Hoe kom ik erachter of hij mij nog steeds leuk vindt? 6 signalen

Als je relatie is verbroken, kan het zijn dat je het gevoel krijgt dat je ex-vriend je niet meer leuk vindt. Al helemaal als hij het heeft uitgemaakt.

Het is normaal om je daar zorgen om te maken. Misschien heeft hij wel gezegd dat hij niet meer verliefd op je is. Dat betekent gelukkig niet dat hij je niet meer aardig vindt. Dat betekent ook niet dat hij geen respect meer voor je heeft als persoon.

In dit artikel leer je 6 signalen waaraan je kunt herkennen of hij jou nog steeds leuk vindt.

Hoe kom ik erachter of hij mij nog steeds leuk vindt?

Veelvoorkomende fouten die vrouwen maken

De meeste vrouwen benaderen de situatie verkeerd als ze erachter proberen te komen of hij haar nog steeds leuk vindt. Meestal gaan ze vrienden vragen of stiekem speuren naar aanwijzingen. Uiteindelijk maken ze zichzelf belachelijk, omdat het vrij opzichtig is. Realiseer je ook hoe dit overkomt bij je ex. Verlies nooit je zelfrespect. Als je je zelfrespect verliest, duw je hem alleen maar verder weg.

Het komt ook vaak voor dat vrouwen op Facebook alles van hun ex-vriend continu gaan bekijken. Dan gaan ze elk bericht of elke reactie die hij plaatst analyseren. Ze zoeken naar een aanwijzing in welke vorm dan ook. Ze blijven de situatie analyseren en overdenken en puzzelen om zichzelf hoop te geven. Uiteindelijk maak je jezelf gek en je raakt nog meer door de war.

Dit is eigenlijk de slechtste manier om erachter te komen of je ex-vriend jou nog steeds leuk vindt. Het is erg onwaarschijnlijk dat hij iets eerlijks zal schrijven, aangezien iedereen het kan zien. Hij zal gaan overcompenseren. Door overdreven zelfverzekerd te doen, zal hij proberen om alle gevoelens die hij nog voor je heeft te onderdrukken. Je ex zal erg zijn best doen om zijn imago en mannelijke trots te beschermen. Dit doet hij door tegenover de buitenwereld en jou te doen alsof alles in orde is. Hij zal het uiteindelijk zelf gaan geloven.

Hij heeft nog steeds een sterke band met jou

Als je een relatie hebt gehad met iemand, dan hebben jullie nog een sterke band die lastig te verbreken is. Daarom voel je je zo vreselijk op dit moment. Hou in je achterhoofd dat jij niet de enige bent die kampt met dit verlies. Hij zit er ook mee. Ook als hij jou heeft gedumpt, dan mist hij jou toch in zijn leven. Hij zal zich ook afvragen wat je aan het doen bent. Ook hij ervaart een leegte. Dat is de reden dat het mogelijk is dat een stel weer bij elkaar komt, als ze erachter komen dat ze niet zonder elkaar kunnen.

Met bovenstaande in het achterhoofd, is het handig om naar een aantal signalen te kijken die erop kunnen wijzen dat je ex-vriend jou mist en ook met een gebroken hart zit. Je kunt dan beter inschatten hoe het zit met jullie toekomst, als je leert hoe je moet kijken naar de manier waarop hij praat, hoe hij jou behandelt of hoe hij zich gedraagt na de breuk. Het is nog steeds mogelijk om te weten hoe hij zich voelt ook al heb je weinig contact met hem. Het is een zaak van de mannelijke psyche te ontrafelen en tussen de regels door te lezen.

Signaal 1: Hij vraagt je om vrienden te blijven na de breuk

Op het eerste gezicht lijkt dit een mooi compromis, omdat je hem nog steeds een beetje in je leven houdt. Misschien denk je wel dat je hem uiteindelijk terug kunt krijgen door hem te laten zien wat hij mist. Dit is echter absoluut niet het geval. Als je al akkoord bent gegaan met vriendschap met je ex-vriend, dan moet je deze beslissing eigenlijk grondig heroverwegen. Als je vrienden met hem blijft, dan verlaag je je kansen om hem terug te winnen drastisch. Dat komt omdat je in de friendzone terechtkomt. Hij zal zo veel minder graag een serieuze relatie met je willen en hij zal dat prima vinden.

Het is ook goed nieuws. Je ex-vriend laat jou zien dat hij niet over je heen is, door om vriendschap te vragen. Hij wil jou stiekem in de gaten houden. Hij wil er zeker van zijn dat je niet te snel met je leven verdergaat, iemand anders ontmoet en hem vergeet. Aan de andere kant wil hij nog steeds rondkijken of er iemand is die hij liever heeft dan jou. Dit klinkt erg gemeen en dat is het ook. Het betekent niet dat hij je met opzet pijn wil doen. Het is gewoon menselijk om je eigen behoeften op de eerste plaats te zetten.

Word niet zijn plan B

Als hij jou heeft gedumpt, dan weet hij heel goed dat je nog steeds aan hem hangt en akkoord zal gaan met vriendschap uit wanhoop. Hij denkt dat dit het perfecte scenario is voor hem. Je bent er dan nog steeds als een soort plan B voor het geval hij eenzaam wordt. Laat dit niet gebeuren, want je weet dat je daar te goed voor bent. Je wil niet iemands tweede keus zijn, omdat dat geen basis is voor een gezonde relatie. Hij moet inzien dat jij de beste en de enige voor hem bent. Dat zal niet gebeuren als je “vrienden” met hem bent.

Het is niet alleen maar kommer en kwel. Hij laat zien dat hij nog steeds gevoelens voor jou heeft. Hij laat zien dat hij probeert te ontdekken of hij de juiste beslissing heeft gemaakt door het uit te maken. Als hij geen gevoelens meer had voor jou, dan zou hij echt geen moeite doen om met je te praten of om contact met je te zoeken. Let op en denk goed na als hij voorstelt om vrienden te blijven en maak de juiste beslissing.

Signaal 2: Hij laat erg duidelijk merken dat hij single is

Pas op wanneer hij veel begint te praten over zijn persoonlijke of single leven. Hij zal proberen om je uit te lokken dat jij ook over jouw leven vertelt, wat je doet en zo. Zo probeert hij erachter te komen of je verder gegaan bent met je leven en of je in een andere jongen bent geïnteresseerd. Hij wil niet dat je te snel verder gaat met je leven na de breuk, omdat dat zijn ego kwetst. Als hij het heeft uitgemaakt, dan zal hij immers het gevoel hebben dat hij degene is die het eerste verder zal gaan met zijn leven.

Je ex-vriend zal hints laten vallen. Als hij niet wil dat je verder gaat met je leven, dan zal hij zeggen dat hij nog niet verder gegaan is met zijn leven. Hij probeert je subtiel duidelijk te maken dat hij nog niemand anders aan het zoeken is en dat jij dat dus ook niet zou moeten doen. Het is een andere manier voor hem om ervoor te zorgen dat hij je terug kan nemen wanneer hij wil. Je bent tenslotte op hem aan het wachten.

Let op duidelijke signalen dat hij laat merken dat hij nog steeds single is. Dat kan zijn door direct contact met jou, zijn status op Facebook of door tegen jouw vrienden en familie te vertellen dat er geen ander is. Dit is een sterk signaal dat hij nog niet over je heen is en dat hij niet eraan toe is om zelf verder te gaan. Het laatste dat hij dan wil is dat jij wel met anderen afspreekt. Hij zal dus proberen om ervoor te zorgen dat jij op hem blijft wachten. Dit is dan de beste manier voor hem om dat te bereiken.

Signaal 3: Hij houdt contact met jou

Dit kan elke vorm van contact zijn. SMS, Whatsapp, Facebook berichten, emails of telefoontjes zijn duidelijke signalen dat hij niet zo goed met de breuk omgaat als wat jij eerst dacht. Als hij niks te vertellen heeft, maar gewoon vraagt hoe het met je gaat, of even hallo zegt, dan probeert hij contact te maken. En dat is omdat hij je mist. Let op dit signaal, want het is de sterkste aanwijzing dat hij je mist.

Hoe weet ik of hij mij nog steeds leuk vindt?Wat hij ook zegt, iemand die echt een punt achter jou en de relatie heeft gezet, probeert niet met jou in contact te komen. Als hij de communicatie in stand probeert te houden, dan heeft hij nog niet alles van de breuk op een rijtje gezet en is waarschijnlijk door de war. Waarschijnlijk probeert hij erachter te komen wat jouw gevoelens zijn, om te weten hoe hij verder moet gaan. Het heeft te maken met zekerheid. Hij voelt zich zeker doordat jij er bent en die zekerheid wil hij nog niet opgeven.

Let ook op wat hij zegt als hij contact zoekt. Flirt hij met jou en kijkt hij of jij terugflirt? Dat is een belangrijke aanwijzing waar je op moet letten, aangezien hij uit probeert te vissen wat jij eventueel voor hem voelt. Hij zal de grenzen opzoeken om te zien of je ervoor open staat om weer bij elkaar te komen zonder dat hij jou dat direct vraagt. Misschien laat hij ook koosnaampjes vallen die hij voor jou had. Dit laat zien dat hij in gedachten nog steeds in de relatie zit en dat hij nog steeds gek op je is.

Signaal 4: Je komt hem vaak tegen

Als het je opeens opvalt dat je jouw ex-vriend vaker “toevallig” tegenkomt dan heb je een winnend lot in handen. Hij probeert je tegen te komen of verzint smoezen om met je te praten, dit is een geweldige kans. Let op of je hem tegenkomt bij je werk of plekken waar jullie vaak kwamen. Dit is geen toeval! Let ook op hoe hij doet als hij jou ziet. Hij zal doen alsof hij verrast is. Het zal alleen overduidelijk zijn dat hij het al verwachtte om je tegen te komen. Als hij weet wanneer je ergens komt, dan zou hij er op dat moment juist niet komen, toch?

Je kunt op je klompen aanvoelen dat hij erop uit was om jou tegen te komen. Hij wil dolgraag zien hoe het met je gaat en wil ook dolgraag contact met jou. Hij kan ook op plekken zijn waar jullie vaak kwamen, omdat hij terugdenkt aan de mooie tijden die jullie samen hebben gehad. Als hij geen contact met je kan hebben, dan is het bezoeken van deze plekken en denken aan vroeger, de enige connectie die hij nog kan hebben met jullie relatie.

Signaal 5: Hij informeert naar jou bij vrienden

Soms schamen mannen zich om direct contact te zoeken en vragen dan maar aan vrienden hoe het met je gaat. Dat is makkelijker voor hem, omdat hij je dan niet onder ogen hoeft te komen. Als je vrienden zeggen, dat hij naar je gevraagd heeft, dan is het vrij zeker dat hij je mist. Je moet ook letten op signalen dat hij geïnteresseerd is in jou en wat je aan het doen bent. Vraagt hij vrienden wat je doet of vraagt hij of je je vrije tijd met hen doorbrengt? Als hij jou totaal niet zag als een mogelijke vriendin, waarom zou hij dan die moeite doen om erachter te komen wat je aan het doen ben?

Let ook op of hij probeert vrienden te worden met een of meer van jouw vrienden. Het kan zijn dat hij dat probeert om gemakkelijk en onopvallend in gesprekken erachter te komen wat jij aan het doen bent. Het is ook een manier waarom hij probeert om deel uit te maken van jouw leven. Als hij vrienden is met jouw vrienden dan heeft hij toch een verbinding met jou. Het is dan voor hem veel makkelijker om dingen over je te weten te komen

Signaal 6: Hij kijkt naar jou

Als je je ex-vriend niet kunt ontlopen en hem nog steeds vaak moet zien, let dan op of hij stiekem naar je kijkt of naar je zit te staren. Vertrouw op je eigen intuïtie hierin. Als je het gevoel hebt dat hij je zit te bekijken, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Hij mist je.

Dit zijn slechts een paar signalen dat je ex-vriend je mist. Er zijn veel meer dingen waar je op moet letten. Hier leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat hij jou gaat missen en hoe je hem terug kunt winnen.

Wat als hij geen enkele van deze signalen afgeeft?

Het kan natuurlijk heel goed dat je geen enkele van deze signalen ziet. Dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat hij zijn belangstelling voor jou heeft verloren. Het kan zijn dat hij heel erg zijn best doet om te verbergen wat hij voelt voor jou. Hij probeert misschien zichzelf te overtuigen dat alles in orde is en dat hij verder wil met zijn leven. Zijn trots staat ook op het spel. Als hij degene is die het heeft uitgemaakt, dan zit hij met frustratie en verwarring. Hij maat zich dan ook zorgen of hij een fout heeft begaan door de relatie te beëindigen.

Een andere reden waarom je de signalen misschien niet ziet, is omdat je niet weet waar je op moet letten. Of misschien weet je niet hoe je ervoor moet zorgen dat hij zijn ware gevoelens laat zien. Er zijn dingen die je kunt zeggen en doen, waardoor hij zal vertellen wat hij echt voor je voelt. Deze psychologische trucs zijn ongelofelijk effectief om erachter te komen waar je staat en hoe je hem terug kunt winnen. Onderstaand systeem is bijzonder effectief om je hierbij te helpen.

Je volgende stap: Gebruik de Ex Terug Strategie om je ex terug te winnen

Je begint te begrijpen wat je moet doen om je ex-vriend weer terug te krijgen. Een heel goed idee daarbij is om je door een expert te laten helpen. Er zijn dingen die je kunt doen en deze technieken hebben zich herhaaldelijk bewezen aan mensen in dezelfde situatie. Het mooiste is, dat je ex niet weet waar je mee bezig bent, maar langzaam maar zeker weer opnieuw door jou wordt aangetrokken. Je hoeft alleen maar te weten wat je aan het doen bent en een bewezen strategie te volgen.

De Ex Terug Strategie bevat alle onmisbare technieken en methoden die jij nodig hebt om je ex terug te winnen. Bovendien kun je er direct mee aan de slag!

Je leert onder andere:

  • Hoe je de relatiebreuk overleeft met je hart intact.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder en verder van je weg duwen.
  • Wat de 7 kritieke Do’s en Don’ts zijn, die cruciaal zijn om je ex terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex kunt laten doen wat jij wilt, zonder er ook maar iets over te hoeven zeggen. Dit is een van de grootste relatiegeheimen die er bestaat!
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • Hoe je jouw ex als een magneet aantrekt. Deze strategie werkt en zorgt onmiddellijk voor aantrekkingskracht.
  • Hoe je jouw ex het initiatief laat nemen om contact met jou te zoeken.
  • En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om de “Ex Terug Strategie” risicovrij uit te proberen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *