Waarom verlaat een man een vrouw?

Ontdek waarom een man een vrouw verlaat en hoe je hem weer helemaal smoorverliefd op jou maakt

Waarom verlaten mannen vrouwen? Hoe komt het dan een man niet meer verliefd is? Als je relatie pas is verbroken, dan zijn dit het soort vragen waar je mee zit. Ik begrijp heel goed dat het op dit moment een stressboel is. Je bent emotioneel, maar laat je emoties niet de overhand krijgen. Het is belangrijk dat je helder blijft denken om de kans op relatieherstel zo groot mogelijk te maken.

waarom verlaat een man een vrouw uitgelicht

Vergelijk het met koorddansen. Als je langzaam, voorzichtig en geconcentreerd te werk gaat, bereik je zonder ongelukken je doel. Maar als je er snel snel overheen wilt rennen, dan lig je op je gezicht! Het eerste wat je daarom moet doen, is je emoties onder controle krijgen zodat je met een helder hoofd aan de slag kunt.

Wat vindt een man aantrekkelijk?

Denk hier heel lang en diep over na en denk vanuit het perspectief van de man. Denk terug aan waardoor je ex-vriend ooit tot je aangetrokken werd. Wat heeft hij gezegd over wat hem zo in jou aantrok? Als je dit doorhebt, dan zul je ook vrij snel doorhebben dat je alles in huis hebt om weer aantrekkelijk voor hem te worden. Je hoeft alleen maar deze kwaliteiten te vinden en eraan te werken om zijn liefde weer terug te krijgen!

De verschillen tussen mannen en vrouwen

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat mannen en vrouwen verschillend zijn! Niet alleen lichamelijk natuurlijk, maar ook mentaal. Er is bijvoorbeeld een boek “Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus” waarin de schrijver probeert te verduidelijken wat de verschillen in denken zijn tussen mannen en vrouwen. Denk eens terug aan wat er recent in je relatie is gebeurd. Heb je dan een beeld van wat je misschien wel verkeerd hebt gedaan?

De meeste vrouwen gaan ervan uit dat mannen ongeveer op dezelfde manier denken als zijzelf. Dat is echt een hele grote fout. Je zult vast wel op de hoogte zijn dat mannen vrouwen mentaal verschillen, maar ik denk dat de meeste vrouwen toch niet doorhebben hoe groot die verschillen zijn.

Om het gedrag van je ex-vriend te kunnen begrijpen, moet je allereerst beginnen te begrijpen op welke manier mannen denken. Een voorbeeld: voor mannen heeft hun carrière en welvaart de hoogste prioriteit. Als dit er niet is, dan kunnen ze moeilijk denken aan de toekomst of aan een relatie.

Op zich is dat ook wel logisch. Het is hoe mensen in elkaar zitten. Mannen gingen op jacht om in de behoeften van hun gezin te voorzien en vrouwen bleven thuis om voor de kinderen te zorgen. Mannen hebben een diep jagers-, verzamelaars- en beschermersinstinct, terwijl voor vrouwen de prioriteit ligt bij een gezin en kinderen.

Het is niet zo moeilijk om deze verschillen te leren, maar je kunt er goed gebruik van maken om relatieproblemen te herkennen. Je krijgt nu een aantal voorbeelden van waar mannen van houden en waar ze een hekel aan hebben.

Veelvoorkomende redenen waarom een man een vrouw verlaat

Een veelvoorkomende reden waarom een man een vrouw verlaat, is simpelweg omdat hij haar niet meer aantrekkelijk vindt. Dit is op zichzelf niet voldoende dat een man zijn vrouw verlaat, maar als er meer dingen gaan opspelen, dan lijkt dit toch de belangrijkste reden. Hopelijk geldt dit niet voor jou, maar het is wel de moeite waard om eens goed naar jezelf te kijken.

 • Zorg je nog steeds dat je er op je best uitziet?
 • Doe je nog steeds make-up op voordat hij naar zijn werk gaat?
 • Kleed je jezelf aantrekkelijk of draag je hobbezakken?
 • Wat is er met je gewicht gebeurd?

Welnu, is er ruimte voor verbetering? In dat geval heb je de eerste stap al gezet, namelijk het herkennen van de situatie. En dan nu aan de slag!

De volgende punten geven je een goed idee van wat mannen wel en niet willen in een relatie. Het overzicht is allesbehalve compleet, maar het is een goed begin.

 • Zorg dat een man zich Echt Goed voelt over zichzelf.
 • Mannen hebben ego’s die gevoed moeten worden. Dit doe je door complimenten te geven en hem te bewonderen, naast genegenheid te tonen en hem te laten weten dat hij gewaardeerd wordt.
 • Mannen hebben wat spanning in hun leven nodig, maar dat zul je vast al weten.
 • Gun hem wat vrijheid. Mannen hebben soms even ruimte voor zichzelf nodig. Of het nu een hobbywerkplaats is of een zaterdag op de golfbaan. Als hij elke dag zijn vrijheid nodig heeft, zonder rekening te houden met jou, dan is dat natuurlijk een ander verhaal.
 • Mannen kunnen niet tegen zeurende vrouwen. Mannen voelen zich echt minderwaardig als ze denken dat ze niet kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van een vrouw.
 • Tot slot. Hoe was jullie seksleven? Als je het afgelopen half jaar te moe bent geweest en dacht dat een kus en een knuffel ook genoeg was, denk dan nog maar eens heel goed na.

2 dingen waar mannen doodsbang voor zijn (en hoe je hem helpt zonder dat je laat merken dat je het weet)

Hij zal je dit echt nooit vertellen.

In feite wil hij dit artikel dolgraag lezen, maar hij zal zich daarbij nooit door jou laten betrappen. Hij zal al helemaal niet toegeven dat hij heel graag wil weten of zijn diepe, duistere geheimen echt verborgen zijn of zichtbaar als ondergoed aan een waslijn in de voortuin aan een drukke straat.

Hij gaat het je niet vertellen, maar ik wel.

waarom verlaat een man een vrouw 1

Nog even twee dingen:

 1. Dit is geen complete lijst. Natuurlijk niet! Maar ik denk dat dit de twee grootste dingen zijn.
 2. Ik vertel je dit niet zodat je hem ermee kunt beschamen. Ik doe dit zodat jij hem kunt helpen. Je moet wel stiekem doen, zodat hij het niet weet. Wees lief voor je man. Hij aanbidt de grond waarop je loopt en, geloof me, hij weet ook paar duistere geheimen van jou.

Laten we maar snel kijken.

Mannenangst nummer 1: Mijn seksuele verlangens zijn fout

Ik ga je niet dat afgezaagde ding vertellen dat mannen veeeel meer seks willen dan vrouwen, want dat is niet waar. Vrouwen willen het, onder bepaalde voorwaarden. Hij…wil het gewoon. Op elke manier die hij zich maar kan voorstellen. Met je zus, je moeder, de vrouw van de bibliotheek (vooral die), de caissière die bellen blaast met haar kauwgum. Hij had zelfs een ondeugende fantasie over die vreemde dame bij het diepvriesvak.

Allerlei soorten seksfilms (orgieën, bondage, sm, noem maar op) draaien bijna continu in zijn hoofd en soms is hij er zelf van geshockeerd.

Diep van binnen is hij doodsbang dat hij te veel seks wil, of op verkeerde manieren met de verkeerde personen. Zijn seksdrive is een machtige machine en het bewijs van zijn kracht dat hij het niet zijn leven laat bepalen, maar alleen maar zijn gedachten.

Wat JIJ kunt doen om hem te helpen

De eerste stap is het creëren van een open sfeer in jullie intieme leven, om hem minder bang te maken over zijn seksuele verlangens. Ik zeg niet dat je alles moet DOEN waar hij aan DENKT, maar vraag hem gewoon naar zijn fantasieën. Moedig hem aan om je de dampende details te geven. Zelfs al het feit van het delen, kan iets waardevols zijn voor de seksuele energie tussen jullie.

Help hem te leren om JOU de ster te maken van de seksfilms in zijn hoofd, zelfs als je niet meer doet dan hem een dampend verhaal te vertellen tijdens het voorspel.

En tenslotte, denk eraan dat je hem laat weten dat je seksueel bevredigd bent! Als je dit kunt, dan gaat hij zich zo verbonden met je voelen dat hij je nooit meer kwijt wil. ELKE man wil weten dat hij een vrouw seksueel kan bevredigen.

Mannenangst nummer 2: andere mannen denken dat ik een watje ben

Leef je eens in in een man. Er wordt van hem verwacht dat hij een goed salaris heeft, een vrouw zich veilig laat voelen, (niet zo veel aan seks denkt), beter is dan andere mannen, het winnende team steunt, stoer is, alle obstakels op zijn pad overwint, de slechteriken op afstand houdt, nooit vermoeidheid, angst of IETS anders laat zien dan pure kracht en zelfvertrouwen.

Dat is best moeilijk om aan te voldoen.

Dat is zelfs onmogelijk om aan te voldoen.

waarom verlaat een man een vrouw 2

 

En toch is dat de uitdaging die hem elke dag te wachten staat. En als hij daar niet aan voldoet, dan is hij bang dat hij publiekelijk voor gek staat, wordt vernederd, wordt veracht. Niet per se door andere vrouwen (ook al haten ze dat ook), maar door andere MANNEN.

Dat betekent niet dat JIJ geen macht hebt. Elke man wil een vrouw die onvoorwaardelijk en helemaal AAN ZIJN KANT staat. Jouw steun geeft hem meer macht in de wereld van andere mannen.

Wat JIJ kunt doen om hem te helpen

Ik heb een vraag voor je: als hij zijn dagelijkse gevechten uitvecht, ben jij er dan ooit bij? Zo ja, kan hij jouw enthousiaste aanmoedigingen dan horen?

Ik zeg niet dat je in cheerleaderpakje de cheerleader moet uithangen (al zal hij dat waarschijnlijk wel kunnen waarderen, zie 1), maar er IS een manier om hem te laten weten dat je ziet hoe hard hij werkt en dat je wilt dat hij wint.

Moedig hem aan om jou over zijn dagelijkse gevechten te vertellen. Neem alles in je op. Vraag naar details. Niet ook met andere dingen bezig zijn als je dit doet, maar geef hem je volledige aandacht. Als je hem kan laten geloven dat jij in hem gelooft en dat je altijd aan zijn zij staat, wat er ook gebeurt, dan maak je hem VERSLAAFD aan jou.

Verleid hem en laat hem voor altijd van je houden

Als je de “bad boys”, de “players” en de mannen die zich gewoon niet willen binden, helemaal spuugzat bent, dan moet je echt eens hier kijken. Het heet “Verleid Hem – En laat hem voor altijd van je houden” en je ontdekt hier hoe je niet alleen een man verleidt, maar hoe je hem helemaal stapelverliefd maakt op je zodat HIJ UIT ZICHZELF beslist dat hij iets serieus WIL…

Nicole Nieuwstraat legt je precies uit wat mannen willen en nodig hebben van een vrouw zodat ze ALLES voor haar doen.

Jouw volgende stap: Win hem terug

Het is cruciaal dat je de gevoelens van je ex weer aanwakkert. Dit is niet zo moeilijk als je misschien denkt. De populairste strategie op internet om je relatie te herstellen staat boordevol met tips hoe jij al deze gevoelens bij je ex weer naar boven kunt krijgen en hoe je ervoor zorgt dat hij jou weer wil. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij uit vrije wil doet wat jij wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ga grondig door alle stappen heen. Begin vandaag nog met het gebruiken van de strategie om de houding van je ex-vriend ten opzichte van jou te veranderen en om ervoor te zorgen dat hij weer een relatie met jou wil.

Klik direct hier voor de beste strategie om je ex terug te winnen >>

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met hem!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *