Hoe krijg je je ex terug? 8 geniale tips om je ex terug te krijgen

Hij was niet alleen vastberaden om zijn ex-vriendin terug te winnen. Hij wilde met haar trouwen. Helaas stond ze net op het punt om met een andere man te trouwen. Ze stond letterlijk voor het altaar. Hoe krijg je je ex dan nog terug? Maar echte liefde overwon alles en het lukte hem net op tijd. Films…zijn ze niet geweldig?

In het land van de romantische komedies krijgt de hopeloos verliefde vrouw altijd haar ex-vriend terug. Net als dat de verlaten man altijd zijn ex-vriendin terug krijgt. Soms net voordat de aftiteling begint.

hoe krijg je je ex terug uitgelicht

Maar hoe krijg je je ex terug? Hoe liggen jouw kansen om je ex in het echte leven terug te krijgen? Je moet je ex-vriend wel terug krijgen als je echt van hem houdt, toch? Weer samen zijn met je ex-vriendin is hoe het leven eruit moet zien, omdat je zo veel van haar houdt, nietwaar?

Helaas is het leven niet als in Hollywood. Dus als het mogelijk is om je ex terug te krijgen, hoe krijg je je ex dan terug?

Over hoe je je ex terug krijgt: Het beste deel van het verbreken van een relatie, is het goedmaken.

Natuurlijk. Er zijn genoeg gelukkige stellen die, ooit, uit elkaar zijn gegaan, om daarna weer bij elkaar te komen en die hun relatie sterker hebben gemaakt dan ooit tevoren. Misschien voel je je wanhopig, gekwetst, geobsedeerd (mensen zijn vaak geobsedeerd over wat ze erg gelukkig of ongelukkig maakt), maar nu is het het moment om echt helder na te denken. Je voelt je misschien gebroken. Of je vindt misschien dat het leven geen zin meer heeft. Dat heeft het wel! Dit gevoel verdwijnt, zelfs als je dat niet echt gelooft.

Hoe krijg ik mijn ex terug? Sta hier als eerste bij stil

Je ex terug krijgen kan mogelijk zijn en het juiste om te doen, maar het hangt voor een deel af van hoe de relatie is geëindigd.

  • Heeft je ex het met jou uitgemaakt (of jij met je ex) tijdens een verhitte discussie, waarbij de emoties hoog opliepen? Misschien heeft het te maken met trots van een van jullie of jullie allebei dat jullie niet meer samen zijn gekomen.
  • Of heeft je ex de relatie verbroken na er lang en grondig over te hebben nagedacht? Was het een logische relatiebreuk die doordacht en gepland was, of een impulsieve breuk die uit de hand gelopen is?

De waarheid is dat het goed mogelijk is om weer samen te komen met je ex, maar de vraag is of het echt wel het beste is om te doen. Misschien is de relatiebreuk wel een geluk bij een ongeluk.

Wil je je ex wel echt terug? Tijd om eens heel goed na te denken

Is weer samen komen met je ex wel het beste voor jullie allebei? Of zie je je ex nu door een roze bril omdat we iets pas waarderen als we het kwijt zijn? Misschien was je ex wel gewelddadig, of misschien stal je ex of ging je ex vreemd, of misschien was jij juist niet zo’n lieverdje? (Sorry dat ik dit zeg, maar ik ken je natuurlijk niet.) Ook al voel je je vreselijk, nu is een kans om eens goed na te denken, in plaats van als in een film ergens naar binnen te stappen en te eisen dat je ex voor eens en voor altijd bij jou blijft.

Denk zo objectief mogelijk na. Draagt je ex-partner echt bij aan de kwaliteit van jouw leven? En nog moeilijker: Maak jij het leven van je ex beter? Overwaardeer je je ex omdat je bang bent om iemand anders te moeten zoeken? Als je op een van deze vraag ja hebt geantwoord, dan kan het zijn, hoe moeilijk het ook is, dat je uiteindelijk beter af bent zonder je ex.

Maar als je echt denkt dat het de juiste keuze is, gebruik dan de volgende tips om je ex-partner terug te krijgen.

Tip 1. Niet smeken…alsjeblieft niet!

Als het echt een relatie met potentieel is, dan moet je een aantal dingen achterwege laten om je ex terug te krijgen. In het algemeen geldt, dat je je waardigheid moet behouden. Smeken of je op een andere manier te wanhopig gedragen, wekt misschien medelijden op bij je ex, maar het maakt je ook oneindig minder aantrekkelijk. Zelfs als je ex voor de “stakker” gaat, stel je dan eens voor wat dat later voor wrok oplevert. De kans is reëel dat je ex gaat denken dat jullie om verkeerde redenen weer bij elkaar zijn gekomen.

hoe krijg ik mijn ex terug 1

Misschien interesseert je dat nu niks, maar later wel, omdat de manier waarop stellen weer bij elkaar komen, gevolgen heeft voor hoe de relatie na de verzoening is. Maak duidelijk aan je ex dat jij denkt dat de relatie nog steeds kan werken en communiceer dat op een kalme en volwassen manier.

Tip 2. Hoe krijg je je ex terug? Niet door spelletjes te spelen!

Je ex terug proberen te winnen door spelletjes te spelen, is echt de verkeerde manier. Je ex proberen jaloers te maken door te doen alsof je aan het daten met een ander bent, kan later de boel verpesten als je weer serieus wordt met je ex. Gedraag je te allen tijde als een volwassen persoon.

Tip 3. Je ex gijzelen is niet hoe je je ex terug krijgt

Je kunt leven zonder je ex, ook al voelt dat nu niet zo. Dat is een feit! Schreeuwen, huilen, dreigen om er een eind aan te maken als je ex je niet meer wil zien of je niet terug neemt, zorgt er alleen maar voor dat je ex zich gemanipuleerd en onder druk gezet voelt. Emotionele chantage versterkt vrijwel zeker ook de redenen waarom je ex in de eerste plaats de relatie met jou wilde beëindigen.

Denk ook eens na. Wil je weer echt weer samen zijn met iemand die zich gedwongen voelde, omdat je jezelf iets aan zou doen als hij of zij zich niet met jou wilde verzoenen?

Tip 4. Vertel je ex niet dat je bent veranderd, maar laat het zien

Als je ex heeft aangegeven wat hij of zij miste bij jou, denk je daar dan over na? Stel dat je ex zei dat je nooit luisterde, luister je dan nog steeds niet? Of in plaats van te zeggen dat je niet meer onzeker bent, laat het zien door niet meer elke paar minuten contact te zoeken. Als je ex zei dat je geen respect toonde, praat dan met respect, als jullie elkaar nog steeds zien. Of stuur een brief waarin je belooft dat je verandert, maar waarin je ook vertelt, hoe je dat dan gaat doen. Vage beloftes betekenen niet zo veel, zeker niet als je ex ze al allemaal heeft gehoord.

hoe krijg ik mijn ex terug 4

Tip 5. Zeg sorry tegen je ex als dat nodig is

Een man vertelde me hoe zijn ex-vriendin hem aan de kant had gezet en hoe graag hij haar terug wilde. “Ze zei heel vaak tegen me dat ik altijd gelijk moest hebben. Hoe ik nooit kon toegeven dat ik het mis had of sorry kon zeggen!” Ik gaf hem de tip om zijn excuses aan te bieden in een brief en over de telefoon.

Hij probeerde het en…voor hem werkte het. Niet alleen was dit hoe hij zijn ex terug kreeg, maar ze zijn jaren later nog steeds samen. Hij heeft geleerd om soms van zijn voetstuk af te stappen en sorry te zeggen.

hoe krijg je je ex terug 5

Mensen voelen zich gerespecteerd als iemand zijn of haar excuses aanbiedt. Uit onderzoek is gebleken dat iemand die zich kan verontschuldigen een grotere kans heeft om een relatie in stand te houden.

Tip 6. Probeer eens wat romantiek bij je ex

Een vrouw vertelde me hoe ze haar ex terug had gekregen door hem het hof te maken. Ze stuurde hem liefdesbrieven die recht uit het hart kwamen en cadeautjes waarvan ze wist dat hij ze leuk vond. Je kunt romantiek gebruiken, als manipuleren zien, maar als het oprecht is, kan het werken.

Een ander had geprobeerd om zijn ex-vriendin terug te krijgen door tegen haar te vertellen over alle mooie tijden die ze samen hadden gehad.

Na een relatiebreuk is het verleidelijk om te mopperen en te schelden en je te richten op alles wat fout ging en hoe oneerlijk je bent behandeld. Dit bevestigt bij je ex alleen maar dat de relatiebreuk onvermijdelijk was. De goede tijden weer oproepen, kan een stuk beter werken.

Tip 7. Je ex terug krijgen door het verleden los te laten

Als je ex degene was die een punt achter de relatie zette, dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Misschien had je ex iemand anders leren kennen, misschien had je ex het gevoel dat hij of zij alles had geprobeerd om het te laten werken, zonder succes, of misschien gaf je ex er vrij onverwacht gewoon de brui aan. Misschien heeft je ex nog niet geleerd dat geen enkele relatie altijd perfect is.

Als je nog steeds communiceert met je ex, op welke manier dan ook, praat dan alleen over het verleden als het echt noodzakelijk is. Geef je ex niet de schuld van wat is geweest of gedaan, want mensen hebben (terecht) het gevoel dat ze daar niets aan kunnen doen.

Praat over hoe je nog steeds graag een toekomst wil met je ex, over hoe je NIET wilt dat hij of zij je ex is, maar je huidige partner. Als je ex niet het gevoel heeft dat er dingen uit het verleden moeten worden aangepakt, praat dan niet over wat er geweest is, maar over hoe het voor jullie allebei KAN zijn.

Tip 8. Je ex terug krijgen door de juiste informatie te gebruiken

Hoe krijg je je ex terug was een vraag waar ook Annemarie Alberts ooit mee zat. Ze was haar grote liefde kwijt en zocht wanhopig naar een manier om hem terug te krijgen. Na de nodige boeken te hebben aangeschaft en van alles te hebben uitgeprobeerd, is het haar gelukt om haar grote liefde terug te winnen. Ze zijn inmiddels getrouwd en hebben twee kinderen. Al deze ervaring heeft ze gebundeld in de Ex Terug Strategie. Het is een complete strategie waar je direct mee aan de slag kunt.

Ik ga ervan uit dat je echt je ex terug wilt, anders was je hier immers niet terechtgekomen. In dat geval kan ik je de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts van harte aanbevelen.

Klik hier om alles te weten te komen over de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *