Mijn ex-vriend heeft een nieuwe vriendin. Wat moet ik nu doen?

Is mijn situatie hopeloos?

Het is vreselijk, echt vreselijk. Je bent er zojuist achter gekomen dat je ex-vriend een nieuwe vriendin heeft. Jij dacht dat het wat beter met je ging na de relatiebreuk. Je dacht dat je begon te accepteren dat jullie niet langer een stel waren. Toen hoorde je dat hij een nieuwe vriendin heeft en je bent weer terug bij af.

Alle oude gevoelens voor hem komen weer bovendrijven. Ook al lijkt het nu een onmogelijke situatie, toch moet je je realiseren dat het niet altijd zo slecht zal blijven. Er zijn dingen die je kunt doen, waardoor je hem proactief kunt laten zien dat hij een grote fout aan het maken is.

vrouw die net ontdekt dat haar ex-vriend een nieuwe vriendin heeft.

Hou ik nog steeds van hem?

Als eerste, moet je jezelf de vraag stellen of je echt van je ex-vriend houdt of dat je alleen maar jaloers bent, omdat hij eerder met zijn leven is verdergegaan dan jij. Het is verleidelijk om jaloers te zijn op zijn nieuwe vriendin, om haar te haten, om je afgewezen te voelen en om ze uit elkaar te willen drijven. Stel jezelf dan de vraag waarom je ze uit elkaar wilt drijven. Ben je een boze vrouw die gewoon terugwil wat van haar is? Of heb je nog steeds oprechte gevoelens voor je ex-vriend en wil je hem terug?

Als je ze uit elkaar wilt drijven uit jaloezie, neem dan onmiddellijk afstand en houd je mond stijf dicht. Het is moeilijk om los te laten. Het voelt allemaal zo oneerlijk en je voelt je gekwetst, maar je doet jezelf geen plezier als je eropaf stapt en gif en gal gaat spuwen. Het laatste wat je wilt, is dat je een geobsedeerde, gestoorde ex-vriendin lijkt. Wees de verstandigste en ga zelf verder met je leven. Later zul je jezelf dankbaar zijn dat je niks stoms hebt gedaan waardoor je jezelf volslagen belachelijk hebt gemaakt.

Als je nog steeds van je ex-vriend houdt en een toekomst ziet voor jullie samen, dan is er werk aan de winkel. Je moet dan afwachten en krachtige strategieën op de achtergrond in gang zetten. Dit om ervoor te zorgen dat je ex-vriend jou als meer dan zomaar een vriendin gaat zien. Jij kunt hem niet dwingen om het uit te maken met zijn nieuwe vriendin, dat moet zijn eigen beslissing zijn. Er zijn wel dingen die je kunt doen om dat proces te versnellen, waardoor hij jou als aantrekkelijk en volwassen gaat zien. Veel beter, toch?

Je moet geduldig zijn en afwachten

Ook al doet het vreselijke pijn om je ex-vriend met een nieuwe vriendin te zien, je kunt niet zomaar op hem afstappen, je liefde aan hem verklaren en hopen dat hij je in zijn armen neemt. Zoiets gebeurt alleen in films, dus je moet wel realistisch blijven. Er is helaas niet veel wat je kunt doen als je erachter komt dat je ex-vriend een nieuwe vriendin heeft. Je zult je erbij neer moeten leggen om in het begin in de wachtkamer te zitten en je kaken op elkaar te houden.

mijn ex-vriend heeft een nieuwe vriendin 2

Jouw gevoel zegt dat je moet voorkomen dat deze nieuwe relatie serieus wordt. En dat je dat bereikt door hem te vertellen dat je nog steeds gevoelens voor hem hebt. Of door ze op een slimme manier uit elkaar te drijven. In werkelijkheid is het zo dat hoe meer je probeert ze uit elkaar te drijven, hoe meer je ze naar elkaar toe duwt. Dit komt, omdat je ex jou als onaantrekkelijk beschouwt. Daarom zal hij geneigd zijn om zijn nieuwe vriendin tegen jouw jaloezie te beschermen. Je KUNT hem niet terugwinnen in de beginfase van zijn nieuwe relatie, omdat deze “honeymoon fase” eigenlijk niet kapot kan. Hij is gelukkig en wil elke minuut bij haar zijn. Daar kun je gewoonweg niet tegenop, dus je moet het accepteren en je uit de voeten maken (in elk geval nu dan).

Als je deze nieuwe relatie gewoon op zijn beloop laat, dan geef je jezelf wat tijd. Deze tijd heb je nodig om je gedachten te ordenen en met deze lastige situatie om te gaan. Je profiteert er zelf ook van, omdat je aan jezelf kunt werken om zo aantrekkelijk mogelijk te worden. Hoe meer tijd, hoe beter. Je voorkomt dat je er iets uit flapt, waar je later spijt van krijgt. Je kunt je ook beter voorbereiden op de volgende keer dat je je ex in levenden lijve ziet. Het is noodzakelijk om voorbereid te zijn als je jouw ex-vriend wilt terugwinnen.

Het goede nieuws over rebound-relaties

Ja er is ook echt goed nieuws. Heb je er al eens bij stilgestaan dat de nieuwe relatie van je ex-vriend gewoon een reboundrelatie is? Door jezelf wat vragen te stellen, kun je inschatten of dat zo is. Hoe lang duurde het van het moment dat jullie relatie werd verbroken tot het moment dat je ex-vriend een nieuwe vriendin vond? Als het enkele dagen tot minder dan een maand was, dan is het erg waarschijnlijk dat het een reboundrelatie is die ook weer vrij snel voorbij is.

Als jij en je ex-vriend een lange relatie hebben gehad, dan is het niet normaal als hij vrij snel na jullie relatie weer iets met een ander zou willen beginnen. Je kunt gewoon niet binnen een paar dagen over iemand heen zijn met wie je een lange tijd samen bent geweest. Dat is gewoon niet menselijk. Je moet er ook rekening mee houden dat je ex-vriend zijn nieuwe vriendin misschien gebruikt om jou jaloers te maken. Zo snel gevoelens krijgen voor iemand anders, als jullie lang samen zijn geweest, is abnormaal. Het is dus heel goed mogelijk dat hij jou jaloers wil maken.

Een rebound relatie duurt meestal niet langer dan zes tot acht weken, soms iets langer. Je moet handig gebruik maken van deze periode. In deze periode bereid je jezelf erop voor om weer deel uit te maken van het leven van je ex-vriend. Je zorgt er ook voor dat jij je profileert als een betere optie dan die nieuwe vriendin van hem. Onthoud dat niets definitief is. Het is niet zo dat hij de deur dicht heeft gegooid voor jou, alleen maar omdat hij een nieuwe vriendin heeft. Je denkt misschien dat je er weinig of niets aan kunt doen, maar het beste wat je nu kunt doen, is om flink aan jezelf te werken.

Meer goed nieuws: Jullie hebben nog steeds een sterke band

Als je de relatie met iemand verbreekt dan verdwijnen de gevoelens niet zomaar ineens. Zelfs als het een ingewikkelde relatie was en er sprake was van vreemdgaan, dan nog zal je ex nog steeds gevoelens voor je hebben. Het zou niet normaal zijn als hij zijn gevoelens zomaar uit kon zetten. Deze emotionele band zal deste sterker zijn als jij en je vriend pas kort uit elkaar zijn. De gevoelens zijn nog vers en intact en komen geregeld bovendrijven. Ook als je vriend zijn uiterste best doet om die gevoelens te blokkeren. Zelfs als hij bewust over jou heen probeert te komen door iets met een ander te beginnen, dan weet hij toch dat hij de schijn niet lang zal kunnen ophouden. Gevoelens verdwijnen niet zomaar, hoe graag je dat ook zou willen.

Het goede nieuws is, dat je deze bestaande gevoelens over een tijdje in jouw voordeel kan laten werken. Je hoeft alleen maar geduldig te zijn en af te wachten tot je ex-vriend uit zichzelf tot deze conclusie komt. Hoe langer het duurt, hoe meer dat hij zijn nieuwe vriendin met jou zal gaan vergelijken. Het maakt niet uit hoe gespannen en instabiel jullie relatie was op het einde. Uiteindelijk vergeet je de slechte tijden en verlang je terug naar alle leuke dingen die jullie samen deden. En dit is heel goed nieuws! Mensen gaan elkaar missen en vinden elkaar veel leuker dan eerst. Dit is het moment waarop het heel gemakkelijk is om je ex-vriend terug te winnen.

Win ik mijn ex-vriend gemakkelijker terug als we vrienden blijven?

Het korte antwoord is nee, vooral niet in deze moeilijke situatie. Je komt al snel terecht in een misselijkmakende driehoeksverhouding waar je niet meer uit komt. Houd ook rekening met de mogelijkheid dat je van dichtbij getuige bent van zijn opbloeiende liefdesrelatie en hem advies geeft over zijn liefdesleven. Je wenst hem geluk en ondertussen bijt je op je lip, om maar niet te zeggen wat je echt denkt en voelt. Denk je dat je sterk genoeg bent om continu in zo’n pijnlijke, ongemakkelijke situatie te zitten?

Sommige vrouwen in jouw situatie denken onterecht dat het slim is om vrienden te blijven met hun ex-vriend. Ze denken dat ze hem uiteindelijk ervan kunnen overtuigen dat ze nog steeds gevoelens hebben voor hem en dat ze hem zo terug kunnen krijgen. In werkelijkheid is uit onderzoek gebleken dat vrienden blijven met je ex-vriend een hereniging in de weg kan staan. Dat komt dan doordat je ex-vriend jou als niets meer dan zomaar een vriendin gaat zien. Je komt dan in de friend-zone terecht en daar kom je niet zomaar meer uit.

mijn ex-vriend heeft een nieuwe vriendin 3

Het kan ook gebeuren dat jouw ex-vriend tegenstrijdige signalen afgeeft. Hij wil jou als een vriendin in zijn leven behouden en kan zelfs met je flirten. In dit scenario kun je niets anders doen dan aan de zijlijn wachten tot hij weet wat hij wil. Hij wil van twee walletjes eten. Hij weet dat jij er nog steeds bent, als deze nieuwe relatie stuk gaat. Jij blijft maar hopen en hopen dat dat gebeurt. Alleen tijdens dit hele proces zal zijn verlangen naar jou en zijn respect voor jou verdwijnen, omdat jij zwak bent en geen gevoel van eigenwaarde hebt. Om echt indruk te maken op je ex, moet je hem laten inzien wat hij mist, door juist geen vriendschap met hem te willen. Voordat hij jou kan missen en kan inzien wat je voor hem betekent, moet je afstand nemen en verdwijnen, in elk geval tijdelijk.

Afwachten en vrienden blijven terwijl je ex-vriend zijn leven weer oppakt met een ander, is hartverscheurend voor jou. Je komt bovendien zwak en wanhopig over. Ook kom je over als iemand die genoegen neemt met de kruimels van een neprelatie, in plaats van alleen genoegen te nemen met een echte relatie. Je moet nooit afwachten en vrienden blijven, terwijl je ex-vriend andere opties uitprobeert. Hij gaat dan denken dat hij zo maar alles kan doen wat hij wil, jou slecht behandelen en omgaan met anderen als hij daar zin in heeft. Als hij zijn respect voor jou verliest, is er heel weinig kans dat je hem ooit terugkrijgt.

De harde waarheid is, dat je geen vrienden kunt blijven met je ex-vriend, vooral als hij een nieuwe vriendin heeft. Dit kan gewoon niet goed gaan en is een nare situatie voor alle drie de partijen. Dit betekent eigenlijk gewoon dat je niet moet toegeven aan de drang om contact te zoeken met hem. Dus ook geen likes of berichten op zijn social media. Het geheim is om jezelf helemaal los te maken van hem, zodat je ex-vriend jou zal gaan missen. Als jij er niet bent, wordt hij gedwongen om aan jou te denken en aan alle leuke momenten samen. Nog beter zelfs, hij zal zijn nieuwe vriendin met jou gaan vergelijken en zij zal zich niet kunnen meten met alle herinneringen van jullie samen en de band die jullie samen hadden.

Het beste wat je kunt doen, is om tegen hem te zeggen dat je niet kunt doen alsof jullie vrienden zijn, terwijl jij meer wilt dan dat. Wees volwassen en wens hem het allerbeste toe met zijn nieuwe vriendin. Op deze manier ben jij kalm en redelijk. De bal ligt nu bij hem en hij wordt gedwongen om na te denken wat hij nu echt wil. Het bespaart jou in elk geval veel pijn en ellende. Stel je maar eens voor hoe ongemakkelijk en gekwetst jij je zult voelen elke keer dat je ze samen ziet? Erger nog, je moet ook nog eens doen alsof je haar accepteert en dat jullie vriendinnen zijn. Het is al het gedoe niet waard. Je verdient beter.

Stap 1: Accepteer zijn nieuwe relatie en trek je terug

Dat je ex-vriend een nieuwe vriendin heeft, betekent nog niet half zoveel als wat jij denkt dat het betekent. Het betekent niet per se dat hij van haar houdt of dat ze gaan trouwen. Elk moment gaan er relaties stuk en de kans is groot dat dat met deze relatie net zo zal vergaan.

Hoe jij je in de tussentijd gedraagt, bepaalt voor een groot deel of je hem wel of niet gaat terugwinnen. Daarom is het zo belangrijk om goed op te letten wat voor signalen je afgeeft aan je ex-vriend door wat je zegt en doet. Het laatste wat je wilt, is dat hij je ziet als zielig, kinderachtig, doortrapt en als iemand die continu bezig is om ze uit elkaar te drijven. Wie zou zo iemand terugwillen? Dergelijk hysterisch gedrag jaagt hem alleen maar meer in de armen van zijn nieuwe vriendin en hij zal erg opgelucht zijn dat hij van jou is verlost.

vrouw die schreeuwt tegen de nieuwe vriendin van haar ex-vriendJe moet goed nadenken voor je iets doet. Dus niet schreeuwen, schelden en tekeer gaan hoe erg je hem haat en hoe hij jou heeft verraden (ook niet als je je echt zo voelt). Zijn nieuwe vriendin aanvallen, is ook helemaal taboe. Als je je zo gaat gedragen, zal je ex-vriend zich afvragen of je doorgeslagen bent en zal je helemaal proberen te ontwijken.

Blijf kalm en benader de situatie op een andere manier. Je ex-vriend moet inzien dat je geaccepteerd hebt dat de relatie voorbij is en dat hij een ander heeft. Zelfs als je dat helemaal niet geaccepteerd hebt en er flink boos om bent dat het zo oneerlijk is, dan toch moet je de schijn ophouden. Je moet dan doen alsof je het allemaal prima vindt. Alleen dan heb je een kans om hem terug te winnen. Hoe eerder je het verleden loslaat, hoe sneller je het verzoeningsproces in gang zet en op weg bent naar een betere toekomst.

Bekijk het eens van zijn standpunt. Als je ex-vriend weer met andere vrouwen omgaat, zal hij heel erg op jou gaan letten om te zien hoe je reageert. Als je je gedraagt alsof de wereld vergaat, dan zal hij dat onthouden. Hij zal jou heel snel willen ontlopen, als jouw negatieve gedrag helemaal uit de hand loopt. Hij denkt dan dat je een schroefje los hebt zitten en dat is niet aantrekkelijk. Als je deze nieuwe relatie gaat saboteren, dan gaat hij ook een hekel aan je krijgen. Jullie groeien verder uit elkaar en hij raakt er meer en meer van overtuigd dat hij nu wel met de juiste persoon is.

Als je gewoon volwassen doet, zal je ex-vriend respect voor jou blijven houden. Laat hem weten dat je blij voor hem bent en wens hem het allerbeste toe. Dit zal hem waarschijnlijk verbazen en dat is precies wat je wilt. Laat een positieve indruk bij hem achter. Zijn gevoelens voor jou zullen weer wat warmer worden en de kans wordt groter dat hij contact met jou gaat zoeken in de toekomst als de nieuwe relatie achteruit gaat.

Jouw taak is nu om een tijdje te verdwijnen en om jezelf bezig te houden. Houd jezelf voor dat je niks zinnigs kunt doen nu. Je ex-vriend heeft tijd nodig om zijn fout in te zien. In de tussentijd moet jij alles gaan leren over de psychologie van relaties en hoe je je moet gedragen als hij een ander heeft. Er is een heleboel wat je nu moet doen om ervoor te zorgen dat hij weer romantische gevoelens voor je krijgt en dat hij zijn nieuwe liefde gaat vergeten.

Stap 2: Praat nooit slecht over zijn nieuwe vriendin

Je zult beslist de neiging hebben om zijn nieuwe vriendin helemaal de grond in te praten. Ongetwijfeld haat je alles aan haar. Je hebt haar vast ook al belachelijk gemaakt tegenover je familie en vrienden. Wat ziet hij in haar? Je gaat haar bestuderen om te zien wat zij wel heeft, wat jij niet hebt. Jouw vrienden hebben vast ook al meegedaan. Ze hebben je vast gezegd dat je veel knapper bent dan zij. Ook al is dit gedrag normaal, toch zou je het moeten vermijden als je dat kunt.

Jaloezie maakt je erg onaantrekkelijk voor je ex-vriend. Als hij je jaloerse kant ziet, zal hij blij zijn dat hij van je af is. Je wilt echt niet dat hij zijn nieuwe vriendin gaat verdedigen en wantrouwend wordt richting jou. Als er eenmaal negatieve gevoelens zijn, verdwijnen die niet zo maar meer.

Je moet ook heel erg voorzichtig zijn met wie je over zijn nieuwe vriendin praat. Kun je je vrienden echt vertrouwen of gaan ze je achter je rug om bekletsen? Je zult je nog verbazen hoe snel zoiets bij je ex-vriend terecht komt. Bedenk dat hij jou heel erg in de gaten zal houden als hij een nieuwe relatie aangaat. Hij zal zoeken naar aanwijzingen dat jij er niet blij mee bent. Geef hem dat plezier dus niet.

Je hebt elk recht om het oneerlijk te vinden en je gekwetst te voelen dat hij een nieuwe vriendin heeft. Maar zij kan er niet echt iets aan doen of wel? Houd voor jezelf wat je over haar denkt. Zo ben je veel stijlvoller, volwassener en aantrekkelijker dan wanneer je slecht over haar praat. Je ex-vriend moet je vertrouwen om zich voor je open te stellen of om je in de toekomst terug te willen. Dat zal NOOIT gebeuren als op een negatieve manier bezig bent geweest met zijn nieuwe vriendin.

Stap 3: Zorg dat hij gaat denken aan mooie momenten samen

Wat veel mensen in jouw positie zich niet realiseren, is dat jij een cruciaal voordeel hebt, zelfs als je dat niet doorhebt. Je hebt een geheim wapen dat eigenlijk niet echt geheim is. Jij en je ex-vriend delen iets heel bijzonders, een verleden. Terwijl hij probeert om mooie herinneringen te maken met zijn nieuwe vriendin, hebben jullie ze al. En dat is iets wat je niet zomaar kunt negeren.

Het is gemakkelijker dan je denkt om je ex weer aan deze positieve herinneringen te laten nadenken. Ze zijn er nog steeds. Zijn geheugen is niet plotsklaps gewist, omdat jullie relatie tijdelijk over is. Hij kan zich deze positieve dingen nog heel goed herinneren. Als jij ervoor zorgt dat je hem op de juiste manier zo ver krijgt, dan begint hij je ineens ontzettend te missen. Zo erg, dat hij dat zelf nog niet eens voor mogelijk had gehouden. Hij begint dan zelfs uit eigen beweging na te denken over verzoenen en herenigen.

mijn ex-vriend heeft een nieuwe vriendin 5

Veranderingen zijn nooit leuk, in welke positie dat je je ook bevindt. Je weet hoe moeilijk het is om je aan een nieuw werkrooster aan te passen of aan een nieuwe taak die je nog nooit hebt gedaan of een nieuwe verantwoordelijkheid die je eerst niet had. Hetzelfde geldt voor relaties. Het lijkt misschien niet zo, omdat je ex WEL een risico heeft genomen door jullie relatie te beëindigen. Simpel gezegd, ongeacht welke redenen je ex misschien heeft gehad om jullie relatie te beëindigen, is het waarschijnlijker dat je ex kiest voor het vertrouwde en niet voor het nieuwe, mogelijk rampzalige.

Naderhand, als je de relatiebreuk hebt geaccepteerd, kun je weer beginnen met deel uit te maken van zijn leven. Hoe meer positief contact je kunt hebben met je ex, hoe beter het is. Hij zal zich beginnen te herinneren hoe het was tussen jullie, niet hoe het was toen de relatie uit elkaar viel aan het eind. Hij zal zich afvragen wat er dan zo erg was dat hij de relatie heeft verbroken en hij zal aan zijn beslissing gaan twijfelen om de relatie te verbreken.

Er is nog een voordeel als je weer deel uitmaakt van het leven van je ex. Je zit eerste rang en je weet precies wat er gebeurt in zijn nieuwe relatie. Het is waarschijnlijk niet gemakkelijk of leuk om alle details te horen van de nieuwe relatie, maar het plaatst jou in een gunstige en positieve positie. Jij weet wanneer de nieuwe relatie zijn glans verliest en scheuren begint te vertonen. Jij bent dan op de juiste plek om je ex-vriend steun, medeleven, begrip en een schouder te geven op het moment dat het misgaat.

Je kunt deze momenten ook gebruiken om je ex-vriend te herinneren aan jullie mooiste tijden samen. Als zijn nieuwe relatie niet volgens plan gaat, heeft hij waarschijnlijk behoefte aan een luisterend oor. Hij zal waarderen dat hij naar jou kan komen en dat je hem op kan vrolijken, zelfs als alles misgaat. Je kunt medeleven tonen en zijn pijn begrijpen, al moet je nog steeds niet slecht praten over zijn nieuwe relatie. Je moet tactvol blijven, zelfs als dat het allermoeilijkste is om te doen, gezien jouw positie.

Meteen na de relatiebreuk was het een moeilijke, zo niet onmogelijke taak om je oude plekje terug te krijgen in het leven van je ex. Dat wordt op den duur gemakkelijker. Je hoeft je dan niet meer af te vragen wanneer je ex tijd voor je zal hebben. Hij zal namelijk meer en meer contact met je gaan zoeken. Communiceren wordt weer gemakkelijk en je moet deze vooruitgang in je voordeel gebruiken.

Als je ex-vriend zich meer en meer openstelt, wordt hij ontvankelijker voor wat onschuldig en speels geflirt. Je kunt niet uit het niets voorstellen dat jullie weer een nieuwe relatie moeten aangaan. Je ex moet namelijk geleidelijk tot die conclusie komen, uit zichzelf, in zijn eigen tempo, maar het zal gebeuren. Geduld opbrengen kan heel erg moeilijk zijn, maar je zult er de vruchten van plukken als je gewoonweg afwacht tot de tijd rijp is.

Het is niet genoeg om alleen maar de oude gevoelens van je ex weer aan te wakkeren. Je ex moet inzien dat hij al deze gevoelens, die hij pas weer heeft ontdekt, ook weer kwijt kan raken. Hij genoot van alle vrijheid van het vrijgezellenleven, tot hij weer een relatie kreeg. Toch realiseerde hij zich elk moment dat jij diezelfde vrijheid ook had. Ook jij kunt je leven weer oppakken en er met een ander vandoor gaan. Zodra hij de angst gaat voelen dat hij je voorgoed kwijt raakt, zal hij iets moeten doen. Of hij zal een keer moeten toekijken als je voorgoed uit zijn leven verdwijnt.

Stap 4: Zorg dat hij jou weer wil

Zodra je de basis hebt gelegd en zeker bent dat je hem terugwilt, is het zaak dat je ervoor zorgt dat hij weer naar je gaat verlangen. Hij zal niet zomaar de relatie met zijn nieuwe vriendin verbreken, als hij niet naar jou verlangt. Je kunt hem heel goed weer naar jou laten verlangen, als je maar de juiste technieken op het juiste moment gebruikt. Het is een situatie waar je goed mee om moet gaan, om ervoor te zorgen dat hij weer tot je wordt aangetrokken.

Het is ook cruciaal dat de problemen die er tussen jullie waren, niet weer voor een nieuwe breuk gaan zorgen!

De Ex Terug Strategie gaat veel dieper op al deze punten in en meer. Je leert hoe je de relatiebreuk overleeft zonder gebroken hart, hoe je je op een goede manier terugtrekt, hoe je ervoor zorgt dat je ex-vriend weer tot je wordt aangetrokken, hoe je hem het initiatief laat nemen, hoe je hem kunt laten doen wat jij graag wilt, zonder iets te hoeven zeggen, hoe je ervoor zorgt dat je nieuwe relatie niet weer (om dezelfde reden) wordt verbroken en nog heel veel meer nuttige informatie waarmee jij je ex-vriend terug kunt krijgen. Je kunt er direct mee aan de slag.

Klik daarom direct hier om naar de website van de “Ex Terug Strategie” te gaan >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een reactie op “Mijn ex-vriend heeft een nieuwe vriendin. Wat moet ik nu doen?

  1. Is dit voor kleine kinderen? Want voor mensen met een oudere leeftijd ( en dan heb ik het over mensen boven de 40) gaat het toch echt een beetje anders. Mischien hebben jullie ook advies voor ons. Want wij zijn degene met bv kinderen ,scheidingen ,en andere problemen waar we voor moeten op passen. Wij kunnen niet zo maar een maand ons stil houden en af wachten tot dat papa zich realiseert of hij bij zijn vrouw of zijn nieuwe vlam wil blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *