Hoe je je ex jaloers maakt zodat hij of zij weer achter je aankomt

Hoe maak je je ex jaloers?

Je ex jaloers maken, is een beetje een geniepig spelletje. Je moet precies weten hoe je het moet aanpakken, voor je ermee begint. Anders kan het fout aflopen. Je wilt natuurlijk niet dat je ex denkt dat je gek, gemeen en zielig bent. Je ex kan zich dan helemaal terugtrekken. En dan is elke kans op een hereniging verdwenen.

Ik raad je aan om vanaf het begin meteen erg voorzichtig te werk te gaan. Als je met de eerste de beste man of vrouw aanpapt om je ex jaloers te maken, dan laat je alleen maar een hele slechte indruk achter. Je moet het veel slimmer aanpakken als je wilt dat je ex inziet wat hij of zij misloopt.

Hoe maak je je ex jaloers?

Het beste kun je subtiele technieken gebruiken om je ex jaloers te maken. Je ex moet niet doorhebben dat je hem of haar jaloers probeert te maken. Doe het dus onopvallend om het beste effect te krijgen. Het is belangrijk dat je weet wat de mogelijke gevaren zijn van het jaloers maken van je ex. Dan kun je daarna zelf beslissen of dit de manier is waarop je te werk wilt gaan.

De gevaren van je ex jaloers maken

Voordat je ergens aan begint, is het slim om precies te weten waar je je mee in laat. Voordat je het weet, kun je tot over je oren in een situatie terechtkomen, die erger is dan waar je nu in zit en waar je niet meer uit kunt komen. Het is dus verstandig om het van alle kanten te bekijken voordat je verdergaat.

Als je met de gedachte speelt om je ex jaloers te maken, dan moet je ergens hebben gehoord dat dat een goed idee is. Misschien hebben vrienden je verteld dat dat de enige manier is waarop je ex weer oog voor jou krijgt, of dat het de snelste manier is om je ex weer in je armen te kunnen sluiten. Dat is inderdaad heel goed mogelijk. Helaas gaat het nooit zoals verwacht als je je ex jaloers wilt maken. Als je verwacht dat je ex naar je terug komt rennen als hij of zij doorheeft dat je een ander hebt, dan heb je het mis.

Verplaats je eens in je ex. Hoe zou jij je voelen als jij je ex ineens met een ander zag? Behoorlijk shit zou ik denken. Deze machteloosheid en pijn worden nog erger als je ex zijn of haar nieuwe liefde uitgebreid aan jou gaat showen. Niet alleen pijnlijk maar ook vernederend. Het is niet leuk om daarnaar te moeten kijken en je kunt overkomen als ongelofelijk wreed en harteloos.

Je wilt dat je ex je ziet als een goed mens, toch? Iemand met wie hij of zij weer een relatie wil aangaan. Wat denk je dat je ex voelt als jij absoluut geen rekening houdt met zijn of haar gevoelens door je nieuwe partner uitgebreid te showen? Denk je dan echt dat je ex op de knieën voor je gaat en je smeekt om nog een kans?

Emoties lopen hoog op na een relatiebreuk. Als je erover denkt om jaloezie te gebruiken om weer gewild te worden door je ex, dan is de communicatie tussen jullie waarschijnlijk niet zo goed op dit moment. Je ex heeft waarschijnlijk net zoveel pijn als jij. Een relatiebreuk is al moeilijk genoeg, zonder dat er een derde persoon bijkomt die zich er zelf ook ongemakkelijk bij voelt. Het wordt al snel een wespennest en jij staat voor schut.

Je hoopt dat je ex bang wordt om je voorgoed kwijt te raken, maar in plaats daarvan rent hij of zij nog sneller en verder van je weg. Als hij of zij je met een ander ziet, of doorheeft dat je slinkse tactieken gebruikt om hem of haar jaloers te maken, geeft dat je ex alleen maar bevestiging dat je geen relatiemateriaal bent. Je ex zal blij zijn dat hij of zij van je af is en nog liever zijn of haar leven weer oppakken. Jaloezie kan er zelfs voor zorgen dat je ex elk contact met jou verbreekt. Laat dit eens doordringen: geen vriendschap, geen communicatie, helemaal niks meer. Is dat wat je wilt bereiken?

Het probleem is dat jaloezie vaak op een onhandige manier wordt gebruikt. Het kan ervoor zorgen dat je overkomt als onbetrouwbaar en manipulatief. Dit zijn onaantrekkelijke eigenschappen, en zeker niet iets wat je zoekt in een partner. Je ex zal je na de breuk goed in de gaten houden om te zien hoe jij ermee omgaat. Kinderachtige spelletjes om een reactie uit te lokken, zijn rampzalig voor een eventuele hereniging tussen jou en je ex.

Mensen gebruiken om je ex jaloers te maken

Als je iemand betrekt in jouw relatiedrama, dan moet je inzien wat voor consequenties dit kan hebben. Deze persoon die jij gebruikt om je ex terug te winnen, heeft ook gevoelens. Misschien vindt hij of zij jou echt leuk en denkt misschien wel dat dat wederzijds is. Hoe zal hij of zij zich voelen als hij of zij ontdekt dat hij of zij voor jou slechts een pion in jouw spelletje was? Je kunt mensen niet als een stuk vuil behandelen, alleen maar omdat jij je rot voelt. Dat is echt slecht en het komt een keer bij je terug.

Als je mensen gebruikt, kom je over als een harteloos iemand die nergens voor terugdeinst. Dit zijn geen eigenschappen waar je je ex mee terug gaat krijgen. Je ex zal bij je weg blijven als je deze “kwaliteiten” laat zien. Je familie en vrienden zullen ook niet onder de indruk zijn. Dus ga niet impulsief aan de slag met jaloezie als tactiek. Dat kan echt slecht voor je aflopen.

Je ex is niet achterlijk. Die heeft echt wel door dat je hem of haar jaloers probeert te maken om een reactie uit te lokken. Je komt al snel over als zielig, wanhopig, kinderachtig en afhankelijk. Je wilt graag dat je ex weer gek op je wordt, maar in plaats daarvan heeft hij of zij medelijden met je en moet hij of zij er alleen maar om lachen. Dit is echt niet wat je wilt, maar dit is wel heel vaak het resultaat van jaloezie op een verkeerde manier toepassen.

Waarom wil je je ex jaloers maken?

Je moet jezelf echt afvragen waarom je je ex jaloers wilt maken. Wees eerlijk tegen jezelf. Heeft je ex je pijn gedaan en wil je terugslaan zodat hij of zij zich net zo rot voelt als jij? Niemand kan je kwalijk nemen dat je je zo voelt. Relatiebreuken zijn gewoon akelig en pijnlijk. Denk eens even na wat je op deze manier voor beeld van jezelf creëert. Heeft je ex respect voor je doordat je je tot dit niveau verlaagt? Heb jij dan nog wel respect voor jezelf?

Als je een reactie van je ex probeert uit te lokken, dan zijn er veel betere manieren om dat te doen. Als je het respect en het vertrouwen kapotmaakt dat je ex voor je heeft, dan vergooi je ook je kansen om hem of haar op een later tijdstip terug te krijgen.

Probeer je je ex jaloers te maken om je ego te strelen? Krijg je er een kick van als je je ex pijn ziet lijden en als je ziet dat hij of zij nog steeds gevoelens voor je heeft? Als dit echt het geval is, moet je jezelf eens goed afvragen of je ooit echt wel van deze persoon hebt gehouden. De relatiebreuk was al moeilijk genoeg voor hem of haar, maar als je een trap nageeft door met zijn of haar gevoelens te spelen, dan is dat onvergeeflijk en gewoon ronduit wreed.

Gebruik je jaloezie als een poging om je ex in de toekomst terug te krijgen? Het kan heel goed werken, maar alleen als je het slim aanpakt. Dus laten we nu gaan kijken naar de juiste manieren om jaloezie te gebruiken om heel snel de kans op een hereniging te vergroten.

De juiste manier om jaloezie in je voordeel te laten werken

Je moet nooit alleen jaloezie gebruiken om je ex terug te winnen. Het moet onderdeel zijn van bredere aanpak. Als je het goed doet, kun je hele goede en hele snelle resultaten boeken, als je je ex jaloers maakt. Het is alleen maar effectief als je het gebruikt zonder gemeen of hatelijk te zijn. Je wilt je ex niet jaloers maken om hem of haar pijn te doen. Als dat wel zo is, moet je jezelf afvragen of je eigenlijk wel om hem of haar geeft.

Nooit laten merken dat je je ex jaloers probeert te maken

Om je ex wakker te schudden en weer door je ex te worden opgemerkt, moet je hem of haar echt laten denken dat je verder gaat met je leven en dat er een mogelijkheid is dat je in een ander geïnteresseerd kan zijn. Je moet je ex aan het denken zetten, zodat hij of zij zelf allerlei scenario’s gaat bedenken. Is hij of zij over me heen? Is er een ander in het spel?

Nooit laten merken dat je je ex jaloers probeert te maken

Als je je ex zelf alles laat invullen, dan is dat veel krachtiger en effectiever. Je hoeft niet te zeggen dat je weer aan het daten bent, sterker nog, je hoeft niet eens te daten. Je hoeft alleen maar een zaadje te planten in het hoofd van je ex, dat het een mogelijkheid is. Op deze manier hoef je geen onschuldige buitenstaander pijn te doen door hem of haar te betrekken bij jouw relatiebreuk.

Het mooiste hiervan is, dat de gedachten van je ex op hol slaan. Je ex gaat elk mogelijk scenario bedenken en zal zichzelf gek maken met jaloezie en achterdocht. En jij kunt je zelfrespect bewaren door heel weinig of niks te zeggen. Als het niet duidelijk is waar je bent en wat je doet, dan is dat heel aantrekkelijk voor je ex. Je ex zal willen weten wat je doet en met wie je dat doet.

Dit betekent dat je niet met je ex kunt praten tijdens het weekend. Dit is namelijk de normale tijd voor jou om jezelf te vermaken of om een date te hebben. Je hoeft natuurlijk helemaal niet je huis uit te gaan, maar dat hoeft je ex niet te weten! Dus blijf koste wat kost weg van Facebook, je telefoon, social media, chats, wat dan ook. Je ex zal zoeken naar updates, of je zijn of haar berichten hebt gelezen, of hij of zij zal kijken naar wanneer je voor het laatst online bent geweest. Jij hebt het gewoon veel te druk met van alles om online te zijn!

Het komt erop neer dat je wilt dat je ex denkt dat hem of haar jaloers maken, wel het allerlaatste is waar je mee bezig bent. Jij bent een onafhankelijke, sociale persoon met een overvolle agenda. Je hebt geen tijd om je ex jaloers te maken, of zelfs om maar aan je ex te denken en je hebt al helemaal geen interesse om je ex terug te krijgen. Dat is in elk geval wat jij wilt dat je ex denkt. Stiekem huil je je misschien wel elke avond in slaap en kijk je continu op Facebook voor updates van je ex, maar dat hoeft je ex allemaal niet te weten.

Je ex laten denken dat er een ander is (ook al is dat niet zo)

Je ex laten denken dat er een ander is, is een strategie die veel wordt gebruikt. Zoals we eerder hebben gezien, moet je hier wel ontzettend voorzichtig mee zijn. Je moet in elk geval niet uitgebreid een nieuw liefje aan je ex gaan showen. Je wilt ook niet een willekeurige persoon oppikken om te gebruiken en daarna weer te dumpen. Dat is niet slim.

Een betere manier is, om er niemand anders bij te betrekken. Je kunt wat twijfels zaaien in het hoofd van je ex, zodat hij of zij zich gaat afvragen of er een ander is, zonder dat jij het ooit hebt hoeven zeggen.

Stel dat je ex jou belt of een bericht stuurt, dan kun je het gesprek kort houden door te zeggen dat je niet veel tijd hebt omdat je plannen hebt. Je houdt het vaag en je geeft geen details. Als je ex vraagt waar je heen gaat, dan kun je vaag zijn en zeggen “oh, ik ga naar dat nieuwe ding dat pas is geopend”. Misschien is het een romantisch restaurant en hij of zij zal zich vanzelf afvragen met wie je er naartoe gaat.

je ex laten denken dat er een ander is (ook al is dat niet zo)

Als jullie een gesprek hebben, kun je terloops laten vallen dat je die nieuwe film in de bioscoop hebt gezien. Je ex gaat zich dan afvragen met wie je erheen kan zijn gegaan en waarom je jezelf eigenlijk vermaakt na de relatiebreuk. Dit soort subtiele hints zijn erg effectief, want je schudt je ex wakker en hij of zij merkt jou weer op. Allerlei scenario’s dringen zich op in zijn of haar hoofd. Misschien ben je wel weer aan het daten.

Het is normaal dat een ex zich afvraagt wat je allemaal doet na de relatiebreuk. Eigenlijk wil je ex dat je om hem of haar treurt en erin blijft hangen. Dat is erg goed voor hun zelfvertrouwen. Als je je ex deze macht niet geeft, dan draaien de rollen zich onmiddellijk om. Dan raakt je ex in paniek dat hij of zij jou voorgoed kwijt raakt aan een ander. Dat is het moment dat je ex in actie komt om jou in zijn of haar leven te houden.

Het beste is nog dat je jezelf niet hebt hoeven verlagen tot het niveau van een ander te kwetsen door hem of haar te betrekken bij jouw spelletjes. Je komt niet kinderachtig en wreed over en je ex ziet jou niet als harteloos of wanhopig. Win-win dus.

Bouw een sociaal leven op

Weet je, je kunt je ex ook nog op andere manieren jaloers maken. Er hoeft helemaal geen ander te zijn om je ex zo jaloers te maken dat hij of zij opnieuw gaat nadenken over de relatiebreuk. De jaloezie kan worden opgewekt doordat jij verdergaat met je leven.

Je kunt jezelf neerzetten als een zelfverzekerde gelukkige nieuwe persoon door nieuwe dingen uit te proberen nu je weer single bent. Als je duidelijk maakt dat je blij bent met je pasontdekte leven als single, dan begint je ex jaloers en gekwetst te worden dat je veel eerder je leven hebt opgepakt dan hij of zij. Het geeft ook een oplawaai aan zijn of haar ego. Je ex wil graag dat jij thuis bij de telefoon zit te wachten tot hij of zij iets laat horen.

Bouw een sociaal leven op

Als het duidelijk wordt voor je ex dat je hem of haar niet mist zoals hij of zij jou mist, dan raakt je ex in paniek dat hij of zij jou voorgoed kwijt is. Als doordringt dat hij of zij geen onderdeel van jouw nieuwe leven uitmaakt, dan steekt dat, omdat hij of zij aan de zijlijn staat en niet mee mag doen.

Een ander positief resultaat van een nieuw sociaal leven opbouwen, is dat je ex jou weer als een positieve, aantrekkelijke persoon gaat zien. Je bent niet wanhopig, depressief en afhankelijk, maar leuk, zelfverzekerd en drukbezet, wat je ex ook wil zijn. Het is menselijk om aangetrokken te worden door mensen voor wie we respect hebben. Door je positief te gedragen, krijg je dit respect.

Natuurlijk hoef je geen foto’s te plaatsen dat je in clubs tegen onbekenden staat aan te schuren om je ex te laten zien dat je verder gaat met je leven. Subtiel is altijd de beste aanpak. Vraag misschien een van je vrienden om je in een foto te taggen als jullie op stap zijn. Dan lijkt het niet alsof jij schreeuwt om aandacht of dat je probeert om iets te bewijzen.

Je kunt ook op social media zetten dat je druk bent met een nieuwe hobby. Plaats een link naar een nieuwe fitnessclub, een band die je gaat bekijken, noem maar op. Dit laat je ex zien dat je actief en interessant bent. Dat jij gelukkig bent met je leven terwijl je ex dat niet is, wakkert jaloezie aan in je ex. Het is erg ontnuchterend om te zien dat je ex verder gaat met leven, terwijl jij nog steeds depressief bent van de relatiebreuk.

Ook kun je subtiele hints op Facebook zetten dat je een vakantie plant met vrienden. Toekomstplannen hebben, laat je ex zien dat je je leven kunt leven zonder hem of haar erin. Het laat ook zien dat je hem of haar niet per se als onderdeel van jouw toekomst meer ziet. Je kunt zelf op vakantie gaan en je bent heel goed in staat om een mooie en leuke toekomst te plannen, zonder je ex.

Zelfs iets simpels als een nieuw kapsel kan een ex jaloers maken. Waarom doe je die moeite opeens? Is het voor iemand anders? Niet alleen voel je jezelf er beter door, je ex wordt ook weer onbewust tot je aangetrokken. Je ex zal zich ook afvragen of je iemand anders tot je probeert aan te trekken. Slim toch?

Zodra je deze strategieën begint toe te passen, zul je merken dat je ex heel anders met je om zal gaan. Let op meer pogingen tot communicatie of meer vragen over wat je allemaal doet. Dit zijn allemaal signalen dat hij of zij nog steeds om je geeft en geïnteresseerd is in jouw leven. Zodra je ex meer moeite voor je begint te doen, kun je er zeker van zijn dat er nog steeds gevoelens zijn en dat je ex aan het onderzoeken is of hij of zij nog een kans maakt bij je.

Jouw volgende stap: Maak je ex weer gek van verlangen naar jou

Je moet echt niet alleen vertrouwen op jaloezie als middel om je ex terug te krijgen. Als er nog steeds gevoelens zijn dan moet je die weer naar boven halen en laten groeien om een hereniging te bewerkstelligen.

Er zijn hele krachtige manieren om je ex gek te maken van verlangen naar jou, na een relatiebreuk. Sommige manieren kunnen best tegen je intuïtie ingaan. Deze technieken komen uit de praktijk van relatieherstel en hebben zich reeds talloze keren bewezen. Deze technieken kunnen gebruikt worden om je ex weer achter je aan te krijgen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je moet alleen weten wat je doet om er effectief gebruik van te kunnen maken.

De populairste strategie op internet om je relatie te herstellen staat boordevol informatie hoe jij al deze technieken op de juiste manier toepast. Je kunt het onmiddellijk downloaden, dus de Ex Terug Strategie kan ervoor zorgen dat je in no-time op de juiste weg bent naar het herstellen van je verbroken relatie.

Auteur Annemarie Alberts laat je alle aspecten zien van een relatiebreuk. Van fatale fouten tot het blijvend herstellen van je relatie. Hoe je je ex zo ver kunt krijgen dat hij of zij uit vrije wil doet wat jij wilt. Ze geeft je bovendien de technieken die je nodig hebt om een hereniging onvermijdelijk te maken, in plaats van iets dat misschien wel mogelijk kan zijn.

Ga grondig door alle stappen heen. Begin vandaag nog met het gebruiken van de strategie om de houding van je ex ten opzichte van jou te veranderen en om ervoor te zorgen dat hij of zij jou weer wil en dat je ex jou weer als relatiemateriaal gaat zien.

Klik direct hier om de beste strategie om je ex terug te winnen zonder risico uit te proberen >>

Ik wens je alvast heel veel geluk toe in je nieuwe relatie met je ex!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *