7 Fatale Fouten bij het terugwinnen van je ex

Bij het terugwinnen van je ex, wil je de moed nog wel eens in je schoenen zinken. Vooral als je bedenkt dat het vrij gemakkelijk is om de situatie nog verder te laten verslechteren.

Nu we het hierover hebben. Weet jij eigenlijk wel wat je achterwege moet laten als je je ex terug wilt winnen?

In dit artikel bespreek ik 7 fatale fouten bij het terugwinnen van je ex die door veel mensen worden gemaakt.

7 fatale fouten bij het terugwinnen van je ex

Fatale fout 1 bij het terugwinnen van je ex: wanhopig overkomen

De eerste fout die de meeste mensen maken als ze hun ex willen terugwinnen, is wanhopig zijn. Zodra jouw ex jouw wanhoop in de gaten heeft, zal hij of zij zich nog verder van jou verwijderen. Niemand wil een relatie met iemand die de hele tijd liefde en aandacht nodig heeft.

Fatale fout 2 bij het terugwinnen van je ex: vragen/smeken

Dit lijkt erg op wanhopig overkomen. Als je smeekt, laat je zien dat je heel erg afhankelijk bent van je ex. Je ex krijgt nu het gevoel dat hij of zij jou een gunst doet door jou terug te nemen. Dat is een gigantische afknapper!

Fatale fout 3: Veel te veel communiceren

Een veelgemaakte fout na een relatiebreuk is om veel te veel sms-en, apps, of mails te sturen of voicemails achter te laten, waarin je vertelt hoeveel je hem of haar mist en waarom hij of zij bij jou terug zou moeten komen. Ook dit is heel erg fout. Het is belangrijk om ruimte te geven en niet om jezelf op te dringen met allerlei berichten (waar je ex niet op zit te wachten).

Fatale fout 4 bij het terugwinnen van je ex: Stalken. Dit is zo ontzettend FOUT

Zodra je ex erachter komt dat je aan het stalken bent, dan is het echt helemaal mis. Ik hoop dat je dit niet hebt gedaan. Als dat wel zo is, ga dan rustig zitten, haal diep adem en ga eens heel goed nadenken over jezelf en wat je aan jezelf moet veranderen dat je dit niet meer doet.

Fatale fout 5: Je ex volledig negeren

Je ex helemaal negeren kan net zo verkeerd uitpakken als veel te veel communiceren. Er wordt vaak gedacht dat je na een verbroken relatie alle communicatie abrupt moet afbreken. Misschien werkt dit in een enkel geval. In alle andere gevallen kan je ex denken dat je niet meer geïnteresseerd bent. Ook dan maak je alles kapot.

Fatale fout 6 bij het terugwinnen van je ex: Neerslachtig en ontroostbaar zijn

Ook al doet het je pijn dat de relatie verbroken is (het doet zelfs gigantisch pijn), toch wil niemand in de buurt zijn van een neerslachtige persoon. Pak jezelf bij elkaar en probeer je leven te leven. Anders zal elke relatie op deze manier gaan eindigen.

Fatale fout 7 bij het terugwinnen van je ex: Niet op tijd in actie komen

Het komt op het volgende neer. Als je jouw ex terug wilt, dan moet je in actie komen. Maar wat is het juiste moment?
Je kent nu 7 fatale fouten die je niet moet maken. Maar wat moet je dan wel doen?

Wat moet je dan wel doen om je ex terug te winnen?

Ik ga ervan uit dat je je ex echt terug wilt winnen, anders was je hier immers niet. Maar hoe pak je dat aan?

Zou het niet geweldig zijn als je je zou kunnen concentreren op wat je wel moet doen? Als er een kant en klare stap-voor-stap-gids zou zijn om je ex terug te winnen?

Gelukkig is er de Ex Terug Strategie. De Ex Terug Strategie is de stap-voor-stap-gids die jou vertelt wat je wel moet doen om je ex terug te winnen. Je kunt er direct mee aan de slag!

Klik daarom direct hier om naar de website van de Ex Terug Strategie te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met je herstelde relatie!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *