Ex-vriend terugwinnen? Win in 3 stappen je ex-vriend terug!

Een relatiebreuk is een stressvolle en moeilijke periode, vooral als je nog steeds van je ex houdt. Misschien ben je van mening dat dit het beste voor jullie is, dat jullie gewoon verder moeten gaan met jullie leven, maar dan zou je hier niet zijn terechtgekomen. Waarschijnlijk ben je tot de conclusie gekomen dat je hem terug wilt, toch? Is het te laat? Niet per se. Je ex-vriend terugwinnen kan een uitdaging zijn. Het kan ook moeilijk zijn en je moet er tijd in steken, maar dan kun je je ex-vriend terugwinnen.ex-vriend terugwinnen

Stap 1: Je ex-vriend terugwinnen door geen contact te zoeken

Het allerbelangrijkste bij het ex-vriend terugwinnen, is: zoek geen contact met je ex. Dit zal één van de moeilijkste dingen zijn om te doen, vooral omdat je je verloren liefde wil vertellen hoe graag je hem terug wilt.

Doe dit niet.

Hij zal alleen maar gaan denken dat hij jou kan krijgen, wanneer hij maar wil. Dit duwt hem van je weg of hij verliest zijn belangstelling voor jou. Je moet een beetje hard to get spelen. Maar overdrijf dit niet.

Je kunt het beste de regel aanhouden om niets te zeggen, behalve als hij als eerste tegen jou praat. Als hij een gesprek aangaat, prima, maar hou het luchtig. Geef vriendelijk en netjes antwoord op vragen, maar ga er niet te veel op in. Als hij de hele tijd tegen je praat, wees dan niet bang om je te verontschuldigen en het gesprek te beëindigen. Zo gaat hij zich afvragen waarom je niet achter hem aanzit. Hierdoor zal hij alleen maar meer belangstelling in je krijgen.

Let wel op dat je niet te koel doet. Wees ook niet de hele tijd afstandelijk. Soms is het gewoon goed om even flink te lachen of om hem diep in de ogen te kijken. Dit helpt om weer een emotionele band te creëren zonder dat het ongemakkelijk is. Doe alsof jullie voor het eerst vrienden aan het worden zijn. Je zou een nieuwe vriend niet stalken. Doe dat dus ook niet met je ex-vriend.

Stap 2: Zorg dat je gezien wordt

Het is ook belangrijk dat je ex jou ziet. Dat is wat lastiger. Als je het er te dik bovenop legt, dan heeft het niet hetzelfde effect. Een goede manier om hem tegen te komen, is om met vrienden naar een feest of een film te gaan waarvan je denkt dat hij er ook is.

Als je niets kunt bedenken, probeer dan je vrienden in te schakelen om elkaar tegen te komen. Misschien tijdens een groepsactiviteit. Hoe dan ook, leg het er niet te dik bovenop. Zorg dat er ook anderen in de buurt zijn, zodat je niet met je ex hoeft te praten. Zodra je hem op de juiste plek hebt, zorg je dat hij je ziet. Je hoeft niet met hem te praten. Als hij een gesprek met je aangaat, wees dan vriendelijk en netjes, maar hou het kort. Onthoud dat je nog steeds bezig bent met je ex-vriend terugwinnen en dat jullie op dit moment geen stel zijn!

De enige uitzondering is, als je ergens voor langere tijd bent, zoals een feest. Probeer gewoon met je vrienden te praten. Wek de indruk dat het je niet interesseert of je ex wel of niet met je praat. Denk hierbij aan het scenario van de nieuwe vriend uit stap 1. Dit verricht wonderen als je je ex een tijdje niet hebt gezien. Het schrik-effect dat hij jou weer ziet, zorgt namelijk weer voor vlinders in zijn buik.

Stap 3: Zorg dat het contact blijvend is om je ex-vriend terug te winnen

Op dit moment, heeft je ex op zijn minst een beetje contact met jou, als hij geïnteresseerd is in jou. De laatste stap in het ex-vriend terugwinnen, is om te zorgen dat dit contact blijvend is. Zorg dat je op plaatsen komt, waar hij ook komt, maar niet te vaak. Hij hoeft je alleen maar eens in de paar weken te zien, of misschien zelfs om de maand. Je wilt in zijn gedachten zijn, maar je wilt niet beschikbaar overkomen. Zodra het contact weer wat sterker is, kun je zelf ook een keer een gesprek aanknopen. Hou het vriendelijk en kort. Daarna laat je hem weer een aantal keren een gesprek beginnen, voordat jij dat weer doet.

Hoe nu verder?

Nu je deze 3 stappen hebt gevolgd, weet je of je kans maakt. Zo ja, ga er dan voor! Zeg terloops dat het leuk zou zijn om een keer iets te gaan doen. Op stap gaan in een groep, is een goede manier om de situatie minder gespannen te maken. Laat hem gewoon denken dat jullie als vrienden met elkaar omgaan. Als je ex niet toehapt, zal dat flink pijn doen. Je hebt dan 2 mogelijkheden: je laat het achter je en gaat verder met je leven, of je helpt het geluk een handje met de Ex Terug Strategie.

Belangrijke tips bij het terugwinnen van je ex-vriend

Praat met familie en vrienden als je met je ex wilt praten. Elke keer dat je de telefoon oppakt, bel dan een van hen. Dit zorgt ervoor dat het lijkt dat alles prima met je gaat zonder je ex. Bovendien versterk je je relatie met anderen op deze manier.

Het bovenstaande stappenplan kan best lang duren. Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker eens een bezoekje brengen aan de website van Annemarie Alberts. Annemarie heeft een genial stappenplan ontwikkeld waarmee je in 6 stappen je ex-vriend kunt terugwinnen. Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren?

Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Ontdek:

  • Hoe je jouw ex-vriend weer naar je toe trekt, ongeacht de omstandigheden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je ex-vriend continu aan je denkt als jullie niet samen zijn.
  • Wat de 10 Fatale Fouten zijn bij een relatiebreuk en hoe je ze voorkomt.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex-vriend terug te winnen.
  • Hoe je stopt met continu denken aan en bezig zijn met je ex-vriend.
  • 13 manieren om er zeker van te zijn dat jullie nieuwe relatie niet alleen overleeft, maar jullie leven verrijkt en goed is voor jullie allebei.
  • En nog heel veel meer…

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex-vriend toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *