Hoe krijg je je ex-vrouw terug?

Zo krijg je je ex-vrouw terug

Soms gaat een huwelijk niet zoals gepland. Om wat voor reden dan ook zijn jullie uit elkaar gegroeid en gescheiden. Nu wil je weten hoe krijg je je ex-vrouw terug. Als je op een aantal dingen let, dan is het ook heel goed mogelijk om je ex-vrouw terug te krijgen. In dit artikel ga ik je vertellen hoe je je ex-vrouw terug krijgt en ook wat je absoluut niet moet doen.

Hoe krijg je je ex-vrouw terug?

Krijg je ex-vrouw terug door haar wakker te schudden

Laat haar zien wat ze kwijt is. Word niet gemeen, maar laat wel duidelijk zien wat ze mist. Laat je goede kanten zien en zorg dat ze nog beter en mooier zijn dan ze al waren. Als ze het leuk vond dat je haar aan het lachen maakte, wees dan extra grappig als je haar ziet.

Maak haar gerust een tikje jaloers. Vaak willen vrouwen een man extra graag als een andere vrouw hem ook wil. Als je haar laat merken dat andere vrouwen geïnteresseerd zijn, dan wordt ze helemaal gek en zal ze snel weer de jouwe willen zijn. Zorg er alleen heel erg goed voor dat je niet onbereikbaar lijkt en ga ook niet uitgebreid lopen daten want dan kun je haar voorgoed kwijt raken.

Zet je beste beentje voor

Als jullie kinderen hebben, dan kan dat in je voordeel werken. Wees de beste vader die je maar kunt zijn, niet alleen om je ex-vrouw terug te krijgen natuurlijk.

Vergeef en onthoud. Als je de kans hebt om bij haar in de buurt te komen, laat haar dan zien dat je echt op een positieve manier bent veranderd. Ga niet doen alsof, maar doe echt je best. Ze zal het doorhebben als je niet oprecht bent en dan ben je nog verder van huis. Neem even de tijd om erover na te denken wat je het beste kunt veranderen.

Als je een sloddervos was, leer jezelf dan aan om alles netjes te houden. Als je nooit kookte of niet kunt koken, dan kun je bijvoorbeeld kookles gaan volgen. Dit zorgt ervoor dat je de dingen verandert waardoor je vrouw in het verleden werd afgestoten.Als je haar laat merken dat je echt bent veranderd, of het nu iets groots of kleins is, dan zal zij het gevoel krijgen dat ze de “nieuwe jij” wil leren kennen. Zorg ervoor dat de verandering echt is en dat je niet terugvalt in je oude patroon als ze terugkomt.

Haal geen oude koeien uit de sloot. Vermijd onderwerpen die uiteindelijk zullen leiden tot een onenigheid. Als je vrouw het gevoel krijgt dat ze elke keer onenigheid met jou heeft als ze je ziet, dan wordt haar gevoel voor jou ook het gevoel van onenigheid. Dat is niet het gevoel dat ze bij jou moet krijgen, als je je ex-vrouw terug wilt! Helaas is er een flinterdunne grens tussen onderwerpen die op een volwassen manier moeten worden opgelost enerzijds en het vermijden van zinloze conflicten anderzijds.

Doe aas aan de haak. Dit klinkt misschien vreemd, maar om je ex-vrouw terug te krijgen, moet je iets aantrekkelijks moet hebben waar ze weer naartoe wil komen. Verplaats jezelf in haar en zorg dat je erachter komt, wat zij nodig heeft voordat ze terugkomt. Indien nodig, ga naar de sportschool en kom in topvorm om haar nog meer te verleiden. Het doel is om haar terug te lokken. Zet je beste beentje voor.

Haal de vangst binnen. Als ze terugkomt, zorg dan dat ze niet nog een keer bij je weg wil gaan.

Stappenplan om je ex-vrouw terug te krijgen

Ik ga ervan uit dat je je vrouw echt terug wilt, anders had je immer niet gezocht op iets dat lijkt op “Hoe krijg ik mijn ex-vrouw terug” en was je hier ook niet terechtgekomen.

Als je je ex-vrouw echt terug wilt, dan kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen. Deze strategie heeft keer op keer stellen succesvol weer bij elkaar gebracht. Je leert wat je wel en niet moet doen. Ook leer je wat het effect van alles op je ex is en waarom dat zo is. Je krijgt onder andere een blik in de denkwereld van je ex. Maar het belangrijkste is, dat het je voorziet van een bewezen strategie om je ex terug te winnen en om je relatie beter te maken dan deze ooit is geweest.

Klik hier om direct naar de website van de Ex Terug Strategie te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je voormalige ex-vrouw toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *