Wat moet ik doen als mijn ex-vriend al een nieuwe vriendin heeft?

Een verbroken relatie is ongelofelijk pijnlijk, al helemaal als er een andere vrouw in het spel is. Je kunt de pijn, jaloezie, verdriet, boosheid, schuldgevoel die komen kijken bij een verbroken relatie nergens mee vergelijken. Maak je niet al te druk, volgens statistieken kan 90% van de verbroken relaties worden hersteld, dus laten we zorgen dat die van jou bij deze 90% hoort.

Wat moet je niet doen?

Stort je er niet zomaar blindelings in. Je hebt misschien maar één kans om je ex terug te winnen en er is een goede en een foute manier om het probleem te benaderen. Zorg dat je de juiste informatie tot je beschikking hebt. Op die manier zorg je ervoor dat je nooit domme fouten maakt.

Wat moet ik doen als mijn ex-vriend al een nieuwe vriendin heeft?Schreeuwen, huilen en schelden lijken misschien op te luchten, maar geef niet toe aan die drang. Wacht tot je helemaal gekalmeerd bent en tijd hebt gehad om na te denken. Ga niet huilend en smekend naar hem toe, dat heeft geen zin. Waar is je trots? Het laatste wat je wilt, is dat hij je uit medelijden terugneemt. Zo’n relatie wordt niets anders dan doffe ellende! Haal diep adem, benader alles op een volwassen manier, luister naar goed advies en je verdubbelt zomaar je kans op succes.

Wat moet je wel doen?

Als je gekalmeerd bent en je hoofd is helder, dan moet je hem loslaten. Dat is inderdaad heel erg moeilijk, maar het is onderdeel van het plan. Geef hem de ruimte en blijf een tijdje uit zijn buurt. Het belangrijkste is om hem niet de hele tijd lastig te vallen met sms, appjes of zelfs bellen of hem volgen waar hij ook gaat. Dat zorg er alleen maar voor hij je wanhopig of zielig gaat vinden en dat is verschrikkelijk onaantrekkelijk.

Wat je ook doet, roddel nooit over je ex-vriend of zijn nieuwe vriendin, tegen niemand! Hij komt er gegarandeerd achter en gaat dan zijn nieuwe vriendin verdedigen. Hoe gek het ook mag klinken, wees positief over zijn nieuwe relatie en laat niet merken als je jaloers of onzeker bent.

Als het stof is gaan liggen, is het belangrijk dat je weer vrienden wordt. Hou het een tijdje vriendschappelijk tot je zijn vertrouwen terug hebt. Meer en meer zal hij je gaan zien als zijn beste vriendin en vertrouwelinge en dat is precies de bedoeling. Nogmaals geef niet toe aan de drang om zijn nieuwe vriendin te bekritiseren. Als hij ook maar iets over haar zegt, blijf dan volkomen neutraal. Zodra deze nieuwe relatie achteruit gaat, dan ben jij degene naar wie hij zal toekomen.

Waarom rebound-relaties geen standhouden

Zijn nieuwe vriendin is niets anders dan een afleiding om de leegte op te vullen, die hij ervaart, omdat hij jou mist. Als het nieuwtje ervan af is, zal hij zich heel snel afvragen waar hij nou helemaal mee bezig is. Deze periode duurt normaal 6 tot 9 weken, aangezien dit de periode is die hij nodig heeft om uitgekeken te raken op zijn nieuwe vlam. Er is geen reden tot paniek, jullie geschiedenis samen is veel belangrijker voor hem dan een paar weken met een nieuwe vriendin. Het duurt alleen eventjes voordat hij daar zelf achter komt.

Je ex terugwinnen heeft nog een ander aspect en dat is dat je ook naar jezelf moet kijken. Ben jij nog steeds dezelfde vrouw op wie hij ooit verliefd is geworden en zo nee, waarom niet? Je zult je vast herinneren wat je ex-vriend zo leuk vond aan jou toen jullie elkaar pas kenden. Was het hoe je eruitzag? Of misschien wel je zelfvertrouwen? Als je deze dingen kwijt bent geraakt, dan moet je zorgen dat je die weer terugkrijgt. Op die manier word je onweerstaanbaar voor hem.

Als je oprecht vindt dat jouw man en jij samen horen te zijn, dan kun je dingen niet aan het toeval overlaten. Zorg dat je weet wat je doet en volg een bewezen strategie. Als je nu namelijk een fout maakt, kun je die misschien nooit meer herstellen en ben je hem voorgoed kwijt.

Laatst was ik op de website van Annemarie Alberts en zag daar een geniale strategie om je ex terug te winnen. Annemarie heeft zelf in het verleden vaak verbroken relaties meegemaakt. Deze ervaring heeft ze gebruikt om een strategie te ontwikkelen om je ex terug te winnen. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die een paar weken haar ex is geweest…

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt, anders was je hier immers niet.

Als je graag je ex terug wilt, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Stel je eens voor dat je je ex weer terug had en dat jullie een betere relatie hebben dan ooit tevoren? Zou het niet geweldig zijn als de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts daarvoor zou kunnen zorgen?

Als je op zoek bent naar een echt goede strategie om je ex terug te winnen, waarmee je direct aan de slag kunt, dan kan ik je de website van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om direct naar de website van Annemarie Alberts te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk je met je voormalige ex toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *