4 signalen dat hij me terug wil en de beste strategie om hem terug te krijgen

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je probeert te ontdekken of je ex-vriend jou terug wil. Het eerste is dat niet alles hoeft te zijn wat het lijkt. Hij zal van alles zeggen en doen, maar dat wil nog niet zeggen dat hij zich echt zo voelt. Zeker na een relatiebreuk.

Na een relatiebreuk zijn we vaak onszelf niet en de emoties lopen hoog op. De signalen die we afgeven zijn dan ook vaak niet eenduidig. Laat de moed dus niet zakken als hij nu doet alsof hij niet om je geeft. Het tegenovergestelde zou namelijk heel goed waar kunnen zijn.

4 Signalen dat hij me terug wil en de beste strategie om hem terug te krijgen

Hoe weet je dan wel wat hij echt voelt? Dat moet je oefenen en je moet leren waar je precies op moet letten. Het is belangrijk dat je precies weet hoe mannen zich gedragen na een relatiebreuk. Als je dat weet, ben je namelijk veel beter in staat om tussen de regels door te lezen. Dit is heel erg belangrijk.

Je moet niet verwachten dat hij zich na de breuk net zo zal gedragen als jij. Mannen en vrouwen zijn erg verschillend en ze gaan dus ook verschillend om met bepaalde situaties. Om succesvol te zijn, moet je in staat zijn om de gedragspatronen te herkennen die uniek zijn voor mannen. In dit artikel ga ik je daar alles over leren. Ik bespreek ook de beste strategie om hem terug te krijgen. Laten we dus maar snel beginnen.

Wie heeft de relatie verbroken?

Heb jij een punt achter de relatie gezet of heeft hij dat gedaan? Als jij de relatie hebt verbroken, dan heeft jouw ex-vriend waarschijnlijk nog steeds gevoelens voor jou. Jij was er dan wel klaar voor om de relatie te verbreken, maar dat wil niet zeggen dat hij dat ook was.

Het is waarschijnlijk heel erg moeilijk voor hem om met deze gevoelens om te gaan. Misschien heeft hij wel niet geaccepteerd dat het over is tussen jullie. Misschien houdt hij zich vast aan de hoop dat jullie er in de toekomst wel uitkomen en dat jij van gedachte gaat veranderen. Dit is helemaal normaal.

Wees niet te hard voor hem. Hij heeft het er moeilijk mee dat jij verder gaat met je leven, terwijl hij nog naar jou verlangt. Let op de bekende signalen dat hij down is en medelijden heeft met zichzelf. Misschien is hij sinds de breuk wel in zichzelf gekeerd, omdat dat de enige manier is die hij kent, waarop hij nu met zijn emoties kan omgaan. Geef hem de tijd om alles voor zichzelf op een rijtje te krijgen.

Misschien heeft je ex-vriend het wel met jou uitgemaakt? Als dat zo is, dan denk je waarschijnlijk dat hij niet meer in je geïnteresseerd is en dat hij je ook niet terug wil. Maar dat is niet waar. Mensen maken het heel vaak uit in een opwelling. Emoties kunnen hoog oplopen. Misschien was hij boos over iets wat jij had gezegd of gedaan en wilde hij jou net zo hard kwetsen als wat jij bij hem had gedaan.

Mannen dumpen vrouwen heel vaak om een reactie van ze uit te lokken. In dit scenario slaat je ex-vriend zich waarschijnlijk nu voor het hoofd en probeert hij wanhopig een manier te verzinnen om je terug te winnen. Hij zal hints geven dat hij je nog steeds leuk vindt, alleen maar om je reactie te peilen en om te zien of hij nog steeds een kans bij je maakt.

Zelfs als het niet uit het niets kwam en als je ex-vriend de relatie niet in een boze bui heeft verbroken, dan nog kan hij er spijt van hebben. Het is mogelijk dat hij niet doorhad hoe erg hij jou zou gaan missen. Jullie waren altijd samen, jullie vertrouwden op elkaar. Als je plotseling iemand verliest die een belangrijk onderdeel van je leven was, dan is het alsof je met een overlijden te maken hebt. Er is een fase van rouw waarin je de ander vreselijk mist en wanhopig naar diegene verlangt, en waarin je jezelf moet beheersen geen contact met diegene te zoeken.

Er is een bepaalde periode waarin je je ex terug kunt krijgen. Het dus is cruciaal dat je zoekt naar de signalen en dat je weet wanneer en hoe je in actie moet komen.

Stelt hij voor om vrienden te blijven na de relatiebreuk?

Dat is een hele belangrijke aanwijzing dat hij nog niet klaar met je is. Hij wil weten dat je op veilige afstand bent, maar wel nog in zijn leven. Als hij weet dat jij er nog bent als zijn plan B voor hij zich namelijk zekerder, voor het geval dat hij later spijt krijgt dat hij de relatie met jou heeft verbroken.

Stelt hij voor om vrienden te blijven na de relatiebreuk?

Hij vraagt ook om vrienden te blijven omdat hij weet dat hij je gaat missen. Dan blijft hij liever vrienden dan dat hij je helemaal moet missen. Dit klink misschien erg egoïstisch, en dat is het ook. Hij denkt alleen aan zijn eigen behoeftes na de relatiebreuk en wil zich geleidelijk van jou los kunnen maken.

Sta dit niet toe als je hem terug wilt. Het is heel erg onverstandig om in de “friend zone” terecht te komen. Het laatste wat je wilt, is dat hij je gaat zien als een vrouwelijke vriend en niets meer dan dat. Als je een nieuwe vriendschappelijke relatie met hem aangaat, dan went hij daaraan en zal hij dat ook zo willen houden. Dit is rampzalig voor jou, omdat je weet dat je meer wilt.

Het is belangrijk om goed te onthouden dat je hem niet zo maar kunt geven wat hij graag wil, zonder rekening te houden met jouw behoeften. Het vreet van binnen aan je. Uiteindelijk word je alleen maar nog meer teleurgesteld als je hebt zitten wachten tot hij van gedachten zou veranderen, maar dat gebeurde niet.

Je moet vanuit zijn standpunt naar de dingen gaan kijken als je succesvol wilt zijn. Het is belangrijk dat hij wakker geschud wordt en jou weer opmerkt. Geef hem het gevoel dat hij jou helemaal kwijt is als hij de relatie met jou verbreekt. Als je zelfrespect hebt en hem laat merken dat je beter verdient, dan gaat hij ook meer respect voor jou krijgen.

Hou je zelf niet voor de gek dat vriendschap een acceptabele middenweg is als jij in werkelijkheid een romantische relatie wilt. Als hij weet dat hij echt het risico loopt dat hij jou helemaal uit zijn leven verliest, dan wordt hij gedwongen nog eens heel goed na te denken over het verbreken van de relatie en of het het wel waard is als hij jou helemaal kwijtraakt.

Wil je ex-vriend nog steeds dingen met je ondernemen na de relatiebreuk? Let op dat hij je niet als een van zijn vrienden beschouwt. Als je nog steeds heel vaak samen dingen onderneemt, vraag jezelf dan af waarom. Je weet instinctief wel door zijn lichaamstaal of hij je als gewoon een vriendin beschouwt of als iets meer. Dan wordt er geflirt als jullie elkaar zien, je zult zien dat hij je bekijkt en je ziet iets in zijn ogen.

Als dat zo is, dan kun je er zeker van zijn dat hij zichzelf voor de gek houdt dat jullie alleen maar goede vrienden zijn. Hij wil alle voordelen van jouw gezelschap, zonder zich te binden. Maak het hem niet gemakkelijk. Als hij je echt terug wil, dan moet hij je dat vertellen.

Vrienden willen blijven, is een van de belangrijkste signalen om op te latten na een relatiebreuk. Het is een van de grote signalen dat je ex-vriend nog steeds van je houdt. Denk maar na. Als hij echt zijn leven wilde oppakken en niet meer in jou geïnteresseerd was, waarom zou hij dan de moeite doen om vrienden te blijven? Hij zou een hele nieuwe toekomst voor zich hebben en zou jou daar niet bij nodig hebben.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat hij het alleen maar gezegd heeft om de klap voor jou te verzachten. Om jou het gevoel te geven dat er nog hoop was en de pijn te verminderen. Als dat zo is, dan zal hij geen moeite doen om contact met je te zoeken na de relatiebreuk. Dan weet je dat hij er niets van meende om vrienden te blijven. Het was gewoon iets om te zeggen, misschien omdat hij zich schuldig voelde. Dit brengt ons bij de volgende aanwijzing.

Zoekt hij nog steeds contact met je na de relatiebreuk?

Dit is nog een belangrijke aanwijzing dat hij nog steeds een emotionele band met je heeft en het moeilijk vindt om die te verbreken. Let op of hij je berichten stuurt zonder reden en je opbelt om te kijken hoe het met je gaat. Als zijn gesprek niet echt ergens over gaat en hij begint maar wat te praten of hij komt nerveus over, dan kun je er zeker van zijn dat hij nog steeds gevoelens voor je heeft en dat je nog steeds indruk op hem maakt. Hoe vaak je ex-vriend contact met je zoekt, hangt natuurlijk samen met hoe erg hij je mist.

Zoekt hij nog steeds contact met je na de relatiebreuk?

Als je berichten van hem op je Facebook vindt of in je mail, of altijd actief is op Facebook Messenger of Whatsapp, dan kun je er zeker van zijn dat hij op zoek is naar een excuus om met je te praten en hij hoopt dat jij hem aanspreekt.

Als hij deze communicatiekanalen open laat, dan betekent dat dat hij nog steeds met de gedachte speelt van jou als mogelijke vriendin. Hij heeft deze deur nog niet helemaal gesloten. Dan zou hij namelijk ook geen zin hebben om met jou in contact te blijven. Als je hem terug wilt, moet je leren hoe je dit contact kunt gebruiken om hem naar je te laten verlangen.

Als je ex-vriend contact met je opneemt in het weekend, of als hij dronken is als hij belt of berichten inspreekt, dan kun je er zeker van zijn dat je in zijn gedachten bent. Alcohol neemt zijn remmingen weg en hij zal emotioneel zijn. Op zo’n moment kun je een eerlijke indruk krijgen van wat hij voor je voelt.

Misschien is hij op stap met vrienden en probeert hij zijn leven weer op te pakken, door zijn pijn en verdriet om het verlies van jou weg te drinken. Het laatste wat hij zou moeten doen als hij aan het feesten is met zijn vrienden, is praten over zijn ex-vriendin of contact met haar gaan zoeken. Hij zou zich moeten vermaken en naar andere vrouwen moeten kijken. Dit is een KRACHTIG signaal dat hij niet over je heen is en je terug wil in zijn leven.

Wat zegt hij tegen je?

Het is ook een goed idee om op te letten wat hij zegt als hij contact met je zoekt. Stelt hij veel vragen over jou en waar je allemaal mee bezig bent? Dit is een aanwijzing dat hij zich zorgen maakt dat je je leven oppakt zonder hem, dat je nieuwe mensen ontmoet en plezier maakt.

Dit verwachtte hij niet toen hij de relatie met jou verbrak. Hij wilde degene zijn die het eerste zijn leven weer oppakte. Hij zal je tussen neus en lippen door vragen wat je plannen voor het weekend zijn en met wie omdat hij nog steeds in je geïnteresseerd is.

Let ook op of hij herinneringen ophaalt van jullie samen. Als hij praat over wat jullie samen deden, of mooie herinneringen ophaalt, dan leeft hij echt in het verleden. Het heden zonder jou is dan toch niet zo aantrekkelijk. Hij praat ook over het verleden om te peilen of jij hetzelfde voelt als hij en of je hem ook mist.

Onthoud dat hij het niet met zo veel woorden zal zeggen, omdat hij zijn ego ook probeert te beschermen, maar hij zal erop zinspelen om in te schatten waar hij staat.

Misschien heeft hij wel meer belangstelling in je leven dan toen jullie nog samen waren. Misschien maakt hij zich zorgen dat je sneller je leven weer oppakt dan hij. Of erger nog, dat er een nieuwe man in je leven is. Hij zal suggestieve vragen stellen over je plannen om te bepalen waar hij staat. Natuurlijk zal hij je niet rechtstreeks vragen of je een nieuwe vriend hebt en ook niet of je over hem heen bent. In plaats daarvan gebruikt hij subtiele technieken om de antwoorden te krijgen waar hij naar zoekt.

Probeert hij je aandacht te trekken?

Het mannelijke ego is iets krachtigs. Je ex-vriend gaat echt niet zo maar naar je toe komen en zeggen wat hij voor je voelt of dat hij je terug wil. Hij heeft te veel te verliezen om dat te doen. Je ex-vriend loopt een groot risico om gekwetst te worden en dat zijn hart nog erger wordt gebroken. Hij loopt ook het risico dat zijn trots wordt gekrenkt en dat hij zichzelf belachelijk maakt tegenover jou en zijn vrienden.

Dat is echt het laatste wat hij wil. Dus hij kiest natuurlijk voor de veiligere aanpak. De aanpak waarbij hij de antwoorden krijgt die hij wil, zonder zijn gezicht te verliezen. Daarom moet je handig zijn in het lezen van de signalen dat hij je weer alleen voor zichzelf wil hebben. Je vrouwelijke intuïtie is een krachtig stuk gereedschap dat je tot je beschikking hebt. Je hoeft alleen maar handiger te worden in het tussen de regels door lezen.

Hij hoeft niet verkleed als een ridder voor je huis te staan en liefdesliedjes te spelen op zijn gitaar, om op zoek te zijn naar je aandacht. Helaas is het niet zo gemakkelijk. Je hebt misschien niet eens direct contact met hem. Dat betekent niet dat hij niet probeert om een bericht te sturen naar je of een reactie uit te lokken bij je.

We leven in het tijdperk van technologie en social media. Er zijn zo veel subtielere en slimmere manieren die je ex-vriend kan proberen om je aandacht te krijgen. Lees tussen de regels door en herken of hij dingen voor jou doet of niet.

Het hangt natuurlijk ook samen met wanneer jullie relatie is verbroken. Als jullie relatie al jaren geleden is beëindigd, dan is de kans heel erg klein dat je ex-vriend je terug probeert te krijgen. De kans is dan groot dat hij zijn leven heeft opgepakt en helemaal niet meer met jou bezig is. Maar als de relatie in de afgelopen weken of maanden is verbroken, dan is je ex-vriend waarschijnlijk nog steeds in de war en doet het nog pijn. Jij bent dan zeker nog in zijn gedachten.

Hoe probeert hij dan jouw aandacht te trekken? Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten. Als je vrienden bent op social media, let dan op wat hij allemaal plaatst. Dat kan iets simpels zijn als allemaal foto’s van zichzelf waarop hij zich vermaakt met vrienden. Misschien staan er ook wel vrouwen op de foto’s die je niet kent.

Als hij nooit selfies plaatste en ineens plaatst hij er een heleboel, dan kun je er zeker van zijn dat ze voor jou zijn bedoeld. Waarom zou hij anders die moeite nemen? Hij weet dat je hem nog steeds volgt, of dat jullie vrienden zijn, dus hij weet dat je deze foto’s gaat zien. Hij wil een emotionele reactie bij je uitlokken, zodat jij gaat reageren op de foto’s. Hierdoor weet hij dat je nog steeds gevoelens voor hem hebt. Hij weet dat je jaloers op deze vrouwen bent en op hem, dat hij zijn leven oppakt zonder jou. Dit is een slimme zet van hem. Jaloezie werkt goed, als het correct wordt gedaan.

Let op of hij reageert op je foto’s, zelfs op de pagina van je vrienden. Hij weet dat je ziet wat hij zegt en hij kijkt of jij erop gaat reageren. Hij daagt je uit om weer met hem in gesprek te gaan. Dat is een geweldige manier voor hem om te achterhalen of je nog iets voor hem voelt.

Hoe meer je communiceert op social media, hoe meer hints hij zal geven dat hij je terug wil. Dit chatten zal geleidelijk overgaan in persoonlijkere vormen van communicatie zoals Whatsapp of sms en bellen. Als hij probeert om opnieuw een emotionele binding met jou aan te gaan en vaak en veel met je praat, dan is dat een duidelijk signaal dat hij nog in je geïnteresseerd is. Waarom zou hij anders die moeite doen?

Je hebt vast wel eens gehoord van “meisjes plagen, kusjes vragen”. Mannen pesten vaker vrouwen die ze leuk vinden. Dat is je vast zelfs al op school overkomen. Mannen willen contact maken, op welke manier dan ook. Ze willen hun ego niet gekwetst zien door je als een hondje achterna te lopen. Ze proberen dus eerst iets anders.

Het is eigenlijk een manier van met je flirten. Dat geldt ook voor je ex-vriend. Let op of hij de draak met je steekt of speels doet. Hij zal opletten hoe je op zijn geklier reageert omdat hij wil weten of je nog iets voelt. Als dit geplaag verandert in flirten, dan kun je er zeker van zijn dat je ex-vriend je terug wil en dat hij nog steeds romantische gevoelens voor je heeft.

Je volgende stap: Zorg dat hij jou terug wil

Je weet nu dat niet alles is wat het lijkt. Er zijn nog veel meer signalen dat hij je leuk vindt en je terug wil. Het is dan ook belangrijk dat je weet wat je doet, voordat je jezelf compleet voor schut zet. Of erger nog: een van de fatale fouten maakt, waardoor je hem voorgoed weg kunt jagen.

Het is cruciaal dat je de gevoelens van je ex weer aanwakkert. Dit is niet zo moeilijk als je misschien denkt. De populairste strategie op internet om je relatie te herstellen staat vol met tips hoe jij al deze gevoelens bij je ex weer naar boven kunt krijgen en hoe je ervoor zorgt dat hij jou weer wil. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij uit vrije wil doet wat jij wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ga grondig door alle stappen heen. Begin vandaag nog met het gebruiken van de strategie om de houding van je ex-vriend ten opzichte van jou te veranderen en om ervoor te zorgen dat hij weer een relatie met jou wil.

Klik direct hier voor de beste strategie om je ex terug te winnen >>

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met hem!


 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *