ex hebt gekregen sinds het uit is, verbaas je dan niet als hij of zij toenaderingspogingen zal doen. Niet voor niks wordt er vaak gezegd “Je weet niet wat je hebt totdat het weg is.” Dit klopt helemaal. Het is de snelste manier om je ex wakker te schudden. Het is ook de snelste manier om ervoor te zorgen dat hij of zij weer achter jou aan komt.

Je ex achter je aan krijgen door aangenaam gezelschap te zijn

Een van de meest effectieve manieren om ervoor te zorgen dat je ex weer achter je aan gaat zitten, is om weer degene te zijn die je was toen jullie pas samen waren. Dit betekent absoluut niet dat je jezelf moet veranderen om je ex een plezier te doen. Het betekent alleen maar dat je weer de persoon tevoorschijn moet halen die je was, toen jullie pas samen waren. Jij bent nog steeds dezelfde persoon, maar je bent jezelf misschien kwijtgeraakt in de tussentijd.

zo komt je ex weer achter je aan 3
Het gaat bijna vanzelf om verdrietig en depressief te zijn na een relatiebreuk. Bedenk wel dat niemand wil in de buurt zijn van iemand die continu negatief doet. Anderen worden daar ook gedeprimeerd van. Of je het leuk vindt of niet, je ex zal na de breuk heel erg op jou letten en hoe jij je gedraagt na de breuk. Als je depressief bent en klaagt over hoe vreselijk je leven is, dan zal je ex dat niet aantrekkelijk vinden.

Echter, als je niet lijdt onder de verbroken relatie en positief bent over de toekomst, dan zal je ex willen weten waarom. Je ex zal zich afvragen of je blij bent dat de relatie voorbij is of dat je al over je ex heen bent. Dit maakt het veel waarschijnlijker dat hij of zij contact zal zoeken met jou.

Vrolijkheid is aanstekelijk

Een vrolijke en interessante persoon is aanstekelijk. Mensen willen graag in jouw buurt zijn en stellen je gezelschap op prijs. Je ex is hierop geen uitzondering. Meteen na de relatiebreuk herinnert je ex zich de goede tijden samen niet meer, alleen maar de slechte tijden. Je ex overtuigt zichzelf ervan dat het een goed idee was om de relatie te beëindigen. Jouw taak is om je ex weer te herinneren aan de goede tijd samen, voordat het mis ging. Als je meer lijkt op de persoon op wie je ex ooit is gevallen, dan zal je ex weer tot je worden aangetrokken. Je ex wil weer tijd samen doorbrengen en wil de speciale momenten opnieuw beleven.

Dit betekent natuurlijk niet dat je een of ander feestbeest of clown moet worden die iedereen op elk moment vermaakt. Je moet je op een natuurlijke manier blijven gedragen om geloofwaardig te zijn. Kom weer in contact met de persoon voor wie je ex ooit is gevallen. Dan zul jij je niet alleen beter voelen over jezelf, maar je trekt je ex ook opnieuw aan. Bovendien moedig je hem of haar aan om de moeite te doen om weer achter je aan te komen.

Je ex achter je aan krijgen door je leven weer op te pakken

Er is een ongelofelijk succesvolle manier om ervoor te zorgen dat je ex weer achter je aan komt. Die houdt in dat je jouw leven weer oppakt. Dit betekent niet dat je jezelf bij elkaar pakt en over je ex heen bent. Je zult stille momenten hebben van pijn en verdriet waarop je je ex echt mist. Dit moeten privémomenten zijn, buiten het zicht van je ex. Je mag hem of haar absoluut niet laten merken hoe verdrietig je bent en hoe graag je hem of haar terugwilt.

zo komt je ex weer achter je aan 4
Een van de aantrekkelijkste eigenschappen van een persoon is onafhankelijkheid. Als je ex ziet dat je je leven oppakt en druk bent met van alles, dan zal je ex veel meer respect voor je hebben. Je wilt het respect en de bewondering van je ex. Dat is de eerste stap in het proces dat je ex jou weer als liefdespartner wil. Zonder respect, is je ex snel over je heen en zal je ex zijn of haar leven weer oppakken.

Kom dus uit je luie stoel en ga naar buiten, ook al is dat het laatste wat je nu wilt. Je wilt jezelf opsluiten en verstoppen. De snelste manier om alles weer normaal te krijgen, is te doen alsof alles normaal is.

Rug recht, schouders naar achter

Ga weer naar school of naar je werk alsof er niks is gebeurd. Rug recht, schouders naar achter en doe alsof je sterk en in balans bent, ook al voel je je helemaal niet zo. Begin met die nieuwe hobby waar je altijd al interesse in had. Stort je in je werk om je gedachten af te leiden. Hoe meer je doet alsof je je leven op orde hebt, des te meer zul je het zelf ook geloven en zal je leven ook op orde zijn.

zo komt je ex weer achter je aan 5
Als je ex merkt dat het goed met je gaat, dan zal hij of zij meer belangstelling in je krijgen. Je ex dacht misschien dat je hele leven overhoop zou zijn na jullie relatiebreuk. Gun je ex dat plezier niet. Hoe meer je laat merken dat je je ex niet nodig hebt, des te meer zal hij of zij jou nodig hebben. Omkeerpsychologie is ongelofelijk krachtig. Je ex zal jou terugwillen als jij laat zien dat je de controle hebt over jouw leven. Je ex zal deel ervan willen uitmaken en zal toenadering zoeken. Als je wilt dat je ex achter je aan komt, dan moet je iets geven dat de moeite waard is om na te jagen: INTERESSANTE, CHARMANTE, DRUKKE, GEZELLIGE JIJ!

Jouw volgende stap: Zorg dat je ex naar jou verlangt en jou terug wil

Er zijn nog veel meer strategieën die je vandaag al kunt gebruiken. Daarmee kun je ervoor zorgen dat je ex weer achter je aan komt en dat je ex jou weer wil. Deze strategieën draaien om psychologie en omkeerpsychologie. Als je al deze technieken toepast, dan heb je een veel grotere kans op succes. Je kunt bovendien veel sneller succes hebben. Ervoor zorgen dat je ex weer achter je aankomt, is een kunst die jij je eigen zult moeten maken om je ex terug te krijgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Het is een compleet pakket dat je onmiddellijk kunt downloaden en waar je dus direct mee aan de slag kunt.

Je leert onder andere:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Hoe je je ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
  • Hoe je de rollen omdraait, zodat jij de “afwijzer” bent en je ex degene is die afgewezen is.
  • Hoe je je ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je je ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

Of wil je eerst nog een ex terug strategie recensie lezen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reactie op “Zo komt je ex weer achter je aan

  1. Mijn vriend en ik zijn na een relatie van 7 jaar uit elkaar. In december zijn we nog al eens uit elkaar geweest en hebben toen een radiostilte gehad van 1 week, waarna hij terug kwam gekrabbeld, hij wist niet of hij de juiste keuze had gemaakt enzovoort… we hebben het toen terug geprobeerd, maar nu heeft hij nog altijd twijfels en heeft hij het terug uit gemaakt. Hij vind dat we ons zelf nog moeten ontwikkelen en heeft het gevoel dat we elkaar hierin hebben tegen gehouden (ik was toen ik 14 jaar was al samen met hem), dus ik geef hem daarin gelijk. Echter wil ik hem nog steeds terug, maar ik weet niet of de radiostilte nu nog gaat helpen. Hebben jullie raad voor mij? Wat kan ik het beste doen? Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *