Hoe je zorgt dat je ex-vriend jou gaat missen

Waarom het cruciaal is dat je ex-vriend jou gaat missen als je hem terug wilt krijgen

Het is een van de rotste gevoelens die je kunt hebben, gedumpt worden door de man van wie je houdt. Je voelt je gekwetst en verward, al helemaal als je het niet aan zag komen.

Wat je nu eerst moet doen, is leren hoe je ervoor zorgt dat hij je vreselijk gaat missen. Je vraagt je nu misschien af hoe je er dan voor zorgt dat een man jou gaat missen? Het goede nieuws is, dat je er vanzelf achter komt hoe gemakkelijk dat kan zijn, als je maar de gouden tips volgt.

Hoe je zorgt dat je ex-vriend jou gaat missenAls je door hebt hoe belangrijk het is, dat iemand jou mist, om diegene terug te krijgen, dan heb je ook door dat dit de beste manier is om ervoor te zorgen dat hij van gedachten verandert over de relatiebreuk. Hij zal jou immers nooit terugwillen, als hij jou niet mist. Er zijn een aantal bewezen technieken waardoor hij jou gaat missen, zelfs als jullie relatie al een tijd geleden is verbroken.

Een tijdje verdwijnen zodat hij jou kan gaan missen

Het spreekt misschien voor zich, maar als je ervoor wilt zorgen dat een man jou gaat missen, dan moet je je een tijdje uit de voeten maken. Waarom? Het zal vast duidelijk zijn dat je er even niet moet zijn, om ervoor te zorgen dat hij jou kan gaan missen. Ten eerste, stop met berichten sturen en bellen. Afwezigheid versterkt immers de liefde.

Het kan heel goed dat je deze eerste stap moeilijk vindt, omdat het tegen de vrouwelijke intuïtie ingaat. Je hebt de neiging om in het begin continu contact te gaan zoeken met je ex-vriend. Daarom kun je bijna niet anders dan berichten sturen en bellen. Daar moet je echt mee stoppen, omdat je hem alleen maar verder van je verwijdert en daar heb je helemaal niks aan. In plaats daarvan, verdwijn je even helemaal, bel je ook zijn familie en vrienden niet, zodat hij zich gaat afvragen waar je bent en zich zorgen gaat maken waarom je niet langer achter hem aanzit.

Als je dit echt moeilijk vindt om te doen, kun je misschien een vriend of vriendin om hulp vragen. Probeer jezelf bezig te houden met iets wat je altijd hebt willen doen. Misschien kun je op vakantie gaan of vrienden bezoeken die je lang niet hebt gezien. Eigenlijk alles, als het jouw gedachten maar afleidt. Als je maar bij die telefoon wegblijft! Blijf het doel voor ogen houden, het zal even duren voor hij jou begint te missen en doorkrijgt wat hij kwijt is.

Hoe hij zal reageren op jouw plotselinge verdwijning

Ik durf te wedden dat je ex-vriend de eerste paar dagen verwacht dat je hem gaat bellen. Hij zal waarschijnlijk verbaasd zijn als je dat niet doet. Zodra een week voorbij is zonder contact, zal je ex-vriend zich zorgen beginnen te maken. Dat is een echt mentaal omkeerpunt, waarop hij inziet dat je hem niet langer achterna zit. De kans is groot dat hij zich begint af te vragen of hij wel het juiste heeft gedaan. Hij zal continu aan jou beginnen te denken en hij begint jou te missen. Je hebt nu een stap gezet om hem terug te winnen.

Ik hoop dat je je realiseert dat je goed op weg bent, als je ex-vriend jou begint te missen. Als hij besluit om contact met jou te zoeken, moet je weten wat je moet doen. Maak de kleinste fout op dit moment en al je kansen kunnen zijn verkeken. Je moet een aantal bewezen tactieken leren die enige kennis van de mannelijke psyche vereisen. Als je een kans wilt maken om zijn liefde terug te winnen, moet je weten waar je mee bezig bent en niets aan het toeval overlaten.

Doe precies het tegenovergestelde van wat hij verwacht

Een briljante techniek die veel vrouwen gebruiken om de situatie naar hun hand te zetten, is om hem helemaal niet meer achterna te zitten, maar om hem in plaats daarvan subtiel naar zich toe te trekken. Hij verwacht dat je je anders gaat gedragen als het uit is, vooral als hij degene is geweest die het uit heeft gemaakt.

Zijn mannelijke ego wil echter geen deuk door jou oplopen en hij zal verwachten dat je achter hem aan blijft zitten. Denk je niet dat het een beter idee is om hem eens flink te laten schrikken en zich eens goed zorgen te laten maken? Als je dit doet, dwing je hem namelijk om zich af te vragen waarom hij de relatie met jou heeft verbroken. Hij zal zich zorgen gaan maken dat hij jou voorgoed aan het kwijtraken is en hij zal in actie willen komen om jou terug te winnen.

Als je hem geen berichten stuurt, naar hem kijkt of vragen stelt, dan lijkt het erop dat je er klaar mee bent, verder gaat met je leven en dat je wel wat beters hebt te doen. Daardoor wordt hij kwetsbaar en hij zal jou gaan missen. Natuurlijk wil je hem niet kwetsen of pijn doen, maar je doet niets verkeerds.

Bekijk het eens op deze manier. Zelfbeheersing is een erg aantrekkelijke eigenschap en je moet jezelf zoveel mogelijk beheersen. Als je je emoties een loopje met je laat nemen, dan wordt het, eerlijk gezegd, heel moeilijk voor hem om jou in een positief daglicht te zien en om jou te missen. In plaats daarvan laat je hem dus op een hele slimme manier zien wat hij misloopt.

Wat hij verwacht dat je nu gaat doen

Jouw ex-vriend zal waarschijnlijk verwachten dat je binnen een paar dagen belt. Hij zal dan ook waarschijnlijk verbaasd zijn als je dat niet doet. Na een week begint hij zich waarschijnlijk zorgen te maken. Zodra hij door begint te krijgen dat je niet meer achter hem aan zit, gaat er een knopje om en vindt er een ware psychologische verandering plaats. Hij krijgt waarschijnlijk spijt van zijn daden en gaat zich afvragen of hij het juiste heeft gedaan. Meer en meer gaat hij aan jou denken tot hij aan niets anders meer kan denken. Al snel zal hij zal er dan ook achter komen dat hij jou mist. Het is echt belangrijk dat je weet wat je in deze situatie moet zeggen en doen. Dat is cruciaal in je pogingen om hem terug te winnen.

Jouw volgende stap – De Ex Terug Strategie

Natuurlijk valt hier veel meer over te vertellen dan wat hierboven staat beschreven. Er zijn veel meer dingen die je moet leren om je ex-vriend terug te krijgen. Deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw tot jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Je kunt er direct mee een de slag!

Je leert onder andere:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer…

Klik hier om direct naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *